TECHNI-COAT INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TECHNI-COAT INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.925.356

Publication

16/06/2014
ÿþ01 Mod Word 11.1

bit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vans é, legdioritvar gen op

Ondernemingsnr; 0453.925.356

Benaming

(voluit) t TECHNI-COAT INTERNATIONAL

(verkort)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : 1800 Vilvoorde, G. Levisstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : NeerIegging voorstel fusie door overneming

De vennootschappen Akzo Nobel Paints Belgium NV enerzijds ais Overnemende Vennootschap, en Tecni-Coat International NV anderzijds als Overgenomen Vennootschap, hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van de Overgenomen Vennootschap door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op de Overnemende Vennootschap.

Aangezien de Overnemende Vennootschap eigenares is van alle aandelen in cie Overgenomen Vennootschap zal deze fusie plaatsvinden in overeenstemming met artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

In overeenstemming met artikel 719 W. Venn. hebben de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen op 28 mei 2014 een gezamenlijk fusievoorstel opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om deze fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting tot neerlegging van het fusievoorstel bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, en dit ten minste 6 weken voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders dewelke een beslissing zal nemen over dit fusievoorstel (artikel 719 in fine W. Venn.).

A, Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1. De naamloze vennootschap Akzo Nobel Paints Belgium, met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, G. Levisstraat 2.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder het nummer 0405.746.050. Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, ls het maatschappelijk doel als volgt omschreven:

«De vennootschap heeft tot doel:

- zowel in België als in het buitenland alle activiteiten met betrekking tot de aan- en verkoop en het vervaardigen van chemische produkten, kleurstoffen, vernissen, siccatieven, smeersels, onderzeese beschilderingen, oliën, essences en alle andere voor schilderwerk bestemde produkten en dit in de breedst mogelijke zin; in het algemeen aile commerciële en industriële verrichtingen, onder welke vorm ook, met betrekking tot deze produkten, hieronder begrepen het vervoer van deze goederen tegen vergoeding.

- de produktie, de aankoop en de verkoop van aile grondstoffen, tussen- en eindprodukten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de autoreparatieprodukten voor alle doeleinden, de studie, het

.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : getto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l III UI Uh ~IIIIIII01

*19116797<

0 4 JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van handel Brussel

vervaardigen, het uitbaten, de verkoop van alle apparaten of installaties die dienen voor hun produktie, hun gebruik of toepassing;

- de vennootschap zal alle soorten roerende of onroerende goederen mogen aankopen, verkopen, ruilen, in huur nemen of geven, alle nijverheids- of handelsinrichtingen oprichten, alle bestuurlijke of andere vergunningen aanvragen, met inbegrip van watervangen en transportgelegenheden, aile brevetten en fabrieksmerken bij middel van fusie of afstand, inbreng, onderschrijving of aankoop van aandelen, gemeenschap van belangen of welkdanige participatie belangen nemen in alle zaken of ondernemingen en, in het algemeen, alle industriële, onroerende of commerciële verrichtingen doen die zullen aanzien worden rechtstreeks of onrechtstreeks noodzakelijk of nuttig voor het uitoefenen van het maatschappelijk doel.

- zij mag eveneens raad geven, alle burgerlijke of commerciële, industriële of financiële, roerende of onroerende handelingen of activiteiten verrichten en controleren, welke zij ook wezen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zowel rechtstreeks ais bij vertegenwoordiging, deelname, volmacht, filiaal, dochteronderneming, agentschap of verkoopkantoor, zowel in België als in het buitenland.

- Zij kan door haar inbreng, participatie of op elke andere manier deelnemen in, het beheer voeren over, het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, van welke aard ook.»

Hierna genoemd "Overnemende Vennootschap".

2. De naamloze vennootschap Techni-Coat International, met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, G. Levisstraat 2.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder het nummer 0453.925.356. Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, is het maatschappelijk doel als volgt omschreven;

«De vennootschap heeft tot doel groothandel in chemicaliën, verven, lakken en vernissen, de toevoeging en de vervaardiging van veredelmiddelen en dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en in de ruimste zin van het woord.»

Hierna genoemd "Overgenomen Vennootschap

B. Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en voor wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en voor wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Ovememende Vennootschap, dit wil zeggen met een retro-actief effect.

C. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap noch aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Aldus zullen er geen bijzondere rechten worden toegekend in het kader van de vooropgestelde fusie.

D. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Noch aan de bestuurders van de Ovememende Vennootschap, noch aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap wordt een bijzonder voordeel toegekend.

E. Fiscale verklaringen

De bestuurders van beide vennootschappen verklaren dat deze fusie door overneming beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Reglstratlewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

F. Statuten van de Overnemende Vennootschap na de realisatie van fusie

Aangezien het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap niet alle activiteiten van de Overgenomen Vennootschap bevat, zal het maatschappelijk doel van eerstgenoemde uitgebreid moeten worden in het kader van de vooropgestelde fusie. Aangezien de uitbreiding van het maatschappelijk doel kadert in de fusie, zal de bijzondere procedure zoals vermeld in artikel 559 Wetboek van vennootschappen niet toegepast moeten worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze uitbreiding zal door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap dewelke ook een beslissing zal nemen over de vooropgestelde fusie worden goedgekeurd.

De raad van bestuur beslist om volmacht te verlenen aan Dominique Baekelandt om het fusievoorstel alsook het formulier vereist voor de publicatie van dit fusievoorstel in de bihagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen in naam en voor rekening van de raad van bestuur.

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

Dominique Baekelandt

Bijzondere volmachtdrager

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

neergele9d(QntVDflgcfl op

12 AN. 2014

ter griffie van de Nederiandstalige

rechtbank vanceephandel Brussel

mua

Ondernemingsnr :0453.925.356

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) :TECHNI-COAT INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Gustave Levisstraat 2

1800 VIL VOORDE

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "Akzo Nobel Paints Belgium"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig juli tweeduizend veertien, door Meester Carl OCKERMAN, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "TECHNI-COAT INTERNATIONAL", waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Gustave Levisstraat 2, hierna "de

" Vennootschap" of "de Overgenomen vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 28 mei 2014 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "TECHNI-COAT INTERNATIONAL", waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Gustave Levisstraat 2, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap "Akzo ; Nobel Peints Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Gustave Levisstraat 2, "de Ovememende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine ; van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Akzo Nobel Paints Belgium"' de Overgenomen Vennootschap "TECHNI-COAT INTERNATIONAL" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 boekhoudkundig en fiscaal (voor wat betreft directe belastingen) geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van eenendertig juli tweeduizend veertien.

30 Bijzondere volmacht werd verleend aan Securex Ondernemingsloket Go Start woonstkeuze doend te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 53-56, zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).,

Dit uittreksel werd afgeleverd venfir registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der.

Registratierechten.

Carl OCKERMAN

Notaris

+

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2013 : AN306943
07/10/2013 : AN306943
30/07/2013 : AN306943
10/04/2013 : AN306943
08/08/2012 : AN306943
27/04/2012 : AN306943
04/07/2011 : AN306943
16/12/2010 : AN306943
20/07/2010 : AN306943
11/05/2010 : AN306943
20/10/2009 : AN306943
15/07/2009 : AN306943
17/06/2009 : AN306943
08/07/2008 : AN306943
10/09/2007 : AN306943
24/07/2007 : AN306943
17/07/2007 : AN306943
08/01/2007 : AN306943
25/07/2006 : AN306943
03/08/2005 : AN306943
05/07/2005 : AN306943
24/05/2005 : AN306943
07/10/2004 : AN306943
17/09/2004 : AN306943
17/09/2004 : AN306943
30/04/2004 : AN306943
21/10/2003 : AN306943
15/09/2003 : AN306943
15/09/2003 : AN306943
14/07/2003 : AN306943
25/09/2002 : AN306943
09/07/2002 : AN306943
01/12/2001 : AN306943
04/07/2001 : AN306943
01/09/1999 : AN306943
14/03/1997 : AN306943
22/12/1994 : AN306943

Coordonnées
TECHNI-COAT INTERNATIONAL

Adresse
G. LEVISSTRAAT 2 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande