TRANSWIDE BELGIUM

NV


Dénomination : TRANSWIDE BELGIUM
Forme juridique : NV
N° entreprise : 472.317.249

Publication

14/05/2014
ÿþMod Word 11.1

0 2 MO 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koGritfieophandef Brus

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

*14098665*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdiontvdrigen op .

se

Ondememingsnr : 0472.317.249

Benaming

(voluit) TRANSWIDE BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Belgicastraat 17, 1930 Zaventenn

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging voorstel fusie door overneming

De vennootschappen Wolters Kluwer Transport Services NV enerzijds als Overnemende Vennootschap, en Transwide Belgium NV anderzijds als Overgenomen Vennootschap, hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de Overgenomen Vennootschap door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op de Overnemende Vennootschap in overeenstemming met artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna de "W. Venn."),

In overeenstemming met artikel 693 W. Venn., hebben de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen op 29 april 2014 een gezamenlijk fusievoorstel opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om deze fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting tot neeriegging van het fusievoorstel bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en dit ten minste 6 weken voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders dewelke een beslissing zal nemen over dit fusievoorstel (artikel 693 in fine W. Venn.),

Aldentificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1. De naamloze vennootschap Wolters Kluwer Transport Services, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Belgicastraat 17.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder het nummer 0872.586.165. Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, is het maatschappelijk doel als volgt omschreven:

«De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland; de ontwikkeling en ter beschikking sterling van elektronische diensten, processen, IT-support ter bevordering van logistieke diensten en transporten.

Het beheren, exploiteren, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen, alsmede het toekennen en verkrijgen van alle zakelijke of persoonlijke rechten op deze onroerende goederen, al hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle commerciële, nijverheids, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel verrichten; en voorts het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, van welke aard ook.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen.»

Hierna genoemd "Overnemende Vennootschap".

2... De naamloze vennootschap Transwide Belgium, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Belgicastraat 17,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder het nummer 0472.317.249. Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, is het maatschappelijk doel als volgt omschreven:

«De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, en zowel voor haarzelf als voor rekening van derden of in samenwerking met deze laatsten, alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met het afleveren van informatica- en intern etdiensten of eender welke andere vorm van moderne communicatie.

Ze zal aile mogelijke burgerlijke, commerciële, roerende of onroerende, financiële of industriële handelingen kunnen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden..

De vennootschap zal zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving op nieuwe aandelen, inspraak, financiële bijdrage of andere mogen interesseren in alle andere vennootschappen of ondernemingen die deels of geheel een soortgelijk of verwant doel heeft of dat vatbaar is voor uitbreiding of ontwikkeling.»

Hierna genoemd "Overgenomen Vennootschap",

B. Ruilverhouding

De ruilverhouding werd berekend aan de hand van de fractiewaarde van de aandelen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Op basis van bovenstaande ruilverhouding zef 1 aandeel in de Overgenomen Vennootschap omgeruild worden voor 0,01 aandelen in de Overnemende Vennootschap,

Dit betekent dat er in totaal 80.700 nieuw volgestorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde, zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

C. Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

Aangezien zowel de aandelen van de Overnemende Vennootschap als die van de Overgenomen Vennootschap aandelen op naam zijn, zal de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap het nodige doen om in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap volgende gegevens aan te brengen, en dit binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad:

- de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap;

- het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit;

- de datum van de fusie,

Deze inschrijving zal mede ondertekend worden door de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap of een hiervoor aangewezen gevolmachtigde, en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigden.

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal geannuleerd worden na goedkeuring van de fusie.

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat van de Overnemende Vennootschap en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

In dit kader zijn er geen speciale regelingen getroffen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

--

E, Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig, juridisch en voor wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en voor wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap, dit wil zeggen met een retroactief effect.

Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap noch aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Aldus zullen er geen bijzondere rechten worden toegekend in het kader van de vooropgestelde fusie,

G. Opdracht commissaris

Overeenkomstig artikel 695 W. Venn, hebben de betrokken vennootschappen mandaat verleend aan Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, en vertegenwoordigd door mevrouw Sophie Brabants, bedrijfsrevisor, om een rapport over het fusievoorstel op te stellen.

De bijzondere vergoeding die aan de commissaris verleend zal worden voor het opstellen van deze rapporten bedraagt EUR 4,500.

H. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap, noch aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap wordt een bijzonder voordeel toegekend.

L Fiscale verklaringen

De bestuurders van beide vennootschappen verklaren dat deze fusie door overneming beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B,T.W.-Wetboek.

J. Statuten van de Overnemende Vennootschap na de realisatie van fusie

Aangezien het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap niet aile activiteiten van de Overgenomen Vennootschap bevat, zal het maatschappelijk doel van eerstgenoemde uitgebreid moeten worden in het kader van de vooropgestelde fusie. Aangezien de uitbreiding van het maatschappelijk doel kadert in de fusie, zal de bijzondere procedure zoals vermeld in artikel 559 Wetboek van vennootschappen niet toegepast moeten worden.

Deze uitbreiding zal door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap dewelke ook een beslissing zal nemen over de vooropgestelde fusie worden goedgekeurd.

De raad van bestuur beslist om volmacht te verlenen aan Koen DE WAÉLÉ (bestuurder) om het fusievoorstel alsook het formulier vereist voor de publicatie van dit fusievoorstel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen in naam en voor rekening van de raad van bestuur.

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

Koen DE WAELE

Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 16.06.2014 14191-0064-037
22/01/2014
ÿþimrd mot 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mi

. I

-

T3 ,1 n 207.4

Griffie

1!JMIlti

i VI

J

Ondernemingsnr : 0472.317.249

Benaming (voluit) : TRANSWIDE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Belgicastraat 17

1930 Zaventem

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging door inbreng in speciën - Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Eric Jacobs, Geassocieerd Notaris te Brussel op 24 december 2013,; dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TRANSWIDE BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Belgicastraat 17 de volgende beslissingen werden genomen

Eerste besluit : Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van acht miljoen euro ; (8.000.000,00 EUR) om het te brengen van zeventigduizend euro (70.000,00 EUR) op acht miljoen zeventigduizend euro (8.070.000,00 EUR), door inbreng in geld, met uitgifte van acht miljoen (8,000.000) nieuwe aandelen, zonder vermelding van waarde, die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen in de winsten delen te rekenen van de dag van hun uitgifte en stemgerechtigd zijn na afloop van de vergadering die tot hun uitgifte heeft besloten,

Tweede besluit : Verzaking aan voorkeurrecht  intekenlnq op nieuwe aandelen  Volstorting

Derde besluit : Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoginq

Vierde besluit : statutenwijziging

De vergadering beslist de artikelen 5 en 6 van de statuten te wijzigen, teneinde deze artikelen in

overeenstemming te brengen met hogervermelde beslissing tot verhoging van het kapitaal van de

vennootschap, met name als volgt:

- Artikel 5 -- Kapitaal:

Vervanging van de tekst van artikel 5 als volgt:

« Het kapitaal is vastgesteld op acht miljoen zeventigduizend euro (t 8.070.000,00), vertegenwoordigd door

acht miljoen zeventigduizend (8.070.000) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde,

die ieder één/acht miljoen zeventigduizendste (1/8.070.000n ».

Artikel 6  Vorming van het kapitaal:

Toevoeging van een tweede paragraaf, luidend als volgt:

« Ter gelegenheid van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 24

december 2013 voor Meester Eric Jacobs, geassocieerd notaris te Brussel, werd beslist om het

maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen tan belope van acht mi joen euro (8.000.000, 00

EUR) om het te brengen van zeventigduizend euro (70.000,00 EUR) op acht miljoen zeventigduizend euro

(8.070.000,00 EUR), door inbreng in geld, met uitgifte van acht miljoen (8.000.000) nieuwe aandelen n.

Vijfde besluit : machten ter uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering kent alle machten toe aan de raad van bestuur met het oog op de uitvoering van de genomen

beslissingen.

De vergadering verleent tevens aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde besluit: Mandaat Kruispuntbank der Ondernemingen en andere administraties

;, De vergadering stelt mevrouw Lieve De Taeye, woonplaats kiezend te Motstraat 30, 2800 Mechelen, en

Securex Ondernemingsloket VZW, met kantoor te Frankrijklei 53-55, 2000 Antwerpen, evenals zijn bedienden,

aangestelden en lasthebbers, aan als bijzondere lasthebbers, met de bevoegdheid om individueel te handelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten die in het kader van de genomen beslissingen bij enige (fiscale, BTW-, sociale of andere) administratie, met inbegrip van de Kruispuntbank van Ondernemingen nuttig dan wel noodzakelijke zouden zijn, te vervullen.

Voomoemde lasthebbers zullente dien einde, in naam en voor rekening van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen en, in het algemeen, alle feitelijke en rechtshandelingen mogen stellen om dit mandaat te kunnen uitoefenen.

VOOR GELIJKVORMING ULTTREKSEL

Meester Eric Jacobs, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

-2 volmachten

'1Coördinatie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Decta: Naam en hoedanigheid van de instrumentereride notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be a Br Ste

i 11!

*1311770







1 8 Jun 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.317.249

Benaming

(voluit) : Transwide Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Belgicastraat 17, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS DO. 11 JUNI 2013

De algemene vergadering van aandeelhouders besluit te herbenoemen als bestuurder: de heer Koen De Waele, wanende te 1785 Merchtem, Vollickstraat 16.

Het mandaat van de herbenoemde bestuurder gaat in op heden en zal lopen tot de jaarvergadering te houden in 2015, dit om de mandaten van de bestuurders te laten gelijk lopen. Het mandaat zal onbezoldigd warden uitgeoefend.

De heer Koen De Waele verklaart zijn mandaat als bestuurder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat,

Voor eensluidend uittreksel,

Fabrice MAQUIGNON

Gedelegeerd-Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 01.07.2013 13254-0353-036
13/08/2012
ÿþ mod 11.1



11-1:uan In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

C1D

ri' I il I1 IIIUII I11l1I1H1UH1

*12140628*

t

BRUSSEL

Grife 2 AOUT ?f a

Ondernemingsnr : 472.317.249

Benaming (votuit) : TRANSWIDE BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Belgicastraat 17

1930 Zaventem

Onderwerp akte :neerlegging van gecoördineerde statuten dd 27 juli 2012

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Eric Jacobs, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 gelijkvorming uittreksel.

13/08/2012
ÿþMod 1 1.1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

3RUXELLES

0 2 AOUT 2012

Greffe

N° d'entreprise : 472.317.249

il

j~ Dénomination (en entier) : TRANSWIDE BELGIUM

(en abrégé):

;l

Il Forme juridique ;société anonyme

Siège :Belgicastraat 17

1930 Zaventem

Obiet de l'acte : CONSTATATION DU TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL A ZAVENTEM ADOPTION D'UNE VERSION NEERLANDAISE DES STATUTS SUPPRESSION DE LA VERSION FRANÇAISE DES STATUTS - POUVOIRS

D'un acte reçu par Maitre Eric Jacobs, Notaire associé à Bruxelles, le 26 juillet 2012, il résulte que s'est! réunie l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme «TRANSWIDE BELGIUM»,i ; dont le siège social est établi Belgicastraat 17 à 1930 Zaventem.

ii Laquelle valablement constituée et apte à délibérer sur les objets figurants à l'ordre du jour, a pris les! ;; résolutions suivantes :

Première résolution : Constatation du transfert du siège social

L'assemblée constate que le siège social a été transféré en région de langue néerlandaise à Belgicastraat; 17, 1930 Zaventem suite à la décision prise par l'assemblée générale ordinaire de la société qui s'est tenue lei 13 juin 2012 et dont un extrait est en cours de publication aux Annexes du Moniteur belge. Cette décision a pris; effet en date du 15 juin 2012.

Deuxième résolution : modification de la nature des titres dans les statuts

Troisième résolution : adoption d'une version néerlandaise des statuts.

En application de la législation sur l'emploi des langues en matière administrative, l'assemblée décide! d'adopter la version néerlandaise des statuts, mise en concordance avec les décisions prises, ainsi qu'avec; les dispositions récentes du Code des sociétés et la législation sur la suppression des titres au porteur

Quatriè e résolution : Su " " ression de la version fran aise des statuts

ij L'assemblée générale décide, suite à la troisième résolution de supprimer la version française des statuts; puisqu'en vertu de la législation sur l'emploi des langues en matière administrative, ceux-ci doivent être établis; en néerlandais uniquement, le siège social de la société étant actuellement établi à Zaventem.

Cinquième résolution : délégation de pouvoirs spéciaux

L'assemblée générale nomme comme mandataire spécial, Madame DE TAEYE, Lieve, faisant élection dei ;j domicile à Motstraat 30, 2800 Mechelen, à l'effet d'effectuer toutes démarches et formalités qui s'avéreraient; ;; nécessaires du chef des décision prises, auprès de toute administration privées ou publiques et notamment, ;j auprès de la Banque Carrefour des Entreprises et auprès l'administration de la Taxe sur la Valeur ajoutée, et à: ;, cet effet de signer tous actes et documents, y compris tous les documents et formulaires nécessaires à l'égard! j des institutions compétentes et du Tribunal du Commerce,

L'assemblée confère tous pouvoirs au conseil d'administration en vue de l'exécution des décisions prises, et; ;; au Notaire soussigné en vue de la coordination des statuts.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Maître Eric Jacobs, Notaire associé à Bruxelles,

Déposés en même temps

-1 expédition de l'acte

-1 extrait analytique

- 2 procurations

- 1 coordination des statuts

,1

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *1]136818

behouden aan het Belgisch 118

Staatsblad









Griffie26131.20QQ

Ondernemingsnr : 0472 317 249

Benaming

(voluit) : TRANSWIDE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Belgicastraat 17, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris - verplaatsing van maatschappelijke zetel en exploitatiezetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 13Juni2012

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist het mandaat van de burgelijke vennootschap Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfrevisoren (KPMG, Bourgetlaan 40, 1030 Brussel - vertegenwoordigd door Sophie Brabants, bedrijfsrevisor) te vernieuwen tot commissaris voor een periode van 3 jaar, aflopende na de gewone algemene vergadering van 2015.

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist de maatschappeliike zetel en exploitatiezetel te verplaatsen naar Belgicastraat 17, 1930 Zaventem.

Voor eensluidend uittreksel

Fabrice Maquignon

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 13.06.2012, DPT 29.06.2012 12244-0086-018
02/04/2012
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Il*l11.1121ejl 11!11111

Rd

Mc b

~~~~~,~~~~

_

~;

21 MRT 2012

Greffe

Dénomination

(en entier) : TRANSWIDE BELGIUM

Forme juridique : SOCIETE ANONYME

Siège : 18 AVENUE DELLEUR, 1170 BRUXELLES

N° d'entreprise : 0472 317 249

Objet de l'acte : NOMINATION

II résulte du procès-verbal du conseil d'administration du 19 mars 2012 qu'a été nommé en qualité de délégué à la gestion journalière, Jean-François LUNEW (numéro de registre national 73061 91 21 11), domicilié à 5140 Sombreffe, rue Elveau 33. Ce mandat prend effet le 1 mars 2012 et est confié pour une durée de quatre ans.

La société est valablement représentée à l'égard des tiers sous la signature de deux administrateurs. Pour ce qui concerne la gestion journalière, elle est valablement représentée à l'égard des tiers sous la seule signature d'un des délégués à la gestion journalière.

Fabrice Maquignon, administrateur-délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personne es ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/02/2012
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

*iaoasioa1111

3 1 JAN 2012

'"'tieut8

Greffe

Dénomination

(en entier) : TRANSWIDE BELGIUM

Forme juridique : SOCIETE ANONYME

Siège : 18 AVENUE DELLEUR, 1170 BRUXELLES

Ne d'entreprise : 0472 317 249

Objet de l'acte : COMMISSA1RE-RÉVISEUR-NOUVEAU REPRESENTANT

Le procès-verbal de l'assemblée générale particulière des actionnaires tenue le 27 janvier 2012 confirme qu'à dater du ler janvier 2012, le commissaire-réviseur de la société (la société de réviseurs d'entreprises KPMG, établie à 1030 Brussels, avenue du Bourget 40) sera représenté par Sophie Brabants dans l'exécution de sa mission.

Olivia Paquot, directeur

Mentionner sur la dernière page du Volet B

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et sianature

24/08/2011 : BL646020
15/04/2011 : BL646020
10/11/2010 : BL646020
09/09/2010 : BL646020
03/09/2009 : BL646020
23/07/2009 : BL646020
01/09/2008 : BL646020
25/06/2008 : BL646020
29/08/2007 : BL646020
27/02/2007 : BL646020
29/11/2006 : BL646020
05/10/2006 : BL646020
25/08/2006 : BL646020
30/09/2005 : BL646020
27/09/2004 : BL646020
03/05/2004 : BL646020
06/08/2003 : BL646020
31/07/2002 : BL646020
16/05/2002 : BL646020
10/07/2001 : BL646020
15/07/2000 : BLA108361

Coordonnées
TRANSWIDE BELGIUM

Adresse
BELGICASTRAAT 17 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande