THINK THREE SIXTY, AFGEKORT : TTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THINK THREE SIXTY, AFGEKORT : TTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.267.493

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 16.08.2014 14432-0117-010
23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 18.08.2013 13438-0524-011
03/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staat§blad-bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ~

IMNUI~I~N~aI~~~ENVM

Ondememingsnr : 0835.267.493

Benaming

(voluit) : THINK THREE SIXTY

(verkort) : TTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maria Joannalaan nummer 361E te 1640 Sint-Genesius-Rode (volledig adres)

Onderwerp akte :VASTSTELLING EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER EN KWIJTING -

ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING - DELEGATIE VAN MACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten' , vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THINK THREE SIXTY", waarvan de maatschappelijke zetel, gevestigd is te 1640 Sint-Genesius-Rode, Maria Joannaiaan 36/B, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU,;

e ; Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU - Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op vijf december tweeduizend veertien, geregistreerd op het, 1ste Registratiekantoor van BRUSSEL 3, op tweeëntwintig december nadien, boek 10 blad 52 vak 2, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene, vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING - GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

u7

De vergadering neemt kennis:

a) van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; aan dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgestoten op 20 november 2014.

b) van het verslag opgemaakt door de externe accountant de heer Philippe LOMBART, waarvan de. kantoren gevestigd zijn te 6280 Gerpinnes, rue Albert Ier, 10, op datum van 4 december 2014, in toepassing: van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat van activa en passiva van de~ --y- -vennootschap en-dat gevoegd werd bij het verslag van de-zaakvoerder.

De besluiten van dit verslag van 4 december 2014 worden letterlijk in onderhavige akte weergegeven.

r:

TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

CJA

De Vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf heden.

De voornoemde vennoot verklaart dat de vennootschap op heden geen schulden heeft, hetgeen ook blijkt uit het verslag van de voornoemde externe accountant.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvoerder en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van

pq : de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van de heer PORTOIS Philippe-Emmanuel, gedomicilieerd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Maria Joannalaan 36 IB, om bewaard te worden in zijn woonst gedurende minimum vijf jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

'

º% Voor-

beFfi

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

De heerPORTOIS Philippe-Emmanuel, voornoemd, in zijn hoedanigheid van enige vennoot, verklaart alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap te zijner laste te nemen, zelfs indien deze niet ' voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen; hij betaalt vanaf nu alle passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan,

DERDE BESLISSING - DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap reet macht van ' indeplaatsstelling de heer PORTOIS Philippe-Emmanuel, voornoemd, teneinde alle financiële verrichtingen uit ' te voeren zoals het ontvangen van gelden en uitvoeren van eventuele betalingen zoals de roerende voorheffing, alsmede de afsluiting van de financiële rekeningen van de vennootschap alsook, ten einde over te gaan tot de afschaffing van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en ten einde alle fiscale, boekhoudkundige en/of administratieve stappen te ondernemen die noodzakelijk zouden zijn ingevolge de ontbinding van de vennootschap. Te dien einde mag de , mandataris, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv!oordLgen

Verso : Naam en handtekenina

19/04/2011
ÿþt tffl

e fe

Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : THINK THREE SIXTY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Maria Joannalaan nummer 36 bus B te 1640 Sint-Genesius-Rode Onderwerp akte : OPRICHTING

Voor-

behouden

aan het

Belgisch 

Staatsbiad

" 11059133*

~~~ ce O 7 AVR. 2011

Griffie

o Ï3,5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris reet standplaats te: Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte) Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zes april tweeduizend' en elf, werd er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht genaamd « THINK; THREE SIXTY », in het kort « TTS », waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 1640 Sint-Genesius-Rode, Maria, Joannalaan 36 bus B en met een kapitaal van tweehonderdduizend euro (200.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweeduizend aandelen (2.000) zonder vermelding van nominale waarde:

Enige vennoot

De heer PORTOIS Philippe-Emmanuel, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Maria Joannalaan 36 bus B

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid.

Ze draagt de benaming « THINK THREE SIXTY », in het kort « TTS ».

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijkezetel van vennootschap is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Maria Joannalaan;

nummer 36 bus B.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doet, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor;! rekening van derden of met medewerking van derden :

-elke bijdrage tot de oprichting en de ontwikkeling van ondernemingen en in het bijzonder het geven van, technische, commerciële of administratieve adviezen in de breedste zin van het woord, uitgezonderd adviezen! betreffende de belegging van geld en dergelijke, raadgeving, bijstand en het uitvoeren van diensten: rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van bestuur en financiën, van verkoop, van productie, van; technieken van commerciële organisatie en distributie, en meer algemeen het beleid en de uitoefening van alle: mogelijke diensten en managementactiviteiten in de breedste zin van het woord aan alle willekeurige fysieke- of rechtspersonen; het uitvoeren van aile mandaten onder de vorm van studies van organisatie, expertise,: handelingen en technische of andere adviezen op elk gebied dat deel uitmaakt van het maatschappelijk doel;

-de deelneming in alle mogelijke vennootschappen en ondernemingen, het bestuur ervan als bestuurder of in elke andere hoedanigheid, de vereffening van vennootschappen of ondernemingen, advieslening met: betrekking tot het management ervan, alsook het zoeken naar en het verwerven, bezitten, beheren, of overdragen van elk roerend of onroerend, lichamelijk of onlichamelijk vermogen.

Deze opsomming geldt ten titel van voorbeeld en is geenszins beperkend.

Ingeval de uitvoering van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden met: betrekking tot de toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar handelingen, met betrekking tot de betreffende prestaties, uitstellen tot op het ogenblik van voldoening van de nodige voorwaarden.

De vennootschap kan elk mandaat van beheer of bestuur aanvaarden in om het even welke vennootschap; of vereniging, en zich borg stellen voor anderen.

Zij kan, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen; doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen interesse nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevo rd eren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Alleen de algemene vergadering van vennoten is bevoegd om het doel van de vennootschap te interpreteren.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweehonderdduizend euro (200.000,00 ¬ ) vertegenwoordigd door tweeduizend aandelen (2.000), zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één! tweeduizendste (1/2.000ste) van het maatschappelijk kapitaal volledig ingetekend en volledig volstort door de enige vennoot.

Winstverdeling

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één! tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

In geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de vierde maandag van de maand mei op tien uur dertig.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op het zelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. In dit geval, heeft ieder zaakvoerder de bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder wordt er toe gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten.

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en dat de sociale statuten vastgelegd zijn, heeft de comparant, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen :

1/ Zaakvoerder

De comparant beslist als zaakvoerder te benoemen, voor een onbepaalde termijn: de heer PORTOIS

Philippe-Emmanuel, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat wordt uitgeoefend tegen vergoeding.

2/ Commissaris(sen)

De comparant stelt vast en verklaren dat er uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat, ten minste voor het eerste boekjaar, de vennootschap aan de in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen vermelde criteria zal voldoen, aangezien zij als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 van de voorvemoemde Wetboek beschouwd wordt. Dientengevolge beslist hij geen commissaris te benoemen.

3/Afsluiting van het eerste boekjaar

r

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

;,

De comparant beslist dat het eerste boekjaar begonnen op de dag van de oprichtingsakte wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De comparant beslist dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld in tweeduizend en

dertien.

5/ Delegatie van machten

Hij verklaart aan te stellen als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van in de plaatsstelling, de heer Bruno LUYCKX, accountant, met kantoor gelegen te 1640 Sint-Genesius-Rode, Priorijlaan 86, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Opde laatsteblz.vanLuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THINK THREE SIXTY, AFGEKORT : TTS

Adresse
MARIA JOANNALAAN 36, BUS B 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande