TOLCONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOLCONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.381.285

Publication

26/01/2015
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 26 december 2014, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap' "TOLCONSULT", niet maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Neerhoflaan 83. Ondernemingsnummer BE: 0440.381.285 RPR Brussel, volgende beslissingen genomen heeft;

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de rechtsvorm van de vennootschap TOLCONSULT om te zetten (zonder verandering van rechtspersoonlijkheid) en de rechtsvorm aan te nemen van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de. waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal; de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

Alle aandelen van de naamloze vennootschap zullen worden omgeruild in dezelfde verhouding en tegen een identiek aantal aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van, dezelfde rechten voor hun eigenaars.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0440.381.285 waaronder, de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregíster te BRUSSEL.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op' 30 SEPTEMBER 2014.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist om, als gevolg van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en met inbegrip van de voorgaande beslissingen, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOLCONSULT' te aanvaarden die luiden als volgt :

HOOFDSTUK I. NAAM ZETEL DOEL -- DUUR.

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij draagt de benaming "TOLCONSULT".

Artikel 2, ZETEL,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, Neerhoflaan 83,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de zaakvoerder(s), mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerder(s), exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten,

Artikel 3. DOEL,

-Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand, en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van verpakkingen allerhande, zowel productie,' handel als transport ervan.

-Het verlenen van advies, management en andere diensten aan bedrijven, privépersonen en instellingen. De' vennootschap kan zelf alle hulpmiddelen aanschaffen, bestuursfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande, maar niet als tussenpersoon (handelsvertegenwoordiger, agent of distributeur) optreden. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- Consultancy

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0440.381.285

Benaming

(voluit) : TOLCONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1780 Wemmel, Neerhoflaan 83 (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging



i



neergelegd/ontvangen op

14 JAN. 2015

Griffie

ter griffie van c' i~rrleri^ndst7,1ige

rechtbank van kcci'pk º%,û1ndël Brussel-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen,

-De import en export, klein- en groothandel, zonder op te treden als commissionair, vertegenwoordiger, agent of distributeur.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden, waarbij vertegenwoordiging onder welke vorm ook wordt uitgesloten.

Deze opsomming in niet beperkend. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als onrechtstreeks door middel van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel, Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belang heeft,

Artikel 4, DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

HOOFDSTUK H. KAPITAAL AANDELEN OBLIGATIES.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDACHTENDERTIGDUIZEND

HONDERDACHTENTACHTIG EURO DRIEËNVEERTIG CENT (¬ 238.188,43).

Het wordt vertegenwoordigd door NEGENDUIZEND ZESHONDERD (9.600) aande-den, zonder vermelding van waarde, die ieder één/negenduizend zeshonderdste (1/9.600ste) van het kapitaal vertegemwoordi-gen. Artikel 6, VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN.

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in speciën wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrij-iving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoe-fend, worden aangekondigd overeen-kom-istig artikel 3W van het Wetboek van vennootschap-pen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

Artikel 7. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA,

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commis-saris of, wanneer die er niet is, een door de zaakvoerder(s) aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. in een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de commissa-iris/bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet de zaakvoerder(s) uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverho-ging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

In de gevallen en onder de voorwaarden toegelaten door het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door het Koninklijk Besluit van 8 oktober 2008, kan de inbreng in natura gebeuren onder verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) zonder de voorafgaandelijke opmaak van een verslag door de zaakvoerder(s) en zonder verslag van de commissaris/bedrijfsrevisor. Indien van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt zullen de zaakvoerder(s) binnen één maand na de effectieve datum van de inbreng in natura de wettelijk vereiste verklaring neerleggen overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 8. OPROEPING TOT BIJSTORTING,

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen Naast de prijs voor de verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de

koper. -

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van aanmaning. Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van de betrokken aandelen, verminderd met het niet volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1.De juiste aanduiding van elke vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen.

2.De gedane stortingen.

3.De overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en door de rechtverkrijgende in geval van overdracht wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging, alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van de aandelen.

Elke vennoot of derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan elke vennoot een certificaat op zijn naam afgeleverd, houdend gelijkluidend uittreksel uit het register van de aandelen en getekend door een zaakvoerder, vermeldende het aantal aandelen dat hij in de vennootschap bezit. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. De vruchtgebruiker kan de blote eigenaar niet vertegenwoordigen bij stemming over kapitaalsverhoging of invereffeningsstelling van de vennootschap.

Uitgifte van aandelen en obligaties

De vennootschap kan aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven,

Artikel 10, OVERDRACHT VAN AANDELEN.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet afgestaan worden onder de levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met de vooraf-gaande, bijzondere en geschreven toestemming van alle vennoten.

In afwijking van voorgaande alinea, zal de toestemming van twee derden van de vennoten volstaan, indien de aandelen worden afgestaan onder de levenden of overgedragen worden wegens overlijden aan een medevennoot of aan de echtgenoot of afstammelingen van de afstanddoener of erflater.

In afwijking van voorgaande alinea's, zal geen enkele toestemming vereist zijn, wan-neer een vennoot al zijn aandelen in hun geheel afstaat onder de levenden of overdraagt wegens overlijden, aan één zijner kinderen of aan zijn echtgenoot, of aan de kinderen van de echtgenoot (met inbegrip van de stiefkinderen),

Artikel 11. VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN OF CERTIFICATEN.

Conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap tot verkrijging van eigen aandelen of certificaten overgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12. AANDELEN ZONDER STEMRECHT,

Conform de artikels 240 en 241 van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap, mits naleving van de voorwaarden gesteld voor statutenwij-izi-iging, overgaan tot de creatie van aandelen zonder stem-recht. HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 13. ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder(s) gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder(s), benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Artikel 14. BEVOEGDHEDEN & VERTEGENWOORDIGING.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerder(s), evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden,

ln al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerder(s) zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen van de vennootschap. Ze zijn slechts aansprakelijk overeenkomstig artikel 262 en volgende van het wetboek van vennootschappen. volmachten

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen,

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Artikel 15. BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel 16. NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER(S).

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of eiders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 17. CONTROLE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge J De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN.

Artikel 18. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand november om 10 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen, Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag. De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 19, STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor de toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek), De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen,

Artikel 20. BUREAU ALGEMENE VERGADERING

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de vennoten.

De vergadering kiest, indien gewenst, één of meerdere stemopnemers.

Deze personen vormen het bureau.

Artikel 21. VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling,

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Onthoudingen en niet geldige stemmen worden niet meegerekend bij het tellen van de stemmen, met uitzondering van stemmingen omtrent een wijziging van de statuten, waar onthoudingen en ongeldige stemmen als negatieve stemmen beschouwd worden.

Verdaging jaarvergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De zaakvoerder(s) geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen en afschriften

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

HOOFDSTUK V. BOEKJAAR -- JAARREKENING  WINSTBESTEDING

Artikel 22. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt/maken de zaakvoerder(s) een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelich-ting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opge-isteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerleg-ging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de zaakvoerder(s).

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschap-epen.

Artikel 23. INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

Artikel 24. WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling,

Artikel 25. KWIJTING

Na goedkeuring van de jaarrekening besluit de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting aan de zaakvoerder en de eventuele commissaris, zelfs wanneer de zaakvoerder enige vennoot is. HOOFDSTUK VI. ONTBI NDIN G  VEREFFENING  OMZETTING

Artikel 26. ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigen voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van cie vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

4 Y Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge De verdeling van de activa door de vereffenaars onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Artikel 27. OMZETTING

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten.

HOOFDSTUK VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 28. ALGEMENE BEPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid,

Artikel 29. OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist,

Artikel 30. OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Artikel 31. OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

ln geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien de enige vennoot erfgenamen en legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het Wetboek van vennootschappen niet van toepassing.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de lidmaatschapsrechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 32. KAPITAALVERHOGING  VOORKEURRECHT

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld zijn de regels met betrekking tot het voorkeurrecht zoals bepaald in artikel vijf en acht van deze statuten niet van toepassing,

Artikel 33. ZAAKVOERDER  BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 34. ONTSLAG

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 35, CONTROLE

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel zeventien van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 36. ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

HOOFDSTUK Mil. ALGEMENE SCHIKKINGEN

Artikel 37. GESCHILLENBESLECHTING

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Artikel 38. WETTELIJKE BEPALINGEN

Voor ai wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 39, WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de

vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de

bestemmeling te houden.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om met ingang van heden, het ontslag te aanvaarden van:

a} bestuurders

-Mevrouw TOLLET Aline, geboren te Gent op 2 april 1993, nationaal nummer 93.04.02-400.66, ongehuwd,

wonende te 1780 Wemmel, Neerhoflaan 83. Die verklaart geen enkele verklaring te hebben afgelegd.

-De heer TOLLET Léon, voornoemd,

-Mevrouw CARDON Véronique, voornoemd

b) gedelegeerd bestuurders

-De heer TOLLET Léon, voornoemd,

-Mevrouw CARDON Véronique, voornoemd

De vergadering benoemt vanaf heden volgende niet - statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur :

-De heer TOLLET Léon, voornoemd,

-Mevrouw CARDON Véronique, voornoemd

Die beiden hier zijn tussengekomen om hun mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist om alle machten te verlenen aan de zaakvoerders, voor de uitvoering van de

' genomen besluiten, namelijk voor het aanpassen van het register van aandelen en volmacht aan de optredende

notaris, om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Alain Cludts, kantoor houdende te Wemmel, Steenweg op

Merchtem 54 evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te

handelen en de macht om indeplaats te stellen, ten einde alle nog noodzakelijke stappen te ondernemen bij de

fiscale en sociale administratie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het handelsregister.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 26/12/2014;

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

-revisoraal verslag

-verslag van het bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Lflk B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

e Z

vote-, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/12/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*12201463*

BRUSSEL

Griffie0 5 DEC 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0440.381.285

Benaming

(voluit) : Tolconsult

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Neerhoflaan 83 -1780 Wemmel

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

De mandaten van Bestuurder en Gedelegeerd Bestuurder van Mevrouw Véronique Cardon, NR 45.06.02-

159.89 wonende te 1780 Wemmel, Neerhoflaan 83 en de Heer Léon Tollet, NR 63.01.15-032.72 wonende te,

1780 Wemmel, Neerhoflaan 83 vervallen tijdens de gewone algemene vergadering van 23 november 2012.

De Vergadering beslist beide mandaten te verlengen tot de algemene vergadering van november 2016..

Hun mandaat is onbezoldigd.

Léon Tollet

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 23.11.2012, NGL 03.12.2012 12659-0276-012
23/08/2012
ÿþ Motl 2.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1H11 11H1 111(1 II III III fl111

*12145099*

BRUSSEL

AUggQ12

Ondernemingsnr : 0440.381.285

Benaming

(voluit) Tolconsult

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Neerhoflaan 83 -1780 Wemmel

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

De Heer Jean-Christophe Gaasch, wonende te F, De Keusterstraat 69 te 1150 Brussel heeft de wens geuit ontslag te nemen als bestuurder op 27 juli 2012 gezien het wegvallen van participatieverband..

De Vergadering beslist hem te vervangen door Juffrouw Aline Tollet, wonende te 1780 Wemmel, Neerhoflaan 83 voor een termijn eindigend in 2016. Haar mandaat is onbezoldigd. Hierbij zullen de Heer Léon Tollet, wonende te 1780 Wemmel, Neerhoflaan 83 en Mevrouw Véronique Cardon wonende te 1780 Wemmel, Neerhoflaan 83 de functie

uitoefenen van Gedelegeerd Bestuurder zonder enige beperking van machten, tenzij door hen onderling

bepaald en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Hun mandaat is onbezoldigd. Léon Tollet

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 21.12.2011 11646-0526-012
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 22.06.2010 10207-0431-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.05.2008, NGL 25.06.2008 08259-0372-014
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.05.2007, NGL 20.06.2007 07236-0230-014
27/05/2005 : BL533024
16/06/2004 : BL533024
20/05/2003 : BL533024
17/05/2001 : BL533024
24/05/2000 : BL533024
01/06/1999 : BL533024
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.11.2015, NGL 09.12.2015 15685-0183-013
01/01/1997 : BL533024
01/01/1995 : BL533024

Coordonnées
TOLCONSULT

Adresse
NEERHOFLAAN 83 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande