TREMDECOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TREMDECOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.864.124

Publication

27/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

" l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bc i

e

st

i 111



Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande.

te Leuven, de ;n'' 2;!i,i DE GR/FF/ER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0503.864.124

Benaming

(voluLt) : Tremdecor

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Astridstraat 33 te 3120 Tremelo

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 8 november 2013 neemt kennis van het ontslag van Van Loock

Christianne als zaakvoerder op 31 december 2013,

De vergadering verleent kwijting over haar mandaat.

Er zal niet in haar vervanging worden voorzien.

zaakvoerder

Van Nuffelen Gaston

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/02/2013
ÿþ Mod word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 111191,11119* ~I

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Tremdecor

(verkort) :

hleargelegcl be griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 6 FEB, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Astridstraat 33, 3120 Tremelo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg,

ondergetekend, op vier februari tweeduizend dertien:

Blijkt er dat :

1.1. de heer VAN NUFFELEN Gaston Alfons [Rijksregister nummer 59.04,19-285.24], geboren te

Leuven op negentien april negentien honderd negen en vijf tig, wonende te 3120 Tremelo, Astridstraat 33 , en zijn echtgenote hierna genoemd,

2. mevrouw VAN LOOCK Christianne [Rijksregister nummer 61.07.19-364.08], geboren te Begijnendijk op negen tien juli negentien honderd eenen zes--tig, wonende te 3120 Tremelo, Astridstraat 33 en haar echtgenoot voornoemd.

Gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Godfried Van Kerckhoven te Aarschot op 25 oktober 1979, gewijzigd bij akte verleden voor notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op 14 september 2009 met behoud van het stelsel.

3, de heer VAN NUFFELEN Bjorn [Rijksregister nummer 80.05.09.377,01], geboren te Aarschot op negen mei negentienhonderd ,tachtig, wonende te 2223 Heist-op-den-Berg - Schriek, Leo Kempenaarsstraat 73, echtgenoot van mevrouw CLAES Sabine [Rijksregister nummer 75.2,22-044.82], geboren te Bonheiden op tweeëntwintig december negentien honderd vijf-en-'zeven 'tig,

Gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op 30 april 2009, zonder wijziging aangebracht te hebben, onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

II, De vennootschap als naam heeft : Treurdecor

III. De zetel gevestigd is te Astridstraat 33, 3120 Tremelo. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV, De vennootschap als doel heeft :

- schilderen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rR

- plaatsen behang

- verkoop van verf, behang, gordijnen en alle aanverwante zaken

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttien duizend zes honderd euro (¬ 18.600,00) en wordt verte-'genwoordigd door 186 aandelen zonder vermel-ding van waarde.

VL De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

1. de heer VAN NUFFELEN Gaston Alfons [Rijksregister nummer 59.04,19-285.24], geboren te Leuven op negen-'tien april negentienhonderd negenen'vijf'tig, wonende te 3120 Tremelo, Astridstraat 33, ten belope van tweeënzestig (62) aandelen, hetzij zes duizend twee honderd euro (66.200,00)

2. mevrouw VAN LOOCK Christianne [Rijksregister nummer 61.07.19-364.08], geboren te Begijnendijk op negen-'tien juli negentienhonderd eenenzestig, wonende te 3120 Tremelo, Astridstraat 33, ten belope van tweeënzestig (62) aandelen, hetzij zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00)

3. de heer VAN NUFFELEN Bjorn [Rijksregister nummer 80.05.09.377.01], geboren te Aarschot op negen mei negentienhonderd --'tach-tig, wonende te 3120 Tremelo, Astridstraat 33, ten belope van tweeënzestig (62) aandelen, hetzij zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00)

Tesamen : 186 aandelen, hetzij achttien duizend zes honderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigend het

e

volledige maatschappelijk bezit en kapitaal van de vennootschap.

ª% 01

Inbreng in natura

bDe inbreng gebeurt deels door inbreng in natura, zijnde de handelszaak éénmanszaak Gaston Van Nuffelen, Astridstraat 33, 3120 Tremelo, BTW BE 0636.448.078

>11

Ingevolge deze inbreng worden er 180 aandelen toegekend.

Ingevolge deze inbreng in natura en overeenkomstig 219 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, heeft de bedrijfsrevisor Dirk Schiltz op 28 januari 2013 een verslag opgesteld over de beschrijving en de toegepaste methode van waardering van deze inbreng.

0

ó~o Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap Tremdecor BVBA bestaat uit de inbreng van alle

eª% t

activa en passiva van de éénmanszaak Gaston Van Nuffelen. De totale inbreng in natura

bedraagt: 18.000,00 euro. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij

et

et van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, dat de oprichters van de vennootschap

verantwoordelijk zijn voor de waardering van ingebrachte ebrachte bestanddelen en voor de jg

bepaling van het aantal door de vennootschap uit te.geven aandelen te vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

DL

ei

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn

. verantwoord en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 180 aandelen van de vennootschap Tremdecor BVBA zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 100 euro.

fr werd door de heer Gaston Van Nuffelen een attest aangevraagd, overeenkomstig artikel 442bis, alinea 3 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, alsook een attest, overeenkomstig de wet van 10/08/2005 artikel 93 undecies B van het Wetboek BTW en een attest overeenkomstig artikel 16ter toegevoegd aan het Koninklijk Besluit nr. 38 van 27/07/1967 houden oprichting van het sociaal statuut der zelfstandigen. Overwegende dat op de datum van het opstellen van het huidige verslag de inbrengers aan ondergetekende de bedoelde fiscale certificaten niet hebben voorgelegd, dient ondergetekende erop te wijzen dat er een latent risico bestaat voor de inbrenggenietende vennootschap, indien de inbrengers fiscale en/of sociale schulden hebben op het ogenblik van de nog te vervullen registratieformaliteit. Terzake dient ondergetekende een voorbehoud te maken inzake dit laten risico in hoofde van de inbreng-genietende vennootschap.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Naacht, 25 januari 2013,

De Roover & C° Bedrijfsrevisoren,

Vertegenwoordigd door

Guy De Roover, Bedrijfsrevisor"

lien exemplaar van dit verslag van de bedrijfsrevisor zal aan deze akte gehecht blijven. e

Overeenkomstig artikel 219 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen hebben de oprichters het verslag opgesteld waarvan het besluit luidt als volgt:

b`De oprichters, de heer Gaston Van Nuffelen, mevrouw Christianne Van Loock en de heer Bjorn Van Nuffelen, wensen de activiteiten met betrekking tot de éénmanszaak Gaston Van Nuffelen

>11

als schilder/decorateur uit te oefenen onder de vorm van een vennootschap.

d I7e oprichters hebben een toekomstplan ontwikkeld om de zaak verder uit te breiden de komende jaren, De oprichters achter het wenselijk om een duidelijke scheiding te maken tussen het privévermogen en het professioneel werkkapitaal via de oprichting van deze vennootschap.

Net volledige kapitaal van de vennootschap wordt gevormd deels door inbreng in natura van alle activa en alle passiva van de éénmanszaak en deels via inbreng in geld:

eª% t

-netto inbreng (activa  passiva): 18.000 euro

-inbreng in geld: 600 euro

Wij verklaren ons akkoord met het verslag van de bedrijfsrevisor.

Tremelo, 25 januari 2013,

De oprichters.'

De aandelen werden volstort ten belope van zes honderd euro (¬ 600,00).

z

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

et

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzhging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. Ieder boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op vier februari 2013 en zal eindigen op 31 december 2013.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de derde maandag van de maand mei van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2014.

XI. Benoeming zaakvoerder.

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering aIs niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen:

1. de heer VAN NUFFELEN Gaston Alfons [Rijksregister nummer 59.04.19-285.24], geboren te Leuven op negentien april negentien-'honderd negen-en-vijftig, wonende te 3120 Tremelo, Astridstraat 33, echtgenoot van mevrouw VAN LOOCK Christianne [Rijksregister nummer 61.07.19-364.08], geboren te Begijnendijk op negen-tien juli negentien-honderd eenen-'zes-~tig.

2. mevrouw VAN LOOCK Christianne [Rijksregister nummer 6L07.19-364.08], geboren te Begijnendijk op negen-tien juli negentiernhonderd een-'erezes-tig, wonende te 3120 Tremelo, Astridstraat 33, echtgenote van de heer VAN NUFFELEN Gaston Alfons [Rijksregister nummer 59.04.19-285.24], geboren te Leuven op negen-tien april negentien-honderd negermen-vijf-tig.

3. de heer VAN NUFFELEN Bjorn [Rijksregister nummer 80.05.09377.01], geboren te Aarschot op negen mei negentien-honderd -tachtig, wonende te 3120 Tremelo, Astridstraat 33, echtgenoot van mevrouw CLAES Sabine [Rijksregister nummer 75A2.22-044.82], geboren te Bonheiden op tweeëntwintig december negentien-honderd vijf-en-zeven-,tig.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiérmede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd, 04/02/2013

2) verslag van de revisor

3) verslag van de oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TREMDECOR

Adresse
ASTRIDSTRAAT 33 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande