TRADING IN COMMODITIES

Divers


Dénomination : TRADING IN COMMODITIES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 550.947.825

Publication

09/05/2014
ÿþ mod 11.1



+Paal! k113 41 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2141227



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 111 neergelegd/ontvangen op

1 6078*

2 8 APR. 2014

ter griffie van %ffilederlandstalige







Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) : Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres) 1700 Dilbeek

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 24 april 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "TRADING IN COMMODITIES",

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Dilbeek, Kaudenaardestraat 151 LOODS.

3. Oprichters:

1, De heer BUTT Raza Sarfraz, geboren te Amsterdam (Nederland) op 23 oktober 1987, wonende te

1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 155.

2. De heer BUTT Muhammad Sarfraz Ali, geboren te Lahore (Pakistan) op 4 maart 1956, wonende te 1182 JG Amstelveen (Nederland), Dorpsstraat 70,

3. Mevrouw ANWAR Farah, geboren te Lahore (Pakistan) op 13 februari 1967, wonende te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 155.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd [ euro (¬ 18.600,00).

t 5. Gestorte bedrag: Achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

6. Samenstelling: Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld.

7. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste

boekjaar eindigt op 31 december 2015.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van ri een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffenincisaldo: Eik aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend niet hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen; terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiginq: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweérder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer BUTT Raza Sarfraz, voornoemd.

Indien, om welke redenen ook de voornoemde zaakvoerder zijn functie niet meer zal uitoefenen onder meer door overlijden of uittreding wordt nu voor dan tot niet-statutair zaakvoerder aangesteld: de heer BUTT Muhammad Sarfraz Ali, voornoemd.

12. Commissarissen: Geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van koper en andere;

metalen, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

_ _de _ygo aardiging yar_gg, en staal en van fqrro-legerin,.genn p ette

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

I,

~

05:50 , esrechtbankvan koophandeC Brussel

TRADING IN COMMODITIES

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Kaudenaardestraat 151 LOODS

Vooik behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- algemene koper- en metaalbewerking;

- de productie van non-ferro metalen;

- de vervaardiging en de bewerking van grondstoffen, halfafgewerkte en afgewerkte producten van de

koper-, ijzer- en staalnijverheid, alsook van non-ferrametalen,

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en

materieel.

2, Import en export, groothandel en handelsbemiddeling, omvattende alle activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, coöperatieve inkooporganisaties, inkopers, aankoopcentrales, makelaars, makelaars op goederenbeurzen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken.

3, import en export, groothandel en handelsbemiddeling in menselijke voedingssupplementen en geneesmiddelen, omvattende onder meer:

- de wederverkoop (verkoop zonder verwerking) aan de kleinhandel, aan industriële en andere bedrijfsmatige gebruikers of andere groothandelaren;

- de bij de groothandel gebruikelijke handelingen zoals het samenvoegen van goederen tot grote partijen, het sorteren, het opsplitsen van partijen van stukgoederen, het opnieuw verpakken en het bottelen, het verdelen van goederen over kleinere partijen, het opslaan, koelen, afleveren, installeren en gebeurlijk repareren van goederen voor eigen rekening.

4, De import en export van, de groothandel- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, evenals de fabricatie, de distributie, de huur en verhuur en de promotie van alle medische, paramedische, chirurgische, medisch-wetenschappelijke, hygiënische en al dan niet steriele instrumenten, apparaten, materialen, onderhoudsmaterialen en meubilair en laboratoria, met inbegrip van de studie, de research en de applicatie van de voormelde apparaten en hun toebehoren, alsook de aanvraag en de exploitatie van octrooien, hun dispersie evenals de organisatie van studiedagen, seminaries en congressen die verband houden met voormelde activiteiten.

5. De groot- en kleinhandel in, de handetsbemiddeling in, de in- en uitvoer van, evenals de promotie op enigerlei wijze van:

- aile producten van de (tweedehands) textiel en kledingnijverheid waaronder onder meer: confectie voor dames en heren en babyuitzet, onderkleding, lingerie, strand- en badkleding, sportkleding, beroepskledij, modeartikelen en kledingaccessoires zoals onder meer hoeden, petten, handschoenen, sjaals, halsdoeken en dassen, wandelstokken en regenschermen, ceinturen, evenals pelterijen en bontwerk, lederwaren, inclusief schoeisel, deze opsomming exemplatief en geenszins limitatief zijnde;

- juwelen, sieraden, horloges, artikelen van edele metalen en aanverwante artikelen;

- alle cosmetica, toiletartikelen, parfumerieartikelen; schoonheidsproducten, reinigingsmiddeten, verzorgingsproducten, zeep- en badproducten en aanverwante producten, geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets, allerhande speelgoed en spelletjes, toebehoren en accessoires voor dieren en dergelijke meer;

alle elektrische huishoudapparaten, zowel witgoed ais bruingoed, verlichtingsartikelen, verwarmingsapparaten, airconditioningtoestellen, audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals onder meer maar niet uitsluitend radio- en televisietoestellen, geluids- en beeldweergavetoestellen en  opnametoestellen, camera's, ontvangst- en zendantennes, alarminstallaties, hifimateriaal, evenals alle geluiden beelddragers zoals onder meer maar niet uitsluitend muziekcassettes, compact disks, CD-roms, computerspelen (zowel hard- als software), dvd's, videocassettes, videofilms, alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, telecommunicatie en multimediatoepassingen, waaronder hardwarematerialen voor computers, onderdelen en randapparatuur, alsmede alle materieel, onderdelen, benodigdheden en software, alsook alle telecommunicatietoestellen en  apparatuur in het algemeen en in het bijzonder deze voor de mobiele gebruiker, waaronder onder meer niet uitsluitend alle telefoon- en faxtoestellen, GSM-terminals, GSM-toestellen, GSM-car kits, draadloze telefoons, telefooncentrales, alle ontvangst- en zendapparatuur in de ruimste zin van het woord, alsook aile toebehoren en aanhorigheden van aile voormelde goederen, artikelen, apparaten en toestellen.

6. De groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in, de import en export van, evenals de recyclage van papierwaren in het algemeen en aile producten van de papier- en kartonnijverheid zoals onder meer papierpulp, papier, karton, alle artikelen van papier en karton zoals onder meer golfkarton, verpakkingsmateriaal van papier en karton, vouwdozen, papieren zakken, huishoudelijke en sanitaire papierwaren, kantoorbenodigdheden van papier, behangselpapier en alle overige artikelen van papier en karton.

7, Alle activiteiten van groot- en kleinhandel, import en export, distributie, met inbegrip van het verlenen van alle diensten die in verband staan met deze handelsactiviteiten, inzake:

- oude motorvoertuigen en alle rollend materieel, voor privaat en openbaar vervoer, personenwagens, vrachtwagens, tractoren, opleggers, aanhangwagens, tweedehands containers, werktuigen en materialen betreffende het transportbedrijf;

- agrarische machines, bouw-, bosbouw-, tuinbouw- en landbouwmachines, machines voor interne logistiek, voedselverwerkende machines, heftrucks, kranen en onderdelen van voornoemde machines;

- citytrailers, huiftrailers, semi-trailers, schuifzeil trailers, containerchassis en diverse andere trailers;

-

oplegg ers, chassis, vervoermiddelen en allerhande rollend materiaal;

- alle aanhorigheden van voormelde zaken en alle aanverwante materialen, materieel en producten.

8. De im- en export, de groot- en kleinhandel, de productie en verwerking van vlees, wild, gevogelte en konijnen, hun producten, bereide vleeswaren en dit alles zowel vers, gekoeld of bevroren, gedroogd, gezouten, gerookt, in conserven of anderszins, als hele dieren of in delen, alsmede van zuivelproducten, waaronder onder meer melk, baby- en ander melkpoeder, eieren en kazen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Alle handelingen en activiteiten betreffende de uitbating van een handel in vleeswaren en

zuivelproducten.

Alsmede de uitbating van beenhouwerijen en charcuteries, alsmede het bestellen aan huis.

Het vervaardigen of [aten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten en materialen en

materieel.

9. De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in en de import en export van algemene

voedingsmiddelen, planten en zaden, waaronder onder meer maar niet uitsluitend:

- grondstoffen;

- groenten, inclusief aardappelen, en fruit, zowel vers ais conserven;

- brood, banketbakkerswerk, snoepgoed, chocolade en suikerwerk;

- dranken, zowel alcoholische als andere dranken;

tabaksproducten;

kruidenierswaren in het algemeen en onder meer koffie, thee, cacao, kruiderijen en specerijen, deegwaren en rijst, confituur en honing, conserven;

diepvriesproducten;

- verse kant- en klaarmaaltijden.

10, De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in en de import en export van dierenvoeding, met inbegrip van de daartoe noodzakelijke grondstoffen.

11. Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op im- en export en de handel in levend groot- en kleinvee, in de ruimste zin van het woord, zoals onder meer maar niet uitsluitend de handel in runderen, paarden, varkens, honden, katten en pluimvee, evenals alle verrichtingen van dienstverlening, adviesverlening en opleiding waaronder onder meer maar niet uitsluitend:

- het transporteren en laten transporteren van voormelde dieren;

- het onderhouden en verzorgen van voormeld groot- en kleinvee, met inbegrip van de hoefsmederij en het laten verzorgen door dierenartsen;

- de uitbating en/of het ter beschikking stellen van één of meerdere stallen voor voornoemd vee, met inbegrip van het huren, verhuren en onderhouden van stallingen en weiland;

- de uitbating van één of meerdere ondernemingen voor nijverheidsteelten, onderneming voor industriële paardenteelt, onderneming voor industriële runderteelt, onderneming voor industriële varkensteelt, onderneming voor industriële pluimveeteelt, onderneming voor industriële teelt van pelsdieren, onderneming voor industriële teelt van huisdieren, onderneming voor bijenteelt, sproeiondememing, tuinbouwbedrijf, dorsonderneming, onderneming voor het snijden en snoeien van bomen, onderneming voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met de veeteelt voor rekening van derden, onderneming voor het verhuren van land- en tuinbouwmachines, onderneming voor het bereiden van compost, van landbouwgrond, van natuurlijke en kunstmatige meststoffen, van meningen van teelaarde, van humus voor land- en tuinbouw, bosbouw en bosontginning, onderneming voor de bosbouw, onderneming voor bosontginning, onderneming voor de jacht en de vangst en onderneming voor herbevolking in wild, onderneming voor zeevisserij, onderneming voor zoetwatervisserij, onderneming voor mosselteelt en onderneming voor oesterteelt.

12, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde woensdag van de maand juni om negentien uur (19u); indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

BNP PARIBAS FORTIS.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse - geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

.Vbott behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRADING IN COMMODITIES

Adresse
(volledig adres) 1700 Dilbeek

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande