THUISVERPLEGING DEBOEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING DEBOEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.222.168

Publication

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 24.01.2014 14015-0333-011
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 29.12.2014 14709-0133-010
22/08/2012
ÿþ4 ~

Mod Wad 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *12144815*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtbankven Kflgpha

te Leu ig

ven, de II e~ U.

2012

Fes' GRIFFIER.

" Griffie

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0845222168

Thuisverpleging Deboel BVBA Thuisverpleging Deboel BVBA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grote Kruisweg 3 - 3201 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling zaakvoerder ad hoc - quasi inbreng

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van 14 april 2012

Op datum van 14 april 2012 werd de heer Marc Luyten wonende Grote Kruisweg 3 te 3201 Aarschot aangesteld als zaakvoerder ad hoc en dit met betrekking tot de verrichting welke plaatsvond op 14 april 2012 inzake het afsluiten van een aankoopovereenkomst waarbij er een belangenconflict zou kunnen ontstaan tussen de zaakvoerder en de vennoten. De algemene vergadering bevestigt en keurt de aanstelling van de zaakvoerder ad hoc met betrekking tot deze verrichtingen goed. Het mandaat van zaakvoerder ad hoc is onbezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 juni 2012.

Op 14 april 2012 werd ten maatschappelijke zetel het verslag van de zaakvoerder opgesteld met de beslissing om vermogensbestanddelen aan te kopen toebehorend aan de éénmanszaak van Deboel Greta.

In het kader van art. 220 van de Vennootschappenwet besliste het bestuur tot het aanstellen van de heer Benny Wouters, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Sint-Truiden, om verslag uit te brengen overeenkomstig de voorschriften van art. 220 van de Vennootschappenwet over de waarde van de aan te kopen vermogensbestanddelen. Dit verslag werd opgesteld per ô juni 2012.

Deboel Greta

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o;n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

25/04/2012
ÿþ"

tJiod Woei 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b IIIIIIIIao~.HIIIs~d,a CII

*i9"

Neergelegd ter griffie de,

Rechtbank van Koophand

te Leuven, ele 1 3 APR. 2g12

DE GRIFFIER

ri ie

Ondernemingsnr : 8cis .a6 8

Benaming Thuisverpleging Deboel

(voluit) : (verkort) :

Bijlagenr bIÎ Betgisclt Stffatslil d"='ZS104/2012-- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Grote Kruisweg 3 te 3201 Aarschot (Langdorp)

Oprichting - benoeming zaakvoerder

Bij akte ontvangen door Meester Nathalie CLAES, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 29 maart 2012, geboekt zes bladen, geen verzendingen te Diest op 2 april 2012 boek 525, blad 90, vak 6, ontvangen vijfentwintig euro, de Eerstaanw. Inspecteur (get) C. COENEN, werd de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thuisverpleging Deboel" opgericht.

VENNOTEN:

1. De heer LUYTEN Marc Maria François, geboren te Aarschot op 26 september 1962, wonende te 3201 Aarschot (Langdorp), Grote Kruisweg 3.

2. Mevrouw DEBOEL Greta, geboren te Geel op 18 november 1963, wonende te 3201 Aarschot (Langdorp), Grote Kruisweg 3.

3. Mevrouw LUYTEN Lieselotte, geboren te Leuven op 26 juni 1992, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3201 Aarschot (Langdorp), Grote Kruisweg 3.

INBRENG:

De partijen hebben erkend en verklaard dat op de honderd (100) aandelen als volgt werd ingeschreven tegen de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig eurocent (185,50 EUR) per aandeel:

1. door de heer Marc Luyten, voor een bedrag van negenduizend negenentachtig euro vijftig eurocent (9.089,50 EUR), vertegen-woordigd door negenenveertig (49) aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

2. door mevrouw Greta Deboel, voor een bedrag van negenduizend negenentachtig euro vijftig eurocent (9.089,50 EUR), vertegen-,woordigd door negenenveertig (49) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

3. door mevrouw Lieselotte Luyten, voor een bedrag van driehonderd één en zeventig euro (371,00 EUR),

vertegenwoordigd door twee (2) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Hetzij ln totaal honderd (100) aandelen vertegenwoordigend het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd

vijftig euro (18.550 EUR).

VOLSTORTING:

De oprichters hebben vastgesteld en erkend dat deze inbreng gedeeltelijk werd volgestort ten belope van

zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR), als volgt:

door de heer Marc Luyten, voor een bedrag van drieduizend achtendertig euro (3.038 EUR);

- door mevrouw Greta Deboel, voor een bedrag van drieduizend achtendertig euro (3.038 EUR);

door mevrouw Lieselotte Luyten, voor een bedrag van honderd vierentwintig euro (124 EUR).

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "Thuisverpleging Deboel".

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3201 Aarschot (Langdorp), Grote Kruisweg 3.

DOEL:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor

rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks,

algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge 1.Het verstrekken op consultatie en aan huis van verzorging, begeleiding en verpleging in de meest uitgebreide zin van het woord, aan alle personen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben, en dit, indien vereist, onder de voorgeschreven bepalingen van het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering; hieronder doch niet beperkend voedingsadviezen, diabetesbegeleiding en dergelijke.

2.1-let inrichten van verpleegkundige diensten die nuttig en/of nodig zijn voor de uitoefening van voorgenoemde activiteiten, met inbegrip van een secretariaat, ondermeer de codificatie, de tarifering en administratie voor derden.

3.1-let leveren van medische goederen, produkten en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers, alsmede het uitbouwen van diensten van (permanente) dagopvang.

4.De aan- en verkoop, de import en export, het huren, het verhuren, het leasen van alle medisch en verpleegkundig materiaal.

5.Het scheppen van mogelijkheden om verpleegkundigen toe te laten zich verder te bekwamen in de medische discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

6.De aankoop, de verkoop, het bouwen, het huren en verhuren, de uitbating en het beheer van rusthuizen en bejaardentehuizen.

7.Het verlenen van alle bijstand, adviezen en leiding aan ondernemingen, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend, hefzij organisatorisch, technisch, industrieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling, avalgeving of inpandgeving.

8.De participatie, onder welke vorm dan ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze; het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze ondernemingen.

9.1-let beheer van (financieel) activa waaronder het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aande-'len, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, van ondernemingen van enigerlei aard, van participaties in ondernemingen van enigerlei aard.

10.Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken en/of uit te breiden.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op eerste dag van de maand december om 9.00 uur, in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf procent (5 %) voorafge'nomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

verdeling saldo na vereffening

Wordt de vennootschap ontbonden dan zal de vereffe-ining geschieden door de in functie zijnde zaakvoer-'der(s), tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstelt.

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

f

/oor behouden aan het Belgisch Staatsblad

,

t

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bithet-Betgfeh-StaatstiIad - 2510412012

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen

verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennoot-'schap, behalve deze die de

wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun

bevoegdheid.

Overgangs  en slotbepalingen

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte

op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op dertig juni tweeduizend dertien.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder:

Tot zaakvoerder wordt benoemd:

Mevrouw Deboel Greta, wonende te 3201 Aarschot (Langdorp), Grote Kruisweg 3.

Die verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige

maat-'re-'gel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Het betreft een onbezoldigd mandaat, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiscaal

Accountancy Kantoor, met maatschappelijke zetel te 3271 Averbode, Westelsebaan 178, en/of hun

aangestelden, bedienden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren voor het vervullen:

-van alle vestigingsformaliteiten bij de KBO via een ondernemingsloket;

-van de formaliteiten voor de opstart van het dossier bij de BTW en inkomstenbelastingen;

-van de formaliteiten bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de zaakvoerder als voor de vennootschap

zelf.

Artikel 60 Wetboek vennootschappen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra

de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn

eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING DEBOEL

Adresse
GROTE KRUISWEG 3 3201 LANGDORP

Code postal : 3201
Localité : Langdorp
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande