TEASING

Société en commandite simple


Dénomination : TEASING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 820.335.136

Publication

13/06/2013
ÿþ?gd FDF 11.1

ijt, w In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUS-Se

riame~

11 1.1111!118111111141111111111111

a

B

Ste.

m

Qndernemingsnr : 0820.335.1 36

Benaming (voluit) : Teasing

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leopoldstraat 9 bus 21, 1500 Halle, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Onmiddellijke sluiting van de vereffening

Tekst

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke

zetel te Halle op 31 maart 2013, blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid en algemeenheid van stemmen zijn genomen:

Na kennis genomen te hebben van de bijgevoegde documenten en na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN om, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, overeenkomstig artikel 184 §5 W. Venn. over te gaan tot de ontbinding van de Vennootschap met onmiddellijke sluiting van de vereffening,

KENNIS GENOMEN van de staat van activa en passiva van de Vennootschap dd. 31 maart 2013 (bijlage 1) en vastgesteld dat er geen passiva (schulden) meer zijn.

BESLOTEN dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

BESLOTEN kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling haar mandaat tot op vandaag,

BESLOTEN de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende ten minste vijf jaar neer te leggen en te bewaren te Leopoldstraat 9/21, 1500 Halle.

VERKLAARD dat alle schuldeisers en vennoten van de Vennootschap de gelden en waarden die hun toekomen, hebben ontvangen. Voor zover als nodig krijgt de zaakvoerder volmacht om daartoe alsnog de nodige uitkeringen te doen. Er dienen bijgevolg geen maatregelen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

BESLOTEN de vereffening onmiddellijk te sluiten en te verklaren dat de Vennootschap

Op de laatste bli:VaiiIiiiiïtSVeliWelden-:-"--1%-èfcïi.Nââîífeli hoedanigfiêi"d v rï dü insirÙni iïtër ndë iïpfárid,'hëtilj v rï dè p rsá(ciSn(é'r`ij"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor.

behouden

aan het

Y Belgisch

Staatsblad

Letat ( - vervolg

Mod por 11.1

definitief ophoudt te bestaan vanaf heden.

ER DERHALVE AKTE VAN GENOMEN dat, door onderhavige notulen te tekenen, de vennoten erkennen tijdig te zijn ingelicht over de bijeenroeping van de bijzondere algemene vergadering en van haar agenda, zoals hierboven vermeld, evenals over de aard en de inhoud van de verslagen en de andere documenten die aan deze vergadering worden voorgelegd, waarvan hij kennis heeft of zal kunnen nemen. De vennoten verzaken voor het overige aan de termijnen en de vormvereisten voor oproeping tot deze algemene vergadering, evenals aan het recht om de genoemde verslagen en documenten te ontvangen en verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm, zoals voorgeschreven artikel 64, 1° lid van het Wetboek van Vennootschappen

Handtekening,

Nancy Brock (voorzitter, zaakvoerder)

Gilbert Brock (secretaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
TEASING

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 9, BUS 21 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande