TIGLIO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TIGLIO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.586.947

Publication

17/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.09.2014, NGL 10.10.2014 14646-0394-014
25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 23.10.2013 13636-0055-012
09/01/2013
ÿþRmohtavorm: Naamloze Venno

Zetel Brusselbaan 162 te 1790

(volledig adres

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS  BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  VERVANGEN VAN DE STATUTEN OVEREENKOMSTIG DE GENOMEN BESLISSINGEN EN DE HUIDIGE WETGEVING.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 20 december 2012, dragende de melding "Geregistreerd 7 bladen geen verzendingen te Dendermondel de 21 december 2012, reg.5 boek 123 bled 32 vak 14, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25), getekend E.A.lnspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "T1GL10" met zetel te 1790 Hekeigem, Brusselbaan 162, opgericht hij akte verleden voor notaris Michèle Vanden Buicke te Moorsele  Wevelgem op vijftien januari negentienhonderd éénennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf februari daarna onder nummer 910205-241, waarvan de statuten voor het laatste werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Vanden BuIcke Michèle te Moorsele  Wevergem op dertig september negentienhonderd vijfennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien oktober nadien onder nummer 951019-245. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel

te Brussel ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0442.586.947, blijkt dat volgende

beslissingen werden genomen:

1. BENOEMING BESTUURDERS

Dealgemene vergadering besluit met éénparigheid van stemme om als bestuurders te benoemen met

ingang vanaf heden:

-De heer Gillis Wemer, wonende te 2900 Schoten, Minervalaan 3, voornoemd;

-De heer Gillis Walter, wonende te 9280 Lebbeke, Onze-Lieve-Vrouwstraat 42, voornoemd;

-De heer Chainarong Rerknok, wonende te 210M5 Tasaard Nadoung  Loei, Thailand 42210, voornoemd;

Voornoemde bestuurders worden benoemd vanaf heden tot de jaarvergadering van tweeduizend en

achttien.

2. BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering besluit met éé van stemmen om de zetelverplaatsing van 9600 Ronse,

Rode Bm*nkmbamt 120 naar 1790 Hoko|gem. Brusselbaan 162 zoals bekend gemaaktin de bijlagen tot he Belgisch Staatsblad van drieëntwintig november tweeduizend en zes te bekrachtigen en aan te passen in de statuten.

3. OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en dientengevolge de vereisten van artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen te zullen naleven.

Zij verleent macht en mandaat aan de Raad van Bestuur om hiervoor het nodige te doen. De algemene vergadering beslist dat de aantekening in het aandelenregister op heden zal worden uitgevoerd vooro||e aandelen.

4. VERVANGING VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de statuten van de vennootschap te

vervangen door nieuwe aangepast aan de genomen beslissingen en aan de nieuwe wetgeving.

De statuten zullen dienvolgens luiden als volgt:

"De maatschappelijke naam van deze naamloze vennootschap 7iGU0r^

De matschappeljke zetel is gevestigd te 1790 Hekelgem, Brusselbaan 162.

---'---~

Mod Word 11.1

- ~xo'~~~~*'

Ig,J30LIJI

°

ln de b bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

^ ~~~~~~~~~

BRUSSÉL ~~ DEC. 2012

Griffie

Ondernerningsnr : 0442.588.947

Benaming

(voluit) : TIGLIO

(verkort);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste van!_ulk E3 vermelden: Recto:Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

f~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap heeft tot doel:

1.De verkoop, produktie, plaatsen van elektronisch en electrisch materieel, alsook van polyester, van isolatie en aanverwanten in cie ruimste betekenis alsook elektrotechnisch installateur.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. Dit alles in de meest ruime zin.

2.De import en export, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren, luxeartikelen, textiel, meubelen, gebruiksvoorwerpen en allerlei non-food artikelen.

3.Het uitvoeren van alle werken welke betrekking hebben op het wijzigen, de restauratie en de reiniging van alle soorten gebouwen, daaronder begrepen de ruwbou, het installeren van centrale verwarming, het schrijnwerk, de elektriciteitswerken, de bevloeringen, enzovoort. De binnenhuisinrichting van onroerende goederen waaronder eveneens horecabedrijven. Zij kan alle bouwmaterialen zowel in steen als hout, ijzer, aluminium, enzovoort, aankopen en verkopen. Daarenboven kan zij optreden als tussenpersoon voor genoemde aktiviteiten.

4.Het beheer van vermogensportefeuilles van kiienten, dit aan vast overeengekomen commissies, hetgeen behelst:

- het nemen van alle nodige geachte investeringsbeslissingen;

- de aan- en verkoop van diamanten, edelstenen, effecten;

- alle financiële operaties, beurs en andere transacties;

- het verstrekken van adviezen inzake beursspeculaties en permanente prijsinformatie;

- de bemiddeling en het aanbieden van verschillende beleggingen en het in commissie nemen van diverse beleggingsvormen;

dit alles zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, in deelneming met derden als door

bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon en tevens, zowel in België als in het buitenland. - het maken van verzekeringen van alle aard ais tussenpersoon;

- het patrimonium gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

5.In België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobilaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

6.Het verlenen van administratieve en technische dienstprestaties. Alle financiële verrichtingen onder welke vorm van lening, kredietopeningen of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen, en onder voorwaarde van het bekomen van eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaarding. Het makelen van verzekeringen van alle aard als tussenpersoon. Het verlenen van persoonlijke ais zakelijke, roerende ais onroerende waarborgen ten voordele van derden. Dit alles in de breedste zin van het woord. De vennootschap zal bevoegd zijn aile handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap zal bijhuizen en/of agentschappen mogen oprichten en vertegenwoordigen van andere firma's aanvaarden, en werknemers in dienst nemen.

Ook zal de vennootschap mogen deelnemen in alle ondernemingen, participaties en samenwerkingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Bovendien zal de vennootschap gerechtigd zijn om alle overeenkomsten te sluiten en handelingen te stellen die dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zowel voor eigen rekening als in onderaanneming.

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweeënnegentigduizend negenhonderd zestig euro zeven cent (t± 92.960,07) verdeeld in duizend tweehonderd vijftig aandelen (1.250) zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizend tweehonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

< ..,

~ tl

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Hun machtiging kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door één alléén optredende gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Zij moeten tegenover

derden het bewijs van hun machten niet staven. "

De mandaten van de vaste vertegenwoordiger, bestuurders en van de gedelegeerd bestuurders worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

In de door de wet vereiste gevallen, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, die weergegeven moeten worden in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt een vergoeding vast.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

leder jaar wordt de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden de derde maandag van de maand augustus om zeventien uur op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zevenentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Het boekjaar Vangt aan op één april van ieder jaar en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Het batige saldo van de resultatenrekening, na aftrek van aile lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, en om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen'

5. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

6. RAAD VAN BESTUUR

Alle bestuurders voornoemd komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en nemen met éénparigheid van

stemmen volgende besluiten:

Wordt benoemd:

- ais voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder: de heer Werner Gillis, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 12.11.2012, NGL 13.11.2012 12639-0267-013
17/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 07.11.2011, NGL 10.11.2011 11606-0009-014
10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 01.02.2011, NGL 04.02.2011 11026-0039-014
20/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 12.04.2010, NGL 13.04.2010 10091-0505-011
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 18.08.2008, NGL 18.12.2008 08853-0021-011
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 20.08.2007, NGL 26.11.2007 07810-0072-015
29/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 15.08.2006, NGL 28.11.2006 06883-0480-015
23/11/2006 : OU035546
28/11/2005 : OU035546
28/10/2004 : OU035546
24/10/2003 : OU035546
02/12/2002 : OU035546
10/08/2002 : OU035546
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 17.08.2015, NGL 17.09.2015 15589-0579-014
22/11/2000 : OU035546
19/10/1995 : OU35546
05/02/1991 : OU35546

Coordonnées
TIGLIO

Adresse
BRUSSELBAAN 162 1790 HEKELGEM

Code postal : 1790
Localité : Hekelgem
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande