THE BAKER'S WIFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE BAKER'S WIFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.672.827

Publication

04/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-04-2015

Griffie

*15307358*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629672827

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

The Baker s Wife

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden op 28 april 2015 voor Meester Eline Goovaerts, notaris te Mechelen, neergelegd voor registratie, blijkt dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

Oprichters

1. De Heer de BAKKER Yves Marcel Roger, geboren te Etterbeek op 7 april 1965 (NN 65.04.07163.50) wonende te 3987 RIEDERALP (Zwitserland), Aletschpromenade 128/B;

2. Mevrouw SILVERANS Patricia Simone Gustaaf, geboren te Mechelen op 6 februari 1976 (NN 76.02.06-040.32), wonende te 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 5;

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur en heeft rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging van de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel. Zij mag beginnen te werken vanaf de datum van inschrijving in de Kruispuntbank.

Plaatsing van en storting op het kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen dat het kapitaal van achttien duizend vijfhonderd vijftig (18.550) euro volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste). Het kapitaal is volstort. Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

a) De heer de Bakker Yves, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 9.275,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen toegekend worden;

b) Mevrouw Silverans Patricia, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van

negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 9.275,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen

toegekend worden;

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer

BE88 0689 0249 9141 bij de Belfius geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals

blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op 28 april 2015, en dat mij

is overhandigd om in het dossier bewaard te blijven.

STATUTEN

ARTIKEL 1: Naam.

De vennootschap is opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de

naam "The Baker s Wife .

ARTIKEL 2: Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

ARTIKEL 3: Zetel.

De zetel van vennootschap is gevestigd te 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 5.

ARTIKEL 4 : Doel.

a) De vennootschap heeft tot doel:

- De aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, de commissiehandel en de consignatie van alle

artikelen van grootwarenhuizen, zowel de gewone als de biologische produkten, namelijk:

Onderwerp akte :

Rijmenamsebaan 5 3190 Boortmeerbeek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

* voedingswaren, zuivelproducten, kruideniers- en koloniale waren, koffie, charcuterie, vleeswaren, wijnen, dranken, confiserie, patisserie, biscuiterie, verse, gedroogde en geconserveerde groenten en fruit, vis en visproducten, brood, voedingssupplementen

* textiel, witgoed, stoffen, zijde, gordijnen, meubilerings- en plastiekstoffen, kinderkledij, modeartikelen, mercerie, dames- en herenondergoed, dames- en herenconfectie, breigoederen, kousen, sokken, schoenen en pantoffels, regenmantels

* fantasie en diverse artikelen, juwelen, parfumerie, toiletartikelen, kaders, boeken, papierwaren, schoolbenodigdheden en speelgoed, huishoudartikelen, reisartikelen, strandartikelen, werktuigen, goud en zilversmederij-artikelen, hoveniersmaterieel, glas- en glijwerk, borstels en vaatwerk, elektriciteitsartikelen en -apparaten, fonoplaten, foto- en filmapparaten, films, radioapparaten, auto-en fietsbenodigdheden alsmede meubels; in het kort de kleinhandel met meer dan één afdeling. - De web verkoop van alle bovengenoemde artikelen

- Het geven van advies rond en het organiseren van seminaries, voordrachten, lezingen, cursussen en opleiding aangaande gezondheidszorg, wellness, voedingsleer, dieetleer, kortom alle gezondheid gerelateerde onderwerpen.

- het uitbaten van een restaurant, hotel, taverne, tearoom, verbruikssalons en andere horecabedrijven

- het vervaardigen, de in- en uitvoer van alle horecagrondstoffen en eetwaren, zowel groothandel als kleinhandel

- het uitbaten van een cateringbedrijf en de bereiding en de verkoop van bereide en gedeeltelijk bereide gerechten en dranken in verkooplokalen aan divers cliënteel

- het verspreiden van yoga en relaxatie, door het bestuderen en beoefenen van de yogapraktijk en aanverwante technieken en disciplines, die de algemene lichamelijke en geestelijke gezondheid bevorderen. Dit zowel in groep als individueel

- Exploitatie van postpunt en lottopunt

- Aankoop, verkoop, huur, verhuur van onroerende goederen, met inbegrip van residentiële panden, al dan niet in een toestand van onverdeeldheid, van en aan derden en/of het ter beschikking stellen van dergelijke onroerende goederen aan bedrijfsleiders en of vennoten verbonden aan de vennootschap, hetzij tegen een overeengekomen vergoeding, hetzij als een kosteloos voordeel van alle aard of onder enige andere vorm, inclusief regularisatie van dergelijke bestaande toestanden mochten deze zich voordoen.

Dit doel mag verwezenlijkt worden hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen, of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen bouwen, aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren of verwisselen.

De vennootschap mag alle handels- en financiële of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk zouden kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 W.Venn.

ARTIKEL 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig (18.550) euro. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste).

ARTIKEL 11: Benoeming - Ontslag.

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Er wordt voorlopig geen statutaire zaakvoerder aangesteld.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

c) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

d) Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL 14: Intern bestuur - Beperkingen.

a) De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b) Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegen-geworpen.

ARTIKEL 15: Externe vertegenwoordigingsmacht.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. ARTIKEL 16: Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. ARTIKEL 18: Gewone, bijzondere en buitengewone vergadering. a) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op 6 december om 10.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

ARTIKEL 20: Bijeenroeping.

a) De zaakvoerder(s) kan zowel de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) is verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

b) De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan houders van certificaten met medewerking van de vennootschap uitgegeven en aan obligatiehouders, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

c) Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd. Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan is de enige vennoot verplicht deze met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda.

ARTIKEL 24: Stemrecht.

a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

b) Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

c) Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

d) Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de bloot-eigenaar.

ARTIKEL 26: Boekjaar - jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar van hetzelfde jaar.

ARTIKEL 27: Bestemming van de winst - Reserve.

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. b)Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn..

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op een plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 W.Venn. ARTIKEL 28: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, na homologatie door de bevoegde rechtbank, vereffenaars. De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 e.v. W.Venn., tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de jaarrekening voor met de vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

OVEGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste gewone algemene vergadering- Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot 30 juni 2016.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder.

Tot gewone niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd mevrouw Silverans Patricia, voornoemd. Zij aanvaardt de opdracht onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zij is bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april 2015.

Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan art. 60 W.Venn., en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Accountantskantoor L. Noëth  N. Ringoot NV, Puursesteenweg 390C -2880 Bornem- en haar aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL:

(getekend) : Meester Eline Goovaerts, notaris te Mechelen

Tegelijkertijd werd neergelegd : uitgifte van de akte.

Coordonnées
THE BAKER'S WIFE

Adresse
RIJMENAMSEBAAN 5 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande