TIMEC ENGINEERING

Société en commandite simple


Dénomination : TIMEC ENGINEERING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.046.344

Publication

31/12/2014
ÿþMod Wond 11.1

Ondernemingsnr : 0849 046 344

Benaming

(voluit) : Timec Engineering

(verkort)

Rechtsvorm : Comm. V.

Zetel : Brouwerijstraat 2a te 1853 Strombeek Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 30september 2014.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap, vanaf 1 november 2014, te verplaatsen naar het volgende adres

Steenstraat 59/1 te 1800 Vilvoorde

De dagorde afgehandeld zijnde, wordt de Buitengewone Algemene Vergadering gesloten om 16.30 uur,

Na voorlezing en goedkeuring wordt huidig verslag ondertekend door de Buitgengewone Algemene Vergadering,

Bruno Storme

Voorzitter

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergefzgd/

ntvangen op 1 8 DEC. 2014

ter ,griffie van de Nederlandstalige rechtbank vaegithanmel Susse

Ille

Op de laatste blz. van Ltilk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/10/2012
ÿþ n+ad w9rd 1 i.r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BROUW ERIJSTRAAT 2A -1853 STROMBEEK - BEVER

{  oildig adres)

Onderwerp ahte : OPRICHTING

(uittreksel uit de oprichtingsakte van 5 september 2012)

e STATUTEN

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt zullen luiden :

TITEL i_  NAAM -- ZETEL  DOEL  DUUR

ARTIKEL EEN - NAAM - VORM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap en haar

naam luidt "TIMEC ENGINEERING"

N ARTIKEL TWEE  ZETEL

ó '

De zetel is gevestigd te 1853 Strombeek-Bever, Brouwerijstraat 2A.

co

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zo in België als in het

et buitenland op te richten.

De zetel mag, zonder statutenwijziging, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, naar om het even et

welke plaats in België en/of in het buitenland worden overgebracht.

e

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, ten einde rechtstreeks en/of onrechtstreeks voordelen aan haar leden te bezorgen, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op :

Voor eigen rekening, voor rekening van haar leden en derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

-Net plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditioneren en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties, en in het algemeen aile installaties die te maken hebben met Heating, Ventilation en Air-Conditioning (HVAC-installaties),

et

P"De studie, engineering en productie van ventilatiekanalen op maat.

'Alsook wordt voorzien de coördinatie van aile onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel  en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingswerken zowel met asfalt als met metalen  en niet-metalen materialen , vochtwerings- en beschermingswerken, vloer-tegelwerken, plafonneringswerken en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenerenen, recupereren van warmte en/of koude en/of electriciteit.

Op Ce rd:tt te I/1;!. ;,in Lsatl,. ver nieldt n ; Recta Manm en hoedanigheid van de rn tnarnerdtliende +tari ris: per9o(o)!1(er1l

bevruegd de rra.,rsoers" oor: ten ;) anzien -,rat derden te  ertegeriç'riordkni:n

Vereo ; Nam en hanritcksninq

2.7 SEP. 2012

BRUSSEL

Griffie

Onderneiningslnr Benaming

(.oil) TIMEC ENGINEERING

Ive.' tort)

I

*12165591*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Groot-en kleinhandel van bouwmaterialen.

" Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer-cementeer en alle pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chaps, gisp en staffwerken en ornamenten.

Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non-ferrometalen. Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt-of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt. Thermische  en geluidsisolatie. Het plaatsen van gyprocwanden.

Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en aile andere bedekkingen van vloeren.

" De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop en verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

" Het waarnemen en inrichten, onderhouden van allerhande bestuurs-en beheersopdrachten en mandaten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

" Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks , op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

" De aan- en verkoop, in  en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

" Het investeren in en beheren van alle vormen van onroerende beleggingen, inclusief het bouwen, verbouwen, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen.

" Aile verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Deze opsomming is louter opsommend en niet limitatief. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking vna haar doel, in de ruimste zin genomen. Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en levingen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf 05/09/2012.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

TITEL Il: KAPITAAL  AANDELEN

ARTIKEL ViJF  KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal wordt vastgesteld op 1.000,00 EUR en is vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk 10,00 EUR,

Op dit kapitaal werd bij de oprichting door de oprichters voor zijn geheel bedrag ingeschreven door inbreng in speciën te weten:

A.STORME BRUNO, Ravenlaan 26 te 1800 Vilvoorde

Voor in het totaal 80 aandelen

B.ITM ISOLATIONS gcv, Brouwerijstraat 2B te 1853 Strombeek-Bever

Vertegenwoordigd door STORME Bruno

Voor in het totaal 20 aandelen

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZES  KAPITAALVERHOGING

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden in één of meerdere malen, bij een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt volgens de voorwaarden voorzien voor een statutenwijziging.

ARTIKEL ZEVEN  AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit aandeelbewijzen van 10 EUR elk; zij zijn steeds op naam in de door de wet voorziene gevallen

Alle vennoten hebben op de algemene vergadering, in alle zaken, gelijk stemrecht in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit.

ARTIKEL ACHT-- VERVREEMDING, OVERDRACHT VAN AANDELEN

De maatschappelijke aandeelbewijzen mogen alleen worden afgestaan of overgedragen aan vennoten en met het akkoord van de algemene vergadering.

ARTIKEL NEGEN  AANSPRAKELIJKHEID

De beherende vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten tot beloop van hun inbreng.

ARTIKEL TIEN  KAPITAALVERMINDERING

De algemene vergadering kan beslissen tot een vermindering van het kapitaal, onder de voorwaarden bepaald in artikel 612 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL III - VENNOTEN

ARTIKEL ELF  BEHEREND EN STILLE VENNOTEN

A.Vennoten zijn

1)de ondertekenaars van deze akte;

2)de natuurlijke personen of de rechtspersonen die als vennoot door de raad van bestuur zijn aanvaard. Deze personen moeten op ten minste één aandeelbewijs van de vennootschap inschrijven, met dien verstande dat de inschrijving de aanvaarding van de staturen en van het huishoudelijk reglement inhoudt.

De toetreding van een vennoot blijkt ult de inschrijving in het vennotenregister. Het orgaan dat instaat voor het bestuur is belast met de Inschrijvingen. De inschrijvingen geschieden op grond van gedagtekende en ondertekende stukken met bewijskracht, en in chronologische volgorde volgens de datum van voorlegging van die stukken.

Comparant B is stille vennoot, de andere comparanten zijn beherende vennoten.

ARTIKEL TWAALF  UITTREDING

Iedere vennoot mag slechts uittreden met de instemming van de raad van bestuur tijdens de eerste zes maanden van het boekjaar. De uittreding mag worden geweigerd indien zij de vereffening van de vennootschap tot gevolg zou hebben of het bestaan ervan in het gedrang zou brengen. De aansprakelijkheid van de uitgetreden of uitgesloten vennoot verstrijkt pas bij het einde van het boekjaar waarin hij is uitgetreden of uitgesloten, onverminderd de toepassing van artikel 367 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL DERTIEN  UITSLUITING

Een vennoot kan slechts uit de vennootschap worden uitgesloten wanneer hij ophoudt te voldoen aan de algemene toetredingsvoorwaarden of wanneer hij handelingen verricht die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap,.

De uitsluitingen worden uitgesproken door de algemene vergadering. De Vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden verzocht schriftelijk zijn opmerkingen aan de algemene vergadering te kennen te geven binnen 1 maand nadat een aangetekende brief met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting is verstuurd.

Elk besluit tot uitsluiting wordt niet redenen omkleed. Een eensluidend afschrift van dat

besluit wordt binnen 15 dagen bij aangetekende brief aan de betrokkene toegestuurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De uitgetreden of uitgesloten vennoot heeft recht op uitkering van de waarde van zijn aandeelbewijs zoals deze blijkt uit de balans van het boekjaar waarin het ontslag genomen of de uitsluiting uitgesproken wordt, zonder toekenning van een deel van de reserves.

In geen gevat kan hem meer worden terugbetaald dan het door de vennoot volgestorte deel van zijn aandeelbewijs.

De uitgetreden geschiedt in geld.

Indien de uitvoering van bovenstaand beding leidt tot een aantal uitkeringen waarvan het totaal meer bedraagt dan 5% van het maatschappelijk kapitaal bij de afsluiting van het vorig boekjaar, kan de raad van bestuur de termijn van uitkering niet een jaar verlengen. De voorrang in de vervaldag van de uitkeringen wordt bepaald niet inachtneming van de datum van uittreding.

De voormelde termijnen kunnen door de raad van bestuur worden ingekort bij een beslissing, genomen met 2/3 meerderheid.

De raad van bestuur kan ook beslissen dat op het aldus geblokkeerde kapitaal een interest wordt toegekend, waarvan het percentage niet meer mag bedragen dan het percentage van de interest die aan de vennoten wordt toegekend.

ARTIKEL VEERTIEN

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot, ontvangen zijn erfgenamen, schuldeisers of wettelijke vertegenwoordigers de waarde van zijn aandeelbewijzen overeenkomstig de bovenvermelde bepalingen.

ARTIKEL VIJFTIEN

Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening van de vennootschap of het leggen van zegels uitlokken, noch de vereffening of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op welke wijze ook in het bestuur tussenbeide komen. Voor de uitoefening van de rechten zijn ze gebonden door de inventarissen en rekeningen van de vennootschap en door de beslissingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering.

Bij onverdeelde eigendom van één aandeelbewijs, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten van de erfgenamen of onverdeelde eigenaars te schorsen tot dat één enkele persoon als titularis is aangewezen.

TITEL 1V-BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL ZESTIEN  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit één of meer beherende vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die de titel van bestuurder krijgen.

De raad van bestuur kan een gedeelte van het bestuur van de vennootschap overdragen aan één of meer gevolmachtigde, waarvan de machtiging gedetailleerd wordt bepaald,

De machtigingen van de beherende vennoten  bestuurders en eventueel gevolmachtigde worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders wordt beslist door de algemene vergadering.

De raad van bestuur kiest onder hen een voorzitter en kan een bestuurder aanstellen tot het voeren va het dagelijks bestuur, en hem de titel geven van gedelegeerd bestuurder.

ARTIKEL ZEVENTIEN

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan de raad onder ;

Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen, met uitzondering van obligatieleningen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; afzien van alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrecht, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in aile gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, een beroep doen of scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggaven toekennen. Personeel In dienst nemen, schorsen of afzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

ARTIKEL ACHTIEN

Aan een bestuurder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

van de algemene kosten van de vennootschap. De algemene vergadering kan aan de bestuurder toestaan om tijdens het lopend boekjaar voorschotten op zijn bezoldiging op te nemen van de vennootschap. Bovendien kan de algemene vergadering tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

ARTIKEL NEGENTIEN

In geval van wettelijke onbekwaamheid of onbeschikbaarheid van een bestuurder hebben de overblijvende vennoten het recht bij eenvoudige meerderheid in zijn definitieve vervanging te voorzien.

TITEL IV -- ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL TWINTIG  SAMENSTELLING EN BEVOEGDHE1D

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de aandeelhouders. Zij is samengesteld uit aile eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen. De door de algemene vergadering regelmatig genomen beslissingen zijn binden voor aile aandeelhouders, met inbegrip van de afwezigen en degenen die tegenstemmen.

ARTIKEL EENENTWINTIG  VERTEGENWOORDIGING

Elke eigenaard van aandelen kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

ARTIKEL iVVEEENT1/4NINT1G  BIJEENROEPINGEN

De raad van bestuur is gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij is verplicht deze bijeen te

roepen wanneer de aandeelhouders die éénlvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen zulks vorderen..

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering, worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van

artikel 381 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze bijeenroepingen vermelden tevens de agenda.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG  JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden de 3de vrijdag van de maand mei om 16.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vernield in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende dag die een werkdag is.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  STEMMEN

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen Deze moeten in de tijd

beperkt zijn en steeds verantwoord zijn op grond van het belang van de vennootschap.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - BUREAU

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij dienst ontstentenis door de oudste tegenwoordige bestuurder, tenware de voorzitter zelf een bestuurder heeft aangesteld om hem te vervangen.

De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Deze mag gekozen worden buiten de leden van de vergadering, maar in dat geval is hij niet stemgerechtigd.

De vergadering kiest een stemopnemer onder haar leden. De andere aanwezige leden van de raad van bestuur vullen het bureau aan.

ARTIKEL ZEVENTWINTIG  NOTULEN

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die zulks vragen.

TITEL V  JAARREKENING

ARTIKEL ACHTENTWINTIG  BOEKJAAR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt van 05/09/2012 tot 31/12/2013. Op 31 maart van ieder jaar wordt door de zorgen van de raad van bestuur een inventaris opgemaakt met de opgave van de roerende en onroerende goederen, evenals de schulden en inschulden van de vennootschap waarbij in aanhangsel een samenvatting is gevoegd van al haar verbintenissen, evenals de schulden van de bestuurder(s) en tegenover de vennootschap.

Op hetzelfde tijdstip worden de vennootschapsgeschriften en het dienstjaar afgesloten. De raad van bestuur stelt de jaarrekening en de resultatenrekening op waarin de nodige afschrijvingen en voorzieningen worden gedaan.

ARTIKEL NEGENTWINTIG  STEMMING OVER DE JAARREKENING  JAARVERGADERING

De jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening en de resultatenverwerking. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de jaarvergadering zich bij bijzondere stemming uit over het decharge van de bestuurders. De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand mei.

ARTIKEL DERTIG  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom geschieden tot de gehele herstelling van de reserve, indien, op een gegeven ogenblik en om welk reden ook, van het reservefonds werd gebruik gemaakt,

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan naar goeddunken kan beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de weet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

TITEL VI-ONTBINDING VEREFFENING

ARTIKEL EENENDERTIG  ONTBINDING

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of hiertoe van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de Algemene Vergadering is besloten, ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening en tot de sluiting ervan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen dan namen de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikel 386 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de Algemene Vergadering behoeven.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden, wordt door de vereffenaars onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling te bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

ARTIKEL TW EENDERTIG-OMZETTING

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een ander juridisch statuut zal mogen verwezenlijkt worden mits de naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten voorzien door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

TITEL VII  ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL DRIENENDERTIG  DIVERSE BEPALINGEN

De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschiften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden aangetroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling



van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de vennoten of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vennootschap wordt geacht.

TITEL IX - OVERGANGSBEPALINGEN

A, Buitengewone algemene vergadering:



Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters in een buitengewone algemene vergadering samen te komen, teneinde volgende besluiten te treffen, allen met éénparigheid van stemmen

1.De eerste algemene vergadering wordt vastgesteld op de derde vrijdag van de maand mei 2014

2.1-let eerste boekjaar vangt aan op 05/09/2012 en zal afgesloten worden op 31/12/2013

3.Benoemingen

A.hfet aantal beherende vennoten  bestuurders worden vastgesteld op 1

-STORME Bruno, Ravenlaan 26 te 1800 Vilvoorde

Welke alhier uitdrukkelijk zijn tussengekomen en die hun machtigingen alhier uitdrukkelijk aanvaarden.

B.Bekrachtiging aangegane verbintenissen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge De oprichters verklaren uitdrukkelijk alle verbintenissen welke door één van hen werden afgesloten in naam van de vennootschap in oprichting te bekrachtigen.

STORME BRUNO

Beherend Vennoot- Bestuurder

E1;) 6.`. I<.11et1eA V.1" 1-Ut( t3 ,»e rneIden Recto Naam en hoezia>sï'?ihei+l van de ir~strttrnentere=riei8 notaris, lreL_i! van !#i: perSo([rtnt ij

hhv0 C[Ct rie rrrbi^,r1FirSoQrt if'Ft a7njen r]r^rCiPrti te i1Cr(eg^il" :.'" ?fli'Lt¬ L:cít

'V'erso P<7" srr en helr3Grt'.:er: rtrp

20/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TIMEC ENGINEERING

Adresse
MECHELSESTEENWEG 277 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande