THE BASELINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE BASELINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 603.985.940

Publication

18/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-03-2015

Griffie

*15304655*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0603985940

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

THE BASELINE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Aileen Reniers, te Asse, op 11 maart 2015, dat de

heer Moens, Kjell Paula Jan, geboren te Mechelen op 20 april 1977, gedomicilieerd te 1000 Brussel, Groot Eiland 4 bus 021, doch feitelijk verblijvende te 1861 Meise (Wolvertem), Jan Hammeneckerstraat 86, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming "THE BASELINE".

Maatschappelijke zetel - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1861 Meise (Wolvertem), Jan Hammeneckerstraat 86. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk gewest bij besluit van de zaakvoerder(s). De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Maatschappelijk doel - De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- verlenen van projectmanagement, architectuur ontwerp, interim-management en coaching binnen de ICT; - alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van ICT;

- consultancy, opleidingen , technische expertise en bijstand op voorgenoemde gebieden;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- verlenen van advies aan gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijhorende programmatuur (software);

- activiteiten van systeemintegrators;

- berekening van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie;

- overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computers;

- computerconsultancy-activiteiten;

- studie, ontwerpen, ontwikkelen, analyseren, programmeren, commercialiseren, distribueren, in-en uitvoeren, huren en verhuren, kopen en verkopen, de service na verkoop, het onderhouden van informatica programma's.

- verlenen van diensten die daarmee verband houden zoals het geven van demonstraties en onderricht alsook consulting

- het onderzoek en de ontwikkeling van computer software systemen, de implementatie en onderhoud van computernetwerken, aan-en verkoop van alle computer hardware alsook dienstverlening tijdens en na implementatie

- ontwerpbureau voor software, website voor alle doeleinden, constructie, design en beheer van internet sites

Voormelde opsomming is slechts aanduidend doch niet beperkend, en moet dus worden verstaan in

Onderwerp akte :

Jan Hammeneckerstraat 86 1861 Meise

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur - De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal - Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderd

zesentachtigste (1/186e) deel van het maatschappelijk kapitaal. Op de aandelen wordt als volgt ingeschreven : Door de voornoemde heer Kjell Moens op honderd zesentachtig (186) aandelen, aan de prijs van honderd euro (100,00 ¬ ) per aandeel, hetzij voor achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). De notaris bevestigt dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan tot beloop van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ), door storting in speciën en dat het bedrag van deze storting is gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 3 maart 2015.

Bestuur - Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. Als de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden - Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Jaarvergadering: zitting en bijeenroeping - verdaging - schriftelijke vergadering - Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste maandag van de maand juni om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van

certificaten of obligaties en aan de commissarissen. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht. Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Boekjaar - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst  reserves - Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voor afgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief - Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. SLOTBEPALINGEN EN OVERGANSGBEPALINGEN

De oprichter neemt de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering: Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2015. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2016.

2. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: De comparant verklaart dat de vennootschap met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt bij toepassing van artikel 60 Wetboek vennootschappen alle verbintenissen overneemt die vanaf heden voor rekening en ten name van de vennootschap zijn aangegaan. Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

3. Benoeming zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de voornoemde heer Moens, Kjell Paula Jan, geboren te Mechelen op 20 april 1977, gedomicilieerd te 1000 Brussel, Groot Eiland 4 bus 021, hier aanwezig en die aanvaardt.

4. Bezoldiging zaakvoerder: Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behouders andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. Volmachten

De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FISKUVAN, gevestigd te 1770 Liedekerke, Schelfhoutstraat 232, met ondernemingsnummer 456.249.594, vertegenwoordigd door haar bestuurders, of elke andere door haar aangewezen persoon, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig uittreksel (werden tegelijk neergelegd: een uitgifte van de akte). Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel en de formaliteiten inzake BTW.

Aileen Reniers, notaris te Asse

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 19.07.2016 16344-0367-010

Coordonnées
THE BASELINE

Adresse
JAN HAMMENECKERSTRAAT 86 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande