TLS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TLS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.984.078

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.02.2014, NGL 27.03.2014 14073-0403-010
02/08/2013
ÿþMAod Word 11:1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gritfiA der

i3ochtbanis van tcccfl? nei i 2013

te Leuven, de

DE

aR1FF1M

Onde; " 'ernrngsnr 0838.984.078

Senar ing

=o:ua; TLS Consulting

rverkart)

Rechtsvoren Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Tuinwijkstraat 5, 3128 Tremelo/Baal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Voor-

eh1Yud1

aan h~

setgisz,

síaatsbI.







*13121593*

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op

1 juli 2013 ten zetel van de onderneming werd volgend besluit genomen:

1) de maatschappelijke zetel wordt vanaf 16 juli 2013 verplaatst naar Grootlosestraat 518, 3120 Tremelo. .O

e

'rrs

Lemmens Tom

yti Zaakvoerder

d

N

O

a" i,sta imz van L. rerrnekien Recto : Naam en hoep anighetd van de instrumenterende bevoegd de r> ~htspersoon ton aanzien van derdes t c?;u(en)

Venco . Naam en han tekening

20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 14.02.2013, NGL 18.03.2013 13064-0432-010
15/09/2011
ÿþ Moà 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie drer Rechtbank van Koophandel'

te Leuven, de 0 2 SEP, 2011

rt te

1111 111

*1113960*

beha aal Bel Staa

Annexes du Moniteur bète

Blifagen bij hëf BélgiscIi -Sfá fsbIád-- I5/03120II

Ondernemingsnr : 6 íb$ " %8 ü " ef S

Benaming

(voluit) : TLS Consulting

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3128 Tremelo (Baal), Tuinwijkstraat 5

Onderwerp akte : oprichting

Blijkens akte verleden voor notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 26 augustus 2011, voor registratie neergelegd, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TLS Consulting, met zetel te 3128 Tremelo (Baal), Tuinwijkstraat 5, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

1) De heer LEMMENS Tom, geboren te Leuven, op 16 mei 1978, wonende te 3128 Tremelo (Baal), Tuinwijkstraat 5.

2) Mevrouw VAN ROOSENDAEL Kizzy, geboren te Lier, op 11 november 1981, wonende te 2223 Heist-op-den-Berg (Schriek), Leo Kempenaersstraat 51 bus 3.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij intekenen als volgt:

- door voornoemde heer LEMMENS, houder van 1.859 aandelen;

- door voornoemde mevrouw VAN ROSSENDAEL, houder van 1 aandeel;

Dat elk aandeel voor 1/3 in contanten volstort is, hetzij in totaal voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

Deze fondsen werden gedeponeerd bij Delta Lloyd Bank door storting of overschrijving op de speciale rekening nummer BE83 1325 3628 1315.

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in Belgie als in het buitenland het verlenen van diensten en bijstand, het verstrekken van adviezen en opleiding, het uitvoeren van projecten in verband met informatieverwerking, beheersautomatisatie, multimedia en data communicatie, informatica diensten verlenen aan andere ondernemingen van klein tot groot, het organiseren van allerlei sportactiviteiten, het geven van sportlessen (zoals spinning, fitnessbegeleiding), individueel of in groepslessen, het begeleiden en adviseren van derden, het geven en organiseren van cursussen en studiedagen, in de meest brede zin van het woord.

Diverse consulting (advies, diensten en goederen verstrekken) met betrekking tot alle industriële en of technische problemen en administratieve dienst verlening, secretariaatswerk, informatisering en tekstverwerking. De aankoop, verkoop, de uitbreiding, de installatie, de ingebruikneming, het onderhoud, de herstelling en vervangingen van computers, bureautica apparatuur en softwaresystemen en alle aanverwante producten.

Het aan en verkopen van alle onroerende goederen.

De vennootschap mag in het kader van haar doel computerhardware en software, bureautica en informaticamateriaal, als ook ermee verbandhoudende randapparatuur of programma's rechtstreeks, als agent, commissionair, makelaar of bemiddelaar, kopen, verkopen, huren, verhuren, in leasing nemen of geven, en op eender welke wijze ingebruiknemen of terbeschikking stellen en als service bureau optreden.

De vennootschap mag in het kader van haar doel producten creëren, verdelen, aan en verkopen onder welke vorm ook, websites, audio producten enz... creëren, promoten, verdelen, aan en verkopen.

De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinden.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken. Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiele tussenkomt of op een andere wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichting die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van aard is de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te vergemakkelijken. Zij kan kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochter vennootschappen in belgie en in het buitenland oprichten.

De vennootschap zal rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan werkingen van andere vennootschappen of bedrijven die eenzelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit daar inbrengen, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap kan voor eigen rekening beleggingen doen in roerende en onroerende goederen in de ruimste betekenis van het woord.

De venootschap mag alle handelingen verrichten van financiële en commerciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar doel in. verband staan of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten In naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt in hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

De Heer LEMMENS Tom, geboren te Leuven op 16 mei 1978, wonende te 3128 Tremelo (Baal), Tuinwijkstraat 5, voornoemd, hier aanwezig zoals gezegd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op veertien februari om twintig uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar. Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op 14 februari van het jaar 2013 om twintig

Lite.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op

dertig september tweeduizend en twaalf.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één

twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden

verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de

algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er

een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte, financieel plan en bankattest

Getekend Danny Geerinckx, notaris te Aarschot

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 14.02.2016, NGL 25.02.2016 16049-0500-011

Coordonnées
TLS CONSULTING

Adresse
GROOTLOSESTRAAT 51B 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande