TRANSPORT VLEZENBEEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSPORT VLEZENBEEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.352.013

Publication

23/01/2013
ÿþV beh aa Bel Stag

Mal wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

<i3oi3zsa

.10 JAN. 2013

eue .

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar: 050 3 ©A 3

Benaming (voluit) : Transport Vlezenbeek

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  5 rij"

Zetel (volledig adres) : Bekersveldstraat 5 -1600 Sint-Pieters-Leeuw

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op 5 november 2012, "Geregistreerd zes bladen één verzendingen te Dilbeek 11 de 8 november 2012 Boek 605 Blad 17 vak 15. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger ai. (getekend) M. Wauters", dat

OPRICHTER

de Heer HEUGENS Daniel Lambert Louis, geboren te Usumbura op twee januari negentienhonderd

achtenvijftig, echtgescheiden en wonende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Bekersveldstraat 5.

VORM - NAAM

een STARTER - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met als naam

"Transport Viezenbeek",

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Bekersveldstraat 5. De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder .

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van alle logistieke diensten,

- Het sorteren, de behandeling, de bewerking en verwerking van alle soorten goederen.

- Het verzenden en doen verzenden van allerlei goederen in binnen- en buitenland, met inbegrip van groepagediensten en distributiediensten.

- Alle verrichtingen die verband houden met het transport en het verzenden van alle goederen zoals: vertollingsformaliteiten, gewone magazijnering, magazijn onder douane en in transit, opslag van goederen en beheer van stocks en voorraden, overslag, toeleveringen, afhaling, verpakking, het verzekeren en doen verzekeren van goederen en zendingen.

- Alle betaald vervoer van zaken en waren, zonder beperking van aard, transportmiddel of bestemming, evenals alle verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden.

- Het beheer en bestuur van en de adviesverlening, onder meer op het vlak van logistiek en goederenbehandeling, aan bedrijven en vennootschappen. Zij kan tevens de functie van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

- Het verlenen van financiële en andere bijstand aan alle ondernemingen en vennootschappen.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle soorten vennootschappen en mag alle leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een ander wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

KAPITAAL Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één euro (1,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van @ vermetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

met Betel te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Bekersveldstraat 5, waarvan het geplaatste kapitaal EEN EURO (¬ 1,00) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

De comparant verklaart het maatschappelijk te plaatsen in speciën voor inschrijvingsprijs van één euro en in te schrijven op alle aandelen, genummerd van nummer één (1) tot en met nummer honderd (100).

BESTUUR

Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder. Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn,

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA Transport Vlezenbeek". De vennootschap mag pas de vermelding "BVBA" voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de vierde vrijdag van de maand mei om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om veertien uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde

jaar.

WINSTVERDELING

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit

reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo wordt ais dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en

de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien,

2. De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, overneemt. Deze overname zal maar'effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder.

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat de benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetbcek van Vennootschappen:

voormelde Heer HEUGENS Daniel, wonende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Bekersveldstraat 5, hier aanwezig en die verklaart het mandaat te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is.

Aan haar worden de machten toegekend zoals voorzien in de artikelen tien en volgende van de statuten

4. Volmacht

Als bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld:

de Heer Johan Vande Geüchte, wonende te 9850 Nevele, Leo Lovaertstraat 16,

met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen bij alle

administraties, onder meer de Kruispuntbank voor ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde

BTW-administratie, teneinde aile verklaren te doen en in het algemeen alles te kunnen doen wat noodzakelijk

blijkt te zijn.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behotiden n'het; Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 30.09.2015 15633-0220-015
11/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TRANSPORT VLEZENBEEK

Adresse
BEKERSVELDSTRAAT 5 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande