TGCONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TGCONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.475.996

Publication

14/01/2011
ÿþLes e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : Rechtsvorm : Zetel : Ondernemingsnr : Voorwerp akte : TGCONSULTING

BVBA

Terbankstraat 11/A, 3150 Haacht (Tildonk)

0894475996

Décharge aan de vereffenaar - Sluiting van de vereffening





Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Tuerlinckx, te Haacht, op achtentwintig december tweeduizend en tien, neer te leggen ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid "TGCONSULTING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3150 Haacht (Tildonk), Terbankstraat 111A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0894.475.996, bijeengekomen is en de volgende beslissingen genomen heeft: (...)

Eerste beslissing : Neerlegging rekeningen en décharge aan de vereffenaar

De Heer Tom Marcel Goossens, voornoemde vereffenaar, brengt verslag uit over zijn werkzaamheden als vereffenaar en geeft de nodige uitleg met betrekking tot de rekeningen die werden neergelegd op de zetel van de vennootschap met betrekking tot de vereffening.

Eén voor één komen de aandeelhouders tussen, en verklaren dat zij de nodige tijd hebben gehad om de rekeningen in te kijken en zich een beeld te vormen van het verloop van de vereffening. Zij verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan het recht dat zij hadden om gedurende één maand voor datum dezer inzage te nemen van de op de zetel neergelegde rekeningen.

De vergadering keurt het beheer van de vereffenaar goed en geeft zonder uitzondering noch voorbehoud algemene décharge aan de Heer Tom Marcel Goossens, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap. (...)

Tweede beslissing : Sluiting der vereffening

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de vennootschap "TGConsulting" definitief opgehouden heeft te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar. Ze stelt eveneens vast dat ingevolge de machten die hem werden toegekend door de buitengewone vergadering van de vennootschap 'TGConsulting", de vereffenaar bevoegd is voor alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten worden gedaan ingevolge de sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist nog met éénparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar bewaard op de zetel van de vennootschap, te 3150 Haacht (Tildonk), Terbankstraat 11/A.

De vergadering stelt vast dat, zoals blijkt uit de neergelegde rekeningen, er geen gelden noch waarden zijn die aan schuldeisers of aan vennoten toekwamen en hun niet konden worden afgegeven of dienden gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas. (...)

Voor gelijkvormig uittreksel.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte

De instrumenterende notaris, Bernard Tuerlinckx, te Haacht.

Op de laatste blz. van !ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR DIRECTION BELGE

Nde



3 6. -01- 2011 Re6 to

BELG SCH STAATSBLAD '

BESTUUF

rend ter griffie der htáank van Koophandel

euven, de 3 1 ! C, 2010

DE GRIFFIER,

Griffie

*11007698*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

12/01/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIIIR11.1111111,1111Fill 3ELG

Benaming : TGCONSULTING

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Terbankstraat 11/A, 3150 Naacht (Tildonk)

Ondernemingsnr : 0894.475.996

Voorwerp akte : Vrijwillige ontbinding - Benoeming vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Tuerlinckx, te Haacht, op achttien oktober tweeduizend: en tien, dragende de melding "Geregistreerd twee bladen één verzending, te Haacht, op 19 oktober 2010, Boek; 5/68 blad 27 vak 10 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De Ontvanger (getekend) HERMANS Myriam" dat: de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid "TGCONSULTING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3150 Haacht (Tildonk), Terbankstraat 11/A, ingeschreven In het rechtspersonenregister onder nummer 0894.475.996, bijeengekomen is en de volgende beslissingen genomen heeft: (...)

Tweede beslissing : Vervroegde ontbinding

De vergadering beslist de vennootschap vanaf heden vervroegd te ontbinden; bijgevolg zal deze enkel nog bestaan ten behoeve van haar vereffening. De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan de opdracht van de zaakvoerders van de vennootschap. (...)

Derde beslissing : Benoeming van de vereffenaar

De vergadering beslist tot vereffenaar te benoemen en tot die functie aan te stellen:

- de Heer Tom Marcel Goossens, voomoemd, die hier tussenkomt en aanvaardt.

Het mandaat is onbezoldigd.

Na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming zal de vereffenaar in functie treden.

Voor zoveel als nodig verleent de algemene vergadering bij deze een bijzondere volmacht aan de Heer Tom Marcel Goossens, voornoemd, en aan (...), met macht om zowel gezamenlijk als afzonderlijk te tekenen, met het oog op de ondertekening van het verzoekschrift gericht aan de rechtbank van koophandel met het oog op de bevestiging van de benoeming van de Heer Tom Marcel Goossens, voornoemd, als vereffenaar. (... )

Vierde beslissing: Machten van de vereffenaar

De vergadering beslist aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten te verlenen voorzien door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering in de gevallen voorzien in artikels 187 en 190 §2 tweede lid van gezegd wetboek, met ontslag inventaris op te maken en de mogelijkheid om naar de boeken en geschriften van de vennootschap te verwijzen.

De vereffenaar mag onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere volmachten verlenen.

Hij mag de statuten coördineren en alles doen wat nodig of vereist is voor de afsluiting van de vereffening. (...)

Voor gelijkvormig uittreksel.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte

De instrumenterende notaris, Bernard Tuerlinckx, te Haacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

MOMTEUR B=LGE DIF3ECTI0 V NPP.rC elegd ter griffie der

D 5 -Q1- 2C

SCH STAA BESTUUM

4 Rechar~k van Koophandel

r1 te Let~ ven, de Z 8 DEC. 2010

DE GRIFFIER,

Griffie

SBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.04.2010, NGL 10.05.2010 10112-0515-010
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.04.2009, NGL 08.05.2009 09138-0057-010

Coordonnées
TGCONSULTING

Adresse
TERBANKSTRAAT 11A 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande