TRASTRADE

Société en commandite simple


Dénomination : TRASTRADE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 880.295.586

Publication

29/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergeleodiontvan9on op

" 1 SEP. 2014

ter griffie van cip.liecieriandstalige rechtbank vn Vkieliandel Brussel

1111.1111JI111,1j!lil,.!JUIii

Ondernemingsnr : 0880.295.586

Benaming

(votuit) : TRASTRADE

(verkort) :

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

MOLENSTRAAT 67 TE 1851 GRIMBERGEN

INVEREFFENINGSTELLING  ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER  VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE VENNOTEN  SLUITINGVAN DE VEREFFENING

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op datum van 10-09-2014 dat:

1. De vergadering der vennoten beslist heeft de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

2. De voorzitter legt aan de vennoten de rekeningen voor van de vennootschap sedert de oprichting en

afgesloten op heden.

Elke vennoot erkent een exemplaar van de rekeningen ontvangen te hebben. De zaakvoerder van de

vennootschap geeft hierover een mondelinge toelichting.

Het bestuursorgaan van de vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva werden

aangezuiverd er en er op heden geen passiva meer zijn.

De vennoten nemen inzage in gemelde rekeningen en besluiten deze integraal en zonder enig

voorbehoud goed te keuren.

3. De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De vennoten verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld alle passive inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavige akte niet meer te vereffenen van.

4. Alle vennoten verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek Vennootschappen.

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is. De vennoten verklaren ieder afzonderlijk op de hoogte te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hun hoofde ontstaat overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde Ipassieve rechtspersoonlijkheid van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaren de vennoten zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één vergadering te besluiten.

5. Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten leste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, verklaar de vergadering der vennoten de afrekening voor gesloten en stelt zij vast dat de Gewone Commanditaire Vennootschap TRASTRADE definitief opgehouden heeft te bestaan.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. De vergadering der vennoten beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van de heer Jeroen OOMS, wonende te Grimbergen, Molenstraat 67,

7. De vergadering der vennoten beslist, rekening houdende met de goedkeuring van de rekeningen, de ontbinding van de vennootschap en afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, de heer Jeroen OOMS, voor zijn beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der vennoten dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

GETEKEND

JEROEN OOMS,

Gelijktijdig neergelegd verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 10-09-2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/10/2012
ÿþ ....~~....'trs. ,1 Mal Wafd 11.1

T~)_~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12196699"

&I ? OKT 2012

Griffie

Ondernerningsnr : 0880.295.586

Benaming

(voluit) : TRASTRADE

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOLENSTRAAT 67 TE 1851 GRIMBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte z KAPITAALVERMINDERING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd, 29-09-2010 dat mevrouw Travers; Sabine, wonende te 1851 Humbeek, Molenstraat 67, ontslag neemt als zaakvoerder met ingang van 29-092010, Een algemene ontlasting over haar mandaat wordt verstrekt.

Tot zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd, met ingang van 29-09-2010, de heer Ooms Jeroen,. wonende te 1851 Humbeek, Molenstraat 67, Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden. Hij aanvaardt' zijn mandaat

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-10-2011 dat het kapitaal van de vennootschap, vastgesteld op 75.000 (vijf en zeventig duizend) EURO wordt verminderd met 50.000 (vijftig duizend) EURO, om het te brengen op 25.000 (vijf en twintig duizend) EURO en zonder vernietiging van' aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk fiscaal gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de, huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

«Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen. Het minimum kapitaal is vastgelegd op 25.000 (vijf en twintig duizend) Euro. Het wordt vertegenwoordigd door 20 (twintig) aandelen die elk 1/20ste (één/twintigste) van het kapitaal vertegenwoordigen. »

GETEKEND:

OOMS Jeroen,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
TRASTRADE

Adresse
MOLENSTRAAT 67 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande