THE CACAO TREE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE CACAO TREE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.674.990

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 19.12.2013 13690-0259-015
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 18.12.2014 14695-0385-015
28/06/2012
ÿþ Mod 20

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

IVII

11111

1 II

*12113868*

ber

aa

Be Stal

BRUSSEC

1 9 aut 2811

A./ G" 67c/ 990

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : THE CACAO TREE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Zoniënwoudlaan 363 Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philippe Vemimmen, te Sint Genesius-Rode, op

dertien juni tweeduizend en twaalf, dat:

De heer VANTHEMSCHE Tom Chris Rik Michel (NN 890710 155-08) geboren te Waregem op 10 juli 1989,

ongehuwd, gehuisvest te 1652 Beersel (Alsemberg) Pastoor Bolsstraat 69,

een vennootschap heeft opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam THE CACAO TREE.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Zoniënwoudlaan

363.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-het vervaardigen van chocolade en chocolade producten, ijs en confiserie.

-De kleinhandel en groothandel in, in- en uitvoer van: brood, banketbakkerswerk, suiker, chocolade,

chocoladeproducten, suikerwerk, marsepein, ijsbereidingen en confiserie.

-De uitbating van een tearoom,

-Het bevorderen van de inrichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

-Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze dan ook in andere ondernemingen; de vennootschap mag goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, huren, verhuren of anderszins ter onroerende beschikking stellen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden voor de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in ander rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen,

-De vennootschap mag ook alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zat zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en neemt aanvang op 1 juli 2012.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer VANTHEMSCHE Tom, voornoemd, ten belope van honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ), zijnde het volledige maatschappelijk kapitaal.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100 %).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ).

~~p d2 a2is~û ij1z van Luik P vernielden " Ractc . maerr an noedank;'neld van de ïnstfumn:eri?ndti notaris, hetzij van de perso(0)n(

ba'eoegd d2 re,:" nis,o:r&rJOn tan ae.nZi.3i7van derden te'1art8g =Joordlgwl"

glarsr, , Naam en handtei,cenlng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal is volgestort ten Ielope van achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 e).

BESTUUR:',De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of ifiechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone Algemene Vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december om zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar,

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer VANTHEMSCHE Tom, voornoemd,

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld véór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 juli 2012 en zal worden afgesloten op dertig juni twee duizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend dertien.

VOLMACHT BTW/ONDERNEMINGSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan het Accountantskantoor Leo Noëth  Nadine Ringoot nv, met zetel te 2800 Mechelen, De Regenboog 11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, en aan Mevrouw Rika Verbauwhede, wonende Windmolenlaan 41, 1933 Sterrebeek, met mogelijkheid om afzonderlijk op te treden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de in''schrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondememingsregister en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd op de Griffie van de Handelsrechtbank te Brussel, ter publicatie,

Meester Philippe Vemimmen, geassocieerde notaris te Sint-tenesius-Rode. Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest.

Voor-beibuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

4a d~. a 3afste blz. van Luik B vermelden . Racto " Naam en hoedanigheid van i a. insirum2ntelerida noiarrs. hetzij van de parsoio)ni#n} _ bevoegd de rechtspersocn ten aanzien van derden ta ,raragnnv ocrdigan

Verso ' Naam sn ftdltdidhvrling

Coordonnées
THE CACAO TREE

Adresse
ZONIENWOUDLAAN 363 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande