TIGLI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TIGLI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 834.985.304

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 01.07.2014 14252-0205-013
21/10/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111%11011

Ondernerningsnr 0834985304 Benaming

(voluit) : Tigli NV (verkort) : Tigli NV

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Schapenweg 24 - 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte: Mededeling - neerlegging van een fusievoorstel

Neerlegging, overeenkomstig artikelen 676, 1° en 719 van het Wetboek van Vennootschappen, van een, fusievoorstel m.b.t. een verrichting gelijkgesteld met een fusie door overneming van Busybyte BVBA door Tigli NV.

Uittreksel uit het fusievoorstel van 25 september 2014 opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van. de fusie door overneming van Busybyte BVBA door de NV Tigli.

I. - INLEIDING

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BUSYBYTE', (hierna "BUSYBYTE" of "de overgenomen vennootschap" genoemd) en de bestuurders van de naamloze vennootschap TIGLI, (hierna "TIGLI" of "de ovememende vennootschap" genoemd) zijn na onderling overleg, overeengekomen een voorstel tot een met fusie gelijkgestelde verrichting op te stellen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen. De 'overnemende' vennootschap' is thans enige aandeelhouder van 'de overgenomen vennootschap'. De 'overnemende vennootschap' bezit 9.788 aandelen van 'de overgenomen vennootschap', zijnde 100 % van de aandelen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, alle activa en passiva niets uitgezonderd, van de over te nemen vennootschap BUSYBYTE tengevolge van ontbinding zonder vereffening zal overgaan op TIGLI, tegen de hierna vermelde voorwaarden.

Zodra het fusievoorstel op geldige wijze is goedgekeurd door de beide buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen zal BUSYBYTE louter door deze beslissingen van rechtswege ophouden te bestaan en zal het vermogen van BUSYBYTE, zowel de activa als passive, overgaan naar TIGLI.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen afzonderlijk neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 676,10 en 719 van het Wetboek van vennootschappen.

Aan de buitengewone algemene vergaderingen zal worden voorgesteld om de fusie uiterlijk op 31 december 2014 goed te keuren.

-IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

A. - De overgenomen vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht "BUSYBYTE", met maatschappelijke zetel te Hulststraat 133 te 3080 Tervuren (RPR nr. 0471.351.011 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven).

Het statutair doel van BUSYBYTE luidt letterlijk als volgt:

I.De aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer van alle produkten en immateriële activa, electronica en de informatica zowel inzake hardware als de software, de levering van diensten, het geven van cursussen en. adviezen, het organiseren van seminaries in verband hiermee, de aankoop en de verkoop, de invoer en uitvoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van aile handelszaken en handelsfondsen rnet. dezelfde of met een nauw verwante doelstelling.

Op de laatste bIL van 1L_( vermelden: Recto « Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

iieerdelogdiciatvangie

q qKT. mit

.f "

ter griffe van de Ne er an rechtbank van koophandel Brussel

op

dstallge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11,Voor eigen rekening : het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog cp te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

111.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming van derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b.de samenstelling en beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te steilen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

c.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin,alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

d.het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatstingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur; het verlenen van elle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

e.het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van aile projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen;

f.het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

g.het waarnemen van elfe bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks niet het maatschappelijk doel verband houden;

h.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, de know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

i.de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

j.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassing.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op elle wijzen en manieren die zij het beste geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3,. ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enig andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Leuven onder het ondernemingsnummer 0471,351.011.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn

- Tigli NV, Schapenweg 24 te 3090 Overijse  ondernemingsnummer 0834.985.304 9.788 aandelen. B. - De overnemende vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De Naamloze Venncotschap naar Belgisch recht "TIGL1", met maatschappelijke zetel te Schapenweg 24 te 3090 Overijse (RPR nr. 0834,985.304 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven)

Het statutair doel van TIGLI NV luidt letterlijk als volgt:

De vennootschap heeft tot doel : Het vermogen, gevormd door Inbrengen en aankoop en bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, te beheren, in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het

aankopen, het aankopen op lijfrente, het opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het bouwen, het huren, het verhuren en het verkopen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Het uitoefenen van mandaten van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen. Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks. Zij mag daarenboven aile handelingen van roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten te ontwikkelen en uit te breiden. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefenen.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0834,985.304.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn;

- Els Vanderlinden, Schapenweg 24 te 3090 Overijse 62.540 aandelen;

- Luc Fluyt, Schapenweg 24 te 3090 Overijse 1 aandeel.

- BOEKHOUDKUNDIGE PEILDATUM

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken

en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 september 2014.

IV.  AANDELEN MET BIJZONDERE RECHTEN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN

De overgenomen vennootschap heeft geen aandeelhouders die bijzondere rechten bezitten.

De overgenomen vennootschap heeft geen andere effecten dan kapitaalaandelen uitgegeven of

bevoorrechte aandelen.

Bijgevolg dienen desbetreffend geen bijzondere maairegelen te worden getroffen.

V. - BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURDERS

Aan de zaakvoerders en bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen

bijzondere voordelen toegekend..

VI. - ONROERENDE GOEDEREN

De overgenomen vennootschap heeft geen onroerende goederen in eigendom, noch andere zakelijke

rechten met betrekking tot onroerende goederen,

" Vil. - JURIDISCHE UITWERKING

De fusie door overneming van BUSYBYTE zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf de datum

waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen ,

overeenstemmende fusiebesluiten zullen genomen hebben met dien verstande dat de fusie pas tegenstelbaar

zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het fusiebesluit in het Belgisch Staatsblad.

VIII. - FISCALE UITWERKING

De raden van bestuur van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de bedoeling

is om de hierbij geplande fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden. Derhalve zal de geplande fusie

gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

artikel 211 van het Wetboek op de lnkomstenbelastingen (1992);

-artikelli en 18 §3 W.BTW,

lX - KOSTEN

De kosten verbonden aan de fusie zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

In het geval het fusievoorstel niet door de desbetreffende buitengewone algemene vergaderingen zou

" , goedgekeurd worden zullen de kosten verbonden aan de voorbereidende werkzaamheden door de overnemende vennootschap gedragen worden.

X. - INFORMATIEUITWISSELING EN CONFIDENTIALITEIT

Teneinde de geplande fusie te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun aandeelhouders aile nuttige informatie verstrekken op de manier voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de bij de fusie betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ver,

c houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luc Fluyt Els Vanderlinden Fluva NV Eselbe NV

Bestuurder Bestuurder Bestuurder Bestuurder

Luc Fluyt Luc Fluyt

Vaste vertegenwoordiger Vaste vertegenwoordiger







Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.09.2013, NGL 25.10.2013 13640-0023-013
30/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.09.2013, NGL 25.10.2013 13640-0025-016
07/01/2015
ÿþ ÏI- ffi" Iàal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de allnergelegdtontvvangen op

002733*

2 4 Ut.". 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : TIGLI

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Schapenweg 24, 3090 Overijse

Ondernemingsnr : 0834985304

Voorwer " akte : Herbenoeming bestuurders - volmacht publicatie

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders dd 20/05/2014

"1.13e algemene vergadering herbenoemt met unanimiteit vanaf 20 mei 2014 tot bestuurders:

-de NV Fluva met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Schapenweg 24 en met als ondernemingsnummer 0438.779.302, blijkens het verslag van het bestuursorgaan NV Fluva zal deze rechtspersoon-bestuurder vertegenwoordigd worden door haar permanent vertegenwoordiger de heer Fluyt Luc;

-de NV Eselbe met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Schapenweg 24 en met als ondememingsnummer 0427.370.221, blijkens het verslag van het bestuursorgaan NV Eselbe zal deze rechtspersoon-bestuurder vertegenwoordigd worden door haar permanent vertegenwoordiger de heer Fluyt Luc;

-de heer Fluyt Luc, wonende Schapenweg 24 te 3090 Overijse met als nationaal nummer 63.01.43-401-54

en

-mevrouw Vanderlinden Els, wonende Schapenweg 24 te 3090 Overijse met als nationaal nummer 68,05.21-518-24.

Voormelde mandaten zullen een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

2.Bijzonder volmacht

Aan Accounting & Tax Partners BVBA met maatschappelijke zetel Industrieweg 4 bus 5 te 3001 Heverlee, met ondernemingsnummer 0475.026.024, vertegenwoordigd door de heer Davy Quintens, wordt volmacht verleend om de herbenoeming te publiceren in het Belgisch Staatsblad."

Voor eensluidend uittreksel , ter bekendmaking,

Quintens Davy

i.o.v. Accounting & Tax Partners BVBA - Accountant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 16.07.2013 13312-0117-013
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.08.2012 12507-0548-015
21/10/2011
ÿþ íliJJfi'-1 ~} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*11159549*

BRUSSEL

1 1 o-10- 2011

Griffie

Benaming : TIGL1

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Schapenweg 24, 3090 Overijse

Ondernemingsnr : 0834985304

Voorwerp akte : Ontslag - benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd 29 augustus 2011

" Benoeming gedelegeerd bestuurders

De Raad van Bestuur gaat over tot de benoeming van de heer Luc Fluyt, wonende te 3090 Overijse, Schapenweg 24 en mevrouw Els Vanderlinden, wonende te 3090 Overijse, Schapenweg 24 tot gedelegeerd bestuurders van de vennootschap. Dit met onmiddellijke ingang. Deze mandaten zullen een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017".

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemende Vergadering dd 29 augustus 2011

"De Algemene Vergadering neemt kennis van het feit dat mevrouw Frida Demesmaeker haar ontslag als bestuurder wenst te geven. Dit met onmiddellijke ingang. Er wordt aan mevrouw Frida Demesmaeker décharge verleend voor de uitoefening van haar mandaat.

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 29 augustus 2011 van de NV Eselbe, met: maatschappelijke zetel te 3080 Tervuren, Hulststraat 133 werd onze vennootschap benoemd tot bestuurder tot na de algemene vergadering van 2016. Tevens werd bij beslissing van de

bijzondere algemene vergadering van 29 augustus 2011 van de NV Fluva, met maatschappelijke zetel te: 3090 Overijse, Schapenweg 24, onze vennootschap benoemd tot bestuurder tot na de algemene vergadering. van 2014.

In toepassing van 61 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt met unanimiteit de heer Luc Fluyt, wonende te 3090 Overijse, Schapenweg 24, in naam en voor rekening van de vennootschap, benoemd tot vaste vertegenwoordiger."

Luc Fluyt, gedelgeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

11/04/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : Cg--)34 eaî5

Benaming : TIGLI

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schapenweg 24

3090 Overijse

Onderwerp akte :Splitsing

Schapenweg 24.

1. rechtsvorm en naam: naamloze vennootschap "TIGLI°.

2. zetel: 3090 Overijse, Schapenweg 24.

3. duur: de vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan.

4. opgave van de vennoten-oprichters en van de vennoten die hun inbreng niet volgestort heb ben: het kapitaal werd ingebracht door de gesplitste vennootachap.

5. maatschappelijk kapitaal en storting: het kapitaal bedraagt zeshonderdenvierduizend zeshon-

derdveertien euro vierentachtig cent (¬ 604.614,84) en is volledig gestort.

toegestane kapitaal: geen.

6. samenstelling:.het.kapitaal is volledig in natura geplaatst- - -----

-De conclusies varrhet verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de niet-geldelijke inbreng,-luiden! letterlijk als volgt

"De inbreng in natura tot kapitaalsinbreng bij oprichting van de NV TIGLI, resulterend uit de partiële; splitsing van Tillion S.S.T., bestaat uit een onroerend goed, de aandelenparticipaties in Busybyte en Eselbe, een deel van de liquide middelen en roerende beleggingen en de schulden in rekening courant t. o. y. Busybyte en Eselbe, met een netto boekwaarde van 3.244.684, 75 EUR. In toepassing van artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001, wordt het netto-actief als volgt geventileerd:

Kapitaal 604.614, 84 EUR

Uitgiftepremie 253,09 EUR

Wettelijke reserve 60.461, 48 EUR

Beschikbare reserve

Overgedragen winst 2.494.521, 70 EUR

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van; de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het; aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauw; keurigheid en duidelijkheid;

c) de in te brengen vermogensbestanddelen worden in toepassing van artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 ingebracht aan netto boekwaarde zoals deze blijkt uit de boekhouding van de inbrengende vennootschap per 30 september 2010. De weerhouden waardering; komt overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

d) de deelnemingen in Busybyte en Eselbe maken niet langer het voorwerp uit van een controle door een commissaris. Wij beschikken niet over een bodemattest m.b.t. het gebouw, eigendom van Eselbe.

30 MIRS 9 n,`

BRUSSEL

Griffie

beh

aal

Bel Staa

ie RI 1H11



*11053820*

Uit de notulen van een buitengewone algemene vergadering gesloten door notaris Jean-Pierre: Rooman, te Leuven, op 24 maart 2011, van de naamloze vennootschap "TILLION-S.S.T.", BTW BE 0444.775.286, RPR Leuven, blijkt dat er werd overgegaan tot gedeeltelijke splitsing van deze vennootschap door de oprichting van de naamloze vennootschap "TIGLI", met zetel te 3090 Overijse,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De vergoeding van de inbreng ter waarde van 3.244.684, 75 EUR bestaat uit 62.541 aandelen zon; der nominale waarde van de NV TiGu.

Overeenkomstig onze controlenormen, herinneren wij eraan dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. ".

7. boekjaar: begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van één oktober tweeduizend en tien tot eenendertig december tweeduizend en elf.

8. aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

Het te bestemmen winstsaldo of het te verwerken verliessaldo wordt jaarlijks bepaald overeenkomstig het geldend boekhoudrecht.

Op de winst wordt vijf percent voorefgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet i meer verplicht wanneer de reserve een tiende van het kapitaal vertegenwoordigt.

Voor zover het netto-actief niet gedaald is of hierdoor niet zou dalen onder het bedrag van het gestorte kapitaal, verhoogd met de niet-uitkeerbare reserves, wordt de overblijvende winst evenredig verdeeld onder aile aandelen of mag op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering of door de enige vennoot geheel of gedeeltelijk naar een volgend boekjaar overgedragen, in een bijzonder reservefonds geboekt of elke andere winstverdeling besloten worden.

ln voorkomend geval zal het vereffeningssaldo op evenredige wijze verdeeld worden onder de aandeelhouders, na gelijkstelling van de aandelen, indien ze niet in gelijke mate volgestort werden.

9. bestuur en vertegenwoordiging:

De oprichters hebben als bestuurder aangesteld voor een termijn van zes jaar:

1. mevrouw Frida Franciska DEMESMAEKER (NN 44.03.09-354.30), wonende te 3080 Tervuren, Hulststraat 133.

2. mevrouw Els Georgette VANDERLINDEN (NN 68.05,21-518.24), wonende te 3090 Overijse, Schapenweg 24

3. de heer FLUYT, Luc Eugène (NN 63.01,13-401.54), wonende te 3090 Overijse, Schapenweg 24 Hun opdracht zal een einde nemen dadelijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

Aan de bestuurders, handelende als college, is volledige beheers- en vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden, in en buiten rechte en tegenover derden.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden ten aanzien van derden door de handtekening van de voorzitter, van een gedelegeerd bestuurder, van twee bestuurders of in voorkomend geval van twee directeurs, die geen voorafgaand besluit van de raad van bestuur of het directiecomité moeten voorleg- gen.

110. commissarissen: er werden geen commissarissen aangewezen.

N :11. doel:

__©_. _. . - . _

"Net vermogen, gevormd .door. inbrengen en aankopen en bestaande vit merende en-onroerende-

goederen, te behouden, te beheren, in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aan-

e ! kopen, het aankopen op lijfrente, het opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het et

bouwen, het huren, het verhuren en het verkopen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

ýÿ Het uitoefenen van mandaten van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen. eZij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks

z ` ais onrechtstreeks.

Zij mag daarenboven aile handelingen van roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks cà

of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten te ontwikkelen en ,

nt

uit te breiden.

a1 Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen in pand geven en zich C: borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs `. voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennoot-

ni schappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn



t haar activiteiten te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefe- ! et

: : nen."

.-mei

P: 12. jaarvergadering: in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrief, ! de vierde vrijdag van mei om 18 uur.

voorwaarden voor toelating en voor uitoefening van het stemrecht: .

Een aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber, die zelf aandeelhouder moet zijn.

i De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden, de andere personen onder een wettelijke vertegen-' woordiger gesteld en de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire ! vertegenwoordiger of de door deze laatste aangeduide lasthebber.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, worden de aandelen door de vruchtgebruiker alleen vertegenwoordigd. Wanneer de vergadering besluit over de ont- binding en de eropvolgende vereffening van de vennootschap, bezit alleen de blote eigenaar het vertegenwoordigingsrecht. Bij pandgeving worden de aandelen vertegenwoordigd door de pandgever, maar bij ontbinding en vereffening door de pandhouder.

Teneinde aan de algemene vergadering deel te nemen moeten de aandeelhouders ten minste vijf dagen voor de vergadering het bewijs van de blokkering van hun gedematerialiseerde aandelen op een rekening op hun naam tot de dag van de algemene vergadering en hun volmachten ter vertegenwoordiging neerleggen op de zetel of op de plaats in de oproeping vermeld.

Bij eenparigheid van alle vennoten mag vrijstelling verleend worden van deze formaliteiten. Bij dezelfde eenparigheid mogen de besluiten schriftelijk genomen worden, tenzij de besluiten een authentieke akte vereisen of genomen worden in het kader van artikel 633 van het wetboek van vennootschap- s pen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens enige hiermee strijdige bepaling in de wet of in de statuten, worden de besluiten bij volstrekte meerderheid van de aan de stemming deelnemende stemmen getroffen, wat ook het aantal vertegenwoordigde aandelen zij.

13. Volmachten: nihil.

14. deponering van gestorte kapitaal: nihil.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Jean-Pierre Rooman

notaris

Tegelijkertijd neergelegd met dit uittreksel:

- de uitgifte;

- het verslag van de commissaris-bedrijfsrevisor;

- het verslag van de raad van bestuur.

g

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TIGLI

Adresse
SCHAPENWEG 24 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande