THOLORO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THOLORO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.491.628

Publication

31/12/2013
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblat

111111#11110111

863x

BRUSSEL

edf 7 gp 2013

E

r

Ondernemingsnr : 0841.491.628

Benaming

(voluit) : ThoLoRo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dr. Hemerijclodaan, 24, B-1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : vergoeding zaakvoerder

Uittreksel uit het PV van de Bijzondere Algemene Vergaderinq dd 12/06/2013

1, Vergoeding van de mandaten

De algemene vergadering beslist dat het mandaat van Blanca Van Damme vanaf 01/01/2013 bezoldigd is.

Dhr. Kristiaan Roefs

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/11/2014
ÿþ(PI

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie ván dengergelogd/QrltVafger op



06 NOV. 20111

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vaarepi~rartdei Brussel

IIII flhII IIII II

*14206512*

V( be~a ID u

aat Bel~ Staa

i

Ondernem ingsnr : 0841.491.628

Benaming

(voluit) : ThoLoRo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dr. Hemerijckxlaan, 24, B-1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing, ontslag

Uittreksel uit het verslag van de jaarvergadering dd 24/09/2014

8. ADRESWIJZIGING

Er wordt beslist om het adres van de vennootschap te wijzigen naar Triohofstraat 19 te 1850 Grimbergen

met ingang vanaf 1 oktober 2014

S. ONTSLAG ZAAKVOERDER

Er wordt beslist om Blanca Van Damme te ontslaan als zaakvoerder op datum van 17 september 2014.

Roels Kristiaan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

25/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMUSSEL

IJ 2013

Griffie

111111111111II 1111111111111111

*13096017*

b

E

sl

HhItI

Ondernemingsnr : 0841,491.628

Benaming

(voluit) : ThoLoRo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dr. Hemerijckxlaan, 24, B-1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 03.05.2013.

1. BenoemincLvan een nieuwe bedrijfsleider.

De algemene vergadering beslist volgende personen te benoemen tot bedrijfsleider en die hun' mandaat tevens aanvaarden:

- Mevr, Blanca Van Damme, Dr, Hemerijckxlaan 24  1850 Grimbergen Begin mandaat : 01/10/2012

2. Vergoeding van de mandaten

De algemene vergadering beslist dat het voornoemde mandaat onbezoldigd is.

3. Bekrachtiging van alle daden van bestuur en vertegenwoordiging gesteld door Mevr. Blanca Van Damme vanaf 1.10.2012 tot en met haar benoeming als bedrijfsleider

De algemene vergadering beslist alle daden van bestuur en vertegenwoordiging gesteld door Mevrouw Van Damme voor BVBA ThoLoRo vanaf 1.10.2012 tot en met haar benoeming als bedrijfsleider te bekrachtigen als daden gesteld in naam en voor rekening van ThoLoRo BVBA.

4. Publicatie

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig: proces verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Kristiaan Roefs

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 11.06.2013 13168-0314-010
29/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

~- .'a1-lti In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III uiiuuiiiii

*13050216"

2 0 MAR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0841.491,628

Benaming

(voluit) : ThoLoRo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1850 Grimbergen, Dr. Hemerijckxlaan 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 13 maart 2013, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen

1) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door in artikel 3 van de statuten de bestaande tekst te vervangen door de volgende

De vennootschap heeft tot doel

" Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten, het beheer van computerfaciliteiten alsook overige diensten op het gebied van informatica- en informatietechnologie.

" Het voeren van gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten, het cpzetten en onderhouden van webportalen.

" Het voeren van management, consulting, crisismanagement, training en vorming, het verstrekken van adviezen, projectmanagement en de dienstverlening via kennisoverdracht.

" Het verlenen van diensten aan bedrijven met het oog op aanwervingen, opleidingen, doorlichting en het kwalificeren van personeel op alle niveaus van de bedrijfsvicering.

" Studie-, organisatie- en adviesbureau inzake bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals IT, planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, outplacement, het verstrekken van alle diensten en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen op aile niveaus.

" Informatieverwerking en dienstbureau voor derden, delegatie van gespecialiseerd personeel. Ontwerp en inrichting van bedrijven. Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van alle mogelijke organisatiesystemen en beleidssystemen. Het in toepassing brengen van alle technieken in verband met het fiscaal, sociaal, economisch, operationeel en algemeen beheer van ondernemingen.

" Het geven van coaching, het geven van scholing en het organiseren van seminaries, voordrachten en presentaties, dit zowel in eigen lokalen als in lokalen van derden alsook voor eigen rekening als voor rekening van derden.

" Verhuren en verkopen van diensten inzake fiscale en bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid marketing, personeelsbeleid en efficiënt algemeen beheer van ondernemingen. Het realiseren, produceren en distribueren van informatie van allerlei aard via eender welke drager.

" De ontwikkeling, studie, aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur van software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van welke firma ook, Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen.

" Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, afbreken, verhuren (woninghuur en handelshuur), huren, leasen, beheren, promoveren van huizen, appartementen en gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren (woninghuur en handelshuur), huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen. Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van aile activiteiten die hiermee verband houden. Dit beslaat ook activiteiten met betrekking tot gites, vakantiewoningen en appartementen, gastenkamers, vakantieverblijven en andere accommodatie voor kort verblijf.

" Alle activiteiten die verband houden met publiciteit, marketing en promotie zowel wat betref de conceptie, de creatie als de materiele uitvoering.

" Het maken, herstellen, vernieuwen, kopen en verkopen van alle meubels en inrichting van gebouwen.

" De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

bevorderen. Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen,die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samen te smelten, Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen.

" De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor zichzelf als voor alle derden, De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en borg staan voor derden.

" De vennootschap mag bemiddelen in handelszaken en sociale zaken.

'De vennootschap mag de activiteit uitvoeren van tussenhandelaar in de handel, als makelaar in goederen,

de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en als commissionaris.

2) De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen.

3) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de naamloze vennootschap ETUGEST & Partners, met kantoren te 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg 79, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondememingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd uitgifte, lijst vennootschapsakten, verslag zaakvoerder en staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

14/12/2011
ÿþMatl Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUS ~ ~'~L~~~

02 V nn ~o~~

G~ r ie

o~4q

2/41 628

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ThoLoRo

(verkort) :

VN~V~MVIIWIIIWWI~V~V

*11187369`

Ilijiagenliij liet Belgiscli S`taatsblïá- I4/12/2OII - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1850 Grimbergen, Dr. Hemerijckxlaan 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 30 november 2011, ter registratie blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

1. De heer ROEFS Kristiaan, wonende te 1850 Grimbergen, Dr. Hemerijckxlaan 24

2. Mevrouw VAN DAMME Blanca, wonende te 1850 Grimbergen, Dr. Hemerijckxlaan 24

Met de volgende statuten :

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft ais naam "ThoLoRo".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Dr. Hemerijckxlaan 24.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels, agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

-Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten, het beheer van computerfaciliteiten alsook overige diensten op het gebied van informatica- en informatietechnologie.

- Het voeren van gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten, het opzetten en onderhouden van webportalen.

- Het voeren van management, consulting, crisismanagement, training en vorming, het verstrekken van adviezen, projectmanagement en de dienstverlening via kennisoverdracht.

Het verlenen van diensten aan bedrijven niet het oog op aanwervingen, opleidingen, doorlichting en het kwalifi-teren van personeel op alle niveaus van de bedrijfsvoering.

- Studie-, organisatie- en adviesbureau inzake bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals IT, planning, organi-satie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, outplacement, het ver-strekken van alle diensten en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen op alle niveaus.

- Informatieverwerking en dienstbureau voor derden, delegatie van gespecialiseerd personeel. Ontwerp en inrich-ting van bedrijven. Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van alle mogelijke organisatiesystemen en beleidssystemen. Het in toepassing brengen van alle technieken in ver-band met het fiscaal, sociaal, financieel, economisch, operationeel en algemeen beheer van ondernemingen.

- Het geven van coaching, het geven van scholing en het organiseren van seminaries, voordrachten en presenta-lies, dit zowel in eigen lokalen als in lokalen van derden alsook voor eigen rekening als voor rekening van der-den.

- Het begeleiden en adviseren bij overname en fusies, financieringen, verzekeringen, investeringsbeslissingen, aankoop en verkoop of overdracht van activa of van complete ondernemingen, onteigeningen, beleggingen en balans(her)waarderingen. Het opstellen en verkopen van taxatierapporten en, bedrijfseconomische waarderingen.

- Verhuren en verkopen van diensten inzake financiële, fiscale en bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid marketing, personeelsbeleid en efficiënt financieel en algemeen beheer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge van on-dernemingen. Het realiseren, produceren en distribueren van informatie van allerlei aard via eender welke dra-ger.

- De ontwikkeling, studie, aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur van software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van welke firma ook. Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van, het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, het behartigen van belan-gen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen.

- Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, verhuren (woning-huur en handelshuur), huren, leasen, beheren, promoveren van huizen, appartementen en gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren (woninghuur en handelshuur), huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen. Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden. Dit beslaat ook activiteiten met betrekking tot gites, vakantiewoningen en  appartementen, gastenkamers, vakantieverblijven en andere accommodatie voor kort verblijf.

- Alle activiteiten die verband houden met publiciteit, marketing en promotie zowel wat betref de conceptie, de creatie als de materiele uitvoering.

- Het maken, herstellen, vernieuwen, kopen en verkopen van aile meubels en inrichting van gebouwen.

- De vennootschap mag de activiteit uitvoeren van tussenhandelaar in de handel, als makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en als commissionaris.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroe-rende, of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen. Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennoot-schappen,die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschap-pen samen te smelten. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële industriële en financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor zichzelf ais voor aile derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en borg staan voor derden.

De vennootschap mag bemiddelen in handelszaken en sociale zaken.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën en volgestort ten belope van ¬ 6.200,00.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aan-stelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand mei om 18u00. indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in 2013.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens éénlvijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

Iedere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die debevoegdheid

van de" algemenevnn~odæhnghehuren.meóuüzundehngvand~wa~ebÜaudMonónk~~~mmnnhanwn~nnvedndnn. E ~ leder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander wannouL Elk aandeel geeft rech op één stem. BOEKJAAR Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Hel eerste boekjaar begint vanafde neerlegging van een uitgifte van do oprichtingsakte opdnghf-fie van dn~ Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 31 december 2012. WINSTVERDELING Het resultaat wordt als volgt verdeeld:

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de storting is niet meer verplichtend

wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. VEREFFENING Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze

regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen

in dezelfde mate volgestort zijn.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk daarna verklaren de vennoten, tegenwoordig en vertegenwoordigd als gezegd, zich te verenigen in bijzondere algemnene vergadering en nemen met éénparigheid van stemmen volgende besluiten :

1. het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op 1 en tot die opdracht wordt benoemd de heer Kristiaan ROEFS, voornoemd die

2. Het mandaat van zaakvoerder is onbezu|digd, tenzij andersluidende beslissing van de o|gennæne! vergadering.

3. Controle. De oprichters verklaren geen commissaris aan te stellen. '

~ BIJZONDERE VOLMACHT Bij besluit van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de naamloze vennootschap ETUGEST, met kantoren te 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg79, teneinde de :ven'nootsuhup te vertegenwoordigen

n belastingadministraties, waaronder de B. .VV.. o|aook!

tegenover de diensten van het ondememingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, bankattest

`Vuo, heouden° aan het Belgisch Staatsblad

1.1

et

et

et

Op de laatste blz. van ij.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris perso(o)n(en)

bevoegd rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 28.09.2015 15608-0029-011

Coordonnées
THOLORO

Adresse
TRIOHOFSTRAAT 19 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande