TRANSPORT HUBERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSPORT HUBERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.433.630

Publication

15/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

10

i!

O

*14080701*

moc111.1

`+' y- ..... -y ------ ------ ^-. -------------------- y

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ .

" -" !.; P. P, 2014

Griffie

Ondememingsnr 0431.433.630

+t

Benaming (voluit) : TRANSPORT HUBERT

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel EicL Schelfhoutstraat 181

1770 Liedekerke

Onderwerpakte:Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy!! eracke, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap!! sonder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke,!1 geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove Meerbeke, :iHalsesteenweg 17, op zesentwintig maart tweeduizend veertien, pneergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat een !buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRANSPORT

HUBERT", met zetel te 1770 Liedekerke, Ed. Schelfhoutstraat':! 4

181, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel metals ii

4

ondernemingsnummer 0431.433.630 en onderworpen aan de! Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer :!BE0431.433.630, is bijeengekomen en dat met éénparigheid vani! stemmen de volgende besluiten werden genomen:

!!1) De vergadering beslist de uitdrukkingsmunt van het,', maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro. Het kapitaal pbedraagt thans negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventigi!

e

!euro zeventig cent (e 49.578,70).

iDe aanpassing van de statuten wordt verschoven naar een volgen«

agendapunt.

De vergadering beslist de nominale waarde te schrappen.

4

iiDe aanpassing van de statuten wordt verschoven naar een volgend!!

lagendapunt.

h) Beslissing tot kapitaalverhoging overeenkomstig artikeli P-37 WIB:

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van!! iartikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, he-0.

kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag yard Pionderdzesenzestigduizend vijfhonderd euro (£ 166.500,00)

'.(zijnde negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend!i

4

:Ivan honderdvijfentachtigduizend euro (e 185.000,00), om het!!

aldus van negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro

Op de laatste blz. van Luik B" vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

neelM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

ean het

Belgisch

Staatsblad

tweehonderdzestienduizend achtenzeventig euro zeventig cent (£ 216.078,70).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De kapitaalverhoging zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100 %).

-Inschrijving

Zijn alhier tussengekomen:

- Mevrouw Van Vreckom Hilde, geboren te Ninove op acht juli negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 1210 Sint-Joost-ten-Node, Braemtstraat 10, vertegenwoordigd zoals hiervoor bepaald, is, zoals blijkt uit voormelde onderhandse volmacht, volledig op de hoogte van de statuten der vennootschap en de financiële toestand van de vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten eenenveertigduizend zeshonderd vijfentwintig euro (¬ 41.625,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging

- De heer Van Vreckom Michel, geboren te Asse op elf maart negentienhonderd negenenveertig, wonende te 1770 Liedekerke, Populierenlaan 8, vertegenwoordigd zoals hiervoor bepaald, is, zoals blijkt uit voormelde onderhandse volmacht, volledig op de hoogte van de statuten der vennootschap en de financiële toestand van de vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweeënzestigduizend vierhonderd zevenendertig euro en vijftig eurocent (e 62.437,50) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging

- De heer Van Vreckom Martin, geboren te Asse op vierentwintig februari negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 1770 Liedekerke, Schelfhoutstraat 181, vertegenwoordigd zoals hiervoor bepaald, is, zoals blijkt uit voormelde onderhandse volmacht, volledig op de hoogte van de statuten der vennootschap en de financiële toestand van de vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweeënzestigduizend vierhonderd zevenendertig euro en vijftig eurocent. (¬ 62.437,50) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging

De voorzitter verklaart en de vennoten, vertegenwoordigd zoals gezegd, erkennen dat de kapitaalverhoging waarop aldus wordt ingeschreven volgestort is ten belope van honderd procent.

Bedoeld bedrag van honderdzesenzestigduizend vijfhonderd euro (e 166.500,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE51 7430 5462 5562, geopend ten name van de vennootschap bij KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 24 maart 2014, dat mij, notaris is overhandigd om in het dossier van de vennootschap bewaard te blijven

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod jij

Voor-

behouden aan het glelgisch

àtaatsblad

-Vergoeding voor de geldinbreng.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals gezegd, aanvaarden dat in ruil voor de gedane geldinbreng de fractiewaarde van de bestaande aandelen, die hen toebehoren, evenredig wordt verhoogd.

4) Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt, mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro zeventig cent daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus

daadwerkelijk gebracht werd tweehonderdzestienduizend

achtenzeventig euro zeventig cent (¬ 216.078,70)

vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder nominale waarde.

Deze kapitaalverhoging werd aldus volledig onderschreven en volgestort.

5) Wijziging van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdzestienduizend achtenzeventig euro zeventig cent (e 216.078,70).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde met een breukwaarde van een/driehonderdste (1/200ste) ieder.»

6) De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Van Vreckom Michel en de heer Van Vreckom Martin als statutair zaakvoerder van de vennootschap. De algemene vergadering verleent hen ontslag en décharge over hun mandaat.

Dientengevolge wordt artikel 13 van de statuten als volgt aangepast:

"Artikel 13.-

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Hij is ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan voorzien worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeâindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te warden bekendgemaakt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, onverminderd

de terugbetaling van zijn kosten, tenzij de algemene



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam en handtekening

mocf11,1

vergadering anders beslist."

7) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de heer Van Vreckom Michel en de heer Van Vreckom Martin, hiervoor genoemd, aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerders. Mevrouw Van Vreckom Hilde behoudt haar mandaat als niet-statutair zaakvoerder. Bijgevolg telt de vennootschap drie zaakvoerders. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is hun mandaat onbezoldigd.

8) De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de huidige wetgeving en aan het nieuwe wetboek van vennootschappen zoals hierna volgt:

- artikel 1 wordt geschrapt en vervangen door het hierna

volgend artikel:

"Artikel 1.- Naam.

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "TRANSPORT HUBERT".

De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "Rechtspersonenregister" of afgekort "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer", gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft eh het ondernemingsnummer, alsmede het registratienummer op de belasting over de toegevoegde waarde."

- in artikel 6 van de statuten worden de woorden "artikel 126, tweede lid van de gecoordineerde wetten " geschrapt en vervangen door de "overeenkomstige bepalingen van het Wetboek Vennootschappen".

- in artikel 10 van de statuten worden de woorden "artikelen 126, 127 en 128 van de gecoordineerde wetten " geschrapt en vervangen door de "overeenkomstige bepalingen van het Wetboek Vennootschappen".

- in artikel 19 van de statuten worden de woorden "artikel 64, paragraaf 2, eerste lid van de vennootschapswet " en geschrapt en vervangen door de "overeenkomstige bepalingen van het Wetboek Vennootschappen".

- in artikel 25 van de statuten worden de woorden "artikel 120 van de gecoordineerde wetten " geschrapt en vervangen door de "overeenkomstige bepalingen van het Wetboek Vennootschappen".

- artikel 26 wordt volledig geschrapt en vervangen door hierna volgende artikelen:

"Artikel 26.-

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden

aan het ,Beigisch Staatsblad

=cl 11.1

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Artikel 27. -

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

- in artikel 29 van de statuten worden de woorden

"gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen

geschrapt en vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen.".

9) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten, tot hernummering van de statuten en tot vaststelling van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en gecoördineerde statuten D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

. "

'Voorbehouden aan het Belgisch

 " Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.05.2014, NGL 13.08.2014 14425-0008-014
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.05.2012, NGL 22.05.2012 12124-0257-014
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 08.06.2011 11156-0389-015
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 08.06.2010 10158-0481-015
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 29.06.2009 09318-0377-015
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.05.2008, NGL 14.05.2008 08140-0343-015
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.05.2007, NGL 06.06.2007 07193-0400-016
25/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.06.2006, NGL 24.07.2006 06513-3600-015
15/06/2005 : BL498773
28/07/2004 : BL498773
27/05/2004 : BL498773
22/05/2003 : BL498773
17/07/2002 : BL498773
19/05/2001 : BL498773
15/06/1999 : BL498773
01/01/1993 : BL498773
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.05.2016, NGL 29.08.2016 16540-0148-014

Coordonnées
TRANSPORT HUBERT

Adresse
SCHELFHOUTSTRAAT 181 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande