TOP INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOP INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.993.873

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.08.2014, NGL 14.08.2014 14430-0016-014
29/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 29.06.2012, DPT 24.08.2012 12451-0325-014
10/01/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : TOP INVEST

IIIHII 111111111111111

" iaooesos"

Vc behc

aar

Belç staat

di

2 8®ECa 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Môüitëür bèTge

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Chaussée de Vleurgat 213 , 1050 Brussel

Ondernemingsnr : 0472993873

Voorwerp akte : ZETELVERPLAATSING - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocieerd Notaris te Wemmel op negentien december tweeduizend en elf dat Mevrouw Caroline Edith André ACAR, enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TOP INVEST, handelend als; buitengewone algemene vergadering, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen :

volgende de eerste twee besluiten in de franse taal ..

ARTIKEL DRIE : AANNEMING DER NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS :

Artikel 1: VORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De; vennootschap draagt de benaming "TOP INVEST". Zij zal tevens als niet officiële commerciële benaming "TWELVE AGENCY" dragen.

Artikel 2: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en buitenland, zowel voor eigen rekening en voor derden of met; derden:

I. - de paardenhandel, het fokken van paarden, stoeterij;

- De verkoop van alle apparatuur en accessoires, kleding, laarzen, cadeaus enzovoort ... in verband met deze activiteit;

- De ontwikkeling van de paardensport;

- Aile mogelijke functies van advies en dienstverlening op het gebied van de paardenrennen;

- Raadpleging, opleiding, technische expertise en hulp in het bovenstaande;

- Verstrekken van advies en diensten voor het organiseren en beheer van de activa van de bedrijven op dit:

vlak, de representatie en het leveren van commerciële bemiddeling.

Il. Advies, analyse, programmering, en alle diensten in verband met IT-en verkoop, beheer, voor eigen;

rekening of voor rekening van derden, van computers en alle apparaten op het gebied van informatica.

Het leveren van een dienst op alle gebieden in verband met de informatica.

Ill. De aankoop, verkoop, import, export, representatie, opslag, afhandeling van alle items met betrekking tot:

textielproducten. "

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële, en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het: maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder;

meer alle roerende en onroerende goederen, onroerende zakelijke rechten (zoals opstal, erfpacht,:

vruchtgebruik, blote eigendom), handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken vestigen, aankopen,; verkopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit, of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

. De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit,"

hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld. door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake secundaire markten, het statuut en het. toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar manager of gemandateerde waamemen evenals elke directie- of controlefunctie in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het' best geschikt acht.

Artikel 3: ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1780 Wemmel, Markt 89 maar mag naar elke andere plaats in België, binnen het Vlaams Gewest of het hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht zonder statutenwijziging. ' en bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en zonder statutenwijziging mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

Artikel 4: DUUR .

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, beraadslagend met naleving van de vereisten, voorzien voor statutenwijziging.

B. KAPITAAL

Artikel 5: KAPITAAL

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), vertegenwoordigd door vijftien (15) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor een wijziging van de statuten. Indien een uitgiftepremie op de nieuwe aandelen wordt gevraagd, moet het bedrag van deze premie volledig worden gestort bij de inschrijvingen.

Artikel 7

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende of voor ontvangst getekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door diegenen aan wie bestaande aandelen vrij kunnen overgedragen worden of door de personen die daarvoor de instemming krijgen van al de vennoten.

Artikel 8

Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering, op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

C. AANDELEN - OVERDRACHT OF OVERLATING VAN AANDELEN

Artikel 9

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin warden aangetekend:

1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het aantal aandelen dat hem toebehoort;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer ingeval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in voormeld register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten.

Artikel 10: OVERDRACHT VAN AANDELEN

Geen aandeel mag, op straf van nietigheid, onder de levenden, onder bezwarende titel of om niet, worden overgedragen aan een persoon die geen eigenaar van aandelen is, dan met toestemming van alle medevennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder van de vennootschap kennis geven bij aangetekende of voor ontvangst getekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs en de betalingsmodaliteiten.

De zaakvoerder is verplicht het punt of de vraag op de agenda te stellen van een vergadering van de vennoten, die in elk geval binnen de drie maanden na de postdatum van het voormeld aangetekend of voor ontvangst getekend schrijven moet plaatsvinden. De beslissing wordt ter kennis gebracht van de vennoot die aandelen wil overdragen binnen de drie weken na de vergadering.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen voormelde termijn te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende

vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te

vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

Artikel 11

Bij overlijden van een vennoot, natuurlijke persoon, kan geen enkele van zijn aandelen overgaan op zijn erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, dan met toestemming van alle medevennoten. Daartoe dienen de erfgenamen of rechtverkrijgenden dezelfde procedure te volgen ais hiervoor in artikel 10 van de statuten is voorzien.

Erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de vermogenswaarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoren is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Het overlijden van de enige vennoot echter heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in bezit gestelde erfgenamen en legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Artikel 12: ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

- aandelen in onverdeeldheid: Indien een aandeel in onverdeeldheid toebehoort aan verschillen de personen, zullen aan het aandeel verbonden rechten worden geschorst tot de onverdeelde eigenaars één van hen als vertegenwoordiger hebben aangeduid die de vennotenrechten zal uitoefenen, zolang de onverdeeldheid duurt.

- aandelen belast met vruchtgebruik. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan stemt de vruchtgebruiker in alle algemene vergaderingen. Zowel de bloot eigenaar ais de vruchtgebruiker hebben het recht de algemene vergadering bij te wonen. Zij hebben elk recht op informatie en krijgen bijgevolg de verslagen toegezonden zoals wettelijk bepaald.

Ingeval van kapitaalverhoging door omzetting van reserves en met uitgifte van nieuwe aandelen, dan komen die aandelen in blote eigendom toe aan de blote eigenaar en voor het vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker, indien er geen nieuwe aandelen worden toegekend blijven de aandelen met vruchtgebruik bezwaard.

Ingeval van kapitaalverhoging door nieuwe inbrengen, wordt het voorkeurrecht door de blote eigenaar uitgeoefend. De nieuwe aandelen zijn bezwaard met vruchtgebruik tot beloop van de waarde van het voorkeurrecht; hebben de blote eigenaar en de vruchtgebruiker ieder volgens hun rechten de nieuwe inbreng gedaan, dan komen de nieuwe aandelen in blote eigendom toe aan de blote eigenaar en voor het vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker zoals de bestaande aandelen.

D. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14: BENOEMING EN ONTSLAG

Een statutair zaakvoerder kan slechts warden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De benoeming, evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder die geen statutair zaakvoerder gebeurt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen en wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit met het oog op de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutair zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering en onverminderd de vergoeding voor zijn onkosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt

vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Artikel 15: INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 17: DAGELIJKS BESTUUR

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

Artikel 18: BIJZONDERE VOLMACHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 19: TEGENSTRIJDIG BELANG

De zaakvoerder die bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing die de goedkeuring van het college der zaakvoerders behoeft, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft tegenstrijdig met dat van de vennootschap, dient te handelen volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen van vermogensrechtelijke aard geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en handelt het verder volgens de betreffende voorschriften van het wetboek van vennootschappen

E. CONTROLE

Artikel 20: CONTROLE

Zolang de vennootschap een kleine vennootschap is zoals bepaald in de desbetreffende artikef(s) van het Wetboek van Vennootschappen, wordt geen commissaris benoemd. Iedere vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien een commissaris moet benoemd worden, overeenkomstig de desbetreffende artikels van het Wetboek van Vennootschappen, zal deze benoeming gebeuren door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wet.

F. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 11 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de dag bepaald voor het houden van de gewone algemene vergadering.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen. Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dan zal de zaakvoerder samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormelde artikels van het Wetboek van Vennootschappen, aan de vennoten en eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 22: SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte dienen verleden te worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet met eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 23: LASTGEVING

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering zich schriftelijk laten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot, behoudens in de gevallen bepaald in artikel 25 van de statuten.

Artikel 24: STEMMING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperking.

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Indien niet voldaan werd aan voormeld aanwezigheidsquorum, dient een nieuwe buitengewone algemene vergadering samengeroepen te worden met dezelfde agenda, die geldig zal kunnen beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, of het bij de wet gesteld meerderheidsquorum.

Voor de wijziging van het maatschappelijk doel en de omzetting van de vennootschap is een quorum en een meerderheid van stemmen vereist zoals bepaald in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25 : ENIGE VENNOOT

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

G. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 28: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening en voor zover de vennootschap overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen geen kleine vennootschap is, het jaarverslag.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te geven kwijting.

Artikel 27: BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen.

H. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 28

Wanneer tengevolge van het geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeen komen binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen vastgesteld had moeten worden, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot het herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Aan ieder vennoot wordt kosteloos een exemplaar van de verslagen, samen met de oproepingsbrief toegezonden.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies is gedaald tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door éénvierde deel van de op de vergadering uitgebrachte stemmen. is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het minimumbedrag voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 29

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, mits hun aanstelling gehomologeerd is door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het..

Staatsblad

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, mits hun aanstelling gehomologeerd is door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig de betreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 30

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan aile aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

Artikel 31

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat de zaakvoerder en eventuele commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

volgt VIERDE BESLUIT in de franse taal .,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA-SPRL Léonard Bi Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg Stirumlaan 73

1780 WEMMEL

Tél (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38

Tegelijk neergelegd : uitgifte akte; uittreksel in de franse taal

Opgemaakt te Wemmel op 22 december 2011

29/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 30.06.2011, DPT 24.08.2011 11435-0495-014
07/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.06.2010, DPT 30.08.2010 10498-0454-013
28/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 30.06.2009, DPT 26.08.2009 09633-0157-014
29/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 30.06.2008, DPT 27.08.2008 08619-0360-013
29/08/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 29.06.2007, DPT 28.08.2007 07613-0221-013
30/08/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 30.06.2006, DPT 29.08.2006 06682-0572-014
30/09/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2004, APP 24.06.2005, DPT 29.09.2005 05728-4965-015
10/01/2005 : BL646549
17/05/2004 : BL646549
10/05/2004 : BL646549
06/08/2003 : BL646549
26/07/2002 : BL646549
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.09.2015, NGL 30.09.2015 15623-0332-013

Coordonnées
TOP INVEST

Adresse
MARKT 89 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande