THE ANGELINA TRUST

Association sans but lucratif


Dénomination : THE ANGELINA TRUST
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 827.042.091

Publication

30/04/2013
ÿþ Mao 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Medekensstraat 13 te 1933 Sterrebeek

Onderwerp akte : Ontbinding vzw - benoeming vereffenaar - sluiting vereffening

Datum van de Bijzondere Algemene Vergadering: 25 november 2012.

De Bijzondere Algemene Vergadering heeft beslist om de vereniging vervroegd te ontbinden.

De vergadering stelt unaniem aan tot vereffenaar de heer Matthew WINNETT, ingenieur, geboren te Londen, Verenigd Koninkrijk met Britse Nationaliteit, NN. 600514 589-92, wonende Medekensstraat 13 te 1933 Sterrebeek.

Na bespreking wordt er beslist met eenparigheid van de aanwezige stemmen, zijnde 4/5de van de totale stemmen, om de vereniging vroegtijdig te ontbinden en tot de volledige overdracht van alle activa, in overeenstemming met de wet en artikel 6.2 van de statuten aan een organisatie die een gelijkaardig doel nastreeft in Kirgizië. Het gaat om de organisatie isykkulskiy Conter Razvitie Obshin", in het Engels: Isykkul Community Development Center.

De vergadering stelt unaniem aan tot vereffenaar de heer Matthew Winnett.

Matthew WINNETT heeft met goedkeuring van de Raad van Bestuur de beschikbare activa reeds overgedragen aan de genoemde organisatie. Er werd evenwel nog een provisie aangelegd om de rekening van het accountantskantoor te betalen, geraamd op 726,00 ¬ inclusief BTW evenals een provisie voor de kosten van de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, die geraamd worden op 118,70 E. Anderzijds zal er door deze te betalen facturen nog een tegoed ontstaan bij de Administratie van de BTW dat geraamd wordt tot 146,60 E.

De Bijzondere Algemene Vergadering stelt vast dat er naast deze provisies van de nog te ontvangen BTW en de nog te betalen eerder genoemde kosten, na de sluiting van de vereffening, er geen activa en passiva meer zijn . Derhalve gaat de Bijzondere Algemene Vergadering over tot de sluiting van de vereffening.

De Bijzondere Algemene Vergadering heeft zelf kennis genomen van aile financiële verrichtingen en geeft kwijting aan de bestuurders en de vereffenaar voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het jaar 2012 en voor de verrichtingen met betrekking tot de vereffening.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Iris van Wijk om na de sluiting van de vereffening op de bestaande bankrekening nog alle betalingen te verrichten die geprovisioneerd werden, evenals de bankkosten en om de bankrekening af te sluiten, mits overdracht van het saldo aan bovengenoemde organisatie.

De archieven van de vereniging zullen nog vijf jaar worden bewaard door de secretaris iris van Wijk, Viktor Kegelstraat 4/3 te 2880 Wintam,

De Bijzondere Algemene Vergadering verklaart bij deze dat de vereffening van de VZW The Angeline Trust gesloten is.

Gedaan te Wezembeek-Oppem, 25 november 2012.

Matthew Winnett

Voorzitter en vereffenaar.

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*1306760

Ondernemingsnr : 0827.042.091

Benaming

(voluit) : THE ANGELINA TRUST

BRUSSEL

19 APR 2013

Griffie

Vo

beha aan Belg

Staat

iu

111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
THE ANGELINA TRUST

Adresse
MEDEKENSSTRAAT 13 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande