THE BUTTERFLY PALM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE BUTTERFLY PALM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.511.930

Publication

20/09/2013
ÿþ,1

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

imuu~i~~iuNwi~

*13143 97*

r ,iIIEÎIe,

e,};) i.c,cphut" ~d~{ SEP."

2013

'E iseuve~. de

CE Gr fFiéll=R

D i

Ondernem ingsnr : S . Ó . S .44 . 9 30

Benaming

(voluit) : THE BUTTERFLY PALM

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensestraat 176 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick COPPIETERS 't WALLANT, te Leuven, op 9 september 2013, neergelegd alvorens de formaliteit van de registratie, dat door 1) de heer LIU Yung-Sheng, geboren te Keelung (Taiwan) op 5 augustus 1956 (nationaal nummer 56.08.05 467-33), echtgenoot van mevrouw TSING Mee-Luen, wonende te 3000 Leuven, Windmolenveldstraat 64 bus 1, ghuwd te Kaoshiung (Taiwan) op 21 mei 19$2 zonder voorhuwelijkse voorwaarden, ongewijzigde gebleven sindsdien, aldus verklaard; 2) de heer ZHAO Shun, geboren te Hubei (China) op 15 januari 1985 (nationaal nummer 85.01 15 529-37), ongehuwd, wonende te 6000 Charleroi, boulevard Joseph II 52 bus 03/1; en 3) de heer JIANG Sijia, geboren te Hubei (China) op 29 mei 1985 (nationaal nummer 85.05.29 489-73), wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Ijzerenmotenstraat 28 bus 403, die verklaart gehuwd te zijn in China in 2012, zonder voorafgaandelijke huwelijksovereenkomsten, met Mevrouw Huan CHEN, huwelijk dat op heden nog niet in België geregistreerd werd, een vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "THE BUTTERFLY PALM", met zetel te 3000 Leuven, Tiensestraat 176, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het geplaatste kapitaal is volstort ten beloop van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij BNP Panbas Fortis onder het nummer BE33 0017 0331 4946. De oprichters zijn, niettegenstaande enig hiermee strijdig beding, hoofdelijk gehouden tot werkelijke storting van de aandelen van de vennootschap. Het nog te volstorten saldo bedraagt:

* in hoofde van de heer LIU Yung Sheng, voornoemd, ten belope van vijfduizend negenhonderd tweeënvijftig euro (¬ 5.952,00);

in hoofde van de heer ZHAO Shun, voornoemd, ten belope van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00).

* in hoofde van de heer JIANG Sijia, voornoemd, ten belope van vierduizend vijfhonderd achtentachtig euro (¬ 4.588,00).

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de oprichting.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime zin, in België alsook in het buitenland: het uitoefenen van alle commerciële en financiële activiteiten en meer in het bijzonder: kleinhandel in voedingswaren, kooktoestellen, dagelijkse benodigdheden, accessoires, kleding, geschenkartikelen, bloemen en planten, speelgoed, onderhoudsproducten.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening ervan, en het even welk mandaat in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen. Zij mag har onroerende goederen in hypotheek stellen en mag aval verlenen voor leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

BESTUUR:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is' bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

1s er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op derde vrijdag van de maand juni om 18h00. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december

RESERVES  WiNST;

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd ; verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2014.

BENOEMING BESTUURDERS

De comparanten benoemen met eenparigheid van stemmen tot niet-statutaire zaakvoerders:

- de heer LIU Yung-Sheng, voornoemd, rijksregister nummer 56.08.05 467-33;

- de heer JIANG Sijia, voornoemd, rijksregister nummer 85.05.29 489-73;

die verklaren dit zaakvoerderschap te aanvaarden, en die bevestigen niet getroffen te zijn door een beroepsverbod.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 januari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

MACHTIGING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan VCS Accountants bvba, met zetel te 3200 Aarschot, Amerestraat 147, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met de macht om afzonderlijk te handelen en de macht om indeplaats te stellen, teneinde aile nog noodzakelijke stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale administratie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het handelsregister, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Ondernemingsnr : 0538.511.930

Benaming

(voluit) : The Butterfly Palm

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensestraat 176, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontslag zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 27/02/2015; wordt beslist dat de heer Liu Yung-Sheng ontslag neemt als zaakvoerder vanaf 27/02/2015.

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 27102/2015; wordt beslist om de heer Liu Yung-Sheng kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn hoedanigheid als zaakvoerder, voor het lopend jaar en voor zover als nodig voor alle voorgaande jaren.

Jiang Sijia

Zaakvoerder

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen by lia BèlgiselfStaatsbràd "2-5703120 5

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2015
ÿþ Mad wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IE 1II 111111111111 hEl! 11111 IIE

*15099128*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, dei) liu 2415

DE ereFlER,

Voorbehoud

aan he Belgisc Staatsbl

i

Ondernemingsnr : 0538.511.930

Benaming

(voluit) : THE BUTTERFLY PALM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap reet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tiensestraat 176, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Coppieters `t Wallant, te Leuven, op 4 juni 2015, neergelegd alvorens registratie,

dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA THE BUTTERFLY PALM, waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Tiensestraat 176, ondememingsnummer 0538.511.930, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Patrick Coppieters "t Wallant te Leuven, op 9 september 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 september 2013 onder nummer 13143847,

geldig vertegenwoordigd volgende beslissingen heeft genomen:

1. Kennisname en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, aangaande het voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap.

2, Vervroegde ontbinding van de vennootschap.

3. Benoeming van een vereffenaar: de heer JIANG Sijia, wonende te 3001 Leuven, Ijzerenmolenstraat 28 bus 0403 wordt tot vereffenaar benoemd.

4. Vaststelling van de machten en de vergoeding van de vereffe-'naar.

5. Ontslag en kwijting zaakvoerder.

6. Machtiging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte en de beschikking inhoudende de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Notaris Patrick Coppieters 't Wallant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 09.07.2015 15290-0364-015

Coordonnées
THE BUTTERFLY PALM

Adresse
TIENSESTRAAT 176 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande