THUISVERPLEGING SASKIA

Société en commandite simple


Dénomination : THUISVERPLEGING SASKIA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 541.824.677

Publication

25/11/2013
ÿþ V

VI





Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 3 NOV. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : o yl " 8e. 6.,

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Saskia

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire Vennootschap

Zetel : Dungelstraat 54 - 3440 Zoutleeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

"Thuisverpleging Saskia"

Gewone Commanditaire Vennootschap

Dungelstraat 54

3440 Zoutleeuw

De ondertekenende comparanten

1.De Smet Saskia, zelfstandige, geboren te Wilrijk op 11/04/1981, ongehuwd, wonend te 3440 Zoutleeuw, Dungelstraat 54. N.N.: 81.04.11,108.30

2.Cauwenberghs Bifitis, bediende, geboren te Wilrijk op 03/11/1987, ongehuwd, wonend te 3800 Sint-Truiden, Heide 54. N.N.: 87,11.03.39.066.

richten onder elkaar een Gewone Commanditaire vennootschap op waarvan ze de statuten als volgt vaststellen:

A. STATUTEN

Artikel 1

De Gewone Commanditaire vennootschap heeft als benaming "Thuisverpleging Saskia ". De woorden "Gewone Commanditaire Vennootschap" of de afkorting "G.C.V," moeten in alle akten, facturen en documenten de officiële of commerciële naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3440 Zoutleeuw, Dungelstraat 54. De maatschappelijke zetel kan bij beslissing van de raad van bestuur en publicatie ervan in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad verplaatst worden naar iedere plaats in België.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

1.1-let uitbouwen van een praktijk in thuisverpleging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigep

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

3.Managementactiviteiten.

4,Beheer van onroerend goed voor eigen rekening. Zowel kopen als verkopen, renoveren, verhuren of alle mogelijke aanverwante daden. Dit is een doel op zich maar kan ook de andere doelen ondersteunen.

6,De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen.

6.De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

7,De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt conform de wet opgericht en voor onbepaalde duurt Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering.

Titel 2Kapitaal - aandelen - vennoten - aansprakelijkheid

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met een nominale waarde van twintig Euro (20,-). Het kan slechts gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de voorschriften van een statutenwijziging. Dit vast kapitaal (¬ 2000,00) is bij oprichting bij de KBC bank op het rekeningnummer BE91-731034697376 op naam van de GCV "Thuisverpleging Saskia" als volgt volstort

1,Saskia Desmet, ¬ 1980 waarvoor zij 99 aandelen verkrijgt.

2.Bilitis Cauwenberghs, ¬ 20 waarvoor zijn 1 aandeel verkrijgt.

Artikel 6

De GCV zal stille en beherende vennoten hebben. besmet Saskia is beherend vennoot en dus hoofdelijk aansprakelijk terwijl Bilitis Cauwenberghs stille vennoot is en dus niet deelneemt aan het bestuur van de GCV,

Artikel 7

De vennootschap zal niet worden ontbonden door het overlijden van een vennoot. De rechtstreekse afstammelingen aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene als aandeelhouder van de vennootschap. Andere rechthebbenden van de overleden vennoot worden slechts vennoot, wanneer zij als dusdanig aanvaard worden door alle andere aandeelhouders. Indien zij niet als vennoten worden toegestaan hebben zij het recht hun deel in waarde op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans. De erfgenamen van de overleden vennoot mogen in geen geval de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren. Persoonlijke schuldeisers van de aandeelhouders kunnen slechts beslag leggen op de rente en dividenden die de vennoot toekomen en op de vergoeding van zijn aandeel dat hem bij de ontbinding van de vennootschap wordt toegekend. In geen geval kunnen zij de ontbinding van de vennootschap eisen. Bij betwisting nopens het eigendomsrecht of de uitoefening van de lidmaatschapsrechten van

een aandeel wordt de uitoefening van deze rechten geschorst tot door de bevoegde instanties uitspraak is gedaan.

Titel 3Algemene vergadering

Artikel 8

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Haar bevoegdheid wordt door de wet en deze statuten bepaald. Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen binnen de zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen als ook binnen de maand op schriftelijke vraag van één of meerdere vennoten aan de voorzitter. Plaats, datum, uur en agenda worden vermeld in de oproeping. Toevoegingen aan de agenda kunnen als 10% van de stemgerechtigde aandelen hierom verzoeken. Deze toevoegingen gelden niet voor statutenwijzigingen, hiervoor is 75 % van de stemgerechtigde aandelen nodig. De oproeping geschiedt schriftelijk per aangetekend schrijven, deurwaardersexploot of ontvangstbewijs, vijftien dagen voor datum. Normaliter zal de jaarlijkse algemene vergadering plaatsvinden op de vierde vrijdag van de maand januari.

Artikel 9

Iedere vennoot beschikt over één stem per aandeelbewijs. Betwiste eigendomsrechten zoals bepaald in artikel 7 hebben geen stemrecht. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid, Bij staking van stemmen beslist de zaakvoerder.

Artikel 10

Overeenkomstig de wet op de handelsvennootschappen oefent iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en de controlebevoegdheid uit.

Titel 4Bestuur van de vennootschap

Artikel 11

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Desmet Saskia wordt aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Titel 5 Ontbinding - boekjaar- winst - verlies  geschillen - rekeningnummer

Artikel 12

De vennootschap zal bij ontbinding, na betaling van al haar lasten en kosten, het maatschappelijk kapitaal evenredig verdelen onder al haar vennoten in verhouding tot hun bezit van de aandeelbewijzen, De zaakvoerder is statutair tot vereffenaar aangesteld bij ontstentenis van het aanduiden van een andere vereffenaar,

Artikel 13

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni. Het eerste boekjaar begint op 1 oktober 2013 en eindigt op 30 juni 2015. De eerste algemene vergadering zal plaats vinden op de laatste vrijdag van januari 2016.

Artikel 14

Alle geschillen inzake deze vennootschap worden definitief beslist door de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

" L ~

, t ti

º%

Voorbehouden

aan hot Belgisch Staatsblad

Opgemaakt te Zoutleeuw op 10 oktober 2013 in 4 originele exemplaren waarbij elke comparant verklaart er minstens één ontvangen te hebben.

Saskia Desmet Bilitis Cauwenberghs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING SASKIA

Adresse
DUNGELSTRAAT 54 3440 ZOUTLEEUW

Code postal : 3440
Localité : ZOUTLEEUW
Commune : ZOUTLEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande