THIERRY BORREMANS

Société en commandite simple


Dénomination : THIERRY BORREMANS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.416.269

Publication

22/03/2011
ÿþole igue nood 2.0

fez In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rffli

e ~

me. 20111

BRUSSEi;!

Griffie

" 11063790"

111111

Voc behoL aan Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : THIERRY BORREMANS

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VERBEYTSTRAAT 21 - 1853 STROMBEEK-BEVER

Onderwerp akte : OPRICHTING

Overeenkomst van Oprichting

Statuten

Heden, 31 januari 2011

Is overeengekomen tussen:

1.De heer Thierry Borremans, geboren te Halle met nationaal nummer 66.04.13-447.92, wonende te Verbeytstraat 21, 1853 Strombeek-Bever, als werkende vennoot.

2.De heer Jean Borremans, geboren te Ukkel met nationaal nummer 38.03.22-315.38, wonende te Alsembergsesteenweg 7 ,1600 Sint-Pieters-Leeuw, als stille venoot.

Een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de naam "Thierry Borremans GCV" en de maatschappelijke zetel te vestigen te Verbeytstraat 21, 1853 Strombeek-Bever.

De vennoten verrichten de volgende inbreng:

" Als stille vennoot : de heer Jean Borremans, een geldsom van 100¬ , waarvoor hem vijf aandelen worden toegekend.

" Als werkende vennoot : de heer Thierry Borremans, de inbreng van zijn arbeid en kennis waarvoor hem vijfennegentig aandelen worden toegekend.

De statuten van de vennootschap worden als volgt opgesteld:

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap (Comm. V.) en is opgericht onder de naam "Thierry Borremans GCV".

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Verbeytstraat 21, 1853 Strombeek-Bever.

De zetel kan verplaatst worden naar een andere plaats binnen het Nederlands taalgebied in België of het tweetalig gebied Brussel, bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoten. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1/In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, het verzorgen van de productie en de realisatie van bioscoop-, televisie, en videofilms en allerhande reportages, documentaires,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

reclamespots, het nasynchronisren, toevoegen van speciale effecten ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben,beeldmengen en het verzorgen van de regie en van diverse producties voor eigen rekening of voor derden, de activiteit van filmstudio, inclusief de terbeschikkingstelling van technisch materiaal.

De reproductie van video opnamen, de ontwikkeling van films, het kopiëren van films, free lanceregisseur de kleinhandel en groothandel van foto-, video-, hifi-materiaal en toebehoren, het ontwerpen van grafiek, infografiek, websites, 3D-animaties, logo's, decors en advertenties, het maken van CD-roms en DVD's. Technische en productionele ondersteuning bij realisatie van TV-programma's, fotografisch werk of werken van audiovisueel karakter.

2/Het verlenen van advies en diensten, begeleiding,bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, het produktie-, logistiek- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie-en verkoopsbeleid, het financieel-administratief- en personeelsbeleid.

Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten.

3/De recrutering, vorming, plaatsing en ter beschikking stelling van (gespecialiseerd) personeel- de (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen, en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

4/Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

5/De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat, zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

6/Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin.Dit omvat:

*alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

"Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren, en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

7/Belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,

inschrijving, opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

Zij mag alle handels financiële en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd euro (¬ 100).

Artikel 6. Aandelen

Het maatschappelijk vermogen wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen met gelijke stemrechten. De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

Artikel 7. Overdracht van aandelen

De overdracht van aandelen is slechts mogelijk met uitdrukkelijk akkoord van de overige vennoten. Zij hebben ieder ook een voorkeurrecht, ieder ten belope van hun deel in het kapitaal.

Artikel 8. Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan liet Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 9. Boekjaar

Het boekjaar begint telkens op 01/01 en eindigt op 31112 van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op 31/12/2011.

Artikel 10. Diversen

-Elk jaar zal de jaarvergadering gehouden worden op 15/06 om 15u, op de zetel van de vennootschap, ook al zou deze dag een wettelijke feestdag zijn. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden op 15/06/2012.

-De vennootschap wordt niet ontbonden ingevolge een eventueel overlijden van één van de vennoten of van de vennoot-zaakvoerder.

-Het Wetboek van Vennootschappen is van toepassing voor alles wat niet uitdrukkelijk voorzien is in deze statuten.

Artikel 11. Volmacht

De oprichter stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber: A. Schets en Partners CVBA, 1651 Lot, Bergensesteenweg 163, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-plichtige.

Algemene vergadering der vennoten

Aansluitend op de oprichting, beslist de algemene vergadering, voltallig aanwezig, de heer Thierry

Borremans , die aanvaardt, te benoemen als zaakvoerder voor onbepaalde termijn.

Zijn mandaat gaat in vanaf heden.

Aldus opgesteld te Strombeek-Bever in 3 exemplaren

Thierry Borremans

Zaakvoerder

Coordonnées
THIERRY BORREMANS

Adresse
VERBEYTSTRAAT 21 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande