TRENDSPORT

NV


Dénomination : TRENDSPORT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 457.879.095

Publication

26/08/2014 : LE095044
04/11/2014
ÿþOndernemingsar : 0457.879.095

Benaming

(voluit) : TRENDSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt een akte verleden voor notaris Jean Haiflants te Lubbeek op 29 septernber 2014, geregistreerd zes bladen drie verzenderingen 1ste registratiekantoor Leuven 1 op 9 oktober 2014 boek 742 blad 89 vak 20 ontvangen vijftig euro (50¬ ) de adviseru a.i. Scholaert Linda (get) dat de buitengewone vergadering van voormelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

EEERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

TWEEDE BESLUIT  FUSIE

A/ FUSIEVERRICHTINGEN

1/ De algemene vergaderingen van de naamloze vennootschap TRENDSPORT en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CRAYNWINKEL besluiten over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap TRENSPORT NV ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 14 augustus 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 augustus daarna, onder het nummer 14160144 en door de ',overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV oW BVBA ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 14 augustus 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 augustus !daarna, onder het nummer 14160145.

2/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap TRENDSPORT besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CRAYNWINKEL.

3/ De algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CRAYNWINKEL besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap TRENDSPORT. Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap TRENDSPORT NV, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV oW BVBA.

4/ Vermits de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV aW BVBA houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap TRENDSPORT NV, worden er in toepassing van;artikei 726 van het Wetboek van vennootschappen .geen nieuwe. aandelen .uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap TRENDSPORT NV ingetrokken en vernietigd. Tevens zullen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie, met vermelding van het fusiebesluit,

5/ Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 juli 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV oW BVBA.

B/ VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap TRENDSPORT NV - Algemene voorwaarden van de overgang

Op de laatste blz. van }.uik B vermelden : Recto : Naam en

hnn." Inn..rY.e~.t rrnn .ia i..a,i..l.." nnierenAa nninrin 1..e4-.ii a.nn .in

Lea, Lea,i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

*14201803*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

t Voord behou

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" 1/ De activa- en passivabestanddelen van de'overgenon ve-r3nootschap TRENDSPORT NV gaan met alle rechten en plichten per 01 juli 2014 over op de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV ow BVBA. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 juli 2014 met betrekking tot de overgenomen activa-en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle: immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wÿze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

4/ Deze verbintenissen ongeaoht met wie zij zijn gesloten, oàk deze aangegaan met de overheid, haar. werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattend alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door dé overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

D/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT  MACHTIGING GOEDKEURING JAARREKENING

De vergadering neemt kennis van de jaarrekening van de ovérgenomen vennootschap zoals bedoeld in artikel 704 van het Wetboek van vennootschappen en geeft machtiging aan de overnemende vennootschap deze jaarrekening goed te keuren. (...)

ZEVENDE BESLUIT -- ONTSLAG EN KWIJTING

De vergadering stelt het ontslag vast van de voltallige raad van bestuur van de overgenomen vennootschap Ingevolge de füsfe: "Dé -goëdkéwmg á... dé"'áigër"rïéïié vërg dering van vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend tot de dag van de verwezenlijking van de fusie,

ACHTSTE BESLUIT -- MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register der aandelen van de overgenomen vennootschap aangaande de intrekking en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie,

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het Accountantskantoor DRT & Partners, Grote Mart 28, 3200 Aarschot, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Jean Halflants te Lubbeek (geL).

Op de laatste blz. van jik B vermelden : Recto : Naam en

I.nn.t....:..i.nt.t ..n.. .l.. t~..a.,....n..~nrnn.7.. ....an.:.. L...L~:: ,..... .d..

08/05/2013 : LE095044
18/04/2012 : LE095044
10/12/2010 : LE095044
03/06/2010 : LE095044
08/05/2009 : LE095044
27/01/2009 : LE095044
13/05/2008 : LE095044
06/04/2007 : LE095044
10/04/2006 : LE095044
28/12/2004 : LE095044
20/04/2004 : LE095044
14/08/2003 : LE095044
14/07/2001 : LE095044
12/06/2001 : LE095044
29/03/2000 : LE095044
13/07/1996 : LE95044
22/05/1996 : LE95044

Coordonnées
TRENDSPORT

Adresse
STAATSBAAN 187 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande