TERINVEST

Divers


Dénomination : TERINVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 452.026.730

Publication

06/08/2014 : BL578654
28/10/2014
ÿþ mot111.1

1-1

-} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0452026730

Benaming (voluit) : TERiNVEST

111111111111FIll

bel

BE Sta

neergelegdiontvangen op

11 41«. 2014

ter greffeîditbank varPfiffielederfarAstalige

van :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm: Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Weihoek 31 Unit 9

1930 Nossegem

Onderwerp akte :ZETELVERPLAATSING WIJZIGING STATUTAIRE ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGING - AANNAME VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drie oktober tweeduizend veertien, door Meester Tim Carnewal, Notaris te Brussel,

" dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op; aandelen "TERINVEST", waarvan de zetel gevestigd is te Weihoek 3, Unit 9, 1930 Nossegem, hierna "de: vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Verplaatsing van de zetel van de vennootschap van Weihoek 3, unit 9, 1930 Nossegem naar: Mechelsesteenweg 414, 1930 Zaventem en vervanging van de tekst van de eerste alinea van artikel 2 van de:, statuten.

' 2/ Kennisname van het ontslag van de statutaire zaakvoerder, zijnde de heer Freddy De Slachmuyider, wonende te Zeewijk 3, 2202 BT Noordwijk, Nederland.

3/ Werden benoemd de volgende personen als statutaire zaakvoerders van de vennootschap:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Anuly Services", met zetel te Bergpad 21, 2275 Lille, met als vaste vertegenwoordiger de heer SCHOENMAEKERS Geert, wonende te Bergpad 21, 227e VVechelderzande;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAC", met zetel te Scheihagenstraat 66, 2550 Kontich, met als vaste vertegenwoordiger de heer GEPTS Carl, wonende te Scheihagenstraat 66, 2550 Kontich.

" Zij zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

4/ Vervanging van de statutaire zaakvoerder door twee nieuwe statutaire zaakvoerders en wijziging van , artikel 8 van de statuten, conform voorgaande punten 2/ en 3/.

5/ Wijziging van de vertegenwoordiging van de vennootschap, zodat de vennootschap vanaf drie oktober tweeduizend veertien vertegenwoordigd zal worden door twee zaakvoerders, samen optredend en wijziging van, artikel 11 van de statuten.

; 6/ Wijziging van de tekst van artikel 23 van de statuten, met betrekking tot de vereffening van de

vennootschap, ten einde het in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen.

71 Aanneming van een nieuwe tekst van statuten, ten einde deze in overeenstemming te brengen met del

genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van

vennootschappen (met inbegrip van het schrappen van de verwijzigingen naar aandelen aan toonder).

Het uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt ais volgt:

NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen.

Zij draagt de benaming "TERINVEST'.

Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en:

andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden:

"Commanditaire vennootschap op aandelen" of door de afkorting "Comm. VA.", roet nauwkeurige aanwijzing van de:

zetel van de vennootschap, het onciememingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR",

gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap:'

haar zetel heeft.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene;i

vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen en mits instemming van de zaakvoerder(s).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vocr-ehoudtàn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Mechelsesteenweg 414, 1930 Zaventem,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het twee- ' talig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij besluit van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel het beheren van immobiliën in de meest ruime zin van het woord, alsook alle handelingen die hierop betrekking hebben, zoals het aankopen, verkopen, verhuren, vervreemden, vestigen van zakelijke zekerheden, beheren, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

De vennootschap kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, met haar doel in verband staan of van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of te bevorderen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, opslorping, splitsing, inschrijving of overname van aandelen, of om het even welke andere wijze mogen deelnemen in ondernemingen, instellingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, samenhangend of complementaire doel nastreven, en telkens wanneer op ' deze wijze wordt bijgedragen tot de verwezenlijking van haar doel,

KAPITAAL  TOEGESTAAN KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd zevenenzestigduizend zeshonderd zevenentwintig euro vierendertig cent (867.627,34 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderdvijftig aandelen op naam, ieder aandeel hebbende een nominale waarde van tweeduizend vierhonderdachtenzeventig komma negen drie vijf twee vijf zeven EURO (2.478,935257 : EUR).

BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De beherende vennoten staan hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap. Beherend vennoot zijn deze vermeld in de akte de dato dertig december negentienhonderd drieënnegentig, of deze die nadien in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden, mits bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen

BENOEMING - ONTSLAG -VACATURE

a. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

Tot zaakvoerders worden aangesteld voor de duur van de vennootschap:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AmJy Services", met zetel te Berg pad 21, 2275 , Lille, met als vaste vertegenwoordiger de heer SCFIOENMAEKERS Geert, wonende te Bergpad 21, 2275 Wechelderzande;

, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAC", met zetel te Scheihagenstraat 66, 2560 ' Kontich, met als vaste vertegenwoordiger de heer GEPTS Carl, wonende te Scheihagenstraat 66, 2550 Kontich,

die verklaren dit mandaat te aanvaarden en mededelen dat niets zich hiertegen verzet.

b. De zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, dan is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

c, De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen. De opdracht van de

zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deel nemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuw zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e. In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s). In het geval het overlijden, de onbekwaamverkiaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt er gehandeld zoals in de hierna volgende alinea beschreven.

in het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook (bv. fysieke of mentale onmogelijkheid om nog langer het mandaat van zaakvoerder waar te nemen), niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal de : vennootschap voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap zullen laten vertegenwoordigen. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot hebben.

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

. f, Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het ' toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

g. De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om ln de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de

" personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel

' als college verbinden.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet "

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of

door derden niet worden tegengeworpen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze aile beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarop de hierna volgende "

"

bepalingen van toepassing zijn. Het college benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van dergelijke " benoeming of bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste , der aanwezige zaakvoerders.

Het college vergadert na bijeengeroepen te zijn door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee leden van het college erom verzoeken.

De vergadering van het college wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De bijeenroepingen worden gedaan bij gewone brief en verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, ten minste vijf voile dagen ver de vergadering en bevatten de dagorde.

Behalve in geval van overmacht te motiveren in de notulen van de bijeenkomst of in geval van bijzondere aanwezigheidsquora vereist door onderhavige statuten, kan het college alleen geldig beraadslagen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien echter bij de eerste bijeenkomst het college , het vereiste aantal niet bereikt, zal het opnieuw kunnen worden samengeroepen met dezelfde dagorde; bij deze nieuwe vergadering zal het geldig kunnen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezig of vertegenwoordigde zaakvoerders moge zijn.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen behoudens eventuele bijzondere meerderheden vereist door onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit, doorsiaggevend zijn. Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste " meerderheid.

Iedere zaakvoerder kan schriftelijk of per fax volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen en zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één nnedezaakvoerder vertegenwoordigen,

. De beraadslagingen en stemmen van het college worden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT Handtekeningsbevoegdheid

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door

"

twee zaakvoerders samen optredend.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders zijn persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

BENOEMING - BEVOEGDHEID EN VERGOEDING VAN DE COMMISSARIS

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drennpelbedragen vermeld in het Wetboek van venncotschappen niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht een commissaris te benoemen. leder aandeelhouder heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

a. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar word en bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand april om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. ,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

,bahoud'en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

med 11.1

Voor-

-tehouclun

aan het

Belgisch

Staatsblad

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in

België, aangewezen in de oproeping.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERINGEN

a. De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake

van

- de vaststelling van de jaarrekening;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de benoeming en het ontslag van de eventuele commissaris;

- de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris;

- het instellen van de vennootschapsvordering tegen hen of het verlenen van kwijting,

b. De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, met name ' om te besluiten tot benoeming van een zaakvoerder, tot vervroegde ontbinding van de vennootschap, in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het geplaatst kapitaal, de mogelijkheid ' van een toegestaan kapitaal door besluit van de zaakvoerders, de aflossing van het kapitaal, de uitkering van interimdividenden, de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants, fusie met één of meerdere vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

; BIJEENROEPING EN TER BESCHIKKING STELLING VAN STUKKEN

a. De zaakvoerder en iedere eventuele commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaar-

" vergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder en eventuele commissaris zijn verplicht

" een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen,

b. De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De houders van aandelen, van obligaties of van warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerders en de eventuele commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

c. Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen, aan de zaakvoerders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld,

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de . algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 punt c. van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

DEPONERING VAN AANDELEN

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn ; voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de ' certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

DEELNEMING AAN DE VERGADERING VERTEGENWOORDIGING_ BIJ VOLMACHT  SCHRIFTELIJKE BERAADSLAGING

a. Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij artikel 481 van het Wetboek van vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

b. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

Om geldig te zijn moet de volmacht schriftelijk of per telefax gegeven zijn en zijn handtekening dragen. De volmachten worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

c. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van cfe instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile aandeelhouders met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis ' te nemen van de genomen beslissingen,

STEMRECHT

a. Elke aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met ' eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon niet een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

c. is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d. ledere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder(s), dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal ' stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding uja neen" of "onthouding". De aandeelhouder die

" per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 24 van onderhavige statuten, na te leven.

BESLUITVORMING - VETORECHT VAN DE ZAAKVOERDER

a. De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, doch mits aanwezigheid van de (alle) zaakvoerder(s). is (zijn) deze niet aanwezig, dan kan een tweede vergadering worden belegd, die beraadslaagt en besluit, ook al is (zijn) de zaakvoerder(s) afwezig. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen en mits instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s) bij handelingen die de belangen van de vennootschap jegens derden betreffen, zoals dividenduitkering alsook elk besluit waarbij het vermogen van de vennootschap wordt aangetast. Een onthouding of blanco stem en alsook een nietige stem wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering warden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

b, De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. De algemene vergadering kan over een statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en mits aanwezigheid van de (aile) zaakvoerder(s). Es het genoemde quorum niet bereikt of is de (geen) zaakvoerder aanwezig, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig ; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel ' van het kapitaal en ongeacht de afwezigheid van de zaakvoerder(s).

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen en met instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s). Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van

" degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als negatieve stemmen beschouwd. c. Voor de vergaderingen vermeld onder a. en b. wordt met de aandelen zonder stemrecht geen rekening

" gehouden.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar,

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die er een bestemming zal aan geven op voorstel van en met instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 617 en 619 van het Wetboek van vennootschappen.

INTERIMDIVIDENDEN

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijke of statutaire bepaling moeten worden gevormd. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 618 en 619 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING

BENOEMING EN BEVOEGDHEID VEREFFENAARS

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

Voorhuren aan het Belgisch

Staatsblad

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan dé Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tilde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

8/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer GEPTS Carl, ten dien einde woonsikeuze doende te Scheihagenstraat 66, 2550 Kontich , teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met ' het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de ' Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UlTTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, de , gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewat Notaris

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2012 : BL578654
11/01/2012 : BL578654
03/01/2012 : BL578654
12/05/2011 : BL578654
30/07/2010 : BL578654
02/02/2010 : BL578654
21/01/2010 : BL578654
24/08/2009 : BL578654
16/07/2008 : BL578654
17/07/2007 : BL578654
18/01/2007 : BL578654
28/07/2005 : BL578654
25/10/2004 : BL578654
27/09/2004 : BL578654
08/12/2003 : BL578654
18/04/2003 : BL578654
14/04/2003 : BL578654
14/04/2003 : BL578654
14/03/2003 : BL578654
08/10/2015 : BL578654
21/09/2000 : BL578654
19/02/1998 : BL578654
13/03/1996 : BL578654
05/02/1994 : BL578654

Coordonnées
TERINVEST

Adresse
MECHELSESTEENWEG 414 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande