TRAUMA CARE GLOBAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRAUMA CARE GLOBAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.854.216

Publication

06/11/2012
ÿþ Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 4 Q CT. 912

BAUSSEB.

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" iaiaoaz9

11

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : "TRAUMA CARE GLOBAL" (verkort)

0142 859 ef4C-

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1730 Asse, Nieuwstraat, 99.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING

Uit een akte verleden voor Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, op negentien oktober tweeduizend en twaalf, blijkt het volgende;

OPRICHTERS

1. Mevrouw VAN HELDEN Anita Dingena Martins, geboren te Tilburg (Nederland) op 19 maart 1958, met' Nederlandse nationaliteit, echtgenote van de heer De Waepenaere Johan, wonende te 1730 Asse, Nieuwstraat' 99 (NN:58.03.19-572.97)

2. De heer DE VOS Aije Klaas, geboren te Goudswaard (Nederland) op 26 april 1952, met Nederlandse nationaliteit, uit de echt gescheiden en niet herhuwd, wonende te Numansdorp (Nederland), Havenstraat 26, 3281XE (IN4623B81)

3. Mevrouw REIJMER Wilhelmina Henrica, geboren te Warnsveld (Nederland) op 29 oktober 1985, met Nederlandse nationaliteit, wonende te 1730 Asse, Nieuwstraat 99 (NN:85.10.29-000.00), ongehuwd.

' BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap en neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap" met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam is "TRAUMA CARE GLOBAL".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1730 Asse, Nieuwstraat 99.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filia-

len, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- traumaverwerking binnen zeven weken doro directe emotionele en energetische ondersteuning bij traumatische gebeurtenissen;

- lezingen en bijeenkomsten in combinatie met muzikale begeleiding;

- klankschalen- en klassieke kamerconcerten;

- trainingen aan individuen, bedrijven en zorginstellingen;

- bedrijfsadviezen en coaching

- natuurgeneeskundige therapie met individuele en groepsconsultaties;

- begeleiding en coaching bij problematiek binnen het Autisme Spectrum, AD(H)D en aanverwante. stoornissen

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of; onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van' derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

KAPITAAL ..,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt en omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt zevenduizend euro (7,000,00 ¬ ).

Het vast gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ), Het vast gedeelte kan enkel worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, doch die een fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elk aandeel moet minstens voor één vierde warden volgestort.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste kapitaal moet steeds onderschreven zijn het gedeelte van het kapitaal moet volgestort zijn ten belope van minimum zesduizend tweehonderd euro (6,200,00 EUR).

Buiten de aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven ter gelegenheid van de oprichting, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen. De algemene vergadering van vennoten bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Een bestuurder kan ontslagen worden door de algemene vergadering door een gewone meerderheid van stemmen,

Een bestuurder kan zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de vennootschap, mits vooropzeg van één maand, zonder dat de algemene vergadering daarmee moet instemmen.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar,

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur,

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt,

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf voile dagen vôôr de vergadering, De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter. Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders, wanneer er een Raad van Bestuur bestaat, een voorlopige vervanger benoemen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

De Raad van Bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; aile goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder verantwoording van betaling, handlichting geven van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als etser of verdediger voor de rechtbanken vertegenwoordigen; schikkingen treffen en in ieder geval een scheidsrechterlijke beslissing in verband met alle belangen van de vennootschap inroepen.

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door haar bestuurder.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen in zoverre de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria die tot aanstelling van een commissaris-revisor verplichten. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De algemene vergadering kan evenwel die onderzoeks- en controlebevoegdheden overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt voor een door haar te bepalen duur en die zij ten allen tijde kan ontslaan. Indien er twee of meer controlerende vennoten benoemd worden, oefenen zij hun taak uit in college. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen noch enige andere opdracht of mandaat aanvaarden. De controlerende vennoten oefenen hun functie kosteloos uit.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot of de controlerende vennoten zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant,

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten, mits de voorwaarden om geldig te beraadslagen en te beslissen zijn nageleefd.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven voor wijzigingen in de statuten. ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het orgaan dat instaat voor het bestuur waarvan sprake in artikel 21. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere laatste vrijdag van de maand maart om 17 uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Ais die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet in deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur en zoniet door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

RESERVE - VEREFFENING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op 'voorstel vanur de' Raad van Bestu beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip geschiedt de vereffening door zorgen

; van het orgaan dat instaat voor het bestuur, tenzij de algemene vergadering besluit de vereffening aan één of

meer vereffenaars toe te vertrouwen.

Vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen,

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels 186 en

volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden

aangewend voor de terugbetaling van de storting en uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Het bestuursorgaan en de vereffenaar(s) aangesteld door de algemene vergadering zullen over de

bestemming van het saldo een voorstel doen aan de algemene vergadering, die zelf over de afsluiting van de

vereffening zal beslissen. In alle geval moet het eventueel saldo van de vereffening aangewend worden

rekening houdend met de doelstellingen van de vennootschap.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Benoeming van de bestuurder

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters besloten het aantal bestuurders vast te stellen op één en te

benoemen:

- mevrouw VAN HELDEN Anita, voomoemd;

Alhier aanwezig, die aanvaardt.

De bestuurder zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Haar mandaat verstrijkt na afloop van de jaarvergadering 2018.

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 1 oktober 2012 en zal worden afgesloten op 30

september 2014.

Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Bekrachtiging verbintenissen gesteld voor de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek

van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2012, Deze overneming zal meer effect sorteren van

zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenisse, aangegaan in de

tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen,

eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

Volmacht voor vervulling wettelijke formaliteiten

Tot bijzondere lasthebbers worden door de oprichters aangesteld:

- de oprichters, afzonderlijk handelend,

alsook hun aangestelden, ieder met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan wie telkens volmacht

verleend wordt om het nodige te dcen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbeteringen,

wijzigingen en/of schrappingen van de inschrijving - van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor de vervulling van alle formaliteiten jegens alle ondernemingsloketten alsook jegens de diensten van de BTW, de diensten der Directe Belastingen en in het algemeen, alle andere nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen om de vennootschap toe te laten haar activiteiten op te starten.

Elke gevolmachtigde zal te dien einde alle verklaringen kunnen doen en alle documenten kunnen ondertekenen

KO STEN

Alle kosten rechten en erelonen welke voor de vennootschap uit onderhavige statutenwijzing voortvloeien bedragen duizend tweehonderd dertig euro veertig eurocent (1.250,40¬ ), inclusief belasting op toegevoegde waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte "Oprichting - Statuten - Benoeming".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRAUMA CARE GLOBAL

Adresse
NIEUWSTRAAT 99 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande