TOMORROWLAB CONSULTING GROUP, AFGEKORT T.C.G.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TOMORROWLAB CONSULTING GROUP, AFGEKORT T.C.G.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 811.902.866

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 31.07.2014 14376-0016-014
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 31.07.2012 12356-0158-015
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11524-0268-013
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 27.08.2010 10451-0396-008
15/04/2015
ÿþ Mód 7Y.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 15059

RECHTBANK van KOO?HAré,i.L.

te ANTWERPEN

D 2 APR. 2015

afdeling Reg.g

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dd perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0511.902.866

Benaming (voluit) : Tomorrowlab

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Begonialaan 21 , 3550 Hetzsden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OMZETTING

Tekst :

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op dertig januari tweeduizend vijftien

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TomorrowLab, met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Begonialaan 21, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: VERPLAATSING ZETEL.

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap over te

brengen naar 1800 Vilvoorde, Indringingsweg 1/A.

DERDE BESLUIT: WIJZIGING DOEL.

De algemene vergadering beslist de tekst van artikel 3 te

vervangen door de volgende tekst:

" De vennootschap heeft tot doel:

- de programmatie, installatie, ,onderhoud, aan- en verkoop van soft- en

hardware; S

- consultancy in verband met netwerken en internet;

- de aanmaak van multimedia presentaties;

- de voorbereiding, onderhandeling, contractering en opvolging betrekkelijk

de fundraising activiteiten voor derden;

- het geven van toespraken;

- bedrijfsadvisering (op vlak van innovatie, open innovatie creativiteit, processen, marketing en communicatie);

- strategische bedrijfsorganisatorische analyses; conceptontwikkeling op vlak van PR- en reclameactiviteiten;

- bemiddelen bij het leggen van zakelijke contacten tussen bedrijven om samenwerking te bevorderen;

- coordineren en begeleiden van strategisch samenwerken tussen bedrijven;

- organisatie en projectbegeleiding van beurzen en tentoonstellingen;

- product- en marktonderzoek;

- opleidingen, trainingen en workshops m.b.t. innovatie, creativiteit,

synergiën, processen;

-

documentaires en presentaties m.b.t. trends, innovatie, synergiën; ontwikkelén van software en computers;

.grafisch 'ontwerpbureau diensten;

" vèrrichten van technisch onderzoek naar nieuwe technologieën;

- plannen, begeleiden en adviseren i.f.v. bouw en constructie;

Luik B - vervolg

- grafische en architecturale adviezen, diensten van ontwerpbureau.

- de organisatie, de reorganisatie, het beheer, de controle, de evaluatie van alsmede het advies aan alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen, publieke overheden en andere instellingen;

- alle soorten van diensten inzake management beheer en advies op zicht te nemen en te leveren en mee te werken aan of bijstand verlenen aan industriële, financiële, commerciële en andere transacties, ondernemingen en zaken;

- de inzameling en verspreiding van statistieken, feiten, rapporten, artikelen en andere informatie die op een of andere manier betrekking hebben of verwant zijn aan industrie en handel;

- alle of een aantal activiteiten op het gebied van personeels- en bedrijfsadviseurs uit te voeren en advisering over problemen met betrekking tot het beheer en organisatie van handel, industrie of zaken en de middelen en methoden om de handel of industrie uit te breiden, te ontwikkelen en te verbeteren en alle systemen of processen met betrekking tot de productie, opslag, distributie, marketing en verkoop van goederen;

- al het onderzoek, de evaluatie en experimenten met betrekking tot het gebruik van materialen en de toepassing van industriële en productieprocessen op materialen.

In het algemeen mag de vennootschap elke overeenkomst sluiten, elke juridische transactie of verrichting uitvoeren, die, zelfs onrechtstreeks of gedeeltelijk, kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

Met het oog op hetzelfde doel mag de vennootschap financiële verrichtingen als lener of ontlener doen, lenen onder het stellen van zekerheden zoals hypotheek. Zij mag eveneens zekerheden of zich borg stellen voor elke lening of krediet, met of zonder voorrecht of andere zakelijke of persoonlijke zekerheid.

De vennootschap mag door middel van aandeelhouderschap, inschrijving op aandelen, inbreng in natura, fusie, fusie door overneming, splitsing of om op het even welke wijze deelnemen in elke andere Belgische of buitenlandse ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel. Ze mag eveneens samenwerkings- of verenigingsovereenkomsten aangaan met dergelijke ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel met het hare verband houdt.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Ze zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangegaan.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenstaande kan zowel in België als in het buitenland.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

VIERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING.

De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van éénenzestigduizend vierhonderd (61.400,00) te verhogen, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro tot tachtigduizend (80.000,00) euro, door het creëren van negenduizend negenhonderd (9.900) nieuwe maatschappelijke aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen doch die zullen delen in de winsten der vennootschap vanaf hun

Voorbehouden

aan het

SélgrscW-Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

creatie.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in

geld en zij zullen volgestort worden bij de inschrijving.

ZESDE BESLUIT: INSCHRIJVING EN VOLSTORTING.

zijn alhier tussengekomen:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEHOLD", vertegenwoordigd als gezegd.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOMORROWLAB CONSULTING GROUP", afgekort " T.C.G.", vertegenwoordigd als gezegd.

Die verklaren ieder in te schrijven op vierduizend negenhonderdvijftig (4.950) nieuwe aandelen telkens voor de prijs van dertigduizend zevenhonderd euro (30.700,00).

ACBTSTE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerders dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de BVBA "IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR", met zetel. te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 oktober 2014, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor de dato drieëntwintig januari tweeduizend vijftien luiden als volgt:

" Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2014 die het bestuursorgaan van de BVBA TOMORROWLAB met zetel te Heusden-Zolder, Begonialaan 21, heeft opgesteld.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De staat werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens de tussentijdse staat per 31 oktober 2014 bedraagt 55.002,56 EUR en is groter dan het in de staat vermelde maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR.

Het kapitaal van de BVBA TOMORROWLAB bedraagt minder dan het wettelijk vereiste minimumkapitaal van een naamloze vennootschap. Bij de geplande statutenwijziging zal voorafgaandelijk aan de omvorming van de vennootschap een kapitaalverhoging gebeuren om het kapitaal te verhogen tot minstens het wettelijk vereiste minimumkapitaal.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht."

De verslagen door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de comptabiliteit die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 oktober 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld

Voor-

behouden

aan het

:-"13ëi"giscFi`~

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat

betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

NEGENDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE NAAMLOZE

VENNOOTSCHAP.

De vergadering stelt de statuten van de naamloze vennootschap als

volgt vast, rekening houdend met voorgaande besluiten:

" TITEL I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. NAAM - VORM.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt: "TomorrowLab".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Indringingsweg 1.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- de programmatie, installatie, onderhoud, aan- en verkoop van soft- en hardware;

- consultancy in verband met netwerken en internet;

- de aanmaak van multimedia presentaties;

- de voorbereiding, onderhandeling, contractering en opvolging betrekkelijk de fundraising activiteiten voor derden;

- het geven van toespraken;

- bedrijfsadvisering (op vlak van innovatie, open innovatie creativiteit, processen, marketing en communicatie);

- strategische bedrijfsorganisatorische analyses;

- conceptontwikkeling op vlak van PR- en reclameactiviteiten;

- bemiddelen bij het leggen van zakelijke contacten tussen bedrijven om samenwerking te bevorderen;

- coërdineren en begeleiden van strategisch samenwerken tussen bedrijven;

- organisatie en projectbegeleiding van beurzen en tentoonstellingen;

- product- en marktonderzoek;

- opleidingen, trainingen en workshops m.b.t. innovatie, creativiteit, synergiën, processen;

- documentaires en presentaties m.b.t. trends, innovatie, synergiën; ontwikkelen van software en computers;

- grafisch ontwerpbureau diensten;

- verrichten van technisch onderzoek naar nieuwe technologieën;

- plannen, begeleiden en adviseren i.f.v. bouw en constructie;

- grafische en architecturale adviezen, diensten van ontwerpbureau.

- de organisatie, de reorganisatie, het beheer, de controle, de evaluatie van alsmede het advies aan alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen, publieke overheden en andere instellingen;

- alle soorten van diensten inzake management beheer en advies op zicht te nemen en te leveren en mee te werken aan of bijstand verlenen aan industriële, financiële, commerciële en andere transacties, ondernemingen en zaken;

- de inzameling en verspreiding van statistieken, feiten, rapporten, artikelen en andere informatie die op een of andere manier betrekking hebben of verwant zijn aan industrie en handel;

- alle of een aantal activiteiten op het gebied van personeels- en bedrijfsadviseurs uit te voeren en advisering over problemen met betrekking tot het beheer en organisatie van handel, industrie of zaken en de middelen en methoden om de handel of industrie uit te breiden, te ontwikkelen en te verbeteren en alle systemen of processen met betrekking tot de productie, opslag, distributie, marketing en verkoop van goederen;

- al het onderzoek, de evaluatie en experimenten met betrekking tot het gebruik van materialen en de toepassing van industriële en productieprocessen op materialen.

In het algemeen mag de vennootschap elke overeenkomst sluiten, elke juridische transactie of verrichting uitvoeren, die, zelfs onrechtstreeks of gedeeltelijk, kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

Met het oog op hetzelfde doel mag de vennootschap financiële verrichtingen als lener of ontlener doen, lenen onder het stellen van

Voor-

behouden

aan het

~lgisc íF

Staatsblad

Voor-

behouden aan het e gist

Staatsblad

Luik B - vervolg

zekerheden zoals hypotheek. Zij mag eveneens zekerheden of zich borg stellen voor elke lening of krediet, met of zonder voorrecht of andere zakelijke of persoonlijke zekerheid.

De vennootschap mag door middel van aandeelhouderschap, inschrijving op aandelen, inbreng in natura, fusie, fusie door overneming, splitsing of om op het even welke wijze deelnemen in elke andere Belgische of buitenlandse ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel. Ze mag eveneens samenwerkings- of verenigingsovereenkomsten aangaan met dergelijke ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen.aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel met het hare verband houdt.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of" verband houdende doelen, Ze zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangegaan.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenstaande kan zowel in België als in het buitenland.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend, Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duu

TITEL II. KAPITAAL - AANDELEN. Artikel 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld (80.000,00) euro, vertegenwoordigd door tienduizend zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zevenenzestigduizend zeshonderd euro (67.600,00).

Artikel 7. AANDELEN.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

TITEL III. BESTUUR - TOEZICHT.

Artikel 9. RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste het minimum aantal leden dat door de wet is.

De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden. Hun machtiging kan te allen tijde worden herroepen.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Artikel 12. QUORUM.

De raad van bestuur mag enkel geldig beraadslagen, indien de meerderheid van de leden aanwezig is of geldig vertegenwoordigd. Indien de

r.

op tachtigduizend (10.000) aandelen

Voor-

behouden

aan het

%`)lëlgiscF

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

raad niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering,w te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De verhinderde bestuurders kunnen hun stem uitbrengen per brief of telefax. Zij mogen ook aan een ander lid van de raad de opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stemmen in hun naam bij een bepaalde vergadering van de raad. Geen enkele bestuurder zal meer dan éen van deze mandaten mogen waarnemen. In beide gevallen wordt de verhinderde bestuurder als tegenwoordig aangezien.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

Deze procedure is evenwel uitgesloten in de gevallen bepaald in de wet.

Artikel 15. BEVOEGDHEID.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Artikel 16. DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging met betrekking tot dit bestuur, toevertrouwen aan een algemene directeur, al dan niet lid van de raad van bestuur, die alleen optreedt.

Indien deze persoon lid is van de raad van bestuur, draagt hij de titel van gedelegeerde bestuurder.

De raad van bestuur stelt de bezoldiging van de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur vast.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGING.

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door één alleen optredende gedelegeerde bestuurder. Hij moet tegenover derden het bewijs van zijn machten niet staven.

Artikel 19. TOEZICHT.

In de door de wet vereiste gevallen, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, die weergegeven moeten worden in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt de bezoldiging vast.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 20. SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID.

De algemene vergadering van de aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaat, te verrichten of te bekrachtigen.

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van de aandeelhouders. Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen.

De door de algemene vergadering, op regelmatige wijze genomen beslissingen, zijn bindend voor alle aandeelhouders, met inbegrip van de afwezigen en degenen die tegenstemmen.

Luik B - vervolg

--- - - ~ -

-----

Artikel 23 .JAARVERGADERING --_. __. ._ -----_-.-------_-----.___ ____.-_-.--_ _ -- Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om twintig uur in de zetel van de

(vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van ~bijeencoeping,

Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

TITEL V. JAARREKENING.

Artikel 27. BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 29. WINSTVERDELING.

Het batige saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemerle onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

1 Van deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer !verplicht wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, en om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

I TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 31. ONTBINDING.

1 De vennootschap wordt na de ontbinding geacht voort te bestaan Ivoor haar vereffening.

1 Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene (vergadering één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheden en (vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen (verbinden en vertegenwoordigen, en zij geeft aan hoe de vereffenaars de 1vereffening tot een goed einde moeten brengen.

1 Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen dan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en 1hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 1186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

i

I ARTIKEL 32. VERDELING.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal (het overblijvend saldo vooreerst aangewend worden om de maatschappelijke aandelen terug te betalen tot beloop van hun afgelost bedrag.

1 Het saldo zal in gelijke delen tussen al de aandelen verdeeld worden.

1 TIENDE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS EN KWIJTING OVER HUN

BESTUUR.

s

De vergadering besluit het ontslag van de Heer BELIEN Frank en de

Heer DE VOS Joachim, zijnde de enige zaakvoerders, te aanvaarden met ingang

van heden.

Zij besluit hen kwijting te verlenen over hun bestuur.

ELFDE BESLUIT: BENOEMING VAN BESTUURDERS.

1 De vergadering beslist het aantal bestuurders te bepalen op twee.

1 Zij benoemt aldus tot bestuurders:

11) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELIFRAN", met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Begonialaan 21, met als ondernemingsnummer 10869.921.441, voor wie als vaste vertegenwoordiger zal optreden de Heer 1BELIEN Frank, voornoemd;

12) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOMORROWLAB CONSULTING GROUP", afgekort "T.C.G.", voor wie als vaste vertegenwoordiger zal optreden de Heer DE VOS Joachim, voornoemd,

'die beiden verklaren hun opdracht te aanvaarden.

Voor-

behouden

aan het

. -f3ëlgis cf"i 1 Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

t ~ r

Voor-

behouden

aan het

7-RêleEff

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Aniexes du Moniteur belge

De opdrachten zijn onbezoldigd.

De opdrachten van de aldus benoemde bestuurders zullen verstrijken bij het einde van de jaarvergadering van het jaar tweeduizend twintig. Voornoemde bestuurders benoemen tot gedelegeerde bestuurders:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELIFRAN", met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Begonialaan 21, met als ondernemingsnummer 0869.921.041, voor wie als vaste vertegenwoordiger zal optreden de Heer BELTEN Frank, voornoemd;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOMORROWLAB CONSULTING GROUP", afgekort "T.C.G.", voor wie als vaste vertegenwoordiger zal optreden de Heer DE VOS Joachim, voornoemd,

die beiden verklaren hun opdracht te aanvaarden.

De opdrachten zijn onbezoldigd.

De opdrachten van de aldus benoemde gedelegeerde bestuurders zullen verstrijken bij het einde van de jaarvergadering van het jaar tweeduizend twintig.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte.

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 23.07.2015 15335-0394-015
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0147-017

Coordonnées
TOMORROWLAB CONSULTING GROUP, AFGEKORT T.C.G.

Adresse
INDRINGINGSWEG 1/A 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande