THIMEO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THIMEO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.421.485

Publication

13/09/2012
ÿþc, Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

O 4 SEP. NU

E~j ~~~~~

Griffie



d 10111111111111

*12154009*









be

a

Br

st

Ondernemingsnr : o ?4 î L q5

Benaming

(voluit) : THIMEO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 1560 Hoeilaart, Acacialaan, 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Volgens een akte verleden voor Notaris Olivier de CLIPPELE, geassocieerd notaris, lid van de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Olivier de CLIPPELE - Philippe DEGOMME - Valérie BRUYAUX", te Brussel, op 31/08/12, blijkt er dat :

1)De Heer RANDOUX Eric Jacques André, geboren te Ukkel op 27 december 1969, wonende te1560

Hoeilaart, Acacialaan, 6.

2)Mevrouw REYNA Isabel Corinne Christiane, geboren te Domach (Zwitserland) op 15 Juni 1967, wonende

te 1560 Hoeilaart, Acacialaan 6,hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht!

als volgt:

ARTIKEL 1 Benaming

De vennootschap wordt opgericht ais besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de,

benaming "THIMEO",

ARTIKEL 2 Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Hoeilpart, Acacialaan, 6.

De zaakvoerder mag bij eenvoudige beslissing bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad,

mits naleving van de taalwetgeving van de onderscheidene gewesten

- de maatschappelijke zetel overdragen en één of meerdere exploitatiezetels waar ook in België vestigen,

- in België en in het buitenland, één of meer agentschappen of bijhuizen oprichten.

ARTIKEL 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

-Het advies verlenen inzake management, directie, beheer of controle van elke Belgische of buitenlandse

vennootschap, en dit op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze, en in het algemeen de levering van diensten of

prestaties in de ruime zin. Deze diensten of prestaties mogen zowel op contractuele ais statutaire basis

geleverd worden, alsook in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan,

-Het uitoefenen van mandaten (waaronder. bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar) voor Belgische of buitenlandse vennootschappen.

Het realiseren van marktstudies, technische actieplannen en deskundigenverslagen met betrekking tot' goederen of investeringsprojecten en de commerciële prospectie voor rekening van derden.

-Het oprichtingen en beheren van een roerend vermogen, hierin begrepen het inschrijven op, het plaatsen, aan- en verkopen, onderhandelen van aandelen, deelnames, obligaties, winstbewijzen en andere roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen die de vennootschap onder zich houdt, in voile eigendom of anderszins, alleen of in mede-eigendom.

-Het oprichten en beheren van een onroerend vermogen, hierin begrepen het aan- en verkopen, huur  en verhuren, doen opbrengen, waarderen en alle andere exploitatievormen van onroerende goederen of rechten,, waaronder ook aandelen van onroerende vennootschappen dewelke de vennootschap in voile eigendom of anderszins, alleen of in mede-eigendom, In huur over op een andere wijze onder zich houdt.

-Transacties met betrekking tot handelsgoederen, waaronder het aan- en verkopen, importeren en exporteren, zowel in België ais in het buitenland, onderhandelen en afsluiten van leveringscontracten met betrekking tot goederen en diensten.

-Het verlenen van leningen en voorschotten onder welke vorm of voor welke duur ook, aan fysieke en rechtspersonen, waarmee zij al dan niet een band heeft, en het verlenen van garanties (waaronder het zich borgstellen of zich sterkmaken) voor de verbintenissen van diezelfde personen.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die de uitbreiding en ontwikkeling van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap mag op welke wijze ook (door associatie, inbreng, fusie, absorptie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of andere) worden betrokken in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig, overeenkomstig of samenhangend doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevordering of te vergemakkelijken.

Deze opsomming is exemplatief en geenszins limitatief.

Het maatschappelijk doel mag uitgebreid of gelimiteerd worden via een wijziging van de statuten zoals voorzien in het Wetboek der Vennootschappen. Enkel de algemene vergadering heeft de bevoegdheid om zich uitte spreken over de interpretering van dit doel,

ARTIKEL 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

KAPITAAL

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door DUIZEND (1,000) nominatieve aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Ze zijn genummerd van één tot duizend.

Tot verhoging of vermindering van het kapitaal kan worden besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten. In geval van kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

ARTIKEL 6

De comparanten verklaren en verzoeken ondergetekende notaris akte op te nemen dat op elke van deze aandelen een minstens een derde is volgestort, en dat vanaf heden de som van zesduizend driehonderd euro (6.300 ,00 ¬ ) ter vrije beschikking staat van de vennootschap, zoals blijkt uit het bankattest dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd, op rekening bij BELFIUS Bank,

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de vennoten op de bepalingen van artikel 213 van het Wetboek van vennootschappen die bepalen dat, indien een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eenhoofdig wordt, moet het gestorte bedrag van het kapitaal binnen één jaar ten minste twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) bereiken, tenzij binnen dezelfde termijn een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of de vennootschap ontbonden wordt. Gebeurt dit niet, dan wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan zijn sinds het eenhoofdig worden van de vennootschap, en wel tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen, tot de ontbinding van de vennootschap wordt bekendgemaakt of tot het kapitaal werkelijk ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro wordt gestort.

ARTIKEL 7

Gelet op het maatschappelijk doel en de verhoudingen tussen de vennoten is het van maatschappelijk belang de overdraagbaarheid van alle of een deel van de door de vennootschap uitgegeven aandelen te beperken. De vennoten kunnen de diverse modaliteiten voor aandelenoverdracht in een afzonderlijke overeenkomst vastleggen. Deze overeenkomst kan aan de zaakvoerder worden kenbaar gemaakt zodat deze tegen de vennootschap inroepbaar wordt. Bij gebreke van een afzonderlijke overeenkomst wordt de overdracht van effecten geregeld volgens onderstaande procedure.

Deze beginselen hebben betrekking op overdrachten om niet of onder bezwarende titel, onder levenden of ingevolge overlijden.

7.1. Vrije overdracht

De overdracht van het geheel of een deel van de aandelen gehouden door een vennoot is vrij indien deze wordt uitgevoerd ten gunste van:

-een afstammeling in directe lijn van een vennoot die minstens 30% van de aandelen houdt,

-een andere vennoot.

7.2. Andere overdrachten

De andere overdrachten dienen te gebeuren in naleving van de hiernavolgende procedure:

Oorspronkelijke kennisgeving

De vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen (hierna "de overdrager"

genoemd) dient de zaakvoerder in kennis te stellen van het definitief en onherroepelijk bod van de derde-overnemer.

Deze kennisgeving omvat met name (1) de identiteit van de overnemer(s), de identiteit van de persoon die uiteindelijk het gezag uitoefent indien de overnemer een rechtspersoon is; (ii) het aantal aandelen van de voorgenomen overdracht; (iii) de voorwaarden en modaliteiten van de overdracht (in het bijzonder de eventuele overdrachtsprijs en de modaliteiten voor betaling van deze prijs). In het geval dat de overdracht gebeurt ten gunste van een natuurlijke persoon of een rechtspersoon die handelt voor rekening van een derde, dient de kennisgeving melding te maken van de opdrachtgever, lastgever of fiduciant, en indien het een rechtsperscion betreft, ook de voormelde opgaven,

ln geval van overdracht ingevolge een overlijden, wordt de in bovenstaande alinea bedoelde kennisgeving binnen de vijf maanden na het overlijden uitgevoerd door de ovememers (erfgenamen of legatarissen die geen afstammeling in directe lijn zijn van een vennoot die minstens 30% van de aandelen houdt). Bjj ontstentenis wordt de kennisgeving uitgevoerd door de zaakvoerder.

Recht van goedkeuring

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Binnen de vijftien dagen na de oorspronkelijke kennisgeving legt de zaakvoerder deze overdracht ter goedkeuring voor aan de vennoten. De zaakvoerder verduidelijkt dat het antwoord binnen een termijn van een maand dient te worden gegeven. Bij gebreke van een antwoord binnen deze gestelde termijn, worden de vennoten geacht de goedkeuring te hebben geweigerd. De goedkeuring kan betrekking hebben op een deel van de aandelen waarvan de overdracht wordt overwogen, en niet op het geheel.

Bij het verstrijken van de antwoordtermijn voor de vennoten stelt de zaakvoerder de overdrager of de overnemer(s), in geval van overlijden, in kennis van de beslissing, Deze beslissing is discretionair en dient niet te worden gemotiveerd. Er is geen beroep mogelijk wanneer de goedkeuring wordt geweigerd.

In geval van goedkeuring worden de aandelen binnen de maand volgend op het verlenen van de goedkeuring aan de goedgekeurde overnemer overgedragen.

Bij gebreke van goedkeuring beschikt de overdrager over een termijn van vijftien dagen te tellen vanaf de laatste kennisgeving door de zaakvoerder om te beslissen en kenbaar te maken of hij al dan niet afziet van zijn voornemen om de aandelen over te dragen. Bij gebreke van kennisgeving wordt de overdrager geacht zijn voornemen van overdracht verder te zetten.

Indien de overdrager niet afziet van zijn voornemen tot overdracht, stelt de zaakvoerder de vennoten onverwijld in kennis van de beslissing van niet-goedkeuring van de kandidaat-overnemer en de onmiddellijke opening van de voorkoopprocedure (hieronder uiteengezet).

Voorkooprecht

Binnen de twintig dagen na kennisgeving van de opening van de voorkoopprocedure dienen alle vennoten die de aandelen waarvan de overdracht is voorgenomen wensen te verwerven, de zaakvoerder in kennis te stellen van het aantal aangeboden aandelen dat ze wensen te verwerven, naar rato van het aantal aandelen dat ze reeds bezitten, de aandelen waarvan de overdracht is voorgenomen buiten beschouwing gelaten.

De vennoot wordt geacht afstand te hebben gedaan van het voorkooprecht op het percentage aandelen waarvoor hij binnen de vereiste termijn niet kenbaar heeft gemaakt zijn voorkooprecht te willen uitoefenen. Het voorkooprecht waarvan hij afstand heeft gedaan, valt ten gunste van de andere vennoten, naar rato van het aantal aandelen dat ze bezitten, de aandelen waarvan de overdracht is voorgenomen buiten beschouwing gelaten.

Bij het verstrijken van de termijn gedurende dewelke de vennoten dienen kenbaar te maken dat zij hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, geeft de zaakvoerder aan de vennoten bevestiging van het gevraagde voorkooprecht waarover ze beschikken, eventueel vermeerderd met het voorkooprecht waarvan bepaalde vennoten afstand zouden hebben gedaan.

De vennoten beschikken over een termijn van 30 dagen te tellen vanaf deze bevestiging om hun voorkooprecht uit te oefenen, de aandelen te verwerven en de eventuele prijs te betalen. Ze verwerven de aandelen tegen de prijs die door de overdrager wordt voorgesteld. Indien er geen prijs is bepaald of indien er geen akkoord is omtrent deze prijs, verwerven zij de aandelen tegen hun juiste waarde. Indien er geen akkoord is over de waarde, wordt deze bepaald door een deskundige die in onderlinge overeenstemming door de partijen wordt aangesteld of, indien over deze deskundige geen overeenstemming wordt bereikt, door een deskundige die is aangesteld door de voorzitter van de handelsrechtbank zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij, Deze deskundige zal de prijs vastleggen binnen de 60 dagen na zijn aanstelling (behoudens in geval van verlenging van deze termijn beslist door de betrokken partijen in onderlinge overeenstemming). In dit laatste geval wordt de termijn van 60 dagen voor verwerving en betaling van de aandelen opgeschort gedurende de tijd die nodig is voor het bepalen van de waarde van de aandelen.

Bij het verstrijken van de termijn van 30 dagen, eventueel opgeschort, en indien niet alle aandelen waarvan de overdracht is voorgenomen, door de vennoten zijn verworven en betaald, verwittigt de zaakvoerder de vennoten die hun voorkooprecht daadwerkelijk hebben uitgeoefend. Deze laatsten kunnen binnen een termijn van 15 dagen hun bod uitbreiden met de niet overgedragen aandelen, naar rato van het aantal aandelen dat ze reeds bezitten, de aandelen waarvan de overdracht is voorgenomen en die nog niet zijn overgedragen buiten beschouwing gelaten, maar rekening houdend met de aandelen die ze hebben verworven. De vennoten die de zaakvoerder niet binnen de vereiste termijn in kennis hebben gesteld van hun wens hun bod te verhogen, doen afstand van dit recht. Dit recht valt ten gunste van de andere vennoten die hun bod hebben verhoogd, naar rato van het aantal aandelen dat ze reeds bezitten, de aandelen waarvan de overdracht is voorgenomen en die nog niet zijn overgedragen buiten beschouwing gelaten, maar rekening houdend met de aandelen die ze hebben verworven. Bij het verstrijken van de termijn van 15 dagen geeft de zaakvoerder aan de vennoten bevestiging van hun voorkooprecht waarover ze beschikken, eventueel vermeerderd met het recht op hoger bod waarvan bepaalde vennoten afstand zouden hebben gedaan. De vennoten beschikken over een termijn van 30 dagen te tellen vanaf deze bevestiging om hun voorkooprecht uit te oefenen, de aandelen te verwerven en de prijs te betalen, De prijs wordt vastgesteld in overeenstemming met voorgaande alinea. Bij het verstrijken van de termijn van 60 dagen en indien de resterende aandelen waarvan de overdracht is voorgenomen, niet door de vennoten zijn verworven en betaald, kan de overdrager, of in geval van overlijden de overnemer, om de ontbinding van de vennootschap verzoeken.

7.3. In geval van opsplitsing

Het voorkooprecht wordt bij voorrang uitgeoefend door de vennoten die een recht van naakte eigendom bezitten op aandelen, naar rato van het aantal aandelen waarop zij over dergelijk recht beschikken, de aandelen waarvan de overdracht is voorgenomen buiten beschouwing gelaten.

Ten overvloede wordt verduidelijkt dat het recht van (volle) eigendom wordt beschouwd als de optelling van het recht van vruchtgebruik en het recht van naakte eigendom.

De oorspronkelijke kennisgeving, waarvan sprake in artikel 6.2, die de zaakvoerder toezendt aan de vennoten, wordt verstuurd naar aile vennoten, ongeacht of zij een recht van volle eigendom, naakte eigendom of vruchtgebruik op de aandelen bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

7.4. Instemming met de statuten

De personen die de aandelen verwerven in overeenstemming met de artikels 6.1 en 6.2, worden geacht te hebben ingestemd met onderhavige statuten.

7.5. Betaling van de prijs

Wanneer er een prijs wordt bepaald, wordt de overdracht slechts uitgevoerd en is deze enkel inroepbaar tegen de vennootschap na de volledige betaling van de prijs. De rechten toekomend aan de effecten die het voorwerp uitmaken van de overdracht, kunnen tot volledige betaling van de prijs door de zaakvoerder worden opgeschort.

7.6. Kennisgevingen

De kennisgevingen gedaan in uitvoering van dit artikel worden per aangetekend schrijven of met ontvangstbevestiging uitgevoerd. Zij worden toegezonden aan de vennoten op het laatste adres dat door de vennootschap is gekend.

ARTIKEL 8

De andere erfgenamen of legatarissen die geen vennoot konden worden ingevolge hun niet-goedkeuring, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen.

Deze waarde wordt in gemeenschappelijk akkoord bepaald of, bij gebreke van akkoord, volgens de procedure bedoeld in artikel 7.2. (in geval van uitoefening van het recht van voorkoop). '

Indien de terugkoop niet binnen een periode van zes maanden na de definitieve bepaling van de waarde van de aandelen waarvan hierboven sprake is uitgevoerd, hebben de erfgenamen of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te eisen.

Desgevallend kunnen de bedoelde aandelen niet worden overgedragen en worden de desbetreffende rechten opgeschort tot de volledige betaling van de prijs.

ARTIKEL 9

De maatschappelijke aandelen zijn op naam; ze worden ingeschreven in een aandelenregister dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De vennoten zijn jegens derden enkel gehouden voor het bedrag van hun maatschappelijke aandelen. De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan meerdere personen toebehoort of indien de rechten toekomend aan een aandeel onder meerdere personen zijn verdeeld, heeft de zaakvoerder het recht de uitoefening van de desbetreffende rechten op te schorten tot er een enkele persoon als vennoot jegens de vennootschap is aangesteld.

In geval van betwisting over de eigendom van een aandeel, heeft de zaakvoerder het recht de uitoefening van de desbetreffende rechten op te schorten voor de gehele duur van het geschil.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht over de maatschappelijke aandelen, worden de desbetreffende rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

ZAAKVOERING

ARTIKEL 10

De heer Eric Randoux is statutaire zaakvoerder vanaf de oprichting en voor de duur van de vennootschap. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het mandaat van zaakvoerder zonder bezoldiging uitgeoefend.

Indien de heer Eric Randoux zijn functies van zaakvoerder om welke reden dan ook (ontslag, ongeschiktheid, overlijden, enz.) stopzet, benoemt de algemene vergadering een of meerdere zaakvoerders in overeenstemming met de desbetreffende bepalingen.

De staat van ongeschiktheid van de heer Eric Randoux moet door twee geneesheren worden vastgesteld: de behandelende geneesheer van de heer Eric Randoux en een tweede geneesheer gekozen door de algemene vergadering die met meerderheid stemt, zonder rekening te houden met de stem van de heer Eric Randoux. In geval van verdeeldheid tussen de geneesheren zal de meest gerede partij de voorzitter van de handelsrechtbank zetelend in kortgeding vatten teneinde een derde geneesheer aan te duiden die de kwestie zal beslechten.

Alle bevoegdheden inzake beheer en vertegenwoordiging zijn voorbehouden aan de heer Eric Randoux in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, heeft elke zaakvoerder apart alle bevoegdheden om alleen te handelen in naam van de vennootschap en de vennootschap ten overstaan van derden of in rechte te vertegenwoordigen; hij kan in eigen naam elke administratieve en beschikkende handeling stellen; alles wat niet uitdrukkelijk bij wet of in overeenstemming met deze statuten is voorbehouden voor de algemene vergadering, behoort tot zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder mag onder eigen verantwoordelijkheid voor welbepaalde handelingen speciale gevolmachtigden aanstellen. Hij mag ten alle tijde deze gevolmachtigde(n) uit hun functie ontzetten. Hij bepaalt hun bevoegdheden, machtigingen en bezoldigingen.

ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 11

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, komt van rechtswege bijeen op de tweede woensdag van de maand mei om 17 uur, en voor de eerste maal in tweeduizend veertien, hetzij op de maatschappelijke zetel, hetzij op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 12

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alle bevoegdheden uit van de algemene vergadering. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer er meerdere vennoten zijn, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste vennoot. Zij beraadslaagt in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering zal anderzijds door het bestuur worden bijeengeroepen, telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist. Deze bijeenroeping is verplichtend op verzoek van twee vennoten die ten minste de helft van het kapitaal bezitten.

Iedere vennoot mag zelf of door tussenkomst van een mandataris stemmen. Deze mandataris is niet noodzakelijk een vennoot. Het schriftelijk uitbrengen van de stem is eveneens toegestaan,

De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen, welk deel van het kapitaal ook vertegenwoordigd is.

Nochtans, wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen in de statuten, fusie met andere vennootschappen, verlenging of ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het kapitaal, is de vergadering slechts geldig samengesteld wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal vertegenwoordigen. Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal. In beide gevallen zal een voorstel alleen dan aangenomen zijn, wanneer het drie vierden van de stemmen verkrijgt.

ARTIKEL 13

De stemmingen over de benoemingen en de afzettingen geschieden in het geheim.

De niet van goederen gescheiden echtgenoten kunnen door de andere echtgenoot worden vertegenwoordigd; de minderjarigen en onbekwaamverklaarden, door hun voogd; de vruchtgebruikers, door de naakte eigenaars.

ARTIKEL 14

De notulen van de vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

De afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de zaakvoerder,

CONTROLE

ARTIKEL 15

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoot of de vennoten, zolang de wet niet de benoeming oplegt van een commissaris-be4tijisrevisor.

UITKERINGEN

ARTIKEL 16

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Bij uitzondering begint het eerste boekjaar vanaf heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

ARTIKEL 17

Op éénendertig december van ieder jaar, en voor de eerste maal op eenendertig december tweeduizend dertien maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel,

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, lasten en nodige afschrijvingen, en na aftrek van alle belastingen, maakt de netto winst uit van de vennootschap, en wordt verdeeld als volgt

a) Vijf procent voor het wettelijk reservefonds. Deze afname zal niet meer verplicht zijn wanneer het reservefonds éénttiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt of wanneer de wet het niet meer oplegt.

b) Het saldo wordt verdeeld over de aandelen. De vergadering kan evenwel beslissen het geheel of een

deel van dit saldo aan te wenden voor een buitengewoon reservefonds, voor over te dragen saldi of voor

toekenning van tantièmes aan de zaakvoeder(s).

De algemene vergadering kan op elk ogenblik beslissen  met uitzondering van de periode tussen de datum

van de sluiting van het boekjaar en deze van de goedkeuring van de jaarrekeningen  om aan de "vennoten een

dividend uit te keren dat onttrokken wordt aan de beschikbare reserves, Deze dividenden worden `tussentijdse

dividenden' genoemd.

ARTIKEL 18 Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet of bij beslissing van de algemene

vergadering.

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden door toedoen van het bestuur, tenzij de algemene

vergadering een of meer vereffenaars benoemt, waarvan zij de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal worden

verdeeld onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen die zij respectievelijk bezitten.

ARTIKEL 19 Algemene bepalingen

De partijen verklaren zich volledig te onderwerpen aan het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg zullen de bepalingen van dit Wetboek, waarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, beschouwd

worden ais zijnde ingeschreven in deze akte en zullen de bedingen die strijdig zijn met de, dwingende

bepalingen van die wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

SLOTBEPALINGEN

De comparanten beslissen

Dat het mandaat van de statutaire benoemde zaakvoerder, de Heer Eric RANDOUX, voornoemd, bezoldigd

zal zijn.

De vergadering stelt vast dat er geen reden is om een commissaris-bedrijfsrevisor te benoemen.

..

Tot vaste vertegenwoordiger wordt benoemd de heer Eric RANDOUX, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

BIJZONDER MANDAAT

De zaakvoerder verleent aile machten aan de vennootschap SECUREX met zetel te Evere, Genevestraat 4, of de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEBROUX et associés, met zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Dennenboslaan 2, elk afzonderlijk handelend, teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de inschrijving of de latere wijziging van de inschrijving van de, vennootschap op het ondernemingsloket, op de kruispuntbank van ondernemingen en bij de BTW.

w Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Voor gelijkvormige analytische uittreksel kopij, de Notaris Olivier de CLIPPELE.

Tezelfdertijd neergelegd

-Een uitgifte,'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2012
ÿþR~ ib

Mt

MOU WORD 11.1

" SZ154,J10"

~~~t~i ,~_.~~

~a

8 ~

Greffe D 4 SEP. 2012

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

d'entreprise : WM~wYMo (J GG f~ ~-- ^N~~~~ ~~~

Mwy---.--

Dénomination ~

(en entier) : THIMEO

(en abrégé) :

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : à 1560 Hoeilaart, Acacialaan 6.

(adresse complète)

' Oblet(s) de l'acte :Constitution

D'un acte reçu par le Notaire Olivier de CLIPPELE, le 31/08/12, il résulte que:

1) Monsieur RANDOUX Eric Jacques André, né à Uccle le 27 décembre 1969, domicilié à 1560 Hoeilaart,; Acacialaan, 6.

2)Madame REYNA Isabel Corinne Christiane, née à Domach (Suisse) le 15 juin 1967, domiciliée à 1560 Hoeilaart, Acacialaan 6, ont constitué une société privée à responsabilité limitée dont les statuts ont été fixés comme suit:

STATUTS EN FRANCAIS

ARTICLE 1 Dénomination

Il est formé par les présentes, entre les soussignés, une société privée à responsabilité limitée, sous la dénomination de « THIMEO ».

ARTICLE 2 Siège social

Le siège social est établi à Hoeilaart, Acacialaan 6.

La gérance peut, par simple décision prise dans le respect de la législation linguistique des différentes Régions et publiée à l'annexe au Moniteur Belge :

- transférer le siège social et établir un ou plusieurs sièges d'exploitation dans tout autre endroit en Belgique, - établir une ou plusieurs succursales ou agences en Belgique et à l'étranger,

ARTICLE 3 Objet social

La société a pour objet tant en Belgique qu'à l'étranger, pour compte propre, pour compte d'autrui ou en: ° participation,

-le conseil relatif au management, à la direction, à la gestion ou au contrôle de toute personne morale belge, ou étrangère et ce, de manière directe ou indirecte et en général la fourniture de services et de prestations au: sens large. Ces services et prestations peuvent-être fournis sur base contractuelle ou statutaire et en la qualité de conseiller externe ou organe,

-l'exercice de tout mandat (notamment; administrateur, gérant, liquidateur) au sein de toute personne morale belge ou étrangère ;

La réalisation de toute étude de marché, de tout plan technique et de toute expertise relative à tout bien et à tout projet d'investissement et la prospection commerciale pour compte de tiers.

-la constitution et la gestion d'un patrimoine mobilier, en ce compris la souscription, la prise ferme, le placement, l'acquisition, la vente, la négociation d'actions, parts, obligations, certificats et autres valeurs mobilières émises par toutes personnes morales belges ou étrangères, que la société détiendra en propriété, entière ou démembrée, seule ou en indivision ;

-la constitution et la gestion d'un patrimoine immobilier, en ce compris l'achat, la vente, la location, la promotion, la mise en valeur et toutes autres formes d'exploitation de tous biens ou droits immobiliers, en ce compris les parts de sociétés immobilières, que la société détiendra en propriété entière ou démembrée, seule ou en indivision, en location ou autrement ;

-toutes opérations relatives à des biens et marchandises, notamment l'achat, la vente, l'importation et l'exportation, en Belgique ou à l'étranger, la négociation et la conclusion de contrats de fourniture de services et de biens en Belgique ou à l'étranger,

-l'octroi de prêts et avances sous quelque forme ou durée que ce soit, à toutes personnes physiques ou morales, liées ou non, et l'octroi de garanties (en ce compris comme caution ou porte-fort) pour les engagements de ces mêmes personnes,

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge r -et plus généralement, faire toutes opérations financières, industrielles, commerciales, mobilières et/ou immobilières, pouvant se rattacher directement ou indirectement à l'objet social ou promouvoir celui-ci,

La société peut s'intéresser par toutes voies de droit, par voie d'association, apport, fusion, absorption, souscription, participation, intervention financière ou autrement, dans toutes affaires, entreprises ou sociétés ayant un objet identique, analogue ou connexe ou qui sont de nature à favoriser le développement de son entreprise et à le lui faciliter,

Cette énumération est exemplative et nullement limitative.

L'objet social peut être étendu ou restreint par voie de modification aux statuts dans les conditions prévues par le Code des sociétés, Seule ['assemblée générale des associés a qualité pour interpréter cet objet,

ARTICLE 4 Durée

La société est constituée pour une durée illimitée.

FONDS SOCIAL

ARTICLE 5

Le capital social est fixé à la somme de DIX HUIT MILLE SIX CENT EUROS (18.600 E), représentés par MILLE parts sociales (1000), sans désignation de valeur nominale. Elles sont numérotées de un à mille.

Le capital social peut être augmenté ou réduit par décision de l'assemblée générale, statuant comme en matière de modifications aux statuts. En cas d'augmentation de capital, les parts sociales nouvelles à souscrire en espèces doivent âtre offertes par préférence aux associés, proportionnellement à la partie du capital que représentent leurs titres,

ARTICLE 6

Les comparants déclarent et requièrent le notaire soussigné d'acier que chacune de ces parts sociales souscrites en numéraire a été libérée à concurrence d'au moins un tiers en espèces par les souscripteurs et que la somme de six mille trois cents euros (6.300,00¬ ) se trouve dès à présent à la pleine et libre disposition de la société, ainsi qu'il résulte de l'attestation bancaire qu'a été transmis au Notaire, sur le compte auprès de BELFIUS Banque.

Le notaire soussigné attire spécialement l'attention des associés sur le fait que, conformément à l'article 213 du Code des sociétés, lorsque la société devient unipersonnelle, le montant du capital doit, dans un délai d'un an, atteindre douze mille quatre cents euros (12.400,00 ¬ ) au moins, sauf si, dans ce même délai, un nouvel associé entre dans la société ou celle-ci est dissoute. A défaut, l'associé unique est réputé caution solidaire de toutes les obligations de la société nées depuis que la société est devenue unipersonnelle et ce, jusqu'à l'entrée d'un nouvel associé dans la société, la publication de la dissolution de celle-ci ou la libération effective du capital à concurrence de douze mille quatre cents euros.

ARTICLE 7

Compte tenu de l'objet social et des rapports entre associés, il est de l'intérêt social de restreindre la cessibilité de tout ou partie des parts émises par la société. Les associés pourront préciser les différentes modalités de cession des parts par une convention distincte. Cette convention pourra être notifiée au gérant afin de la rendre opposable à la société. A défaut de convention distincte, la cession de titres sera régie par la procédure décrite ci-dessous.

Ces principes visent tant les cessions à titre gratuit ou à titre onéreux, entre vifs ou à cause de mort,

7.1. Cessions libres

Les cessions de tout ou partie des parts détenues par un associé sont libres si elles sont réalisées au profit -d'un descendant en ligne directe d'un associé détenant au moins 30 % des parts,

-d'un autre associé.

7.2. Autres cessions

Les autres cessions devront respecter la procédure suivante

Notification initiale

L'associé souhaitant céder tout ou partie de ses parts (ci-après, « le cédant ») devra notifier au gérant l'offre ferme et irrévocable du tiers-cessionnaire.

Cette notification précisera notamment (i) l'identité du (des) cessionnaire(s), l'identité de la personne qui détient ultimement son contrôle si le cessionnaire est une personne morale; (ii) le nombre de parts dont la cession est envisagée; (iii) les conditions et modalités de la cession (en particulier : l'éventuel prix de cession et les modalités de paiement de ce prix), Dans l'hypothèse où la cession doit intervenir au profit d'une personne physique ou morale qui agit pour compte d'un tiers, la notification précise l'identité du donneur d'ordre, mandat ou fiduciant et, s'il s'agit d'une personne morale, les indications prévues ci-dessus.

En cas de transmission pour cause de mort, ta notification visée à l'alinéa précédent est effectuée par les cessionnaires (héritiers ou légataires, autres qu'un descendant en ligne directe d'un associé possédant au moins 30 % des parts) dans les cinq mois du décès. A défaut, la notification est effectuée par le gérant,

Droit d'agrément

Dans les quinze jours de la notification initiale, le gérant soumet la cession à l'agrément des associés. Le gérant précise que la réponse doit parvenir dans un délai d'un mois. A défaut de réponse dans ce délai, l'associé est censé refuser l'agrément. L'agrément peut porter sur une partie des parts dont la cession est envisagée et non sur la totalité.

A l'expiration du délai de réponse des associés, le gérant notifie la décision au cédant ou au(x) cessionnaire(s) en cas de décès. Cette décision est discrétionnaire et ne doit pas être motivée. Le refus d'agrément est sans recours.

en cas d'agrément, les parts sont cédées au cessionnaire agréé, dans le mois suivant l'obtention de l'agrément.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge A défaut d'agrément, le cédant dispose de quinze jours à partir de la dernière notification du gérant pour décider et notifier s'il renonce ou non à son projet de céder les parts. A défaut de notification, le cédant est présumé poursuivre son projet de cession.

Si le cédant ne renonce pas à son projet de cession, le gérant notifie sans délai aux associés la décision de non-agrément du candidat cessionnaire et l'ouverture immédiate de la procédure de préemption (exposée ci-dessous).

Droit de préemption

Dans les vingt jours de la notification d'ouverture de la procédure de préemption, tout associés souhaitant acquérir les parts dont la cession est envisagée notifieront au gérant le nombre de parts offertes qu'ils désirent acquérir, au prorata du nombre de parts qu'ils possèdent, abstraction faite des parts dont la cession est envisagée.

L'associé sera réputé avoir renoncé au droit de préemption sur le pourcentage de parts pour lequel il n'a pas notifié, dans les délais requis, son intention d'exercer son doit de préemption. Le droit de préemption auquel il est renoncé profitera aux autres associés, au prorata du nombre de parts qu'ils possèdent, abstraction faite des parts dont la cession est envisagée.

A l'expiration du délai pendant lequel les associés doivent notifier leur intention d'exercer leur droit de préemption, le gérant confirme aux associés le droit de préemption demandé dont ils disposent, éventuellement augmenté du droit de préemption auquel certains associés auraient renoncé.

Les associés disposent d'un délai de trente jours à compter de cette confirmation pour exercer leur droit de préemption, acquérir les parts et payer le prix éventuel. Ils acquièrent les parts au prix proposé par le cessionnaire. A défaut de prix ou à défaut d'accord sur ce prix, il acquièrent les parts à leur juste valeur. A défaut d'accord sur la valeur, celle-ci sera déterminée par un expert désigné de commun accord par les parties ou, à défaut d'accord sur l'expert, désigné par le président du tribunal de commerce statuant comme en référé à la requête de la partie la plus diligente. Cet expert fixera le prix dans les soixante jours de sa nomination (sauf prorogation décidée d'un commun accord par les parties concernées). Dans ce dernier cas, le délai d'acquisition et de paiement des actions de soixante jours est suspendu le temps de déterminer la valeur des actions.

A l'expiration du délai de trente jours, éventuellement suspendu, si la totalité des parts dont la cession est envisagée n'ont pas été acquises et payées par les Associés, le gérant avertit les Associés qui ont effectivement exercé leur droit de préemption. Ces derniers peuvent, dans un délai de quinze jours, accroitre leur offre afin d'inclure les parts non cédées, au prorata du nombre de parts qu'ils possèdent, abstraction faite des parts dont la cession est envisagée qui n'ont pas été cédées mais en tenant compte des parts qu'ils ont acquises. Les Associés qui n'ont pas notifié au gérant leur souhait d'accroître leur offre dans le délai requis renoncent à ce droit. Ce droit profite aux autres associés qui ont accru leur offre, au prorata du nombre de parts qu'ils possèdent, abstraction faite des parts dont la cession est envisagée qui n'ont pas été cédées mais en tenant compte des parts qu'ils ont acquises. A l'expiration du délai de quinze jours, le gérant confirme aux Associés le droit de préemption dont ils disposent, éventuellement augmenté du droit d'accroitre l'offre auquel certains associés auraient renoncé. Les Associés disposent d'un délai de trente jours à compter de cette confirmation pour exercer leur droit de préemption et pour acquérir les parts et payer le prix. Le prix est fixé conformément à l'alinéa précédent. A l'expiration du délai de soixante jours, si le solde des parts dont la cession est envisagée n'ont pas été acquises et payées par [es Associés, le cédant ou, en cas de décès, les cessionnaires peuvent demander la dissolution de la société.

7.3. En cas de démembrement

Le droit de préemption est en priorité exercé par les Associés qui possèdent un droit de nue-propriété sur des parts, au prorata du nombre de parts sur lesquelles ils possèdent un tel droit, abstraction faite des parts dont la cession est envisagée.

A toutes fins utiles, il est précisé que le droit de (pleine) propriété est considéré comme une addition du droit d'usufruit et de nue-propriété.

La notification initiale dont question à l'article 6.2 que le gérant adresse aux Associés est effectuée auprès de tous les Associés, qu'ils possèdent un droit de pleine propriété, nue-propriété ou usufruit sur les parts.

7.4. Adhésion aux statuts

Les personnes qui acquièrent les parts conformément aux articles 6.1 et 6.2 sont considérées avoir adhéré aux présents statuts.

7.5. Paiement du prix

Lorsqu'un prix est stipulé, la cession, n'intervient et n'est opposable à la société qu'au paiement intégra[ du prix. Les droits afférents aux titres faisant l'objet de la cession pourront être suspendus par le gérant jusqu'à complet paiement du prix.

7.6. Notifications

Les notifications faites en exécution du présent article sont réalisées par courrier recommandé ou moyennant accusé de réception. Elles sont valablement adressées aux associés à la dernière adresse connue de la société,

ARTICLE 8

Les autres héritiers ou légataires qui n'auraient pu devenir associés par suite de leur non-agrément, ont droit à la valeur des parts transmises.

Cette valeur sera déterminée de commun accord ou, à défaut d'accord, selon la procédure visée à l'article 7,2. (en cas d'exercice du droit de préemption)

Si le rachat n'est pas effectué dans les six mois de la détermination définitive de la valeur des parts dont question ci-dessus, les héritiers ou légataires auront le droit d'exiger la dissolution anticipée de la société.

r Le cas échéant, les parts en question sont incessibles et les droits y afférents sont suspendus jusqu'au paiement entier du prix.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge ARTICLE 9

Les parts sociales sont nominatives ; elles sont inscrites dans un registre des parts tenu au siège de la société,

Les associés ne sont tenus envers les tiers que du montant de leurs parts sociales,

Les parts sociales sont indivisibles,

Si une part appartient à plusieurs personnes, ou si les droits afférents à une part sont divisés entre plusieurs personnes, le gérant a le droit de suspendre l'exercice des droits y afférents jusqu'à ce qu'une seule personne ait été désignée comme associée à l'égard de la société.

En cas de litige sur la propriété d'une part, le gérant a le droit de suspendre l'exercice des droits y afférents durant toute la durée du litige

En cas de démembrement du droit de propriété des parts sociales, les droits y afférents sont exercés par l'usufruitier,

GÉRANCE

ARTICLE 10

A la constitution, et pour la durée de la société, le gérant statutaire est Monsieur Eric Randoux.

Sauf décision contraire de l'assemblée générale, le mandat de gérant est exercé à titre gratuit.

Si Monsieur Eric Randoux cesse ses fonctions de gérant, quels qu'en soient les motifs (démission, incapacité, décès, etc.), l'assemblée générale nommera un ou plusieurs gérants conformément aux dispositions visées

L'état d'incapacité de Monsieur Eric Randoux doit être constaté par deux médecins ; le médecin traitant de Monsieur Eric Randoux et un second médecin choisi par l'assemblée générale statuant à la majorité abstraction faite des voix de Monsieur Eric Randoux. En cas de désaccord des médecins, la partie la plus diligente saisira le président du tribunal de commerce statuant en référé afin de désigner un troisième médecin qui tranchera la question.

La totalité des pouvoirs de gestion et représentation lui sont dévolus à Monsieur Eric Randoux, en sa qualité de gérant statutaire.

S'il y a plusieurs gérants, chaque gérant a tous pouvoirs pour agir seul au nom de la société et représente la société à l'égard des tiers et en justice; il peut accomplir en son nom tout acte d'administration et de disposition; tout ce qui n'est pas expressément réservé par la loi ou les présents statuts à l'assemblée générale est de sa compétence

Tout gérant peut constituer sous sa responsabilité des mandataires spéciaux pour des actes déterminés. Il peut en tout temps révoquer ce ou ces mandataires. Il fixe leurs attributions, pouvoirs et rémunérations. ASSEMBLÉES GÉNÉRALES

ARTICLE 11

L'assemblée générale annuelle des associés se réunit de plein droit le 2e mercredi du mois de mai à 17 heures, et pour la première fois en deux mille quatorze, au siège social ou à l'endroit indiqué dans la convocation,

Si ce jour est férié, l'assemblée se réunit le jour ouvrable suivant.

ARTICLE 12 .

S'il n'y a qu'un associé, celui ci exerce les pouvoirs dévolus à l'assemblée; il ne peut les déléguer

S'il y a plusieurs associés, l'assemblée générale est présidée par l'associé le plus âgé; elle délibère suivant les dispositions prévues par la ici. L'assemblée générale sera, d'autre part, convoquée par la gérance chaque fois que l'intérêt social l'exige; elle sera tenue de le faire sur la réquisition de deux associés réunissant au moins la moitié du capital.

Chaque associé peut voter lui même ou par mandataire, . Le mandataire ne doit pas nécessairement être associé. Le vote par écrit est également admis.

L'assemblée générale statue quelle que soit la portion du capital représentée, à la majorité simple des voix.

Toutefois, lorsque l'assemblée doit délibérer sur des questions de modifications aux statuts, de fusion avec d'autres sociétés, de prorogation ou de dissolution de la société, d'augmentation ou de réduction du capital, l'assemblée n'est valablement constituée que si tes modifications proposées ont été spécialement indiquées dans la convocation et si ceux qui y assistent représentent au moins la moitié du capital. Si cette dernière condition n'est pas remplie, une nouvelle assemblée doit être convoquée et cette dernière assemblée délibérera quelle que soit la portion du capital représentée. Dans l'un et l'autre cas, aucune proposition ne sera admise si elle ne réunit pas les trois/quarts des voix,

ARTICLE 13

Les votes pour les nominations et les révocations ont lieu au scrutin secret.

Les époux non séparés de biens peuvent être représentés par leur conjoint; les mineurs ou interdits, par leur tuteur; les usufruitiers par les nus propriétaires ou inversément.

ARTICLE 14

Les procès verbaux des assemblées sont signés par les membres du bureau et par les associés qui le demandent.

Les expéditions ou extraits de procès verbaux sont signés par un gérant.

CONTROLE

ARTICLE 15

Volet B - Suite

Chacun des associés dispose des pouvoirs de contrôle des opérations de la société aussi longtemps que la ' loi n'impose pas la nomination d'un commissaire.

- RÉPARTITIONS

ARTICLE 16

L'exercice social commence le premier janvier et finit le trente et un décembre de chaque année. Exceptionnellement, le premier exercice commencera ce jour et finira le trente et un décembre deux mille treize. ARTICLE 17

Le trente et un décembre de chaque année, et pour la première fois le trente et un décembre deux mille treize, le ou les gérants dresseront un inventaire et les comptes annuels de la société. Ces comptes annuels comprennent le bilan, le compte des résultats ainsi que l'annexe et forment un tout.

L'excédent favorable du compte des résultats, déduction faite de tous frais généraux, charges et amortissements nécessaires, et déduction faite de tous impôts, constitue le bénéfice net de la société et est réparti comme suit

a) cinq pour cent à la réserve légale; cette affectation cesse d'être obligatoire lorsque le fonds de réserve a atteint le dixième du capital social ou si la loi ne l'impose plus;

b) le solde est partagé entre toutes les parts sociales; toutefois, l'assemblée pourra décider d'affecter tout ou

partie de ce solde à un fonds de réserve extraordinaire, à un report à nouveau ou à l'attribution de tantièmes au

profit de la gérance.

L'assemblée générale peut décider à tout moment  hormis la période entre la date de clôture de l'exercice

et celle de l'approbation des comptes annuels  de distribuer aux associés un dividende prélevé sur les

réserves disponibles. Ces dividendes sont appelés 'dividendes intercalaires'

ARTICLE 18 Liquidation

La société est dissoute dans les cas prévus par la loi ou par décision de l'assemblée générale.

En cas de dissolution, la liquidation s'opérera par les soins de la gérance, à moins que l'assemblée des

associés ne désigne un ou plusieurs liquidateurs, dont elle déterminera les pouvoirs et les rémunérations.

Le solde favorable de la liquidation, après paiement des dettes et charges de la société, sera partagé entre

taus les associés, suivant le nombre de leurs parts respectives.

ARTICLE 19 Dispositions générales

Les parties entendent se conformer entièrement à la loi.

' En conséquence, les dispositions de la loi auxquelles il ne serait pas explicitement dérogé sont réputées

inscrites dans le présent acte et [es clauses contraires aux dispositions impératives de fa loi sont censées non écrites.

Pour copie d'extrait analytique conforme, le Notaire Olivier de CLIPPELE

Déposé en même temps

- Une expédition:

Mentionner sur le dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

ay

Mon iteur

belge

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15625-0517-010

Coordonnées
THIMEO

Adresse
ACACIALAAN 6 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande