TELE-ONTHAAL VLAAMS-BRABANT EN BRUSSEL

Association sans but lucratif


Dénomination : TELE-ONTHAAL VLAAMS-BRABANT EN BRUSSEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 413.923.150

Publication

24/04/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

jW)I111111

11

Pie&gelegc1 ter griffie der

Rec-fbank van Koophandel

te Leuvan, de li APR. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

OnCernemingsnr 413.923.180

Benaming

(voluit) Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Ravenstraat 98 3000 Leuven

Onderwerp akte: Ontslag - benoeming Raad van bestuur en Algemene vergadering

Algemene vergadering 18 maart 2014

Marc Eisen, Leeuwerikenstraat 47/0202 te 3001 Heverlee neemt ontslag uit de Algemene vergadering.

De Algemene vergadering aanvaardt Dirk Nissen, Bovenstraat 35, 3210 Lubbeek en Jef Schoenaerts,

Hazenfonteinstraat 25, 3050 Oud-Heverlee als effectieve leden.

Dirk Nissen treedt ook toe tot de Raad van bestuur.

Maria-Theresia Van Paesschen,

directeur

29/05/2013
ÿþMod Word 11,1

Mffi` Lie jC B - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

V

beh

aa

Be

Stai





Neergelegd ter 9Ciffi@ Op. r

Rechfbank van Koophandel

te Leuven, de 1 7 f1 El 2013

DE greggR,

Griffie

Ondernemingsnr : 413.923.150

Benaming

(voluit) : Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Ravenstraat 98 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming Algemene Vergadering

Algemene Vergadering 26 maart 2013

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van Cilia Cielen, Van Hoeystraat 26, 2800 Mechelen, toegetreden lid en van Sot`ie Similon, Grumstraat 62, 3400 Landen, effectief lid.

De algemene vergadering aanvaardt Anita Koninx, Platte-Lastraat 501/a, 3010 Kessel-lo en Katrien Willems, Richard Valvekensstraat 44, 3010 Kessel-Lo als effectieve leden.

Maria-Theresia Van Paesschen,

directeur

10/05/2012
ÿþ0 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechti3aj)r

te

teL e~e

DE GR, ~ ARR. 2012

t ,

Griffie

=iaos1aa9"

111

bi

~ St

Benaming : Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel

Rechtsvorm : Vzw

Zetel : Ravenstraat 98 3000 Leuven

Ondernemingsnr : 413.923.150

Voorwerp akte

Wijziging statuten omtrent de vertegenwoordiging van de vereniging

De algemene vergadering van 2010312012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst

STATUTEN TELE-ONTHAAL VLAAMS-BRABANT EN BRUSSEL vzw

Historiek:

- Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel vzw startte officieel op 1 januari 1973 (als Tele- Onthaalcenfrum

" Brabant vzw) met hoofdzetel te Leuven. De statuten verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 1974 onder nummer 1503 en 1504.

- Naast de afdeling in Leuven richtte Tele-Onthaal Brabant ook een luisterpost op in Brussel, voor de Nederlandssprekende bevolking. Wijziging van de statuten verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad ' van 5 maart 1987 onder nummer 2976,

- In 2002 veranderde de naam van het centrum in Tele-Onthaal Vlaams-Brabant vzw. Deze wijziging verscheen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 oktober 2002 onder nummer 21326.

- Op 28 september 2004 werd bij beslissing van de algemene vergadering de naam van het centrum gewijzigd in Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel vzw.

- Op 28 september 2004 werden bij beslissing van de algemene vergadering de statuten gewijzigd, volgens de nieuwe wet op de vzw's. Dit verscheen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 december 2004 onder nummer 180925.

- De algemene vergadering van 20/0312012 veranderde de statuten als volgt:

Artikel 1. Naam;

De vereniging draagt de naam "Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel". Deze naam moet steeds

voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "vzw".

Artikel 2. Zetel:

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 3000 Leuven, Ravenstraat 98, gerechtelijk

arrondissement Leuven.

Artikel 3. Doel:

Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel vzw stelt zich tot doel een bijdrage te leveren aan het welzijn van. de Nederlandssprekende bevolking van de provincie Vlaams-Brabant en van het Brussels Hoofdstedelijk, Gewest,

Tere-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel vzw tracht dit doel onder meer te bereiken door het organiseren van permanente telefonische bereikbaarheid voor personen die geconfronteerd worden met problemen van persoonlijke, relationele en/of maatschappelijke aard, Het biedt mensen die het om één of andere reden moeilijk,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

hebben en daarover een persoonlijk gesprek willen, opvang en ondersteuning, ofwel per telefoon, ofwel anim e, met respect voor de anonimiteit van de oproeper en van de vrijwilliger.

Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel vzw biedt permanente hulpverlening, informatie en advies en verwijst indien nodig door naar andere vormen van gespecialiseerde hulp.

Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel vzw treedt preventief op o.a. door directe opvang voor personen die zich in een psychosociale crisissituatie bevinden, met bijzondere aandacht voor de zelfdodingproblematïek.

Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel vzw signaleert aan belanghebbenden over psychosociale factoren die het welzijn bedreigen en bevorderen.

Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel vzw tracht de doelstellingen te realiseren middels inzet van vrijwilligers. De vrijwillige hulpverleners die daartoe zijn opgeleid, en die worden begeleid door professionelen, bieden gelegenheid tot een persoonlijk gesprek, over de levensmoeilijkheden die de hulpvrager ervaart.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. ln het kader van het realiseren van haar doel kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

Artikel 4. Duur:

De vereniging is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5. Leden:

Het aantal leden is onbeperkt en bedraagt minstens drie effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld ln het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden.

Tot de vereniging kan als effectief lid toetreden al wie door de algemene vergadering wordt aanvaard. Het aanvaarden van de statuten sluit tevens de aanvaarding van de eventuele huishoudelijke reglementen in, De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk.

De algemene vergadering beslist soeverein over elk verzoek tot opneming,

De algemene vergadering kan op door haar te bepalen voorwaarden andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd ais toegetreden leden. Toegetreden leden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 6. Bijdrage:

Door de leden is geen bijdrage verschuldigd.

Artikel 7. Stemrecht:

De effectieve leden bezitten stemrecht op de algemene vergaderingen van de vereniging. Zij beschikken elk over maximum één stem per natuurlijke persoon. Stemmen per volmacht is toegelaten. De leden kunnen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een ander stemgerechtigd lid. Stemvolmacht kan door een effectief lid schriftelijk worden verleend aan een ander stemgerechtigd lid. Een effectief lid kan slechts één volmacht dragen.

Artikel 8. Ontslagneming en uitsluiting:

Elk lid van de vereniging is vrij uit te treden door het schriftelijk indienen van zijn ontslag bij de raad van bestuur. De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Een lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging.

Artikel 9, Ledenregister --- administratief dossier:

Op de maatschappelijke zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van alle leden bijgehouden, met vermelding van de naam, de voornaam, het adres en de datum van toetreding en uittreding van elk lid. Een administratief dossier zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van het gerechtelijk arrondissement Leuven, en omvat de wettelijke vereiste documenten. Elke wijziging zal in het voormelde register worden ingeschreven door de raad van bestuur, binnen een termijn van 8 dagen nadat de raad van bestuur hiervan in kennis is gesteld.

Artikel 10. Algemene vergadering:

Artikel 10.1.

De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten of wanneer tenminste 1/5 van de leden het vraagt. De algemene vergadering komt minstens eenmaal per jaar samen voor het goedkeuren van de jaarrekening van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar.

Artikel 10.2.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De leden worden opgeroepen bij gewone brief die de agenda, de dag, het uur en de plaats van de algemene vergadering vermeldt, en tenminste 8 werkdagen voor de datum van de algemene vergadering wordt verzonden.

Artikel 10.3.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij afwezigheid, door de ondervoorzitter. Aile effectieve leden hebben gelijk stemrecht in de algemene vergadering, op de wijze zoals bepaald in artikel 7.

Artikel 10.4. Besluitvorming:

Behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen, worden de beslissingen genomen op de algemene vergaderingen, bij gewone meerderheid van de aanwezige of geldig vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Artikel 10.5. Statutenwijziging:

Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer tenminste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een gewone wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Een wijziging van de doeleinden van de vereniging, kan slechts worden aangenomen mits een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

in geval op de eerste vergadering minder dan twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het voorgaande lid van dit artikel, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 10.6. Notulen:

Van alle algemene vergaderingen worden notulen bijgehouden. De notulen vermelden de teksten van alle

genomen besliissingen. De notulen worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Artikel 11. Bevoegdheden van de algemene vergadering:

Tot de bevoegdheden van de algemene vergadering behoren:

- het wijzigen van de statuten;

- het benoemen en het afzetten van de leden van de raad van bestuur;

- het al of niet verlenen van kwijting aan de leden van de raad van bestuur,

- het toelaten en uitsluiten van leden;

- het goedkeuren van de jaarverslagen, het goedkeuren van begroting en rekeningen;

- het ontbinden van de vereniging;

- het omzetten van de vereniging in een vennootschap niet sociaal oogmerk;

- alle andere bevoegdheden aan de algemene vergadering opgedragen bij wet, bij statuten of bij eventueel

huishoudelijk reglement van de vereniging;

Artikel 12. Bestuur:

Artikel 12.1. Raad van bestuur:

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit ten minste drie

bestuurders, die niet noodzakelijk lid van de vereniging moeten zijn.

De raad van bestuur handelt ais een college. Het dagelijks bestuur dat uit meerdere personen of uit één

persoon kan bestaan kan desgevallend gezamenlijk of afzonderlijk handelen

Artikel 12.2. Benoeming en ontslag:

De leden van de raad van bestuur worden benoemd en hun mandaat kan worden herroepen door de algemene vergadering. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders en ambtsbeëindiging moeten binnen de dertig dagen bekend gemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 12.3, Duurtijd van het mandaat:

Het mandaat van bestuurder beloopt drie jaren. Het eindigt bovendien door overlijden, ontslag, herroeping door de algemene vergadering. Zij zijn onmiddellijk herkiesbaar. Elke bestuurder aangeduid om een tussentijds opengevallen functie uit te oefenen is slechts voor de overblijvende duur van dit mandaat benoemd.

Artikel 12.4. Bezoldiging:

De algemene vergadering kan de bestuurders een vergoeding of bezoldiging toekennen en bepaalt het

bedrag daarvan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12.5. Bevoegdheid  vertegenwoordiging:

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van onder meer, het vervreemden, zelfs om niet van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen en het lichten van hypotheken.

De raad benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun statuut.

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de handtekening van één of meer bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een dagelijks bestuurder of directeur (die geen lid moet zijn van de raad van bestuur) benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast, Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het Bestuur der Postcheks, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen. Dit mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur.

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder die gezamenlijk optreden. De bevoegdheden van bovengenoemde personen wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

De raad kiest onder zijn leden een voorzitter en een secretaris. Als onder de effectieve leden geen secretaris naar voor treedt, kan een toegetreden lid als secretaris worden benoemd,

De raad van bestuur bepaalt zelf de periodiciteit van de vergaderingen en komt minstens één keer per jaar samen. De raad van bestuur moet per jaar minstens één algemene vergadering van de vereniging bijeen roepen.

Artikel 12.6, Besluitvorming:

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van de

aanwezige stemmen. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Artikel 12.7. Notulen:

De raad van bestuur houdt notulen m.b.t. haar vergaderingen. De notulen worden bewaard in een daartoe bestemd register, hetwelk wordt gehouden op het adres van de maatschappelijke zetel van de vereniging. De notulen worden ondertekend door een bestuurder of door de secretaris.

Artikel 13. Inzagerecht

Alle leden kunnen op de maatschappelijke zetel van de vereniging, het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Belanghebbende derden kunnen een verzoek tot inzage richten aan de voorzitter. Uittreksels van de notulen worden ondertekend door de secretaris of door een bestuurder.

Artikel 14. Boekjaar  werkingsjaar:

Het boekjaar en werkingsjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Artikel 15. Rekening en verantwoording:

Na afloop van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het voorbije jaar af, maakt zij de

inventaris en de jaarrekening op, alsook de begroting voor het volgende jaar,

Ieder jaar en ten laatste binnen 6 maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de raad van bestuur

de jaarrekening van het voorbije boekjaar alsook de begroting van het volgende boekjaar, ter goedkeuring voor

aan de algemene vergadering vermeld in artikel 10.

De jaarrekening wordt neergelegd conform de wettelijke bepalingen.

Artikel 16. Bestemming van het vermogen in geval van ontbinding:

In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging zal het actief, na aanzuivering van de schulden overgedragen worden aan een gelijkaardige vereniging of aan een vereniging met gelijkaardige doelstellingen. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningsaldo wordt overgedragen.

Artikel 17. Slotbepaling:

Op alles wat niet door de statuten wordt geregeld, of door de daarmee overeenstemmende bepalingen van

een huishoudelijk reglement, is de wet van toepassing. ln die gevallen die niet geregeld zijn door de wet, de

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad Luik B w Vervolg

', stâtüten of eert huishoudelijk regÏement:beslist de raad van bestuur, behoudëns in de gev llen voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering.



Maria Theresia Van Paesschen,

directeur betast met het dagelijks bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2012
ÿþ MOI) 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandiel

te Leuven, de 2 7 AP DE á/ER,

INII1 11111 91 1EI N

" iaoe~aso*

bE

é St

Ondernemingsnr : 413.923.150

Benaming

(voluit) : Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Ravenstraat 98 3000 Leuven

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming Raad van Bestuur en Algemene vergadering

AlgemeneVergadering 20 maart 2012

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van volgende effectieve leden:

Cilla Cieien, Van Hoeystraat 26, 2800 Mechelen

René Ferson, Elststraat 13, 3020 Herent

Marleen Geirnaert, Maleizenstraat 59, 3020 Herent

Ludo Monsieur, Molheideweg 62, 1502 Lembeek

Kristel Vandeput , Kapellekensweg 13, 3111 Wezemaal

Maria Theresia Van Paesschen, Koningin Astridlaan 36, 3010 Kessel-Lo

Ivan De Nayer, Volhardingslaan 14, 3001 Heverlee wordt lid van de raad van bestuur, De raad van bestuur bestaat uit Walter Vermeiren, Paul Biva en Ivan De Nayer

De algemene vergadering aanvaardt Leo Van Hecke, Broederlijkheidsstraat 10, 1560 Hoeilaart,

als effectief lid en als toegetreden leden worden Cilia Cielen, René Ferson en Maria-Theresia Van

Paesschen aanvaard.

René Ferson wordt benoemd als secretaris

Maria-Theresia Van Paesschen, directeur wordt met het dagelijks bestuur belast

Maria-Theresia Van Paesschen,

directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/04/2015
ÿþ1

811

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

f 5 APR. 2015

GriffieReetbankvanlCooptiandel

te-GPÎ-e

Onáernemingsnr : 413.923.150

Benaming

(voluit) : Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Ravenstraat 98 3000 Leuven

Onderwerp akte : Ontslag uit Raad van bestuur en uit Algemene vergadering

Algemene vergadering 18 maart 2015

Paul Biva, Schoolbergenstraat 48 te 3010 Kessel-Lo neemt ontslag uit de Raad van Bestuur en uit de Algemene vergadering.

Maria-Theresia Van Paesschen,

directeur

IMBU

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TELE-ONTHAAL VLAAMS-BRABANT EN BRUSSEL

Adresse
RAVENSTRAAT 98 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande