THOPAVI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THOPAVI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.528.404

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.03.2014, NGL 30.04.2014 14107-0473-014
05/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaiseaae*

Neergelega ter gnttre oc

Rechtbank van Koçp dender

te Leuven, de L D r á. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr : set G2:8 LiO 4

Benaming

(voluit) : THOPAVI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blijde lrikomststraat 80 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - partiële splitsing

Bij akte ontvangen door Meester Willem TIMMERMANS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 23 november 2012, neergelegd vóór registratie, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thopavi" opgericht.

IS VERSCHENEN:

De naamloze vennootschap "MERINVEST', met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Blijde Inkomststraat 80, vallende onder het rechtsgebied van de rechtbank te Leuven. De vennootschap is ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het ondernemingsnummer 0458.478.319 en was voorheen ingeschreven in het handelsregister te Leuven onder nummer 94442.

De vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Thomas Boes te Heverlee op 9 juli 1996, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 juli daarna onder nummer 576. De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij proces-verbaal gesloten vooraf aan deze opgesteld door ondergetekende geassocieerd notaris en waarbij voormelde vennootschap heeft beslist een deel van de activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap "MERINVEST", die de bedrijfstak `vastgoed verbonden aan de rijschoolactiviteiten' vormen, in een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THOPAVI", over te dragen.

Vertegenwoordigd door de heer Dieter Smeesters, geboren te Leuven op 25 september 1966, wonende te 1350 Orp-Jauche, Rue de la Tuilerie(M) 35, en de heer Jeroen Smeesters, geboren te Leuven, op 30 april 1968, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Stafhouder Braffortstraat 54, krachtens de machten hen toegekend bij voormeld proces-verbaal gesloten door ondergetekende notaris op heden voorafgaandelijk aan deze.

Welke comparante het financieel plan heeft voorgelegd en heeft gevraagd bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THOPAVI" ontstaan uit de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "MERINVEST.

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING:

De verschijnende vennootschap heeft uiteengezet dat blijkens onderhavig proces-verbaal afgesloten op heden de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders:

1) het splitsingsvoorstel en vermeld verslag heeft goedgekeurd in al hun geledingen en besloten heeft tot de partiële splitsing aan de voorwaarden voorzien in het splitsingsvoorstel door overdracht van een deel van de activa en passiva van de naamloze vennootschap "MERINVEST, die de bedrijfstak 'vastgoed verbonden aan de rijschoolactiviteiten' vormen, in de nieuw op te richten vennootschap "THOPAVI", die de rechtsvorm zal aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2) afstand heeft gedaan van haar recht kennis te nemen van de verslagen omtrent de splitsing en controle, en waarvan hoger sprake, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen.

3) voorgesteld heeft een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten en de ontwerpen van de oprichtingsakte en van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THOPAVI", met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering, goed te keuren.

4) de verwezenlijking van de partiële splitsing heeft vastgesteld.

INBRENG - VOLSTORTING:

De verschijnende vennootschap heeft de beslissing tot partiële splitsing door oprichting van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bevestigd en verklaard aan de onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid een deel van het vermogen, met name de bedrijfstak 'vastgoed verbonden aan de rijschoolactiviteiten' van de naamloze vennootschap "MERiNVEST' over te dragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan boekwaarde per 30 september 2012 zoals die blijkt in de boekhouding van de naamloze vennootschap "MERINVEST'.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel gevestigd te Da Vincilaan 9, Box E6, Elsinore Building-Corporate Village, 1935 Zafentem, vertegenwoordigd door de heer Luc Annick, bedrijfsrevisor, over de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, de dato 24 oktober 2012.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"De inbreng in natura tot oprichting van THOPAVI BVBA ingevolge partiële splitsing van MERINVEST NV, bestaat uit een onroerend goed, dat in de boekhouding van MERINVEST NV, partieel te splitsen vennootschap, afgesloten per 30 september 2012 geboekt staat voor een nettobedrag van 244.089,81 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 151 aandelen van de naar aanleiding van de splitsing op te richten vennootschap THOPAVI BVBA zonder vermelding van nominale waarde,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Het toebedeelde gedeelte van het maatschappelijk kapitaal volstaat om te voldoen aan het wettelijk vereiste minimumkapitaal voor een BVBA zijnde 18.550 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Zaventem, 24 oktober 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Luc Annick"

Ter vergoeding van deze overdracht werd onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MERINVEST', honderd één en vijftig aandelen zonder nominale waarde volledig volgestort van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THOPAVI", en die zullen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MERINVEST", a rato van één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THOPAVI" voor één aandeel van de naamloze vennootschap "MERINVEST.

De aandeelhouders van de verschijnende vennootschap worden bijgevolg direct en rechtstreeks aandeelhouders van onderhavige vennootschap,

In uitvoering van de overdracht die voorafgaat heeft de naamloze vennootschap "MERINVEST' vastgesteld dat het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THOPAVI" is vastgesteld op honderd zesenveertigduizend zevenhonderd negenendertig euro acht eurocent (¬ 146.739,08). Het wordt vertegenwoordigd door honderd één en vijftig (151) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijkheid.

Haar naam luidt: "THOPAVI".

ZETEL:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Blijde Inkomststraat 80.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen en exploitatie met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, promotie, makelarij en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende gcederen te bevorderen.

De vennootschap mag alle onderzoekswerkzaamheden ondernemen in verband met producten en procédés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen.

Het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten, alsook aile ondersteunende diensten inzake informatica-, handels- en management-aangelegenheden voor ondernemingen, instellingen en

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

organisaties in de ruimste zin, alsmede allerhande consultancy opdrachten van zowel technische als niet technische aard.

Het participeren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van bedrijven, al dan niet met een verschillend doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland.

Zij mag aile beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerend verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken, optreden als haar agent of vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerders zijn in college ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesenveertigduizend zevenhonderd negenendertig euro acht eurocent (¬ 146.739,08), vertegenwoordigd door honderd één en vijftig (151) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING

de eerste donderdag van de maand maart om 19.00 uur in de zetel van de vennoot-schap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergade-ring plaats op de eerstvolgende werkdag. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. WINSNERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafge-nomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds een/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst:

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

verdeling saldo na vereffening

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen,

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

De heer Jeroen Smeesters, voornoemd, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Stathouder Braffortstraat 54;

De heer Dieter Smeesters, voornoemd, wonende te 1350 Orp-Jauche, Rue de la Tuilerie(M) 35.

Zij verklaren deze opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-ging dat zij niet getroffen werd door enige maat-re-gel die zich tegen deze aanstelling verzet

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder«

Evenwel voor handelingen waarvoor het bedrag of de tegenwaarde vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) overtreft, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders.

ledere zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden, De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

III. Overgangs- en slotbepalingen

"

.

a ~

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op 30 september 2013.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap Accountantskantoor G. Rens, burgerlijke vennootschap, met kantoor te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 400, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Artikel 60 Wetboek vennootschappen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 oktober 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, het verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvet-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 23.03.2017, NGL 19.04.2017 17096-0235-014

Coordonnées
THOPAVI

Adresse
BLIJDE INKOMSTSTRAAT 80 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande