TREEBRANCH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TREEBRANCH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 633.812.648

Publication

16/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312114*

Neergelegd

14-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kerkstraat 33

Ondernemingsnummer :

0633812648

Benaming (voluit) : TREEBRANCH

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, notaris te Herent, op 10 juli 2015, vóór registratie, dat:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TOMTREE, met maatschappelijke zetel te 3080 Tervuren, Kerkstraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met ondernemingsnummer 0823.073.803, en ingeschreven in het btw-register onder nummer BE823.073.803. Opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Spruyt te Brussel op 10 februari 2010, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 februari daarna onder nummer 10028542, en waarvan de statuten eenmaal werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Catherine Croes te Herent op 21 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 januari daarna onder nummer 11006568.

2) De naamloze vennootschap TOMAHAWK, met maatschappelijke zetel te 3080 Tervuren, Kerkstraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met ondernemingsnummer 0460.719.910, en ingeschreven in het btw-register onder nummer 0460.719.910. Opgericht bij akte verleden voor notaris Hans Berquin te Brussel op 16 mei 1997, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 juni daarna onder nummer 970605-272, en waarvan de statuten verschillende malen werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Eric Spruyt te Brussel op 29 juni 2011, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 juli daarna onder nummer 11113673.

een naamloze vennootschap hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam: TREEBRANCH

Zetel: 3080 Tervuren, Kerkstraat 33.

Duur: onbepaald.

Kapitaal: tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250 000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door bvba Tomtree, voornoemd, ten belope van tweeduizend vierhonderd negenennegentig (2.499) aandelen en door nv Tomahawk, voornoemd, ten belope van één (1) aandeel, volledig volgestort.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 10 juli 2015 en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Reserves: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die

3080 Tervuren

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-be¬stuur¬der, aange¬wezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Benoeming bestuurder(s): werden met ingang vanaf 10 juli 2015 benoemd tot bestuurders:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TOMTREE, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer vAN dER ERVE Martinus Robertus Nicolaas, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Amsterdam (Nederland) op 15 december 1967, wonende te 3080 Tervuren, Kerkstraat 33.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QV FinEx, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Kaasmarkt 39 bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0568.567.775, en ingeschreven in het btw-register onder nummer BE568.567.775. Opgericht bij akte verleden voor notaris Iris De Brakeleer te Ninove op 6 januari 2015, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 januari daarna onder nummer 15300658, en waarvan de statuten ongewijzigd zijn tot op heden. Vast vertegenwoordigd door de heer VERSAEN Quinten, geboren te Jette op 31 augustus 1989, wonende te 1850 Grimbergen, Knotwilgenlaan 17.

Hun mandaat neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2021.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, promoveren, prospecteren, ter beschikking stellen en uitbaten van onroerende goederen; de aankoop en verkoop van woningen in het algemeen of op plan; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

3. De exploitatie van hotels, restaurants en alle andere horeca in de ruimste zin van het woord, en dit in binnen- en buitenland; het verzorgen en organiseren van seminaries, tentoonstellingen en andere happenings; de uitbating van een cateringbedrijf, alsmede van alle etablissementen, of handelszaken die gebruikt worden voor cafés, hotels, tavernes, restaurants, brasserieën, tearooms, en dergelijke meer.

4. Alle diensten van huisvesting voor korte verblijven in binnen- en buitenland, al dan niet gepaard gaand met de uitbating van een restaurant, in hotels, motels, en herbergen (met horeca-diensten), alsmede de uitbating van vakantiecentra en -dorpen (daaronder begrepen residentiële bungalow- en chaletparken) met of zonder restaurant en sportinfrastructuur ter beschikking van de toeristen.

5. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer: - adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-,

bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

6. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven. Zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle vennootschappen van de groep op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

8. Het afsluiten met de leden van de groep van contracten van financieringshuur in één van de volgende vormen:

- onroerende financieringshuur zoals bepaald in het Koninklijk Besluit nummer 30 van negenentwintig december negentienhonderd tweeënnegentig met betrekking tot de toepassing van de belasting over de toegevoegde waarde op de onroerende financieringshuur;

- verrichtingen van "sale and lease back", met name de aankoop van roerende en/of onroerende goederen van leden van de groep en het in leasing geven van deze goederen aan dezelfde leden van de groep.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel. De vennootschap mag op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die, op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Jaarvergadering  toelating  stemrecht: wordt gehouden op de zetel, op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Deponering van de effecten:

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen op naam, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Volmacht: aan VMW Accountants, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 bus 301, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap, waaronder ook de ondertekening van een compromis op 11 mei 2015 voor de aankoop van een eigendom met tuin te Tervuren, Kerkstraat 15.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Catherine CROES, notaris. GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: -de uitgifte van de oprichtingsakte;

Coordonnées
TREEBRANCH

Adresse
KERKSTRAAT 33 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande