TIKI MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIKI MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.081.051

Publication

23/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 28.06.2013, DPT 19.08.2013 13438-0485-008
05/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie 2 3 DEL 2.011

I 1111111 Illl 11111 H

aauosoos*

V beh

aa

Bel Staa

1

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : TIKI MANAGEMENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Linkebeekdreef, 58 te 1640 Sint-Genesius-Rode

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op zestien december tweeduizend elf voor Bernard DEWITTE, geassocieerd

notaris met standplaats Brussel, neergelegd voor publicatie voor registratie dat :

ZIJN VERSCHENEN:

1. De Heer BARETS Lionel André Pierre, geboren te Bordeaux (Frankrijk) op 22 september 1978, ongehuwd, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Linkebeekdreef, 58.

2. Mejuffrouw COPPENS Stéphanie Christiane Raymonde Julie Betty, geboren te Brussel op 25 augustus

1981, ongehuwd, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Linkebeekdreef, 58.

Volmacht

De comparante nummer 2 is hier vertegenwoordigd blijkens een onderhandse volmacht die hier zal

aangehecht blijven.

Die mij notaris, verzocht hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de

hierna genoemde vennootschap.

I. OPRICHTING

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennoot-'schap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam TIKI MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 1640 Sint-Genesius-Rode, Linkebeekdreef, 58 met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigt door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk 11186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

1) De Heer BARETS Lionel, voornoemd,

93 aandelen,93

2) Mejuffrouw COPPENS Stéphanie, voornoemd,

93 aandelen, 93

Hetzij samen: 186 aandelen 186

Vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal.

De verschijners verklaren en erkennen:

1. Dat de honderdzesentachtig (186) aandelen waarop werd ingeschreven volstort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) voorafgaandelijk aan deze op rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank DELTA LLOYD.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

2. Dat de vennootschap derhalve vanaf heden een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) tot haar beschikking heeft.

3. Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte, hebben de comparanten, in hun hoedanigheid

van oprichters, het financieel plan van de vennootschap neergelegd onder de rang der minuten van

ondergetekende notaris.

Hierna verklaren de verschijners dat de statuten van de opgerichte vennootschap STEMS als volgt zullen

luiden:

STATUTEN

Ze stellen de statuten van de vennootschap als volgt:

TITEL I - BENAMING - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Artikel 1 - Rechtsvorm en Benaming

De vennootschap wordt opgericht als een Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid onder de

benaming TIKI MANAGEMENT.

042 oÉ1 052

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Linkebeekdreef, 58.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebeid Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De xennootschap_kan_eveneens,-door- -eenvoudig-besluit -van--de-zaakvoerder,- alle- agentschappén ën bijhuizen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 3 - Doel

De maatschappij heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in buitenland :

-de raadgeving aangaande alle zaken en de dienstuitvoering van ondersteuning onder welke vorm dan ook, met het oog op her onderzoek, het toezicht en de leiding van alle verrichtingen in financieel gebied, handelsverrichtingen, industrieel-, technisch- en wetenschappelijke gebieden en in het gebied van bedrijfsmanagement ;

het op de markt brengen, de invoer en uitvoer van goederen, industrieel producten; literaire, wetenschappelijke, industrieel en technische werken, computerprogramma en hardware, apparatuur in kantoorinformatica, robotica, communicatie- en vervoermiddelen ;

-de ontwikkeling van oplossingen, toepassingen en computerapparatuur, technisch en wetenschappelijk apparatuur ;

-het aanleg van alle soorten gerei, werktuigen, informatica hard- en software ;

-handelstussenpersoon, expediteur in doorvoerhandel ;

-het herverdelen van diensten en algemene, technisch en wetenschappelijk informaties ; -communicatiediensten door concreet, elektronisch of elektromagnetisch informaties ;

-aankoop, verkoop, overdracht, ruiling, beheer van roerende en onroerende goederen, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, roerende en onroerende rechten ;

-inbezitneming van deelnemingen in maatschappijen, industrieel-, handels-, landbouw-, financieel-, di enstond ememingen, ....

-organisatie van handels- en cultureel manifestaties, toeristisch- en zaakreizen.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De maatschappij heeft het recht om elke activiteit uit te oefenen die in staat is om haar maatschappelijk doel uit te voeren, en aan zulk bedrijvigheid deel te nemen, in welke wijze dan ook. Zij heeft recht om deel te nemen in of fusie aangaan met andere maatschappijen of ondernemingen die aan haar ontwikkeling kunnen meewerken of begunstigen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn opgesteld, tenzij het vermogen van de vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door één/vierde gedeelte van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

TITEL II - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd achtenzestig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, integraal onderschreven en volgestort bij de oprichting ten belope van één/derde.

Artikel 6 - Inbreng

Het maatschappelijk kapitaal is ingeschreven en volstort als gezegd in de oprichtingsakte en de akten van verhoging en vermindering van kapitaal.

De oprichters van deze vennootschap zijn ingevolge artikel 213 van de Wetboek van vennootschappen jegens alle belanghebbenden en niettegenstaande ieder hiermee strijdig beding, hoofdelijk gehouden tot de werkelijke volstorting van de aandelen in de vennootschap en van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 7

De zaakvoerder kan, naargelang de noodwendigheden van de vennootschap en op de tijdstippen die hij nuttig oordeelt, de volstorting eisen van de niet volstortte aandelen.

Elke vennoot die, na een termijn van een maand nadat een aangetekend schrijven uitgaande van de zaakvoerder hem is opgestuurd, ingebreke blijft te voldoen aan het verzoek tot volstorting, zal aan de vennootschap een nalatigheidinterest verschuldigd zijn aan de wettelijke interest, vanaf de dag van de eisbaarheid van de volstorting.

Indien de volstorting niet verricht is binnen drie maanden na gemeld aangetekend schrijven van de zaakvoerder, zullen de niet volstortte aandelen van de ingebreke blijvende vennoot worden overgedragen aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

de zaakvoerder of een mede-vennoot of een daartoe verzochte derde, overeenkomstig artikel 11 van de huidige statuten.

Ingeval de nalatige vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen in het aandelenregister te ondertekenen, zal de zaakvoerder hem aangetekend een termijn mededelen waarbinnen hij daartoe dient over te gaan. Na verloop van de termijn, kan de zaakvoerder zelf geldig ondertekenen in plaats van de ingebreke blijvende vennoot. Indien de zaakvoerder zelf de aandelen van de ingebreke blijvende vennoot heeft overgenomen, zal de handtekening in de aandelenregister worden geplaatst door een speciale daartoe aangeduide mandataris door de voorzitter van de rechtbank van de maatschappelijke zetel.

De overdracht kan echter nooit worden ingeschreven in het aandelenregister dan nadat de zaakvoerder vastgesteld heeft dat de vennootschap in het bezit is gekomen van de overnameprijs verhoogd met het bedrag waarvan de volstorting was geëist. Van zodra de overdracht is ingeschreven in het aandelenregister zal de zaakvoerder de overnameprijs aan de ingebreke blijvende vennoot overmaken.

Artikel 8  Kapitaals-verhoging of - vermindering

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend overeenkomstig de bepalingen tot wijziging van de statuten.

De nieuwe aandelen zullen bij voorkeur worden aangeboden aan de bestaande vennoten, in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal dat door hun aandelen is vertegenwoordigd.

Dit inschrijvingsrecht kan uitgeoefend worden gedurende een termijn die niet langer mag zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de opening der inschrijvingen. Deze termijn wordt vastgesteld bij algemene vergadering.

De opening van de inschrijving evenals de termijn worden aan de vennoten medegedeeld bij aangetekend schrijven.

Op de aandelen waarop niet is ingeschreven overeenkomstig het hiervoor beschreven voorkeurrecht kan slechts worden ingeschreven door personen aangeduid in artikel 249 van de Wetboek van de vennootschappen, behoudens verzet van minstens drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 9 - Aard en Rechten der aandelen

De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

De rechten van alle vennoten in de vennootschap zullen uitsluitend blijken uit deze akte, uit eventuele latere wijzigende akten en uit regelmatige overdrachten welke later zou worden overeengekomen.

Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel in de verdeling van de opbrengst en de vruchten van de vereffening.

Artikel 10 - Ondeelbaarheid der aandelen

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar.

Hoe dan ook, bij splitsing van de aan één of meer aandelen verbonden rechten tussen vruchtgebruiker(s) en blote eigenaar(s) en behoudens een andersluidende afspraak waarvan de vennootschap behoorlijk in kennis werd gesteld, komt het stemrecht uitsluitend toe aan de vruchtgebruiker.

Artikel 11 - Overdracht van aandelen

Op straffe van nietigheid kunnen de aandelen van een vennoot slechts worden overgedragen onder levenden of ingevolge overlijden dan met het akkoord van minstens de helft der aandeelhouders in het bezit van minstens drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal, de aandelen niet meegerekend in de overdracht betrokken.

Dit akkoord is ook vereist wanneer de maatschappelijke aandelen overgedragen worden :

1. Aan een medevennoot ;

2. Aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater ;

3. Aan de ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Artikel 12

1. Overdracht onder levenden :

De weigering tot akkoord met de overdracht onder levenden kan geen aanleiding geven tot

schadevergoeding.

De vennoten dewelke zich verzet hebben, hebben zes maanden te rekenen vanaf hun verzet om een koper

te vinden, bij gebreke waarvan zij zelf gehouden zijn tot overname ofwel hun verzet op te heffen.

De koopprijs zal gelijk zijn aan de gemiddelde intrinsieke waarde der aandelen op basis van de balansen

van de drie voorafgaande jaren, of indien de vennootschap minder dan drie jaren bestaat, van alle

voorafgaande jaren.

De overnameprijs moet betaald worden binnen het jaar te rekenen vanaf het verzoek tot akkoord.

De lopende dividenden zullen prorata tampons verdeeld worden tussen de overlater en de overnemer,

berekend vanaf de datum van het verzoek tot akkoord.

In geen geval kan de overlater de ontbinding van de vennootschap eisen.

2. Overdracht in geval van overlijden :

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die zelf geen vennoot kunnen worden, hebben het recht op de

waarde van de hen toekomende aandelen.

De verkoopprijs zal vastgesteld worden zoals hierboven onder 1. bepaald is, en is te betalen binnen het jaar

na datum van overlijden.

De lopende dividenden zullen prorata temporis worden verdeeld tussen de erfgenamen of legatarissen

enerzijds en de overnemers anderzijds, te rekenen vanaf de datum van overlijden.

3. Voorkeurrecht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten hebben steeds een voorkeurrecht om tegen dezelfde prijs de maatschappelijke aandelen in voorkeur terug in te kopen voor elke derde vreemd aan de vennootschap.

Dit recht van voorkeur dient uitgeoefend te worden binnen de drie maanden na de notificatie van de overnameprijs aangeboden door de derde, waarvan de betaling dient geschied te zijn binnen het jaar van de overeenkomst tot overdracht.

Artikel 13

De erfgenamen of legatarissen en de schuldeisers van een vennootschap kunnen, onder geen enkel voorwendsel, de verzegeling eisen van de goederen, waarden en dokumenten van de vennootschap, noch er de inventaris van eisen, noch er de verdeling of licitatie van vragen, noch inmenging eisen op welke wijze ook in

de administratieve documenten_ _. _ _ _  - -- - -- _. - -- -

Zij zullen zich voor de uitoefening van hun rechten dienen te houden aan huidige statuten, de rekeningen,

balansen en geschriften van de vennootschap, en de beslissingen van de algemene vergadering.

TITEL. III - Bestuur - Toezicht

Artikel 14 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders of statutaire

zaakvoerders, altijd gekozen bij de vennoten, aangesteld door de algemene vergadering.

De algemene vergadering der vennoten duidt het aantal der zaakvoerders aan, bepaalt de

duur van hun mandaat en de uitgestrektheid van hun bevoegdheden inbegrepen de mogelijkheid tot

bevoegdheidsoverdracht.

Artikel 15

Indien de plaats van zaakvoerder vacant wordt, zal de algemene vergadering in de vervanging voorzien. Zij

bepaalt de duur van de functies en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

Artikel 16 - Bevoegdheid van de zaakvoerder

De zaakvoerder of de zaakvoerders kunnen aile bestuurshandelingen stellen en tot aile daden overgaan die

noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de bevoegdheid tot alle handelingen die niet voorbehouden zijn

bij de wet of bij de statuten tot de algemene vergadering en in het bijzonder tot alle handelingen die bij deze

statuten aan de zaakvoerder zijn toevertrouwd.

Artikel 17 - Dagelijks bestuur

Elke zaakvoerder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals met de

vertegenwoordiging ervan bij dit bestuur.

Elke zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de vennootschap alsmede de vertegenwoordiging ervan ter

gelegenheid van dit bestuur, overdragen aan een of meerdere onder hen of aan een of meerdere

mandatarissen, al dan niet vennoten, hetzij het bestuur der vennootschapszaken toevertrouwen aan een of

meerdere directeurs, al dan niet vennoten, hetzij tenslotte bijzondere machten overdragen aan elke mandataris.

Artikel 18

De vennootschap wordt bij alle akten, inbegrepen diegene waarbij een openbare ambtenaar betrokken is,

vertegenwoordigd door :

-ofwel een zaakvoerder of een statutaire zaakvoerder ;

-ofwel, binnen de bevoegdheden van het dagelijks bestuur, door een of meer personen belast met dit

dagelijks bestuur, samen of afzonderlijk optredend.

Tenslotte is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de handtekening van de bijzondere mandataris,

handelend binnen de bevoegdheden van zijn opdracht.

Artikel 19

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 20 - Toezicht

Het toezicht over de vennootschap is toevertrouwd aan een of meer commissarissen, benoemd en vergoed

volgens de bepalingen voorgeschreven in de Wetboek van vennootschappen.

Echter, ter afwijking aan vorige alinea, is de aanduiding van een of meer commissarissen niet verplicht

indien en zolang de vennootschap voldoet aan de criteria bepaald bij artikel 15 van de Wetboek van

vennootschappen.

Indien geen commissaris is aangeduid, heeft elke vennoot individueel de bevoegdheid welke aan een

commissaris toekomt.

TITEL IV - Algemene vergadering

Artikel 21

De vennootschap dient elk jaar een gewone algemene vergadering bijeen te roepen op de eerste

donderdag van mei om 17,30 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering slechts bijeengeroepen worden op

de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Telkens het belang van de vennootschap het eist of op verzoek van de vennoten die minstens één/vijfde in

het kapitaal vertegenwoordigen, zal een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in

België door de zaakvoerder in de oproeping aangeduid.

Artikel 22

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door een zaakvoerder, bij

aangetekend schrijven, geadresseerd aan de vennoten minstens acht dagen voorafgaand aan de algemene

vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze formaliteiten tot bijeenroeping zijn niet vereist indien alle vennoten vrijwillig tot vergaderen bereid zijn.

Artikel 23 - Vertegenwoordiging

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, die

vennoot moet zijn.

De zaakvoerder kan de vormen vaststellen waaraan de volmachten moeten voldoen, en

desgevallend eisen dat deze vijf dagen voorafgaand aan de algemene vergadering op de maatschappelijke

zetel worden neergelegd.

Artikel 24 - Bureau

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder.

- -Artikel-25- - - - - - - - - - -

Behoudens de gevallen voorzien in de wet en deze statuten, zullen de beslissingen van de

vergadering genomen worden bij meerderheid der stemmen waarvoor deelgenomen wordt, welke ook het getal

der aanwezige aandelen is.

TITEL V - Boekjaar - Winstverdeling

Artikel 26 - Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op een 31 december van ieder jaar.

Artikel 27 - Winstverdeling

Het positief saldo der balans, na aftrek van de algemene kosten, de sociale lasten en

noodzakelijke afhoudingen, vormt de netto winst.

Van de netto winst wordt jaarlijks minstens vijf procent afgehouden tot vorming van de

wettelijke reserve. Deze afhouding is niet langer vereist indien de reserve éénitiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt.

Het saldo van de winst wordt op een gelijke wijze verdeeld onder de aandelen.

De algemene vergadering kan echter beslissen het geheel of een deel van dit saldo in te

houden tot vorming van een provisiefonds of een buitengewone reserve, of tot toekenning van eventuele

tantièmes aan de zaakvoerder.

TITEL VI - Ontbinding - Vereffening

Artikel 28 - Ontbinding

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en om welke reden ook,

zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zorgen van de zaakvoerders, hierbij optredend als vereffenaars,

en bij gebreke aan zaakvoerder, aan één of meerdere vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien door de

artikelen 186 en volgende van de Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29 - Verdeling van het netto-aktief

Na aanzuivering van alle schulden, zal het netto-aktief bij vereffening op gelijke wijze

verdeeld worden onder alle aandelen.

TITEL VII - Algemene bepalingen

Artikel 30 - Keuze van woonst

Voor de uitvoering van huidige statuten, doet elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of

vereffenaar, met verblijfplaats in het buitenland, keuze van woonst op de maatschappelijke zetel, waar hem aile

betekeningen en aanmaningen geldig kunnen warden gedaan.

Artikel 31

De bepalingen van de Wetboek van vennootschappen, waarvan bij deze niet uitdrukkelijk

en op een wettelijke wijze is afgeweken, worden geacht integraal deel uit te maken van deze akte terwijl de

clausules in strijd met de imperatieve bepalingen van deze wetten als niet geschreven beschouwd worden."

TITEL VIII.- BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN

VENNOOT TELT.

Artikel 32.- Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toe-'pas-'selijk wanneer de vennootschap slechts één

vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 33.- Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

Artikel 34.- Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen

toegepast.

Artikel 35.- Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend

door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid

van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van

de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige

vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen".

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het »Belgisch Staatsblad

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en zal eindigen op 31 december 2012. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

2. Bekrachtiging verbintenissen

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 november 2011 tot op heden.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap _haar zetel heeft,

overeenkomstig artikel-2-§ 4-Wetboek-van-Vennootschappén.  

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van

Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder

a) de oprichters beslissen om als zaakvoerder te benoemen:

De Heer BARETS Lionel André Pierre, geboren te Bordeaux (Frankrijk) op 22 september 1978, ongehuwd,

wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Linkebeekdreef, 58.

die deze benoeming aanvaard en verklaart dat er tegen hem geen beroepsverbod werd uitgesproken.

b) Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

c) Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

1V. SLOT VAN DE AKTE

3. Inbreng door echtgenoten gehuwd onder een stelsel met gemeenschappelijk vermogen

De ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing gedaan van artikel 1401, 50 van het Burgerlijk Wetboek, betreffende het eigen zijn van de lidmaatschapsrechten verbonden aan gemeenschappelijke aandelen en van artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek betreffende handelingen verricht door een echtgenoot.

4. Aandelen zonder stemrecht

In de statuten is bepaald dat het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder

stemrecht. Thans hebben evenwel alle aandelen stemrecht.

6. Verklaringen van de partijen

Comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de uitoefening of toegang van het beroep.

7. Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Heer Thierry FASTRE (accountant), met verblijfplaats te 1472 Vieux-Genappe, Chaussée de Nivelles, 124, om te deponeren en te tekenen alle verklaring van registerinschrijving, inschrijving inschrijving of een of ander wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de bevoegde dienst van de Ondernemingsloketten en bij de Administratie van de B.T.W., voor zover het nodig is, insgelijks betreffende de aanvragen bij de bevoegde overheden van de nodige toestemmingen om het uitoefenen van het beroepsleven van de maatschappij.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Samen neergelegd :

- een volmacht;

-een eensluidend afschrift van de akte.

Bernard DEW ITTE

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 30.06.2016, DPT 26.08.2016 16519-0228-010

Coordonnées
TIKI MANAGEMENT

Adresse
LINKEBEEKDREEF 58 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande