TRAVAGLINI'S GENERAL PRACTICE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRAVAGLINI'S GENERAL PRACTICE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.768.216

Publication

07/07/2015
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IVE *150962 5'

K.-.et~;~efe,,~~,,CáIOritI%neei ukk.,

22ûîà

ter e ifi t:.rÏf-f: icilrkuf1ïkid;rwa

()4 ?-ee.~~ ~ ~ -]~Efk,.. ! ~~ ~ -" I}..



Ondernemingsar Benaming

(voluit) :



TRAVAGLINI'S GENERAL PRACTICE





Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1790 Affligem (Teralfene), Petterstraat 15

Onderwerp akte : OPRICHTINGEN

Uit een akte verleden voor Notaris Christian Van Campenhout, te Anderlecht, op 11 juni 2015, ter registratie aangeboden, blijkt wat volgt:

De Heer TRAVAGLIN1 Paolo, geboren te Rome (Italië), op 17 augustus 1980, nationaal nummer 80.08.17 295-58, ongehuwd, wonende te 1070 Anderlecht, Marius Renardlaan 2/27.

Heeft een burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de naam " TRAVAGLINI'S GENERAL PRACTICE " met maatschappelijke, zetel te 1790 Affligem (Teralfene) Petterstraat, 15,

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600) vertegenwoordigd door honder zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

- door de heerTRAVAGLINI Paolo, voornoemd, ten belope van honderd zesentachtig aandelen (186).

Alle aandelen zijn volstort ten belope van twee/derde (213)

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (E' 12.400)

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde, door de artsen die er deel van uitmaken, rekening houdend met de Medische Plichtenleer en de deontologische regels van het beroep van arts, ondermeer betreffende het beroepsgeheim, alsook alle handelingen stellen die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met het doel van de vennootschap voor zover deze handelingen gesteld worden in overeenstemming met de Medische Plichtenleer en de deontologische regels van het beroep van arts.

De vennootschap kan maar handelen dan in respect met de deontologie, de waardigheid, de vrijheid bij het stellen van de diagnose en therapeutische vrijheid van de praktiserende arts, alsook in respect met de vrije keuze van de patiënt.

De vennootschap stelt zich eveneens tot doel om het wetenschappelijk onderzoek te bevorderen door het organiseren van navormingsactiviteiten, door het schrijven van wetenschappelijke bijdragen, door het geven van onderwijs, onderricht en opleidingscursussen, en door het onderhouden van de nodige relaties met andere organismen die een zelfde doel nastreven.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten ais vennoot.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Ten accessoire titel kan de vennootsohap eveneens tot doel hebben het samenstellen, beheren en valoriseren van een roerend en onroerend patrimonium, onder meer door de aankoop, de verkoop, het huren, het verhuren, het bouwen, dit alles te verstaan in de meest ruime zin voor zover dit geen afbreuk doet noch aan het burgerlijke karakter van de vennootschap noch aan de prioritaire medische roeping, en dat deze handelingen  die dienen te gebeuren binnen de grenzen van een beheer zoals het een "goede huisvader betaamt - geen repetitief of commercieel karakter vertonen. Aldus zal, indien er meerdere vennoten zijn, een voorafgaandelijk akkoord dienen te voorzien worden met betrekking tot de te voeren politiek rond het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

4

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

samenstellen en beheren van de aldus gerealiseerde investeringen. Dit akkoord zal het voorwerp uitmaken van

.

een geschreven document dat aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren zal dienen voorgelegd te worden

De vennootschap kan op een algemene manier alle roerende of onroerende handelingen verrichten die In rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn om de ontwikkeling van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks, voor het geheel of voor een deel, te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan en dit vanaf 11 juni 2015.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd,

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het ais bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging ais zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de eerste zaterdag van de maand februari om 11 uur.

Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van volgend jaar.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2, over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. Het eerste boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van de akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, om te eindigen op 30 september 2016.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in het jaar 2017.

De algemene vergadering heeft benoemd tot enige zaakvoerder :

- de Heer TRAVAGLINI Paolo, voornoemd, die aanvaard heeft.

- het mandaat van de zaakvoerder is voor onbepaalde duur.

- er werd geen commissaris benoemd.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd ; een uitgifte van de oprichtingsakte.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRAVAGLINI'S GENERAL PRACTICE

Adresse
PETTERSTRAAT 15 1790 TERALFENE

Code postal : 1790
Localité : Teralfene
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande