THE LEAD-IN COMPANY

Société en commandite simple


Dénomination : THE LEAD-IN COMPANY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 829.222.712

Publication

20/01/2012
ÿþMod Wa1d 1 i.1

(me Lat D' j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 111111111911111 II II

*12018915"

beh aa Be Sta;

1 JAN. 2012

~

~e

Ondernemingsnr : 0829.222.712

Benaming

(voluit) : THE LEAD-IN COMPANY

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Rampelberg 26, 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vennoten - ontslag en benoeming zaakvoerder - wijziging doel - zetelverplaatsing - statutenwijziging

Er blijkt uit de notulen d.d. 1 november 2011 dat de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat volgende overdrachten van aandelen van de vennootschap THE LEAD-IN

COMPANY Comm. V hebben plaatsgevonden:

1. Op 20 mei 2011 heeft mevrouw Corinne ERFERST, wonende te 1800 Vilvoorde, Hortensiastraat 39, al

haar aandelen overgedragen en wel als volgt:

- aan de heer Olivier TROCH, voornoemd: vierhonderd vijftig (450) aandelen

- aan mevrouw Sophie RINGOIR, voornoemd: vijftig (50) aandelen

De vergadering bevestigt dat mevrouw Corinne ERFERST door de overdracht van al haar aandelen niet

langer de hoedanigheid van gecommanditeerde vennoot heeft.

2. Op 1 november 2011 werden negenhonderd vijftig (950) aandelen door de heer Olivier TROCH overgedragen aan de vennootschap SALES & MARKETING PARTNERS BELGIUM BVBA (ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0461.288.349).

Onderhavige overdrachten zijn gebeurd mits respect van de statuten en met goedkeuring van de vennoten.

Aldus is de gecommanditeerde vennoot op datum van heden: - de BVBA SALES & MARKETING

PARTNERS BELGIUM, met negenhonderd vijftig aandelen (950)

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag als zaakvoerder aangeboden door de heer

Olivier TROCH, met ingang vanaf 1 november 2011.

Er zal hem kwijting verleend worden op de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

DERDE BESLUIT

Na beraadslaging beslist de vergadering om in zijn vervanging te voorzien door te benoemen tot nieuwe zaakvoerder, met ingang vanaf 1 november 2011 en dit voor onbepaalde duur: de vennootschap SALES & MARKETING PARTNERS BELGIUM BVBA, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Olivier TROCH, die dit mandaat aanvaardt.

Ingevolge de beslissing van de zaakvoerder van de vennootschap SALES & MARKETING PARTNERS BELGIUM BVBA d.d. 31 oktober 2011 werd de heer Olivier TROCH, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor het mandaat als zaakvoerder van de vennootschap SALES & MARKETING PARTNERS BELGIUM BVBA in de Comm. V THE LEAD-IN COMPANY.

De heer Olivier TROCH aanvaardt dit mandaat.

VIERDE BESLUIT

Na beraadslaging beslist de vergadering om de zetel van de vennootschap met ingang van 1 novembe

2011 naar het volgende adres te verplaatsen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Papenboskant 37 1861 Wolverten

De algemene vergadering beslist artikel 2 van de statuten aan te passen aan de wijziging van de zetel van de vennootschap, alsook dit artikel uit te breiden door de toevoeging van een derde alinea zoals vermeld in de agenda.

Bijgevolg luidt artikel 2 vanaf heden als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Papenboskant 37, 1861 Wolvertem.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat voortaan het doel van de vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-Het beheer van verzekeringsportefeuilles;

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, organisatie-ontwikkeling, financieel beheer, administratief beheer, wagenparkbeheer, personeelsadministratie, personeelsbeleid, veranderingsmanagement, marketing, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-consultancy, opleiding, coaching, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

-algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen of producten

-het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, het huren, het verhuren, de huurkoop, de leasing, de makelaardij en de commissie van (door andere ondernemingen gefabriceerde) toestellen of producten

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan."

ZESDE BESLUIT

Na beraadslaging beslist de vergadering om over te gaan tot een update van de statuten en wel als volgt:

a) De algemene vergadering beslist artikel 5 inzake de vennoten als volgt te vervangen:

"De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

De stille vennoten staan slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun

inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht."

b) De algemene vergadering beslist artikel 9 inzake de overdracht van aandelen als volgt te vervangen:

"§ 1. Overgang van de aandelen onder de levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke hiervan door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik in de vennootschap bezitten.

De vennoten beschikken over een periode van twee maanden, te rekenen vanaf de dag waarop zij schriftelijk in kennis gesteld werden van de overeenkomstig het eerste lid van dit artikel vastgestelde bedrag van de overdrachtsprijs per aandeel, om hun voorkooprecht uit te oefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na afloop van de in het vorige lid bepaalde termijn kan de vennoot, in het geval geen van de vennoten geheel of gedeeltelijk gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, zijn aandelen slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derde van de andere vennoten.

§ 2. Vorm van overdracht

De overdracht of overgang van aandelen geschiedt overeenkomstig de bepalingen van artikel 1690 van het

Burgerlijk Wetboek.

§ 3. Publiciteit van overdracht

De overdracht van de aandelen, welke toebehoren aan de gecommanditeerde vennoot, zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 67 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

§ 4. Overgang van de aandelen in geval van overlijden

De aandelen van een overleden vennoot gaan niet over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden, maar gaan over op de overblijvende echtgenoten naar verhouding van hun aandeel.

De erfgenamen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot hebben recht op de intrinsieke waarde van de aandelen zoals deze blijkt uit de laatst opgemaakte en door de algemene vergadering goedgekeurde jaarrekening op het ogenblik van het overlijden. Bij de bepaling van de waarde van de aandelen worden de door de vennootschap aangelegde reserves en de overgedragen winsten meegerekend.

Bij gebrek aan akkoord omtrent de waarde van de aandelen, wordt de waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan er één wordt aangewezen door de vennootschap, en één door de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot. Indien de twee deskundigen niet tot een akkoord komen, duiden zij een scheidsrechter aan die het scheidingsaandeel definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat.

Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de vennootschap haar zetel heeft.

De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste vier maanden na het overlijden van de betrokken vennoot vastgesteld zijn.

De uitbetaling zal, behoudens andersluidende overeenkomst, geschieden binnen het jaar na het overlijden van de betrokken vennoot, volgens een schema dat unilateraal door de overblijvende vennoten wordt bepaald."

c) De algemene vergadering beslist artikel 10 inzake de zaakvoerders als volgt te vervangen:

"Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan. De voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan voor de uitvoering van zijn opdracht."

d) De algemene vergadering beslist de tweede alinea van artikel 11 inzake inzake de bestuursbevoegheid

en vertegenwoordigingsmacht als volgt te vervangen:

"Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte."

e) De algemene vergadering beslist artikel 17 van de statuten als volgt te vervangen:

"§ 1. Ontbinding

De vennootschap kan slechts worden ontbonden door een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen of ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering dat genomen werd met eenparig akkoord van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De vennootschap wordt in voorkomend geval verder gezet door de overblijvende vennoten, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

§ 2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt de wijze vast waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen en verbinden en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

a.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe voorafgaandelijk door de algemene vergadering moeten toe worden gemachtigd. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden voor onbepaalde duur tot de beëindiging van hun opdracht. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de vertegenwoordigende raden.

§ 3. Verdeling van het vereffeningsresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de

vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aantekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in minder mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hoger mate is gestort, tot beloop van het verschil."

f) De algemene vergadering beslist een nieuw artikel in de statuten toe te voegen inzake de samenloop dat luidt als volgt:

"Artikel 18. Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende de financiële zekerheden en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

ZEVENDE BESLUIT

Na bespreking beslist de vergadering om de tekst van een aantal artikelen de statuten te wijzigen, om

ze in overeenstemming te brengen met bovenvermelde besluiten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ACHTSTE BESLUIT

De buitengewone vergadering beslist opdracht te geven aan de zaakvoerder om de statuten te coördineren

in overeenstemming met de genomen beslissingen.

Getekend: Olivier TROCH, vaste vertegenwoordiger van de BVBA SALES & MARKETING PARTNERS BELGIUM, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2011
ÿþMotl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B



111111111.11i18220," 19

Ondernemingsnr : 0829222712 Benaming

ber

aE

Be Sta;

BRUSSEL

20 MM lon

Griffie

(voluit) : The Lead-in Company

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Rampelberg 26-1730 Asse

Onderwerp akte : Wijziging statuten Ontslag-benoeming zaakvoerders - Wijziging doel - gecoordineerde statuten

Op 5 mei 2011 zijn de partijen :

1 Olivier Troch, geboren te Brussel op 12 december 1971, wonende te Spaanse Lindebaan 22/1, 1850 Grimbergen

2 Sophie Ringoir, geboren te Etterbeek op 20 april 1974 , wonende te Spaanse Lindebaan 22/1,

1850 Grimbergen

overeengekomen :

1. ontslag van de zaakvoerder

2. doel uitbreiding

3. Wijziging Besluitvorming

Met eenparigheid van de stemmen beslist de Buitengewone Algemene vergadering:

1.Aanpassing artikel 10: Mevrouw Corinne Erferst, wonende te Hortensiastraat 39, 1800 Vilvoorde wordt op heden ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap.

2.Aanpassing Artikel 4: Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid met volgende punten:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-Het beheer van verzekeringsportefeuilles;

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

j -het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, organisatie-ontwikkeling, financieel beheer, administratief beheer, wagenparkbeheer, personeelsadministratie, personeelsbeleid, veranderingsmanagement, marketing, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-consultancy, opleiding, coaching, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- " bebotidén -het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer pan _ bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

aan hçt Be1grsn Staatsblad

r--

-algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen of producten

-het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, het huren, het verhuren, de huurkoop, de leasing, de makelaardij en de commissie van (door andere ondernemingen gefabriceerde) toestellen of producten

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

3.Aanpassing Artikel 14:Besluitvorming:

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elke aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich niet door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding zijn drie vierde van de stemmen vereist.

Olivier Troch

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: Gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THE LEAD-IN COMPANY

Adresse
RAMPELBERG 26 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande