TOLK EN VERTAALBUREAU GEORGES SWALENS

Divers


Dénomination : TOLK EN VERTAALBUREAU GEORGES SWALENS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.944.740

Publication

31/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TOLK EN VERTAALBUREAU GEORGES SWALENS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een commanditaire vennootschap

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Hertenlaan 4

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philippe Vernimmen, te Sint-Genesius-Rode, op dertien januari tweeduizend en elf, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Halle op veertien januari tweeduizend en elf, boek 715, folio 96, vak 7; Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ); De Ontvanger (get) M.P. Eeckhout, blijkt er dat:

1.de heer SWALENS Georges Jean Henri, geboren te Sint-Genesius-Rode op 30 juli 1946 (nn 460730-37531), wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Hertenlaan 4, en

2.Mevrouw VANHOUDT Jeannine Germaine Marie, geboren te Hasselt op 12 oktober 1947 (nn 471012372-34), wonende te Sint-Genesius-Rode, Hertenlaan 4,

verklaard hebben een vennootschap op te richten onder de volgende voorwaarden:

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap onder de maatschappelijke benaming Tolken Vertaalbureau Georges Swalens.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Hertenlaan 4.

De heer Georges Swalens, voornoemd, is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Mevrouw Jeannine VANHOUDT, voornoemd, is stille vennoot.

DOEL: De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van vertaler - tolk, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van vertaler - tolk, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden als spreker, en zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen eigen aan het beroep.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die hetzelfde beroep uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende.

De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerders), de heer Georges Swalens, voornoemd, wonende te 1640 Sint Genesius-Rode, Hertenlaan 4. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt principieel onbezoldigd uitgeoefend, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering van vennoten.

1 9 JAN 71111'

.2 7:1;390.1

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11111111111111111111111111111

*11015979*



3a 9-rtr yyo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch ,

Staatsblad

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

De zaakvoerders zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsondememing van dezelfde of van een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfduizend euro (5.000,00¬ ) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk met een fractiewaarde van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt :

 door de heer Georges Swalens, voornoemd, ten belope van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00¬ ).

 door mevrouw Jeannine VANHOUDT, voornoemd, ten belope van tweeduizend vijfhonderd euro

(2.500,00¬ ).

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend :

 aan de heer Georges Swalens, voornoemd: vijftig (50) aandelen.

 aan mevrouw Jeannine VANHOUDT, voornoemd: vijftig (50) aandelen.

BOEKJAAR: Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op dertien januari tweeduizend en elf en zal afgesloten worden op éénendertig

december tweeduizend en elf.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste werkdag van de

maand juni om 10 uur ten maatschappelijke zetel.

DUUR: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen

stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Meester Philippe Vernimmen, geassocieerde notaris te Sint-Genesius-Rode.

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte; bankattest.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TOLK EN VERTAALBUREAU GEORGES SWALENS

Adresse
HERTENLAAN 4 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande