THYSCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THYSCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.731.133

Publication

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 31.08.2012 12549-0535-010
17/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301172*

Neergelegd

15-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Thysco

0833731133

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1741 Ternat, Langestraat 19.

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van tien februari tweeduizend elf, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNERS : 1) De heer YSEBAERT Bregt, geboren te Oudenaarde op vijf april

negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer : 78.04.05-017.44, wonende te 1741 Wambeek, Langestraat 19, en zijn echtgenote

2) Mevrouw VAN WAEYENBERGE Klara Maria Luk Anna, geboren te Brussel op

achtentwintig augustus negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer : 79.08.28-220.73, wonende te 1741 Wambeek, Langestraat 19

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden op 3 februari 2006 voor notaris Xavier Verschoore, destijds te Nieuwkerke, tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

2. NAAM-VORM :Thysco  Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3.. ZETEL : 1741 Ternat, Langestraat 19

4. DOEL : De vennootschap heeft als doel :

- Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet noodzakelijk op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, het productie-, logistiek- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en verkoopsbeleid. Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten.

- De recrutering, vorming, plaatsing en ter beschikking stelling van (gespecialiseerd)

personeel- de (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen, en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

- Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in de ruimste zin.

- De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat, zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de client.

- Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en

onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat:

- alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en 

rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

- Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, uitbaten, (ver)huren, en in bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

- Belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten)

onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze dan ook (inbreng, inschrijving, opslorping, fusie en andere) en deze beheren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen,

alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4.- De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur, vanaf datum van oprichting.

5.KAPITAAL : 18.550 ¬ vert door duizend (1000) aandelen zavnw, waarbij elk aandeel één duizendste van het kapitaal vertegenwoordigt. Onderschreven en volstort ten bedrage van 6.200 ¬ in speciën als volgt: door de comparant sub 1) voor 999 aandelen en de comparant sub 2) op 1 aandeel.

6. BESTUUR :De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten;De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.De zaakvoerders beschikken elk afzonderlijk over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend. Artikel 16.- Het bestuur van de vennootschap wordt thans opgedragen aan zaakvoerder, te weten De Heer YSEBAERT Bregt, geboren op vijf april duizend negenhonderdachtenzeventig, te Oudenaarde, nationaal nummer 780405-017-44, wonende te 1741 Ternat Langestraat 19, die aanvaardt.

De duur van zijn mandaat is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen.

Hij beschikt afzonderlijk over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering daarvan afwijkt.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt elk afzonderlijk over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij elk afzonderlijk onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf , telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

7. JAARVERGADERING : de eerste donderdag van de maand juni om 10 u - elk aandeel geeft recht op 1 stem.

8.BOEKJAAR : 01/01-31/12.

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen. Vereffening : De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsmaatregelen: het eerste boekjaar aanvangt op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

De eerste jaarvergadering plaats zal hebben op de eerste donderdag van de maand juni om 10 uur, in het jaar 2012.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS :

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

1 uittreksel 1 expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THYSCO

Adresse
LANGESTRAAT 19 1741 WAMBEEK

Code postal : 1741
Localité : Wambeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande