THE FASHION CORNER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE FASHION CORNER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.965.540

Publication

18/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14308207*

Neergelegd

16-09-2014

Griffie

0561965540

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

THE FASHION CORNER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTERS:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THE MANAGEMENT CORNER", opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 23 december 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 december daarna, onder nummer 10307102. Vennootschap met maatschappelijke zetel te 1910 Kampenhout, Liststraat 26, BTW BE0832.193.088, rechtspersonenregister Brussel BE0832.193.088.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 22 van de statuten, door haar zaakvoerder, te weten: De heer DE BUCK VAN OVERSTRAETEN Alexandre Stanislas Jean Monique Ghislaine Marie, geboren te Gent op 24 augustus 1972, rijksregister nummer 72.08.24-071.01, wonende te 1910 Kampenhout, Liststraat 26.

Benoemd tot deze functie in bovenvermelde oprichtingsakte.

2. De heer STROHMEIER Tom, van Duitse nationaliteit, geboren te Torgau (Duitsland) op 9 april 1982, wonende te Brandenburger Strasse 109, 14542 Werder Havel (Duitsland).

3. De heer HELLMISS Ralf, van Duitse nationaliteit, geboren te Oberhausen (Duitsland) op 11 januari 1969, wonende te Westhoffstrasse 101, 46149 Oberhausen (Duitsland).

Zetel :

STATUTEN:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "THE FASHION CORNER".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1910 Kampenhout, Liststraat 26.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening of

voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

De aan- en verkoop van goederen in het algemeen, zowel klein- als groothandel.

Het bemiddelen en optreden als tussenpersoon in de handel.

Het leveren van diensten, zoals raadgevingen, expertises en studies aan bedrijven, zowel voor

Uit akte verleden voor Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van 12 september 2014, blijkt dat de hierna vermelde personen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  THE FASHION CORNER , met maatschappelijke zetel te 1910 Kampenhout, Liststraat 26 hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Liststraat 26

1910 Kampenhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersonen als natuurlijke personen, voor gezagsorganen of andere instellingen.

Het verlenen van diensten, zoals raadgevingen, expertises en studies op het gebied van ontwikkeling, uitbreiding, groei en de handelsbevordering hiervan en dit zowel voor rechtspersonen als natuurlijke personen, voor gezagsdragers of andere instellingen zowel nationaal als internationaal en dit over de gehele wereld.

Het verstrekken van adviezen en diensten met betrekking tot de activiteiten van verkoop, marketing, promotie, organisatie, financiering, personeel en externe verhoudingen binnen vennootschappen. Het bestuur van een onroerend vermogen. Ze mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderverhuring, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren.

Wat vastgoed betreft zal de vennootschap geen handelingen stellen die behoren tot de activiteiten van vastgoedmakelaars en waarvoor een vestigingsattest noodzakelijk is, tenzij de vennootschap dat vereiste attest ondertussen zou bekomen hebben.

Onder eender welke vorm het aanwerven en/of aanhouden van participaties in bestaande en nog op te richten vennootschappen. Zij kan deze participaties besturen, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en de controle van de ondernemingen waarin zij participeert.

Alle wissel -, makelaars - en commissietransacties alsook alle verrichtingen van aval, borgtocht. Zij mag voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Alle handels-, industriële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel.

De vennootschap kan ook deelnemen door inbreng, afstand of versmelting in andere gelijkaardige vennootschappen, of ondernemingen die van aard zijn de uitbreiding van de zaken van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en controle en toezicht uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat, mag alle leningen toestaan voor gelijk welke duur en van gelijk welke vorm, aan deze laatste.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving of deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandelen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog, gelijkaardig of verwant is met het hare of van die aard is om de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EENENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 21.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op dertig maart van elk jaar om achttien (18) uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  THE MANAGEMENT CORNER , voornoemde oprichter sub 1, met als vaste vertegenwoordiger de heer DE BUCK VAN OVERSTRAETEN Alexandre, voornoemd.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOLMACHT BTW / RECHTSPERSONENREGISTER-FORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap in de vorm van een BVBA  ACCOFISK te 1800 Vilvoorde, Hendrik I lei 228 bus 1 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

Staatsblad

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 30.03.2017, NGL 03.05.2017 17110-0078-014

Coordonnées
THE FASHION CORNER

Adresse
LISTSTRAAT 26 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande