THIRY PAINTS FOR PROFESSIONALS, AFGEKORT : T.P.P.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THIRY PAINTS FOR PROFESSIONALS, AFGEKORT : T.P.P.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 407.123.153

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 20.06.2014 14207-0366-013
05/11/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 3 OKT. 2012

DL. _

Griffie

Voor- M1121,1,1 ui

behouden

aan het

Selgisoh

Staatsblad









Ondet'Itt:aningsrtr :0407.123 163

Eenarairag (voluit) : Thiry Paints For Professionals

(verkort) : TPP

Rechtsvorm : besloten venr" ,00tschap met bepedsta aanspraE,etijkhetd

Zetel : Begvberstraat 24 bus 00.01, 3000 Leuven

Qrnder` ve p akte Kapitaalverhoging door inbreng natura 1 Omvorming naar NV/benoeming (gedelegeerd)-bestuurders

Bij aKte verleden voor notaris Daniëls te Oud-Heverlee op 3 oktober 2012 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennóotschap volgende beslissingen genomen heeft :

1) splitsing van de bestaande aandelen met een factor honderd (100) zodat elk oud aandeel met een fractiewaarde van één/duizend vijfhonderdste (1/500), gesplitst wordt in honderd nieuwe aandelen met een fractiewaarde van elk één/honderdvijftigduizendste (11150.000),

2) a) Eerste verhoging van het kapitaal met 106.666,67 ¬ om het te brengen van 37.200 ¬ op 143.866,67 ¬ , door een inbreng in geld en reet uitgifte van 430.108 nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst delen.

b) Vaststelling van de uitgifteprijs op 400.000 ¬ , zijnde de huidige fractiewaarde van de aandelen te vermeerderen met een uitgiftepremie van 293.333,33 ¬ .

3) a) Tweede verhoging van het kapitaal met 267.473,12 ¬ , om het te brengen van 143.866,67 ¬ op 411.339,79 ¬ door een inbreng in natura en met uitgifte van 1.069.892 nieuwe aandelen, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst delen,

b) Vaststelling van de uitgifteprijs op 995.000 ¬ , zijnde de huidige fractiewaarde van de aandelen te vermeerderen met een uitgiftepremie van 727.526,88 ¬ .

De besluiten van het revisoraal verslag opgemaakt door VMB Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Alain Bolssens, met zetel te Antwerpen, Entrepotkaai 3, op 3 oktober 2012 luiden als volgt :

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap THIRY PAiNTS FOR

PROFESSIONALS BVBA bestaat uit de inbreng van 199 aandelen (99,5%) van ThiiryPaints Linter NV

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, De zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

* de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.069.892 aandelen van de vennootschap Thiry Paints Professional BVBA zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het instituut van de

Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

Op de laars?e bmz vfir1 Luik vetm~iden . Recto . Neem hasdain¬ gílaid van de instruinerit:,rwndk notans hetzij van oe psr.;,;.err.ren)

bevoegd de recht,persoon ten aanzien Van derden te vereaeniuooidrgen

Verso : Naam ei) henrttekerring

mad 11.1

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als

tegenprestatie toegekende vergoeding.

Antwerpen, 3 oktober 2012"

4) Omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap zonder verandering van rechtspersoonlijkheid. De naamloze vennootschap zal de boekhouding van de vennootschap verder zetten, het ondernemings- en BTW-nummer overnemen, alsmede alle activa, passiva, en afschrijvingen, De omzetting gebeurt op basis van bovenvermelde staat van activa en passiva de dato 311812012. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan worden verondersteld verricht te zijn door de naamloze vennootschap.

De besluiten van het revisoraal verslag opgemaakt overeenkomstig de artikels 776-777 en 778 W. Venn. door VMB l3 edrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Alain Bolssens, met zetel te Antwerpen, Entrepotkaai 3, op 3 oktober 2012 luiden als volgt :

"In het kader van de geplande wijziging van de rechtsvorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Thiry Paints For Professionals tot naamloze vennootschap, die zal worden voorgesteld aan de Buitengewone Algemene Vergadering van 3 oktober 2012, hebben wij de eer u verslag uit te brengen over de opdracht die de zaakvoerder ons heeft toevertrouwd in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, Thiry Paints For Professionals BVBA is gevestigd te 3000 Leuven, Dagobertstraat 24 bus 00.01. Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0407.123.153.

De bijgevoegde staat van activa en passiva per 31 augustus 2012 werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder,

Het doel van onze opdracht bestond er enkel in om na te gaan of er in de bijgevoegde staat van activa en passiva per 31 augustus 2012 enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad en of het netto-actief na de omzetting niet kleiner is dan het vereiste minimum maatschappelijk kapitaal.

Onze opdracht bestond uit een controle van de hierbij gevoegde staat van activa en passiva, overeenkomstig de betreffende controlenorm van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij omvatte de steekproeven en controlemethodes die in de gegeven omstandigheden als noodzakelijk werden beschouwd, inbegrepen een algemeen onderzoek van de administratieve en boekhoudkundige procedures en het systeem van interne controle van de onderneming, die wij voldoende hebben gevonden om dit verslag af te leveren. Wij hebben tevens kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder waarin deze geplande wijziging van de rechtsvorm wordt toegelicht.

De bijgevoegde staat vloeit zonder toevoeging, noch weglating voort uit de boekhouding van de vennootschap en is voorgesteld overeenkomstig de structuur van de jaarrekeningen. De gebruikte waarderingsregels stemmen overeen met de boekhoudreglementering.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de vennoten van de vennootschap in het kader van de geplande wijziging van de rechtsvorm en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva 31 augustus 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief en het maatschappelijk kapitaal volgens deze staat bedraagt respectievelijk 129.566, 70 EUR en 37.200 EUR. Op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan of vennoten kan de verrichting slechts plaatsvinden mits een kapitaalverhoging tot het minimum van EUR 61.500. Op basis van de ontwerpakte m.b.t de omzetting stellen we vast dat voorafgaand aan deze omvorming een kapitaalverhoging in geld en in natura gepland is van respectievelijke 106.666, 67 ¬ en 267.473, 12 ¬ De bedrijfsrevisor, VMB Bedrijfsrevisoren."

5) Aanname van de nieuwe statuten met onder meer volgende artikels:

Artikel 1 - Vorm  naam

De vennootschap is een naamloze vennootschap en heeft als naam Thiry Paints For Professionals, afgekort TPP. Beide benamingen kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt. Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moeten vermelden : de naam, de rechtsvorm (voluit of afgekort), de zetel en het ondernemingsnummer van de vennootschap, alsmede de woorden "rechtspersonenregister of RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2  Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te Dagoberstraat 24 bus 00.01, 3000 Leuven. De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen Vlaanderen of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad verplaatst worden bij besluit van de raad van bestuur.

Artikel 4 - Kapitaal en aandelen

a~a

" .< e" ;Jle.e b.z W.a.1 Lm, e vermelden Reco Mure en itoeda.7i9neid van Gd iilsFrtrlYlel(erende not0.31s. IietZrr van de ,)$1:'0;o irtl fflj itiGvOGigd de rGCt:tspelá003'" !Fn aanzien van derden te ;'er49Ç1enl'lGQrdts?f1

Verso tlaarr handteken,rrg

mod 11.1

Voor- r

behouden sar. ttat erle.ch Staatsblad

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD EN ELFDUIZEND

DRIEHONDERDNEGENENDERTIG euro ACHTENZEVENTIG cent (411.339,78 ¬ ), Het is verdeeld in 1.650.000 gelijke aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het aandelenregister.

Artikel 8 - Mandaat van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste het minimum aantal bestuurders door de wet voorzien, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Zolang de wet dit bepaalt, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan, Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering voorafgaand het verstrijken van deze termijn.

Een bestuurder moet na ontslag zijn opdracht verder vervullen tot redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen toekomend aan de gedelegeerd bestuurders en aan de bestuurders die met speciale taken worden gelast,

Artikel 12 - Externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door - hetzij twee bestuurders gezamenlijk;

- hetzij elke gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk;

- hetzij een bijzondere gevolmachtigde,

Artikel 17 - Uitoefening van stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. Stemmen mogen niet schriftelijk uitgebracht worden. De vennootschap erkent slechts één enkel eigenaar per titel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien het aandeel gescheiden is In vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht steeds toe aan de vruchtgebruiker, onverminderd de toepassing van artikel 6 van onderhavige statuten.

Artikel 22 - Winstbestemming

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren.

Artikel 25 - Wijze van vereffening

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. 6) Ingevolge de omvorming naar een naamloze vennootschap is de huidige zaakvoerder, de heer Guido Van Pée, wonend Ramberg 19, 3000 Leuven, ontslagen van rechtswege en worden benoemd tot bestuurders voor een termijn die eindigt na de jaarvergadering van 2018 : 1) de heer Guido Van Pée, voornoemd, 2) de heer Patrick Van Pée, wonend te 3202 Rillaar, Diestsesteenweg 296 bus 1 en 3) de heer SCHODTS Karel, wonend te 3000 Leuven, Cardenberch 23A, Onmiddellijk komen de bestuurders bijeen in een eerste raad van bestuur en benoemen tot gedelegeerd-bestuurder tot na de jaarvergadering van 2018 : voornoemde Guido Van Pée.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormeld P.V. van buitengewone algemene vergadering;

- verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura en de omvorming

naar een NV

- historiek en gecoördineerde statuten

0e- le la etste brz van Naam en hoedasughasd von oe snst'u<trelteaer,dz notar=< hetzij van Ce )a" so(o)n'ess)

bevoegd de recrasperwvrt ter aarzen van îe-een te: verteoenr?oord,w,

Veeso Naam en handtekening

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.06.2012 12185-0546-010
24/11/2011
ÿþMad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-ehoL dsn aan het Echeisch

Staatsbia

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 4 4 NOV. 2011

DE GRIFFIER,

Offetle

Ondemenningsnr : 0407.123.153

enaa ging

(voluit/ Carrosserie Fransens

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Dagoberstraat 24 bus 00.01, 3000 Leuven

C2rlderw era aMe : Statutenwijziging + benoeming zaakvoerder

Bij akte verleden voor notaris Daniëls te Oud-Heverlee op 7 november 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft :

1) vervanging van het doet door volgende bepalingen

"De vennootschap heeft als doet, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in binnen- als in buitenland :

- de groot- en kleinhandel, import en export, distributie, marketing en fabricage van alle verfwaren, alle verniswaren, alle vloer- en wandbekleding, decoratiematerialen, bouw- en ijzermaterialen, drogisterijartikelen, en alle toebehoren, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

- tussenpersoon in alle handelsaangelegenheden;

- het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer;

- het verwerven (op eender welke manier) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties;

- het verlenen van leningen en voorschotten van alle aard en duur aan verbonden ondernemingen of aan ondernemingen waarin de vennootschap een participatie aanhoudt;

- het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-management opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden garanties verlenen en zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

2) wijziging van de naam van de vennootschap in "Thiry Paints For Professionals", afgekort "TPP".

3) wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden : de heer Patrick Van Pée, geboren te Lokeren op 11 maart 1983, wonend te 3202 Rillaar, Diestsesteenweg 296 bus 1.

4) Actualisatie en aanpassing van de statuten aan voormelde beslissingen en aan de recentste wetswijzigingen door ze volledig te vervangen door nieuwe statuten.

I 11111111111111111111111111111111111111111111111

'11177086"

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormeld P.V. van buitengewone algemene vergadering; - historiek en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden " Rxto " Nearr en hoedanigheid van de inssirumerierende notaris, rietzti van de persotnrnferl

bevoagd de rechtspersoon ten aanzien ven derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.01.2011, NGL 13.05.2011 11112-0201-013
04/03/2011 : HA041915
29/06/2010 : HA041915
29/06/2009 : HA041915
07/07/2008 : HA041915
27/07/2007 : HA041915
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 15.06.2015 15186-0029-013
30/06/2005 : HA041915
30/08/2004 : HA041915
08/07/2004 : HA041915
05/08/2003 : HA041915
21/06/2002 : HA041915
06/07/2001 : HA041915
19/01/2001 : HA041915
06/08/1999 : HA041915
01/01/1993 : HA41915
19/02/1991 : HA41915
01/01/1986 : HA41915

Coordonnées
THIRY PAINTS FOR PROFESSIONALS, AFGEKORT : T…

Adresse
DAGOBERTSTRAAT 24, BUS 00.01 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande