TECHNIBOUW

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TECHNIBOUW
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.656.520

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 20.06.2013 13192-0587-009
02/04/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II UIIII II IIII DII

*12066467*

u

~I

Nmetê d tir gr ft e dir

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 1 MAART 2012 L

vr MM

Ondernemingsar : 0400656520

Benaming (voluit) : TECHNIBOUW

(verkort): *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3080Tervuren, Leuvensesteenweg, 145 A

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Omzettinq aandelen aan toonder in titels op naam -- Vaststelling gecoiirdineerde tekst statuten

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op vierentwintig februari tweeduizend en twaalf, geregistreerd . "Geregistreerd 7 bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 07/03/2012. boek 1367 blad 66 vak 1. Ontvangen : 25,00 euro. De Ontvanger : (getekend) De Clercq G.", houdende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "TECHNIBOUW", met ondernemingsnummer Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde BE 0400.656.520 Rechtspersonen-register Leuven en met maatschappelijke zetel gevestigd te 3060 Tervuren, Leuvensesteenweg 145 A, dat volgende besluiten met éénparigheid van stemmen en met onmiddellijke ingang werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering nam akte van de nagemelde verklaringen dat per éénendertig december laatst :

A - De aandeelhouders :

1. in toepassing van artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen een verzoek tot omzetting van hun aandelen aan toonder in titels op naam gericht hebben tot de raad van bestuur;

2. overgegaan zijn tot daadwerkelijke overhandiging en inlevering van hun aandelen aan toonder aan het bestuursorgaan ;

B -- Het bestuursorgaan, na inontvangstname van de fysieke aandelen, terstond overgegaan is tot :

- het aanleggen van een register van aandelen;

- het verrichten van de respectievelijke inschrijvingen;

- de uitreiking van certificaten van inschrijving aan de respectievelijke aandeelhouders;

- de vernietiging of ongeldig making van de ontvangen aandelen aan

toonder;

Vaststelling omzetting :

De vergadering stelde zodoende vast dat per éénendertig december laatst :

- alle aandelen aan toonder daadwerkelijk omgezet werden in titels op naam, en :

- dat deze werden ingeschreven in een aandelenregister dat op de

maatschappelijke zetel wordt bewaard.

De vergadering besliste de statuten in die zin aan te passen zoals hierna

Op de laatste 61x. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

blijkt uit de gecoordineerde tekst der statuten.

TWEEDE BESLUIT

Agendapunt 2 werd goedgekeurd, zijnde aanpassing van de statuten aan de

beslissingen genomen omtrent voorgaand agendapunt, aan de vigerende

wetgeving, in het bijzonder aan de Wet twee juni tweeduizend en zes

houdende wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de

vereffeningsprocedure te verbeteren alsmede vaststelling van de

gecoordineerde tekst der statuten.

Volgende tekst zal voortaan gelden als de enige nog vigerende tekst der

statuten:

Hoofdstuk I : Naam - Zetel -- Doel - Duur

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een

naamloze vennootschap aanneemt en als naam heeft: "T ECHNIBOUW".

Bij gebruik zal deze naam steeds dienen gevolgd te worden door de woorden

"naamloze vennootschap" of in het kort "NV".

Artikel 2

De zetel is gevestigd te 3080 Tervuren me t als huidig adres:

Leuvensesteenweg, 145 A.

De raad van bestuur kan - zonder statutenwijziging - de zetel binnen het Vlaamse gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3 '

De maatschappij heeft voor doel alle aankoop van bouwgronden, verkavelingen, studie van bouwplannen, oprichting van gebouwen, verkoop en verhuring van deze gebouwen, uitvoering van en toezicht over algemene bouwwerken, en alle handelingen betreffende aan- en verkoop en het bouwen. Handel in onroerende goederen. Verkoop, verhuur en beheer van kantoor- en residentiële gebouwen zowel eigen als van derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk II : Kapitaal - Inbrengen - Aandelen

Artikel 5

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend Euro (62.000 e).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd en tien (210) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/210de van het kapitaal.

Artikel 6

A. Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering te nemen volgens de regels gesteld voor wijziging van de statuten en met inachtneming van de overige wettelijke en/of statutaire bepalingen.

Wanneer naar aanleiding van een beslissing tot kapitaalverhoging de betaling van een uitgiftepremie wordt voorzien, zal deze premie worden bestemd voor de niet-beschikbare rekening "uitgiftepremies" die in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden vereist voor statutenwijziging.

B. Bij kapitaalverhoging door inschrijving op aandelen in geld hebben de houders van bestaande kapitaalsaandelen een voorkeurrecht bij de inschrijving op de nieuwe aandelen naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Wordt dat recht van voorkeur niet integraal uitgeoefend dan worden de overblijvende aandelen bij voorkeur aan de andere houders van kapitaalaandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, dienen aangekondigd te worden aan de aandeelhouders zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



\'oor- Luik B - vervolg

behouden aan het e g~sc De algemene vergadering kan met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap het voorkeurrecht beperken of opheffen mits inachtneming van de overige wettelijke bepalingen terzake.

Staatsblad Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt gezegd recht van voorkeur toe aan de naakte eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de naakte eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

C. Kapitaalverminderingen dienen te geschieden met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en onderhavige statuten laten toe de winsten, zelfs voor hun totaliteit, te bestemmen tot aflossing van het kapitaal.

Alleen volledig afbetaalde kapitaalaandelen komen in aanmerking voor een terugbetaling a pari en dit hetzij bij allen volledig of gedeeltelijk, hetzij bij lottrekking en gezegde kapitaalaandelen zullen in geval van algehele terugbetaling vervangen worden door bewijzen van deelgerechtigdheid. In geval van lottrekking zullen de bewijzen van deelgerechtigdheid in tegenstelling tot de nog bestaande kapitaalaandelen geen dividend meer bekomen tenzij -- bij winstverdeling - vooraf de kapitaalaandelen minstens een dividend hebben ontvangen gelijk aan de wettelijke rentevoet berekend op de volstorting van hun kapitaal.

Artikel 7

De aandelen zijn op naam.

Elke aandeelhouder kan aan de raad van bestuur een verzoek richten strekkende tot het omzetten op zijn kosten van zijn aandelen in gedematerialiseerde effecten en dit overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 8

Elk aandeel is ondeelbaar.

In geval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten verbonden aan dit aandeel te schorsen totdat een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid.

Bij stemming in de algemene vergadering zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, a) wanneer een aandeel of enig deelbewijs in pand gegeven is de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden, en b) bij opsplitsing in vruchtgebruik en blote eigendom, zal het steeds de vruchtgebruiker zijn, met uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie, splitsing, ontbinding, kapitaalverhoging en - vermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

Artikel 8 bis

De vennootschap mag binnen het daartoe wettelijk voorziene kader haar eigen

aandelen verwerven in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Hiertoe is geen besluit van de algemene vergadering vereist wanneer de verkrijging van deze aandelen nodig is om te vermijden

dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen en dit gedurende drie (3) jaar te rekenen van de bekendmaking van de statutenwijziging de dato vierentwintig februari tweeduizend en twaalf.

Hoofdstuk III : Bestuur - Controle

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door een raad waarvan de leden benoemd worden door de algemene vergadering.

Hun mandaatstermijn zal de eventuele wettelijk voorziene maximumduur niet kunnen overschrijden, is op elk ogenblik herroepbaar en eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering voor het verstrijken van gezegde maximumduur.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De voorzitter en de afgevaardigd-bestuurder wordt worden benoemd door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

raad van bestuur onder zijn leden.

Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij vervangen door de oudste bestuurder in leeftijd.

De aanwezigheid van de meerderheid der bestuurders, hetzij persoonlijk, hetzij bij volmacht, is noodzakelijk voor de geldigheid van de besluiten. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van gelijkheid, is de stem van de voorzitter der vergadering beslissend, tenzij de raad van bestuur slechts twee (2) leden zou tellen,

De raad wordt samengeroepen door een bestuurder telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke samenroeping geschiedt minstens vijf (5) vrije dagen vooraf en bevat datum, uur en agenda der vergadering.

De vergaderingen van de raad worden op de maatschappelijke zetel gehouden, behoudens afwijkend akkoord van alle bestuurders of wanneer de vergadering plaatsvindt bij wijze van telefoon- of videoconferentie.

De besluiten worden bij proces-verbaal vastgesteld in een notulenregister en ondertekend door de meerderheid der aanwezige leden.

Afschriften of uittreksels worden ondertekend door de bestuurder(s) die de vennootschap extern kan (kunnen) vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Een bestuurder die belet is, kan bij eenvoudig schrijven zijn machten overdragen aan een van zijn collega's, doch telkens slechts voor één bepaalde zitting. Een bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten. Artikel 10

Aan de bestuurders kan, naast de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend door een uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening waarin een bestuursbezoldiging is verwerkt geldt als definitieve goedkeuring van gezegde bezoldiging.

De algemene vergadering kan aan de bestuurders eveneens tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

Artikel 11

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten, waarvan de leden gekozen zijn uit of buiten zijn midden. De instelling van een directiecomité dient te worden gepubliceerd met uitdrukkelijke verwijzing naar de bepalingen van artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen. De raad van bestuur zal de machten van dit comité vaststellen en de werking ervan regelen.

De vennootschap kan tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals te bepalen door de raad van bestuur.

Artikel 12

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake de leiding van de vennootschap en kan alle verrichtingen van intern bestuur uitvoeren die nodig of dienstig zijn om het doel der vennootschap te verwezenlijken. Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de Wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. Taakverdeling kan aan of door derden niet tegengeworpen worden evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij benoemingen zou opleggen, alhoewel zij statutair deze macht voorbehouden krijgt.

Binnen de wettelijke beperkingen mogen de algemene vergadering en de raad van bestuur beslissen om hypothecaire en/of andere obligaties uit te geven. Artikel 13

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle

(oor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij een afgevaardigd-bestuurder alleen, hetzij twee bestuurders, samen handelend.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de individuele vertegenwoordiging met betrekking tot gezegd bestuur,

toevertrouwen aan één of meerdere algemeen directeurs. Indien deze persoon tevens lid is van de raad van bestuur zal hij de titel van afgevaardigd-bestuurder dragen.

Het orgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen onder meer inzake het volledig dagelijks bestuur.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht. Artikel 14

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe besluit door één of meerdere commissarissen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Hoofdstuk IV : Algemene Vergaderingen

Artikel 15

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

Elke algemene vergadering wordt samengeroepen door de raad van bestuur, het college van vereffenaars of de commissaris(sen).

De oproeping tot een algemene vergadering geschiedt met in acht name van de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De oproepingen vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

De bestemmelingen van de oproepingen kunnen individueel, uitdrukkelijk én schriftelijk aan de vennootschap te kennen geven om de oproeping alsmede de eventuele begeleidende stukken via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Voormelde bestemmelingen zullen hun eventuele instemming en voorkeur inzake communicatiemiddel als volgt aan de vennootschap kenbaar maken:

- de aandeelhouders en obligatiehouders: via een annotering in het register van aandelen, respectievelijk het register van obligatiehouders;

- de bestuurders en commissarissen: in het stuk waaruit de aanvaarding van hun mandaat blijkt;

Artikel 16

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur.

Indien deze dag evenwel een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Zij zal desgevallend de verslagen van de bestuurders en de commissaris horen en samen met de jaarrekening, waaronder de balans, bespreken en een bestemming geven aan het resultaat; Eventueel bij afzonderlijke stemming kwijting verlenen aan bestuurders en commissaris en tot hun aanstelling overgaan en, in het algemeen, besluiten over al de punten van de agenda. De jaarvergadering besluit bij gewone meerderheid van stemmen en mag besluiten nemen ongeacht het aantal aandelen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Artikel 17

Ook de buitengewone en bijzondere algemene vergadering besluit steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vermeld staan in het Wetboek van Vennootschappen of in de statuten.

Voorbehouden aan het BelgíscFi Staatsblad

\(oor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Artikel 18

De bestuurders en de commissaris(sen) zijn vrijgesteld van enige formaliteit om tot de algemene vergaderingen te worden toegelaten en mogen, ook al zijn zij geen aandeelhouders, steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Aandeelhouders mogen zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, drager van een schriftelijke volmacht.

In toepassing van artikel 550 Wetboek van Vennootschappen is stemmen per brief toegelaten door middel van een formulier dat minstens de volgende vermeldingen bevat:

- de agendapunten en, in voorkomend geval, de voorstellen van besluit;

- de stemwijze per agendapunt of voorstel van besluit, dit wil zeggen: aanvaarding, verwerping of onthouding;

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld bij artikel 537 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 19

Een algemene vergadering mag slechts besluiten nemen over de punten die op de agenda voorkomen, tenzij alle aandeelhouders op de vergadering persoonlijk aanwezig zijn en éénparig besluiten tot uitbreiding van de agenda en mits aanwezigheid van de obligatiehouders.

Aandeelhouders die een algemene vergadering willen doen samenroepen of die een of ander punt op de agenda van de jaarvergadering willen doen plaatsen, moeten tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen en hiertoe een aanvraag doen met vermelding van de gewenste agendapunten tenminste een maand vooraf.

De algemene vergaderingen worden onder voorzitterschap van de voorzitter van de raad van bestuur gehouden of, bij afwezigheid, onder voorzitterschap van de oudste aanwezige bestuurder.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de aandeelhouders.

De vergadering kiest, indien gewenst, twee stemopnemers.

Deze personen vormen samen met de overige leden van de raad van bestuur het bureau

Dit bureau verifieert de aanwezigheidslijst die dient opgesteld te worden voordat de zitting wordt geopend, doch de algemene vergadering besluit over de geldige samenstelling hiervan.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de jaarvergadering één enkele keer drie weken uit te stellen. Dergelijke verdaging doet geen afbreuk aan de eventuele andere reeds genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De raad zal uitzonderlijk dit uitstelrecht niet mogen toepassen wanneer de vergadering werd samengeroepen op verzoek van de commissaris of aandeelhouders die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Stemmen gebeurt mondeling tenzij het over personen gaat of tenzij de meerderheid van de vergadering het anders beslist.

Artikel 20

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en aandeelhouders die zulks verlangen.

In de notulen dient expliciet vermeld te worden hoe elke aandeelhouder heeft gestemd met betrekking tot enige kwijting te verlenen aan een bestuurder.

Alle afschriften of uittreksels van die notulen voor derden worden ondertekend door de bestuurder(s) die de vennootschap extern kan (kunnen) vertegenwoordigen.

Hoofdstuk V : Jaarrekening en dividenden

Artikel 21

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

e gmc Staatsblad



Luik B - vervolg

Artikel 22

Het saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve.

Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief zolang dit reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten.

Artikel 23

De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodaliteiten van eventuele dividenden en is bevoegd om, op het resultaat van elk boekjaar, interimdividenden uit te keren.

Hoofdstuk VI : Vereffening

Artikel 24

Bij in vereffeningstelling der vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten en eventuele vergoeding zal bepalen. Een vereffenaar treedt evenwel pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van diens benoeming.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, zullen deze steeds als college optreden.

Alle kapitaalaandelen worden bij de vereffening gelijk gerechtigd, rekening houdend met hun volstorting.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun paart in de te verdelen massa samen met de kapitaalaandelen doch slechts nadat deze laatsten hun inbreng kregen terugbetaald.

De algemene vergadering blijft gedurende de vereffening bevoegd de statuten te wijzigen.

Hoofdstuk VII : Woonstkeuze

Artikel 25

Ieder bestuurder, lid van enig comité, mandataris of vereffenaar die in het buitenland woont wordt geacht in verband met zijn functie voor gans de duur hiervan woonplaats te hebben gekozen in de zetel der vennootschap waar alle mededelingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

DERDE BESLUIT

De mandaten van de in functie zijnde bestuurders werden voor zoveel als nodig bevestigd; Zullen aldus het mandaat van bestuurder van onderhavige vennootschap waarnemen tot onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend zeventien (2017):

1. Ae heer GIJSEGOM Erwin Jos Adriaan, consultant, geboren te Brussel op zesentwintig augustus negentienhonderd zesenzestig, identiteitskaart nummer 591-0091413-44 en met rijksregisternummer 660826 243 31, wonende te 9040 Sint--Amandsberg - Gent, Beelbroekstraat, 83.

2. Mevrouw GIJSEGOM Inge Jos Heleen, assistente, geboren te Brussel op tien maart negentienhonderd achtenzestig, identiteitskaart nummer 591-1092306-91 en met rij ksregisternummer 680310 232 44, wonende te 3080 Tervuren, Oude Leuvensebaan, 8.

Welke allen verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel welke zich daartegen zou verzetten.

Het mandaat van bestuurder is thans onbezoldigd.

Alle voormelde besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen. VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk zijn de voornoemde bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

1. Werd benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer Erwin GIJSEGOM, voornoemd, voor de volledige termijn van zijn bestuursmandaat ;

2. Werd benoemd tot afgevaardigd-bestuurder: de heer Erwin GIJSEGOM, voornoemd, voor de volledige termijn van zijn bestuursmandaat

3. Plet mandaat van afgevaardigd-bestuurder is thans onbezoldigd; Ook deze mandaten werden uitdrukkelijk aanvaard.

4. In toepassing van artikel 15 der statuten verklaarde elke individuele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

bestuurder uitdrukkelijk dat hij vanaf vierentwintig februari tweeduizend en twaalf de oproepingen en uitnodigingen tot de algemene vergaderingen van aandeelhouders via elektronische weg wenst te ontvangen en dit tot schriftelijke wederherroeping van de gegeven instemming.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(zegel en handtekening van notaris Arthur LENAERTS te Tervuren, op rugzijde).

Wordt tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden : uitgifte van de akte van vierentwintig februari tweeduizend en twaalf.

yoor-

r behouden

aan het

Staatsblad

13/07/2011
ÿþ A1otl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 1 JULI 2011 DE GRIFFIER,

Gri ie

Fill 111111

*11106569*

s

II

: Ondernemingsnr : 0400656520

Benaming

(voluit) : TECHNIBOUW

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3080 Tervuren, Leuvensesteenweg 145A

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

De jaarvergadering gehouden op 27 mei 2011 heeft beslist om de bestuurders Gijsegom Erwin en Gijsegom Inge te herbenoemen voor een periode van zes jaar. Deze termijn zal eindigen bij de jaarvergadering in het jaar 2017. De heer Gijsegom Erwin blijft afgevaardigd-bestuurder en ook voorzitter van de «raad van bestuur. De mandaten van de bestuurders blijven onbezoldigd.

Gijsegom Erwin

Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 28.06.2011 11223-0108-008
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 23.06.2010 10213-0530-008
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 16.06.2009 09249-0336-008
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 16.06.2008 08240-0056-008
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 31.05.2007 07175-0146-008
23/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 22.06.2005 05306-4290-012
15/07/2004 : LE039021
02/07/2003 : LE039021
04/04/2003 : LE039021
26/07/2002 : LE039021
29/06/2000 : LE039021
15/06/1999 : LE039021
01/01/1993 : LE39021
24/11/1992 : LE39021
24/04/1992 : LE39021
01/01/1992 : LE39021
01/01/1989 : LE39021
01/01/1988 : LE39021
15/01/1986 : LE39021
01/01/1986 : LE39021
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 20.07.2016 16340-0489-011

Coordonnées
TECHNIBOUW

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 145 A 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande