TOBIUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TOBIUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 878.652.625

Publication

03/11/2014
ÿþ"".

r' ._....

mad 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

Ondernemingsnr : 0878.652.625

Benaming (voluit) :TOBIUS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

2 3 OU, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige Meeet vggeetekinni Btttlssel

1111111111

*14200595*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Romeinsesteenweg 564 bus 4, Heizel Business Park gebouw 111853 1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte :AFSCHAFFING WINSTBEWIJZEN - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zestien oktober tweeduizend veertien, door Meester Eric SPRUYT, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TOBIUS", waarvan de zetel gevestigd is te 1853 Strombeek-Bever, Romeinsesteenweg 564 bus 4, Heizel Business Park gebouw Il , hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Beslissing over te gaan tot de zuivere en eenvoudige afschaffing van de 1.400 winstbewijzen. Volmacht werd verleend aan de gedelegeerd bestuurder om het register van winstbewijzen te vernietigen.

De vergadering besliste tevens de tekst van de statuten aan te passen ingevolge de afschaffing van de winstbewijzen; meer bepaald werd het huidige artikel.9 van de statuten integraal geschrapt.

2° De vergadering besliste over te gaan tot diverse statutenwijzigingen teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing, met de huidige wetgeving alsmede met nieuwe afspraken tussen de aandeelhouders, en derhalve :

- vervanging van de eerste zin van Artikel 3: Zetel door de volgende tekst

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1853 Strombeek-Bever, Romeinsesteenweg 564 bus 4, Heizel Business Park gebouw !l."

- schrapping van Artikel 9: Winstbewijzen ingevolge de hiervoor genomen beslissing tot afschaffing van de 1.400 winstbewijzen en derhalve hernummering van de artikelen van de statuten,

- Vervanging van huidig Artikel 10: Bestuur (dat alsdan Artikel 9 wordt) door de volgende tekst (door onder meer een passage te schrappen die tevens in huidig Artikel 11 staat)

"Onverminderd bijzondere afspraken in aandeelhoudersovereenkomsten wordt de Vennootschap bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. De raad van bestuur mag evenwel uit slechts twee bestuurders bestaan onder de voorwaarden voorzien door artikelen 518 en 519 van het wetboek van vennootschappen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist."

- Toevoeging in fine van huidig Artikel 12: Voorzitter (dat alsdan Artikel 11 wordt) van de volgende tekst: "Dit artikel geldt onverminderd eventuele bijzondere afspraken gemaakt in aandeelhoudersovereenkomsten".

- Inlassing van volgende nieuwe vierde paragraaf in huidig Artikel 13: Werking vergadering (dat alsdan Artikel 12 wordt):

"De raad van bestuur kan tevens rechtsgeldig beraadslagen en besluiten bij wijze van telefoon- en/of videoconferentie, voor zover in toepassing van deze technieken alle bestuurders daadwerkelijk en gelijktijdig aan de beraadslaging en stemming kunnen deelnemen."

- vervanging van de huidige Artikelen 15, 16 en 17 (Bevoegdheid, Bij-zondere volmachten, Orgaan van vertegenwoordiging betreffende het dageliiks bestuur) door één nieuw artikel (dat alsdan het nieuw artikel 14 zal zijn) getiteld "Bestuur" en dat zal luiden als volgt :

"Algemeen

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto Naam en hcxedanighv ù van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd rie re hisper;oon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naa'n er. 1; aridteken.nq

e. " mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviescomité directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden overgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder"

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht."

- vervanging van het huidig Artikel 18: Vertegenwoordiging (dat alsdan artikel 15 wordt) door de volgende tekst :

"De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar, rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door één gedelegeerd bestuurder; alleen handelend, ook indien er meerdere gedelegeerde bestuurders zijn;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen; indien er meerdere gedelegeerd bestuurders zijn of personen aan wie het dagelijks beheer is opgedragen, zal elke gedelegeerde bestuurder of algemeen directeur individueel vertegenwoordigings- en handtekeningsbevoegd zijn;

- overeenkomstig artikel 524bis van hef Wetboek van Vennootschappen, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.".

- Invoeging van een nieuw Artikel 16: Notulen dat luidt als volgt :

"De besluiten van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen, ondertekend door de leden van het bureau en door de bestuurders die erom verzoeken. Het bureau zal erop aandringen dat alle of minstens de meerderheid van de aanwezige of rechtsgeldig vertegenwoordigde bestuurders eveneens de notulen mee ondertekenen. Deze notulen worden in een speciaal register opgetekend of ingebonden. De volmachten, net als andere schriftelijke adviezen, worden daaraan gehecht.

De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd, worden ondertekend door één gedelegeerd bestuurder."

- Inlassing in fine van huidig Artikel 19: Toezicht (dat alsdan Artikel 17 wordt) van volgende nieuwe paragraaf:

"De bezoldiging van de eventuele commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld. Zij kan slechts worden gewijzigd met instemming van de partijen. De bezoldiging verbonden aan uitzonderlijke werkzaamheden of bijzondere opdrachten uitgevoerd door de commissaris of door de met de commissaris verbonden personen wordt vermeld in de toelichting bij de jaarrekening overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

- Vervanging van de laatste paragraaf van huidig Artikel 20: Algemene vergadering (dat alsdan Artikel 18 wordt) door de volgende tekst :

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 27 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering dan wel op de door de raad van bestuur specifiek daartoe bepaalde datum".

- Vervanging van het huidig Artikel 21 van de statuten (dat alsdan Artikel 19 wordt) door de volgende tekst "Artikel 19: Toelating tot de vergadering

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedani,iteid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) nevnegd de re J.#-ir t,e rron ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

Verso Naart er hen,JtekE n na

mod 11.1

certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling ' opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

- Inlassing van een nieuw Artikel 23: "Beraadslaging  vraagrecht besluiten" luidend als volgt "Quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet of de statuten een aanwezigheidsquorum vereisen.

Vraagrecht

De bestuurders en eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

Besluiten

in de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet of de statuten een bijzondere meerderheid voorzien en onverminderd eventuele bijzondere meerderheden afgesproken tussen de aandeelhouders.

De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Bestuurders en eventuele commissaris worden benoemd bij gewone meerderheid. is deze niet bereikt, dan wordt een herstemming gehouden over de twee kandidaten die in de eerste stembeurt het grootste aantal stemmen hebben behaald.

Bij staking van stemmen is de oudste in leeftijd van beide kandidaten benoemd."

- Vervanging van het eerste lid van het huidig Artikel 25: Stemrecht (dat alsdan Artikel 24 wordt) door de volgende tekst

"Elk aandeel geeft recht op één stem."

- Inlassing van een nieuw Artikel 28: Notulen, luidend als volgt :

"Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris, de stemopnemers, de aanwezige bestuurders en door de aandeelhouders die erom verzoeken,

De afschriften voor derden alsook de uittreksels of kopieën worden door één gedelegeerd bestuurder ondertekend."

- vervanging van het huidig Artikel 32: Vereffenaars door de volgende tekst :

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Kristof De Creus en/of de heer Sebastiaan De Maeseneer, advocaten, en/of Mevrouw Heidi Vanderhulst, paralegal, bij het advocatenkantoor Olislaegers & De Creus, met kantoor te 1831 Diegem, Culliganlaan 1a,met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, het verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 660 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten)

Uitgereikt véór registratie in toepassing van artikel 173, 1 "bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

21/11/2014
ÿþ11

91

IYI

MM Md 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rlborgOiran /onfve on o

P

1 2 NOV. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank Van j ,handel Brussel

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0878.652.625

TOBIUS

Naamloze Vennootsohap

Romeinsesteenweg 564 B4 - 1853 Strombeek-Bever

Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering d.d. 2 juni 2014:

Met éénparigheid van stemmen wordt herbenoemd als commissaris de BVBA Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren, gevestigd te Bredastraat 140, bus 302, 2060 Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Wouters, bedrijfsrevisor, voor een periode van 3 jaar, dit is tot en met de algemene vergadering van 2017.

LPPO BVBA VLINPRO BVBA

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Lode Peeters Xavier Van Looy

Vaste vertegenwoordiger Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/12/2014
ÿþMo J word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neer alop ontvrtyeri op

0 3 IJEC. 201/1

ter griffie van de Nederiandstalige

rechtbank v ieoohanrlel r cis

0878.652.625

TOBIUS

Naamloze Vennootschap

Romeinsesteenweg 564 B4 - 1853 Strombeek-Bever

Herbenoeming bestuurders I gedelegeerd bestuurder

Ondernemingsnr : Benaming

(volgit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering d.d. 3 juni 2013:

De aandeelhouders herbenoemen de volgende personen tot bestuurder met ingang van 01/06/2013 en dit voor een duurtijd van zes jaar die afloopt op de gewone algemene vergadering van 01/06/2019:

- LPPO BVBA, Sint-Huybrechtstraat 111 te 1785 Merchtem;

- VLINPRO BVBA, Geelgorslaan 1 te 2950 Kapellen.

Dit mandaat is bezoldigd.

- De heer Lode Peeters, Sint-Huybrechtstraat 111 te 1785 Merchtem;

- De heer Xavier Van Looy, Geelgorslaan 1 te 2950 Kapellen.

Dit mandaat is onbezoldigd.

De voltallige raad van bestuur, alhier tussenkomend, beslist om met onmiddellijke ingang en voor

onbepaalde duur tot gedelegeerd bestuurder (orgaan van dagelijks bestuur) te herbenoemen:

- LPPO BVBA, Sint-Huybrechtstraat 111 te 1785 Merchtem;

- VLINPRO BVBA, Geelgorslaan 1 te 2950 Kapellen,

Dit mandaat komt automatisch ten einde wanneer het mandaat van deze rechtspersoon als

bestuurder eindigt. Dit mandaat van gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

LPPO BVBA VLINPRO BVBA

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Lode Peeters Xavier Van Looy

Vaste vertegenwoordiger Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 02.07.2013 13262-0452-035
04/02/2015
ÿþMou Woru 11.1

I e 1 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van iaMielegd/ontvangen op

2 3 JAN. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0878852825

Benaming

(voluit) : TOBIUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Romeinsesteenweg 564, bus 4, 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder, verlenging bestuurdersmandaat, aanduiding voorzitter raad van bestuur

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 12 januari 2015: Na beraadslaging neemt de vergadering, telkens met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten: 1.De vergadering neemt kennis van het ontslag van:

a.de heer Lode Peeters, wonende te 1785 Merchtem, Sint-Huybrechtstraat 111;

b.de heer Xavier Van Looy, wonende te 2950 Kapellen, Geelgorslaan 1;

als bestuurders van de Vennootschap, en dit met ingang van 12 januari 2015. De vergadering dankt Lode Peeters en Xavier Van Looy voor de uitvoering van hun mandaat als bestuurder.

2.De vergadering benoemt:

a.de Naamloze Vennootschap EMV Beheer, met maatschappelijke zetel te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Venstraat 1, en ondernemingsnummer 0427.023.395, vast vertegenwoordigd door de heer Etienne Schreurs;

b.de Naamloze Vennootschap ASSUA, met maatschappelijke zetel te 1853 Strombeek-Bever, Romeinsesteenweg 564, bus 4, Heizel Business Park gebouw Il, en ondernemingsnummer 0507.634.058, vast vertegenwoordigd door de heer Lode Peeters;

als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 12 januari 2015. Het mandaat zal eindigen op de jaarvergadering die zal worden gehouden in 2020 om de jaarrekening over het boekjaar 2019 goed te keuren.

3.De vergadering verlengt het bestuursmandaat van (i) LPPO BVBA, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Sint-Huybrechtstraat 111, en ondernemingsnummer 0878.447.143, vast vertegenwoordigd door de heer Lode Peeters, en van (ii) VLINPRO BVBA, met maatschappelijke zetel te Geelgorslaan 1, 2950 Kapellen, en ondernemingsnummer 0878.398.544, vast vertegenwoordigd door de heer Xavier Van Looy, dat conform de vorige benoemingsbeslissing een einde neemt ter gelegenheid van de jaarvergadering van 1 juni 2019, tot aan de jaarvergadering die zal worden gehouden in 2020 om de jaarrekening over het boekjaar 2019 goed te keuren.

4.De vergadering verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer Kristof De Creus en de heer Sebastiaan De Maeseneer, beiden advocaat bij het kantoor Olislaegers & De Creus Advocaten, met zetel te Culliganlaan la, 1831 Diegem, en aan mevrouw Heidi Vanderhuist, paralegal bij het advocatenkantoor voornoemd, elk individueel bevoegd, om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle publicatie- en neerleggingsformaliteiten te vervullen in verband met de beslissingen die door de algemene vergadering werden genomen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 12 januari 2015:

Na bespreking en beraadslaging neemt de raad van bestuur de hierna volgende beslissingen met unanimiteit:

4.De raad van bestuur duidt onder haar leden EMV Beheer NV, vast vertegenwoordigd door Etienne Schreurs, aan als voorzitter van de raad van bestuur en dit voor de duur van 4 jaar, tot aan de algemene vergadering van 2019 die de jaarrekening over het boekjaar 2018 zal goedkeuren. De voorzitter is herkiesbaar.

In geval de voorzitter verhinderd is of zijn functie tijdelijk niet kan uitoefenen, zal de heer Lode Peeters, ais vaste vertegenwoordiger van LPPO BVBA, of indien laatstgenoemde verhinderd is, de heer Xavier Van Looy, als vaste vertegenwoordiger van VLINPRO BVBA, tijdelijk de functie van voorzitter waarnemen.

5.0e raad van bestuur beslist om de volgende bestuurders te benoemen tot Gedelegeerd Bestuurders en dit voor de duur van hun bestuursmandaat, dit is in eerste instantie tot aan de jaarvergadering van het jaar 2020:

a.de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LPPO, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Sint-Huybrechtstraat 111, en ondernemingsnummer 0878.447,143, vast vertegenwoordigd door de heer Lode Peeters;

b.de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VLINPRO, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Geelgorslaan 1, en ondernemingsnummer 0878.398.544, vast vertegenwoordigd door de heer Xavier Van Looy;

De raad van bestuur beslist om de volgende bestuurder eveneens te benoemen tot Gedelegeerd Bestuurder en dit voor de duur van haar bestuursmandaat, dit is in eerste instantie tot aan de jaarvergadering van het jaar 2020:

a.de Naamloze Vennootschap EMV Beheer, met maatschappelijke zetel te 3670 Meeuwen-Grultrode, Venstraat 1, en ondernemingsnummer 0427,023.395, vast vertegenwoordigd door de heer Etienne Schreurs;

De raad van bestuur beslist dat onder dagelijks bestuur van de Vennootschap wordt verstaan: alle verrichtingen die nodig zijn voor het dagelijks aansturen van de Vennootschap, zowel op het vlak van human resources, operationeel, commercieel, financieel en administratief, logistiek, marketing en sales en die wegens de noodzaak van een snelle opvolging en eerder beperkt belang niet de bijeenroeping van de raad van bestuur verantwoorden. Als richtlijn zal gelden dat, gelet op de omvang van de Vennootschap en de aard van haar activiteiten, alle beslissingen en handelingen die kaderen in de uitvoering van het business plan en/of budget, zullen beschouwd worden als behorend tot het dagelijks beheer, alsook eventuele handelingen of beslissingen die niet kaderen in het businessplan of budget, doch die de waarde van EUR 150.000 niet te boven gaan. Handelingen of beslissingen die EUR 150.000 te boven gaan, zullen voor doeleinden van het dagelijks bestuur van de Vennootschap behoren tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur verduidelijkt dat, in de mate dat de definitie van dagelijks bestuur strijdig zou zijn met de wettelijke invulling daarvan, de beperkingen en kwalificaties niet aan derden tegenstelbaar zijn.

Elke gedelegeerd bestuurder is in beginsel individueel bevoegd voor dadenbeslissingen van dagelijks bestuur. Evenwel beslist de raad van bestuur dat de hierna volgende handelingen of beslissingen enkel rechtsgeldig zullen kunnen worden gesteld of besloten op niveau van het dagelijks bestuur door alle gedelegeerd bestuurders, handelend als college in toepassing van een collegiale besluitvorming volgens het principe van de beraadslagende lichamen:

-alle zaken die betrekking hebben op de relatie met de banken van de Vennootschap en de aldaar uitstaande kredieten;

-het aangaan van zekerheden of het verlenen van garanties ten behoeve van derden; voor eigen verbintenissen, of verbintenissen van derden, zelfs indien deze kaderen in de normale bedrijfsvoering;

-investeringen (in materiële, immateriële of financiële vaste activa) die een waarde van 75.000 EUR te boven gaan;

-de aanwerving of beëindiging van personeelsleden en/of zelfstandige dienstverleners van de Vennootschap;

-wijziging van de arbeidsvoorwaarden van de personeelsleden;

-wijziging van het arbeidsreglement;

-wijziging van commerciële voorwaarden met klanten en/of leveranciers;

-beëindiging van belangrijke of langdurige klanten en/of leveranciersrelaties van de Vennootschap;

-in het algemeen, aile handelingen en/of beslissingen die de waarde van 75.000 EUR te boven gaan (doch

zich situeren onder de 150.000 EUR).

6.De raad van bestuur verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer Kristof De Creus en de heer Sebastiaan De Maeseneer, beiden advocaat bij het kantoor Olislaegers & De Creus

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

e behouden

aan het rBelgisch Staatsblad

Advocaten, met zetel te Culliganlaan la, 1831 Diegem, en aan mevrouw Heidi Vanderhulst, paralegal bij het advocatenkantoor voornoemd, elk individueel bevoegd, om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle publicatie- en neerleggingsformaliteiten te vervullen in verband met de beslissingen die door de raad van bestuur werden genomen.

Kristof De Creus

Bijzonder volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 30.07.2012 12368-0418-034
02/07/2012
ÿþ M°d Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

2 JùNie 2012

Griff

111 111111 111E Ii t I ll 11111

" iazzsa~a+

be

a

B

su

Ondernemingsnr : 0878.652.625

Benaming

(voluit) : TOBIUS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ROMEINSESTEENWEG 564 BUS 4 -1853 STROMBEEK-BEVER (volledig adres)

Onderwerp akte : (HER)BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering gehouden 1 juni 2011 op de zetel van de vennootschap,

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot commissaris en dit: voor een periode van 3 boekjaren

- BVBA Wouters Van Merode & C° bedrijfsrevisoren, met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 64514 met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Wouters.

Het mandaat gaat in op heden en eindigt onmiddelijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde beraadslaagt en besluit.

Voor eensluidend uittreksel

LPPO BVBA

Gedelegeerd Bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Lode Peeters

VMinpra BVBA

Gedelegeerd Bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Xavier Van Looy

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Nniteur_belge

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 28.07.2011 11351-0242-025
03/03/2015
ÿþ;

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111,111111111111

Ondernemingsnr : 0878652625

Benaming

(votuit) : TOBIUS

(verkort) :

nergelegd/ontvangen op

1 g FER, 2015

ter griffie ven de Nefiêrlandatalj e rechtbank yan I"sOphandel Brussel

"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Romeinsesteenweg 564, bus 4, 1853 Strombeek-Bever (volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere volmachten

Uittreksel uit de notulen van vergadering van de raad van bestuur van 26 januari 2015:

Na bespreking en beraadslaging neemt de raad van bestuur de hierna volgende beslissingen met unanimiteit:

Eerste besluit

De raad van bestuur beslist om de hierna volgende bijzondere volmachten toe te kennen aan de hierna volgende personen in het kader van de hen toegewezen functies:

A/ BVBA LPPO, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Sint-Huybrechtstraat 111, en ondernemingsnummer 0878.447.143, vast vertegenwoordigd door de heer Lode Peeters, zal de functie waarnemen als Chief Executive Officer (CEO), en zal in dat opzicht alle taken waarnemen die gebruikelijkerwijze door een CEO van een organisatie zoals de Vennootschap worden waargenomen binnen de algemene strategie, visie en waarden aangenomen door de raad van bestuur en/of het directiecomité van ASSUA groep. Een meer gedetailleerde beschrijving van de taken van de CEO ligt ter inzage op de zetel van de Vennootschap.

BI BVBA VL1NPRO, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Geelgorslaan 1, en ondernemingsnummer 0878.398.544, vast vertegenwoordigd door de heer Xavier Van Looy, zal de functie waarnemen ais Chief Financial Officer ("CFO"),.en zal in dat opzicht alle taken van financieel en administratief management waarnemen die gebruikelijkerwijze door een CFO van een organisatie zoals de Vennootschap worden waargenomen binnen het globale budget en business plan en binnen de aangenomen strategische doelstellingen van ASSUA groep. Een meer gedetailleerde beschrijving van de taken van de CFO ligt ter inzage op de zetel van de Vennootschap.

De raad van bestuur verleent hierbij bijzondere volmacht aan de CEO en de CFO om de Vennootschap extern te vertegenwoordigen voor alle operationele handelingen, in de breedst mogelijke zin van het woord, die kaderen binnen de courante bedrijfsactiviteit van de Vennootschap, waaronder doch niet beperkt tot het aangaan van klanten- en leverancierscontracten, het plaatsen van bestellingen, het aangaan van leasing- of financieringscontracten voor roerende activa, het intekenen op aanbestedingen en offertes, aanwervingen, recrutering alsook het beëindigen van personeel en/of zelfstandige dienstverleners, het opmaken van interne, en/of externe documenten/formulieren etc, voorgeschreven door de arbeids-, sociale zekerheids- of fiscale wetgeving, bankverrichtingen en bankoverschrijvingen vanuit de diverse rekeningen waarvan de Vennootschap titularis is, het verlenen van garanties ten gunste van derden voor verbintenissen van de Vennootschap in de courante bedrijfsactiviteit, enz... als volgt:

- door de handtekening van hetzij de CEO, hetzij de CFO, voor handelingen tot 500.000 EUR;

- door de gezamenlijke handtekening van de CEO en de CFO, voor handelingen boven de 500.000 EUR;

C/ De raad van bestuur verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw An Brosens, in haar hoedanigheid van Human Resources Director en eindverantwoordelijke voor aile human resources aangelegenheden in de meest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

brede zin van het woord binnen de Vennootschap, om de Vennootschap afzonderlijk en met haar handtekening alleen te vertegenwoordigen voor alle human resources aangelegenheden in de meest brede zin van het woord tot een waarde/bedrag van 100.000 EUR. Voor handelingen die dit bedrag overschrijden zal de bijkomende handtekening nodig zijn van hetzij de CEO, hetzij de CFO.

D/ De raad van bestuur verleent bijzondere volmacht aan:

(i) ALEA COMMUNICATIONS BVBA, met maatschappelijke zetel te 2235 Hulshout, Hoekstraat 20, en ondernemingsnummer 0820.735.113, vast vertegenwoordigd door de heer Rudi Van Den Wyngaert, en de heer Eric Gods; in hun respectievelijke functies van Sales Director Digital Business Solutions en Delivery Director Digital Business Solutions,

(ii) OYA BVBA, met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Doelhaagstraat 17, en ondememingsnummer 0810.510.521, vast vertegenwoordigd door de heer Saiid El Belhadji, en PING-CONSULT BVBA, met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Hoevenstraat 73, en ondememingsnummer 0894.945.061, vast vertegenwoordigd door de heer Guy Peeters; in hun respectievelijke functies van Director Professional Services en (non-executive) Director Professional Services,

om, elk afzonderlijk de Vennootschap te vertegenwoordigen:

al voor alle operationele en commerciële handelingen die kaderen binnen hun business unit en praktijkdomein, waaronder doch niet beperkt tot het aangaan van klanten- en leverancierscontracten, het onderschrijven van aanbestedingen en offertes en andere gelijksoortige operationele handelingen in de normale bedrijfsvoering, voor een bedrag tot 250.000 EUR.

Voor de genoemde operationele en commerciële handelingen tussen de 250.000 EUR en 500.000 EUR zal naast de handtekening van voornoemde bijzondere volmachthouders bijkomend een handtekening nodig zijn van hetzij de CEO, hetzij de CFO. Voor de genoemde operationele en commerciële handelingen die 500.000 EUR te boven gaan, zal bijkomend de handtekening van zowel de CEO ais de CFO nodig zijn.

b/ voor recrutering en aanwerving van medewerkers en/of dienstverleners binnen hun respectievelijke business unit, voor zover de patronale loonkost (voor werknemers) of de totale vergoeding (voor zelfstandige dienstverleners) 65.000 EUR op jaarbasis niet overstijgt,

Voor recrutering en aanwervingen binnen de respectievelijke business units waarvoor de bedoelde patronale loonkost of totale vergoeding 65.000 EUR op jaarbasis overstijgt doch niet hoger is dan 100.000 EUR, zal naast de handtekening van de voornoemde bijzondere volmachthouders bijkomend een handtekening nodig zijn van hetzij de HR Director, hetzij de CEO of de CFO (bij afwezigheid van de HR Director),

Voor recruteringen en aanwervingen binnen de respectievelijke business units, waarvan de patronale kost en/of totale vergoeding 100.000 EUR te boven gaat, kan enkel de HR Director ondertekenen, samen met de CEO of de CFO.

EI De raad van bestuur verleent bijzondere volmacht aan:

(i) de heer Karl Hendrickx, in zijn hoedanigheid van Business Unit Manager Product Solutions,

(ii) de heer Nicolas Vercauteren, in zijn hoedanigheid van Business Unit Manager Support Services,

(iii) Lutgens & Associates NV, met maatschappelijke zetel te 3920 Lommel, Albert Servaesdreef 27, en ondememingsnummer 0440.547.175, vast vertegenwoordigd door de heer Eduard Lutgens, in haar hoedanigheid van Business Unit Manager Infrastructure & Security Solutions,

om, elk afzonderlijk de Vennootschap te vertegenwoordigen:

al voor alle operationele en commerciële handelingen die kaderen binnen hun business unit en praktijkdomein, waaronder doch niet beperkt tot het aangaan van klanten- en leverancierscontracten, het onderschrijven van aanbestedingen en offertes en andere gelijksoortige operationele handelingen in de normale bedrijfsvoering, voor een bedrag tot 150.000 EUR.

Voor de genoemde operationele en commerciële handelingen tussen de 150.000 EUR en 250.000 EUR zal naast de handtekening van voornoemde bijzondere volmachthouders bijkomend een handtekening nodig zijn van hetzij de CEO, hetzij de CFO. Voor de genoemde operationele en commerciële handelingen die 250.000 EUR te boven gaan, zal bijkomend de handtekening van zowel de CEO als de CFO nodig zijn.

b/ voor recrutering en aanwerving van medewerkers en/of dienstverleners binnen hun respectievelijke business unit, voor zover de patronale loonkost (voor werknemers) of de totale vergoeding (voor zelfstandige dienstverleners) 65.000 EUR op jaarbasis niet overstijgt.

Voii1-bbehour~len aan het Belgisch Staatsblad

Voor recrutering en aanwervingen binnen de respectievelijke business units waarvoor de bedoelde patronale kost of totale vergoeding 65.000 EUR op jaarbasis overstijgt doch niet hoger is dan 100.000 EUR, zal naast de handtekening van de voornoemde bijzondere volmachthouders bijkomend een handtekening nodig zijn van hetzij de HR Director, hetzij de CEO of de CFO (bij afwezigheid van de HR Director).

Voor recruteringen en aanwervingen binnen de respectievelijke business units, waarvan de patronale kost en/of totale vergoeding 100.000 EUR te boven gaat, kan enkel de HR Director ondertekenen, samen met de CEO of de CFO.

F/ De raad van bestuur verleent bijzondere volmacht aan alle personen die als "recrutement & HR officers" werkzaam zijn binnen het HR Departement om de Vennootschap elk afzonderlijk te vertegenwoordigen in het kader van de rekrutering en aanwerving van personeel en onafhankelijke dienstverleners, voor zover de patronale loonkost (voor werknemers) of de totale vergoeding (voos zelfstandige dienstverleners) het bedrag van 65.000,00 EUR op jaarbasis niet overstijgt.

Voor recrutering en aanwervingen waarvoor de bedoelde patronale loonkost of totale vergoeding hoger ligt dan 65.000 EUR doch lager dan 100.000 EUR op jaarbasis, zal naast de handtekening van de voornoemde bijzondere volmachthouders bijkomend een handtekening nodig zijn van hetzij de HR Director, hetzij de CEO of de CFO (bij afwezigheid van de HR Director).

Recruteringen en aanwervingen waarvan de bedoelde patronale loonkost of totale vergoeding hoger ligt dan 100.000 EUR behoren niet meer tot de bevoegdheid van de recrutement en HR officers. Deze kunnen slechts rechtsgeldig gebeuren mits de handtekening van de HR Director samen met hetzij de CEO hetzij de CFO.

G/ de raad van bestuur verleent bijzondere volmacht aan alle personen die als "Accountmanager" werkzaam zijn binnen de diverse business units van de Vennootschap om de Vennootschap elk afzonderlijk te vertegenwoordigen voor het afsluiten en ondertekenen van "purchase orders" (PO's) en "work orders" (WO's) en aanbestedingen tot een bedrag van 85.000 EUR;

Voor PO's, WO's en aanbestedingen die 85.000 EUR overschrijden alsook voor contracten die bezwarende bedingen bevatten (zoals bijvoorbeeld niet-concurrentie of niet-afwervingsbedingen, bedingen inzake de bescherming van intellectuele eigendom etc...) wordt een dubbele handtekening voorzien en dient de Accountmanager samen te tekenen hetzij met de Director van de business unit waarvoor de Accountmanager werkzaam is, hetzij met de CEO of CFO (bij afwezigheid van de betreffende Director).

H/ de raad van bestuur verleent bijzondere volmacht aan alle personen die als "Accounting Officer» werkzaam zijn, om de Vennootschap elk afzonderlijk te vertegenwoordigen voor het uitvoeren van betalingen van goedgekeurde (d.w.z. niet geprotesteerde) facturen middels bankoverschrijving tot een bedrag van 50.000 EUR.

l/ de raad van bestuur verleent bijzondere volmacht aan alle personen die als "Marketing & Communication Officers" voor de Vennootschap werkzaam zijn, om de Vennootschap elk afzonderlijk te vertegenwoordigen voor het aanvaarden van offertes, het doen van bestellingen en het ondertekenen van contracten inzake Marketing en Communicatieaangelegenheden voor een bedrag tot 20.000 EUR.

JI de raad van bestuur beslist dat alle middels huidige beslissingen toegekende bijzondere volmachten geldig zijn tot aan hun herroeping en dat deze in elk geval een einde zullen nemen wanneer de tewerkstelling van een bijzondere volmachthouder (als werknemer of als zelfstandige dienstverlener) voor de vennootschappen van ASSUA Groep een einde neemt, om welke reden dan ook.

Tweede besluit

De raad van bestuur verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer Kristof De Creus en de heer Sebastiaan De Maeseneer, beiden advocaat bij het kantoor Olislaegers & De Creus Advocaten, met zetel te Cultiganlaan la, 1831 Diegem, en aan mevrouw Heidi Vanderhutst, paralegal bij het advocatenkantoor voornoemd, elk individueel bevoegd, om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle publicatie- en neerleggingsformaliteiten te vervullen in verband met de beslissingen die door de raad van bestuur werden genomen.

Heidi Vanderhulst

Bijzonder volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 27.07.2010 10370-0045-023
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 01.07.2009 09347-0020-024
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 02.07.2008 08346-0362-016
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 04.07.2007 07353-0181-014
03/07/2015
ÿþ Moe WoM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MS "

ter griffie van de Ne~rlandstalige recht~tnk van koop~iaridel Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0878652625 Benaming

(voluit) : TOBIUS (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Romeinsesteenweg 564, bus 4, 1853 Strombeek-Bever (volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping en toekenning bijzondere volmacht

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 13 maart 2015:

Na bespreking en beraadslaging neemt de raad van bestuur de hierna volgende beslissingen met unanimiteit

Eerste besluit

De raad van bestuur beslist unaniem om de bijzondere volmacht die toegekend werd aan OYA BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Said El Belhadji, bij beslissing van de raad van bestuur van 26 januari 2015, definitief te herroepen met ingang van 10 maart 2015.

Tweede besluit

De raad van bestuur verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, áan de heer Kristof De Creus en de heer Sebastiaan De Maeseneer, beiden advocaat bij het kantoor Olislaegers & De Creus Advocaten, met zetel te Culliganlaan la, 1831 Diegem, en aan mevrouw Heidi Vanderhulst, paralega! bij het advocatenkantoor voornoemd, elk individueel bevoegd, om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle publicatie- en neerleggingsformaliteiten te vervullen in verband met de beslissingen die door de raad van bestuur werden genomen.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 27 april 2015:

Na bespreking en beraadslaging neemt de raad van bestuur de hierna volgende beslissingen met unanimiteit,

eerste besluit

De raad van bestuur beslist om de hierna volgende bijzondere volmacht toe te kennen aan Dexteris BVBA, met ondernemíngsnummer 0464.92L928, vast vertegenwoordigd door de heer Thierry Parquet, in haar functie van "Director Professional Services", teneinde de Vennootschap te vertegenwoordigen:

a/ voor alle operationele en commerciële handelingen die kaderen binnen de business unit Professional services en haar praktijkdomein, waaronder doch niet beperkt tot het aangaan van klanten- en leverancierscontracten, het onderschrijven van aanbestedingen en offertes en andere gelijksoortige operationele handelingen in de normale bedrijfsvoering, voor een bedrag tot 250.000 EUR.

Voor de genoemde operationele en commerciële handelingen tussen de 250.000 EUR en 500.000 EUR zal naast de handtekening van voornoemde bijzondere volmachthouder bijkomend een handtekening nodig zijn van hetzij de CEO, hetzij de CFO. Voor de genoemde operationele en commerciële handelingen die 500.000 EUR te boven gaan, zal bijkomend de handtekening van zowel de CEO als de CFO nodig zijn.

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

bl voor rekrutering en aanwerving van medewerkers en/of dienstverleners binnen de business unit Professional Services, voor zover de patronale loonkost (voor werknemers) of de totale vergoeding (voor zelfstandige dienstverleners) 65.000 EUR op jaarbasis niet overstijgt,

Voor rekrutering en aanwervingen binnen de business unit Professional Services waarvoor de bedoelde patronale loonkost of totale vergoeding 65.000 EUR op jaarbasis overstijgt doch niet hoger is dan 100.000 EUR, zal naast de handtekening van de voornoemde bijzondere volmachthouder bijkomend een handtekening nodig zijn van hetzij de HR Director, hetzij de CEO of de CFO (bij afwezigheid van de HR Director).

Voor rekruteringen en aanwervingen binnen de business unit Professional Services, waarvan de patronale kost en/of totale vergoeding 100.000 EUR te boven gaat, kan enkel de HR Director ondertekenen, samen niet de CFE0 of de CFO.

Tweede besluit

De raad van bestuur verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer Kristof De Creus en de heer Sebastiaan De Maeseneer, beiden advocaat bij het kantoor Olislaegers & De Creus Advocaten, met zetel te Culliganlaan la, 1831 Diegem, en aan mevrouw Heidi Vanderhulst, paralegal bij het advocatenkantoor voornoemd, elk individueel bevoegd, om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle publicatie- en neerleggingsformaliteiten te vervullen in verband met de beslissingen die door de raad van bestuur werden genomen.

Heidi Vanderhulst

Bijzonder volmachthouder

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

y,crsie

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va rWregd/ontvangen op

1

Fet

a 9 Mil e015

ter griffie van i`locloriandst :liga

~`nrtt444~~f~1~ Mei{ I:'," Sr:ir~`l~';Cr'tjci Brt~::~.~:.1

~il

Ondernemingsnr : 0878652625

Benaming

(voluit) : TOBIUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Romeinsesteenweg 564, bus 4, 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning bijzondere volmacht

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 3 juni 2015:

Na bespreking en beraadslaging neemt de raad van bestuur de hierna volgende beslissingen met unanimiteit:

Eerste besluit

N de raad van bestuur beslist om de hierna volgende bijzondere volmacht toe te kennen aan de hierna volgende personen in het kader van de hen toegewezen functies:

(i)Mevrouw Ann Depoortere, in haar hoedanigheid van Project Management Office (PMO) verantwoordelijke

(ii)De heer Jim verbist, in zijn hoedanigheid van Manager Knowledge Center Technology & Innovation,

om, elk afzonderlijk de Vennootschap te vertegenwoordigen:

voor operationele en commerciële handelingen, onder meer in het kader van aanbestedingsprocedures, over de diverse praktijkdomeinen en business units heen, waaronder doch niet beperkt tot het aangaan van klanten- en leverancierscontracten, het onderschrijven van aanbestedingen en offertes en andere gelijksoortige operationele handelingen in de normale bedrijfsvoering, voor een bedrag tot 150.000 EUR.

Wanneer deze handelingen zich situeren tussen de 150.000 EUR en 250.000 EUR zat naast de handtekening van voornoemde bijzondere volmachthouders bijkomend een handtekening nodig zijn van hetzij de heer Eric Goris ("Delivery Director Digital Business Solutions"), hetzij Dexteris BVBA, met ondernemingsnummer 0464.927.928, vast vertegenwoordigd door de heer Thierry Parquet ("Director Professional Services").

Wanneer deze handelingen 250.000 EUR te boven gaan, zal naast de handtekening van voornoemde bijzondere volmachthouders bijkomend een handtekening nodig zijn van hetzij LPPO BVBA, met ondernemingsnummer 0878.447.143, vast vertegenwoordigd door Lode Peeters, in haar hoedanigheid van "CEO", hetzij VLINPRO BVBA, met ondernemingsnummer 0878.398.544, vast vertegenwoordigd door Xavier Van Looy, in haar hoedanigheid van "CFO".

B/ de raad van bestuur beslist dat aile middels huidige beslissing toegekende bijzondere volmachten geldig zijn tot aan hun herroeping en dat deze in elk geval een einde zullen nemen wanneer de tewerkstelling van een bijzondere volmachthouder (als werknemer of ais zelfstandige dienstverlener) voor de vennootschappen van de ASSUA Groep een einde neemt, om welke reden dan ook.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vo ç-

ti { berróùden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tweede besluit

De raad van bestuur verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer Kristof De Creus en de heer Sebastiaan De Maeseneer, beiden advocaat bij het kantoor Olislaegers & De Creus Advocaten, met zetel te Culliganlaan 1a, 1831 Diegem, en aan mevrouw Heidi Vanderhuist, paralegal bij het advocatenkantoor voornoemd, elk individueel bevoegd, om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle publicatie- en neerleggingsformaliteiten te vervullen in verband met de beslissingen die door de raad van bestuur werden genomen.

Kristof De Creus

Bijzonder volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TOBIUS

Adresse
ROMEINSESTEENWEG 564, BUS 4 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande