TPP TRANSPORT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TPP TRANSPORT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.141.679

Publication

13/07/2012
ÿþMarl 21

O

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s. ~ ~ t~ ~r;~,e der

~~e, gEl~_ç ~ :_ r ~

Recntf's-k v3c: ^. ~~e.~~~ ~ 2012te Leuven. de

DE CtiffiélER,

I Uflhl I1 UH 11111 UI

*12123937*

V beh aa Be Stat

19

Ondernemingsnr : 841 ._,l u dt 61-S

Benaming

(voluit) : TPP TRANSPORT

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Haspengouwiaan I bus 4, 3400 Landen

Onderwerp akte : Oprichting

Op 1 juli 2012 werd bij onderhandse akte opgericht tussen

1, De heer Huurlet Louis, wonende te 3400 Landen, Henegouwlaan 1 bus 1

2. De heer Roosen Paul, wonende te 3400 Landen, Grumstraat 30

een vennootschap onder firma met ais benaming 'TAP Transport'

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

- het uitbaten van een transportbedrijf en het verrichten van bezoldigd vervoer voor rekening van derden ; - het verhuren van machines en containers ;

-alle vervoer, zowel in België als in het buitenland, de invoer of de uitvoer van goederen, voor eigen, rekening of voor rekening van derden en tevens alles wat met het voormelde doel rechtstreeks of. onrechtstreeks verband heeft.

- de aankoop en verkoop, onderhands of openbaar, ruiling, huur, verhuur, het verkavelen, het verbouwen, het oprichten, het repareren van alle onroerende goederen

-het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere; roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen, het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen, verstrekken

- het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies - tussenpersoon in de handel, de zelfstandige handelsvertegenwoordiger en commissionair

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op; elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag, haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en alle manieren die zij het best, geschikt acht. De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen om de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping,' splitsing of op welke wijze ook.

lageabij"hut Be1g1 ch taáïbil- i T3T0'71ZÛi2 - Annexes du Moniteur belge

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 3400 Landen, Haspengouwlaan 1 bus 1. Deze zetel kan: verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van een zaakvoerder die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag bij beslissing van een zaakvoerder, exploitatiezetels, administratieve zetels of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die het bestuur vormen. Het bestuur:

is bevoegd om alle verrichtingen te doen die het nodig acht om het doel van de vennootschap te

verwezenlijken, met uitzondering van die welke krachtens deze statuten, onder de bevoegdheid van de. vennoten zijn gebracht. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering. anders beslist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

a ~

'

De heer Roosen Paul, voornoemd, zal met het beheer gelast zijn en beschikken over de maatschappelijke handtekening.

De vennootschap neemt een aanvang op 1 juli 2012.

De inbreng der vennoten is aldus bepaald

1.De heer Humblet Louis brengt in EUR 499, in speciën, waarvoor hij 499 aandelen ontvangt.

2.De heer Roosen Paul brengt in EUR 1,00 in speciën, waarvoor hij-1 aandeel ontvangt.

Deze bedragen zullen gestort worden op een bankrekening die zal geopend worden op naam van de vennootschap onder firma, onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap. De vennootschap beschikt aldus over EUR 500,00 (vijfhonderd euro nul eurocent). Het betreffen aandelen op naam, die worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister, dat wordt bijgehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennoten zullen de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen of al dan niet gedeeltelijk in een reservefonds bewaren.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overtijden van één der vennoten, voornoemd, De : erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en overdeeld de . plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap door een en dezelfde lasthebber laten vertegenwoordigen en mogen geen deel hebben aan het beheer.

Aan de andere kant, zal het overlijden van alle vennoten, voornoemd, al dan niet gelijktijdig, in elk geval de ontbinding van de vennootschap tot gevolg hebben.

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen, of erfgenamen, de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootsçhap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

leder jaar op de laatste vrijdag van de maand juni, en voor de eerste keer in het jaar 2014, zullen alle . vennoten om 19 uur samenkomen in een algemene vergadering ter goedkeuring van de inventaris opgemaakt op het einde van ieder boekjaar.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december, Het eerste boekjaar vangt aan op 1 juli 2012 en eindigt op 31 december 2013.

Opgemaakt in vier exemplaren te Landen, op 25 juni 2012

Humblet Louis

Roosen Paul

15/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TPP TRANSPORT

Adresse
HASPENGOUWLAAN 1, BUS 1 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande