TOM ANDRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOM ANDRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.305.368

Publication

17/10/2013
ÿþ , .. ~. :" Mod Ward 11.1

i~~.?, y i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1E101111 IN





Nêërgeâd tir griffie der

Rechtbank van Koop

a

teLeuº%rén,de

DE GRFPr

Griffie

111

Ondernemingsnr : 0537.305.368

Benaming

(voluit) : TOM ANDRIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schaluin 66 - 3200 aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en bedrijfszetel

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel en de bedrijfszetel van de vennootschap gelegen Schaluin 66 te 3200 Aarschot, met ingang vanaf 1 oktober 2013 verplaatst naar:

Pastoor Dergentlaan 84 bus 1

3200 Aarschot

Opgemaakt te Aarschot, op 1 oktober 2013

Tom Andries

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2013
ÿþ " Mod Word 11.1

Kiel] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeteud ter griffue der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de el " e" 6 Ale,-2O13

DE sanlrr1cn,

Griffie

IIUu 312 alii8 0~ i~~i uil

*1

i

i

Ondernemingsnr : , 3o _ 3 ~~

Benaming

(voluit) : TOM ANDRIES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot, Schaluin 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 30 juli 2013, voor registratie neergelegd, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOM ANDRIES", met zetel te 23200 Aarschot, Schaluin 66 voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

De Heer ANDRIES Tom Tony René, geboren te Leuven op 9 juni 1969, echtgenoot van Mevrouw ENKELS Natacha, wonende te 3200 Aarschot, Schaluin 66,

Het kapitaal bedraagt achtienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend door de Heer ANDRIES Tom, voornoemd, houder van 100 aandelen.

Dat het kapitaal volstort is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

Dat de fondsen, vôôr het oprichten van de vennootschap, gedeponeerd werden bij BNP Paribas Fortis door storting of overschrijving op het speciale rekeningnummer 001-7036147-37.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- managementactiviteiten;

- mandaten als zaakvoerder en bestuurder in vennootschappen en verenigingen;

- adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie;

- verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie;

- arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering; - verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

- berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort;

algemene audit-activiteiten;

- multimedia; het ontwikkelen, commercialiseren en uitbaten van multimediatoepassingen, producten en diensten, met als focus interactieve en niet-interactieve, twee- en driedimensionale audiovisuele toepassingen op alle huidige en toekomstige dragers en media;

- reclamebureaus;

- ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie;

- handel in eigen onroerend goed;

- handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen,

grond;

- verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen

verhuur van appartementen in hotels;

- verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes,

enzovoort;

- verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's;

- verhuur van handelszaken (in een stelsel van vrije geranten);

- verhuur van grond en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden, - aankoop en verkoop van aandelen, obligaties, warrants en andere beleggingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

- participeren in andere rechtspersonen

- aan- en verkoop van kunst en antiek, groot- en kleinhandel, reparatie, verhuur, houden van een galerij hiervoor.

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin,

De vennootschap kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering, Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder,

De Heer ANDRIES Tom, voornoemd.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Hij aanvaardt voormelde opdracht onder bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij Kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand mei om 19 uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei 2014 om 19 uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 31 december 2014,

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i1 l}

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijleger expeditie oprichtingsakte en bankattest

Getekend Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TOM ANDRIES

Adresse
SCHALUIN 66 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande