TRANSVERSALE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRANSVERSALE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.407.631

Publication

18/04/2014
ÿþLrI\

Mod 'Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behoud

aan he

Belgisc

Staatsbi

*14084249*

gess

p 21:0

Griffie

Ondernemingsnr : 0449.407.631

Benaming

(voluit) TRANSERVSALE

(vetisost)

Rechtsvorm Naamloze venootschap

Zetel 1853 strombeek-Bever, Jozef Van Elewijckstraat, 52

(volledig adres)

Onderwerp akte VERVANGING BEKENDMAKING- BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERHOGING MIDDELS INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte van notaris Laurent Vanneste te Elsene van 2 april 2014 ter vervanging van de akte verleden voor zelfe notaris op 26 maart 2014 ter bekendmaking aangeboden en met het oog om gezegde bekendmaking door deze te vervangen volgt dat:

de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap « TRANSVERSALE », met maatschappelijke zetel te 1853 Strombeek-Bever, Jozef Van Elewijckstraat, 52 werd op 26 maart 2014 gehouden.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jean-Marie Vanneste, met standplaats toen te Elsene, op 8 februari 1993, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 6 maart daarna, nummer 930306-33.

De statuten werden diverse malen gewijzigd en een laatste maal krachtens proces-verbaal afgesloten door notaris Laurent Vanneste, ondergetekende, op 21 oktober 2008, en bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 17 november daarna onder nummer 2008-11-17 f0179336.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel, en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 0449.407.631.

« BUREAU.

De vergadering wordt geopend om elf uur, onder het voorzitterschap van de Heer SCHOCKAERT Alain, hierna beter genoemd,

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders, die verklaren eigenaar te zijn van he aangeduide aantal aandelen;

1/De Heer SCHOCKAERT Alain Emile Paul Ghislain, geboren te Zottegem, op 22 juli 1954, nationaal nummer : 54.07.22 353-73, gescheiden, wonende te 1050 Elsene, Generaal Jacqueslaan, 2/6, eigenaar van negen honderd negenennegentig aandelen (999).

2/Mevrouw SCHOCKAERT Audrey Martine Ghislaine, geboren te Ukkel, op 16 mai 1978, nationaal nummer : 78.05,16 366-51, getrouwd met de Heer GERSDORFF Benjamin Philippe Luc Christophe, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Lindestraat, 97, eigenaar van een aandeel (1).

Samen duizend aandelen (1.000),

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER,

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat

de huidige vergadering volgende agenda heeft:

10 De rapporten van de raad van bestuur en van de BVBA J-B RONSE DE CRAENE & C° te 9400 Ninove Rendestede 31, vertegenwoordigd door de Heer Jean-Benoit RONSE DE CRAENE, bedrijfsrevisor, aangaande de inbrengen in nature hierna bepaald, de manier van waardebepaling en de effectieve vergoeding die daar tegenover wordt gesteld.

2° Kapitaalverhoging ten belope van EEN MILJOEN TWEE HONDERD ZESTIG DUIZEND EURO (1.260.000,00 EUR) door inbreng in nature van de schuldvorderingen van een miljoen twee honderd zestig duizend euro (1.260.000,00 EUR) afkomstig van een dividenduitkering conform artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, teneinde het kapitaal te brengen van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) op een miljoen drie honderd tweeëntwintig duizend euro (1.322.000,00 EUR), door de creatie van achttien duizend vierhonderd achtentwintig (18.428) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in41e resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie

Toekenning van:

- achttien duizend vierhonderd en tien (18.410) nieuwe aandelen aan de Heer SCHOCKAERT Alain voornoemd, als tegenprestatie voor de inbreng in natura van de dividenduitkering van een miljoen twee honderd achtenvijftig duizend zevenhonderd veertig euro (1.258.740,00 EUR)

" - achttien (18) nieuwe aandelen aan Mevrouw SCHOCKAERT Audrey voornoemd, als tegenprestatie voor

de inbreng in natura van de dividenduitkering van duizend twee honderd zestig euro (1.260,00 EUR)

Deze aandelen zijn geheel volgestort.

3° Verwezenlijking van de inbreng.

40 Vaststelling van de daadwerkelijke vervulling van de kapitaalverhoging.

5°Wijziging van de volgende artikels van de statuten:

*artikel zes om dit artikel in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal.

6° Bevoegdheden toegekend aan de raad van bestuur om de nodige beslissingen te nemen betreffende

voorgaande aangelegenheden.

A.  Er bestaan heden duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Uit de samenstelling van de algemene vergadering blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn.

Bovendien, zijn alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd.

De algemene vergadering is dus wettig samengesteld en kan aldus geldig beraadslagen en beslissen betreffende de punten vermeld in de agenda zonder dat enig bewijs van de vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering dient te worden voorgelegd.

B.  leder aandeel geeft recht op één stem.

De voorstellen van de dagorde moeten de drietvierden der stemmen verenigen om aangenomen te worden. VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting van de voorzitter wordt als juist erkend door de vergadering, deze erkent zich rechtsgeldig samengesteld en bekwaam te beslissen over de punten van de agenda.

BERAADSLAGING

De algemene vergadering vat de agenda aan, en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen

EERSTE BESLISSING - VERSLAGEN

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter lezing te geven van de verslagen van de raad van bestuur en van de BVBA J-B RONSE DE CRAENE & C° te 9400 Ninove Renciestede 31, vertegenwoordigd docr de Heer Jean-Benoit RONSE DE CRAENE, bedrijfsrevisor, aangaande de inbrengen in natura hierna bepaald, de manier van waardebepaling en de effectieve vergoeding die daar tegenover wordt gesteld.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit op dit manier;

« Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren ondergetekende, bij het beëindigen van onze werkzaamheden, J-B RONSE DE CRAENE & C° Burg. B.V.B.A., vertegenwoordigd door de Heer Jean-Benoît RONSE DE CRAENE, Bedrijfsrevisor, dat

. de intentie door de vennoten geuit is om uiterlijk per 31 maart 2014 de kapitaalverhoging door te voeren bij de NV TRANSVERSALE, gevestigd te 1853 Stronribeek-Bever, J. Van Elewijckstraat 52, met ondernemingsnummer 0449.407.631 via een inbreng in nature van de schuldvorderingen van de vennoten m.b.t. de dividenduitkering van 1.260.000, -euro netto zijnde 1.400.000, - EUR bruto min 10 % roerende voorheffing.

. het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura.

. de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

de voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenstemt met de vergoeding voor een bedrag van 1.260.000, - EUR zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden overstijgen het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

. indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal op te nemen zal ais vergoeding voor deze inbreng 18.428 nieuwe aandelen van NV TRANSVERSALE, gelijk aan de bestaande aandelen voor een waarde van 1.260.000, EUR worden uitgegeven, waarna het kapitaal 1.322.000,-EUR zal bedragen vertegenwoordigd door 19A28 aandelen.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vemootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura binnen de voorwaarden van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt,"

" Stemming : De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed. TWEEDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van EEN MILJOEN TWEE HONDERD ZESTIG DUIZEND euRo (1260.000,00 EUR),

om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) naar een miljoen drie honderd tweeëntwintig duizend euro (1.322.000,00 EUR), door de creatie van achttien duizend vierhonderd achtentwintig (18.428) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in natura van de dividenduitkering van:

een miljoen twee honderd achtenvijftig duizend zevenhonderd veertig euro (1.258.740,00 EUR) en dat achttien duizend vierhonderd tien (18.410) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan Heer SCHOCKAERT Alain voornoemd, in tegenprestatie van de inbreng.

- van duizend twee honderd zestig euro (1.260,00 EUR) en dat achttien (18) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan Mevrouw SCHOCKAERT Audrey voornoemd, in tegenprestatie van de inbreng. Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING - VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Op dit ogenblik Is tussengekomen de Heer SCHOCKAERT Alain en Mevrouw SCHOCKAERT Audrey voornoemd.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en inbreng te doen van de voormelde goederen

- Als tegenprestatie voor de inbreng van een miljoen twee honderd achtenvijftig duizend zevenhonderd veertig euro (1.258.740,00 EUR) wordt aan de Heer SCHOCKAERT Alain voornoemd, die hierbij aanvaardt, achttien duizend vierhonderd tien (18.410) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden.

- Als tegenprestatie voor de inbreng van een duizend twee honderd zestig euro (1.260,00 EUR) wordt aan Mevrouw SCHOCKAERT Audrey, voornoemd, die hierbij aanvaardt, achttien (18) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden.

Alle aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

Stemming deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE 13ESUSSING - VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE REALISATJE VAN DE KAPITAALVERHOGING

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op een miljoen drie honderd en tweeëntwintig duizend euro (1.322.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door 19.428 aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Stemming *, deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING-WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

* artikel zes: dit artikel wordt door de volgende tekst vervangen

« Bij de oprichting van de vennootschap, bedroeg het kapitaal vijftien miljoen frank (15.000.000,00 E) en

werd het vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde en volledig volgestort.

Overeenkomstig het proces-verbaal opgesteld door notaris Laurent Vanneste, te Elsene, op 21 oktober 2008, heeft de buitengewone algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met drie honderd negen duizend achthonderd veertig euro negenentwintig cents (309.840,29E), teneinde het te brengen naar tweeënzestig duizend euro (62.000,00E), door de terugbetaling aan de aandeelhouders.

Overeenkomstig het proces-verbaal opgesteld door notaris Laurent Vanneste, te Elsene, op 26 maart 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen door inbreng in natura van de schuldvorderingen van één miljoen twee honderd zestig duizend euro (1.260.000,00 EUR) afkomstig van een dividenduitkering conform artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, teneinde het te brengen naar één miljoen drie honderd tweeëntwintig duizend euro (1.322.000,00 EUR), door de creatie van achttien duizend vierhonderd achtentwintig (18A28) nieuwe aandelen, zonder vermelding .van hun nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van één miljoen drie honderd tweeëntwintig duizend euro (1.322.000,00 EUR), het wordt vertegenwoordigd door negentien duizend vierhonderd achtentwintig aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort »,

Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING - VOLMACHTEN

De vergadering verleent aile volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

AFSLUITING VAN DE VERGADERING

Daar de dagorde is afgewerkt, wordt de vergadering geheven om elf uur dertig»

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbfad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Laurent VAN NESTE.

6 Gelijktijdig neergelegd: expeditie van de akte

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 24.06.2014 14214-0390-013
09/04/2014
ÿþ MM Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:(7;. i1 T 10  %4

nn-USSPC

Griffie

01110

bel

ai

Be Sta

II



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0449.407.631

Benaming

(voluit) : TRANSERVSALE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze venootschap

Zetel : 1853 Strombeek-Bever, Jozef Van Elewijckstraat, 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERHOGING MIDDELS INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbal van buitengewone algemene gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap « TRANSVERSALE », met maatschappelijke zetel te 1853 Strombeek-Bever, Jozef Van Elewijckstraat, 52, de vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jean-Marie Vanneste, met standplaats toen te Elsene, op 8 februari 1993, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 6 maart daarna, nummer 930306-33, de statuten werden diverse malen gewijzigd en een laatste maal krachtens -proces-verbaal afgesloten door notaris Laurent Vanneste, te Elsene, op 21 oktober 2008, en bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 17 november daarna onder nummer 2008-11-171 0179336, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel, en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 0449.407.631, opgemaakt door Laurent Vanneste, te Elsene, op 26 maart 2014, blijkt dat de vergadering eenparig beslist heeft:

BUREAU,

De vergadering wordt geopend om elf uur, onder het voorzitterschap van de Heer SCHOCKAERT Alain, hierna beter genoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders, die verklaren eigenaar te zijn van het aangeduide aantal aandelen:

1/De Heer SCHOCKAERT Alain Emile Paul Ghislain, geboren te Zottegem, op 22 juli 1954, nationaal nummer : 54.07.22 353-73, gescheiden, wonende te 1050 Elsene, Generaal Jacqueslaan, 216, eigenaar van negen honderd negenennegentig aandelen (999),

2/Mevrouw SCHOCKAERT Audrey Martine Ghislaine, geboren te Ukkel, op 16 mei 1978, nationaal nummer : 78.05.16 366-51, getrouwd met de Heer GERSDORFF Benjamin Philippe Luc Christophe, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Lindestraat, 97, eigenaar van een aandeel (1).

Samen duizend aandelen (1.000).

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat

de huidige vergadering volgende agenda heeft

1° De rapporten van de raad van bestuur en van de BVBA J-B RONSE DE CRAENE & C° te 9400 Ninove Rendestede 31, vertegenwoordigd door de Heer Jean-Benoit RONSE DE CRAENE, bedrijfsrevisor, aangaande de inbrengen in natura hierna bepaald, de manier van waardebepaling en de effectieve vergceding die daar tegenover wordt gesteld.

2° Kapitaalverhoging ten belope van EEN MILJOEN TWEE HONDERD ZESTIG DUIZEND EURO (1.260.000,00 EUR) door inbreng in natura van de schuldvorderingen van een miljoen twee honderd zestig duizend euro (1.260.000,00 EUR) afkomstig van een dividenduitkering conform artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, teneinde het kapitaal te brengen van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) op een miljoen drie honderd tweeëntwintig duizend euro (1.322.000,00 EUR), door de creatie van achttien duizend vierhonderd achtentwintig (18.428) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Toekenning van;

- achttien duizend vierhonderd en tien (18.410) nieuwe aandelen aan de Heer SCHOCKAERT Alain voornoemd, als tegenprestatie voor de inbreng in natura van de dividenduitkering van een miljoen twee honderd achtenvijftig duizend zevenhonderd veertig euro (1.258.740,00 EUR)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- achttien (18) nieuwe aandelen aan Mevrouw SCHOCKAERT Audrey voornoemd, als tegenprestatie voor

de inbreng in natura van de dividenduitkering van duizend twee honderd zestig euro (1.260,00 EUR)

Deze aandelen zijn geheel volgestort,

3° Verwezenlijking van de inbreng.

4° Vaststelling van de daadwerkelijke vervulling van de kapitaalverhoging.

5°Wijziging van de volgende artikels van de statuten

* artikel zes om dit artikel in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal.

6° Bevoegdheden toegekend aan de raad van bestuur om de nodige beslissingen te nemen betreffende

voorgaande aangelegenheden.

A.  Er bestaan heden duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Uit de samenstelling van de algemene vergadering blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn.

Bovendien, zijn alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd.

De algemene vergadering is dus wettig samengesteld en kan aldus geldig beraadslagen en beslissen betreffende de punten vermeld in de agenda zonder dat enig bewijs van de vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering dient te worden voorgelegd.

B.  Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De voorstellen van de dagorde moeten de drielvierden der stemmen verenigen om aangenomen te worden. VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting van de voorzitter wordt als juist erkend door de vergadering, deze erkent zich rechtsgeldig samengesteld en bekwaam te beslissen over de punten van de agenda.

BERAADSLAGING

De algemene vergadering vat de agenda aan, en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen EERSTE BESLISSING - VERSLAGEN

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter lezing te geven van de verslagen van de raad van bestuur en van de BVBA J-B RONSE DE CRAENE & C° te 9400 Ninove Rendestede 31, vertegenwoordigd door de Heer Jean-Benoit RONSE DE CRAENE, bedrijfsrevisor, aangaande de inbrengen in natura hierna bepaald, de manier van waardebepaling en de effectieve vergoeding die daar tegenover wordt gesteld.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit op dit manier

« Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren ondergetekende, bij het beëindigen van onze werkzaamheden, J-B RONSE DE CRAENE & C° Burg, B.V.B.A., vertegenwoordigd door de Heer Jean-Benoît RONSE DE CRAENE, Bedrijfsrevisor, dat

de intentie door de vennoten geuit is om uiterlijk per 31 maart 2014 de kapitaalverhoging door te voeren bij de NV TRANSVERSALE, gevestigd te 1853 Strombeek-Bever, J. Van Elewijckstraat 52, met ondernemingsnummer 0449.407.631 via een inbreng in natura van de schuldvorderingen van de vennoten m.b.t. de dividenduitkering van 1.260.000, -euro netto zijnde 1.400.000, - EUR bruto min 10 % roerende voorheffing.

het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura.

, de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

. de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenstemt met de vergoeding voor een bedrag van 1.260.000, - EUR zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden overstijgen het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal op te nemen zal ais vergoeding voor deze inbreng 18.428 nieuwe aandelen van NV TRANSVERSALE, gelijk aan de bestaande aandelen voor een waarde van 1.260.000, - EUR worden uitgegeven, waarna het kapitaal 1.322.000,-EUR zal bedragen vertegenwoordigd door 19.428 aandelen.

. Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion Is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura binnen de voorwaarden van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Stemming : De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed, TWEEDE BESLISSING -KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van EEN MILJOEN TWEE HONDERD ZESTIG DUIZEND EURO (1.260.000,00 EUR),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

St&otsblad

om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) naar een miljoen drie honderd tweeëntwintig duizend euro (1.322.000,00 EUR), door de creatie van achttien duizend vierhonderd achtentwintig (18.428) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie,

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in natura van de dividenduitkering van;

- een miljoen twee honderd achtenvijftig duizend zevenhonderd veertig euro (1.258.740,00 EUR) en dat achttien duizend vierhonderd tien (18.410) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan Heer SCHOCKAERT Alain voornoemd, in tegenprestatie van de inbreng.

- van duizend twee honderd zestig euro (1.260,00 EUR) en dat achttien (18) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan Mevrouw SCHOCKAERT Audrey voornoemd, in tegenprestatie van de inbreng. Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparig held van stemmen.

DERDE BESLISSING - VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Op dit ogenblik is tussengekomen de Heer SCHOCKAERT Alain en Mevrouw SCHOCKAERT Audrey voornoemd.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en inbreng te doen van de voormelde goederen

- Ais tegenprestatie voor de inbreng van een miljoen twee honderd achtenvijftig duizend zevenhonderd veertig euro (1.258.740,00 EUR) wordt aan de Heer SCHOCKAERT Alain voornoemd, die hierbij aanvaardt, achttien duizend vierhonderd tien (18.410) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden.

- Als tegenprestatie voor de inbreng van een duizend twee honderd zestig euro (1.260,00 EUR) wordt aan Mevrouw SCHOCKAERT Audrey, voornoemd, die hierbij aanvaardt, achttien (18) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden.

Alle aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

Stemming deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op een miljoen drie honderd en tweeëntwintig duizend euro (1.322.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door 19.428 aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen,

VIJFDE BESLISSING-WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen

* artikel zes: dit artikel wordt door de volgende tekst vervangen :

« Bij de oprichting van de vennootschap, bedroeg het kapitaal vijftien miljoen frank (15.000.000,00 ¬ ) en werd het vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde en volledig volgestort.

Overeenkomstig het proces-verbaal opgesteld door notaris Laurent Vanneste, te Elsene, op 21 oktober 2008, heeft de buitengewone algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met drie honderd negen duizend achthonderd veertig euro negenentwintig cents (309.840,29¬ ), teneinde het te brengen naar tweeënzestig duizend euro (62.000,00¬ ), door de terugbetaling aan de aandeelhouders.

Overeenkomstig het prcces-verbaal opgesteld door notaris Laurent Vanneste, te Elsene, op 26 maart 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen door inbreng in natura van de schuldvorderingen van één miljoen twee honderd zestig duizend euro (1.260.000,00 EUR) afkomstig van een dividenduitkering conform artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, teneinde het te brengen naar één miljoen drie honderd tweeëntwintig duizend euro (1.322.000,00 EUR), door de creatie van achttien duizend vierhonderd achtentwintig (18.428) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van één miljoen drie honderd tweeëntwintig duizend euro (1.322.000,00 EUR), het wordt vertegenwoordigd door negentien duizend vierhonderd achtentwintig aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigt één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal, Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort ».

Stem ming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen,

ZESDE BESLISSING - VOLMACHTEN

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat. Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

AFSLUITING VAN DE VERGADERING

Daar de dagorde is afgewerkt, wordt de vergadering geheven om elf uur dertig.

VOOR ANALYTiSCH UITTREKSEL

Notaris Laurent VANN ESTE,

Gelijktijdig neergelegd: expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 29.08.2013 13500-0519-012
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 31.08.2012 12531-0601-011
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 15.07.2011 11299-0140-011
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 30.07.2010 10377-0370-011
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 28.07.2009 09490-0179-012
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 18.07.2008 08433-0392-013
31/07/2007 : BL567260
11/07/2006 : BL567260
28/09/2005 : BL567260
11/01/2005 : BL567260
07/07/2004 : BL567260
07/08/2003 : BL567260
02/07/2003 : BL567260
02/05/2003 : BL567260
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 28.08.2015 15500-0429-013
23/07/2002 : BL567260
10/07/2001 : BL567260
15/07/2000 : BL567260
17/01/1997 : BL567260
06/03/1993 : BL567260

Coordonnées
TRANSVERSALE

Adresse
JOZEF VAN ELEWIJCKSTRAAT 52 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande