TRENTASETTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRENTASETTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.310.757

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.08.2013 13455-0219-013
17/03/2011
ÿþVoo behou aan 1 Belgi: Staats

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

07 MAR. 2011

&BUSSEL

Griffie

Benaming : "TrentaseTTe"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WATERSTRAAT, 41 -1653 BEERSEL (DWORP)

Ondernemingsnr : 3y 3A 0 7S./

Voorwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Beersel (Lot) op 25 FEBRUARI 2011 "Geregistreerd, acht bladen, één renvooi, te Halle op 01 maart 2011, boek 717, fol. 28, vak 09. Ontvangen : vijfentwintig EUR (25 é), De Ontvanger (Get.), M.P. EECKHOUT" BLIJKT DE OPRICHTING VAN hierna vermelde vennootschap :

OPRICHTERS : 1)-Mevrouw VAN OBERGEN Isabel Greta Maria, geboren te Anderlecht op 27 april 1973, wonende te 1654 Beersel (Huizingen), Diesbeekstraat, 41.

2) De Heer VAN OBERGEN Guido Petrus Marie, geboren te Anderlecht op 6 februari 1939, wonende te 1654 Beersel (Huizingen), Diesbeekstraat 41.

RECHTSVORM - BENAMING. De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de benaming "TrentaseTTe".

De woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting 'BVBA" moeten in alle'; akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap haar naam onmiddellijk voorafgaan of volgen. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. 1653 Beersei (Dworp), Waterstraat, nummer 41.

De zetel moet in alle bekendmakingen nauwkeurig aangeduid worden.

DOEL.De vennootschap heeft tot doel het verlenen van managementdiensten en advies op financieel,! administratief en organisatorisch vlak, omvattende ondermeer:

- advies op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder ondermeer maar niet uitsluitend het: verlenen van advies inzake bedrijfsorganisatie, bedrijfsbestuur, structureren en functioneren van bedrijfsraden en managementcomités, advies inzake communicatie intern en extern, advies en bijstand inzake planning,; organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het ver-lenen van; adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- financieel advies inzake financiële organisatie, het structuren van de financiële verantwoordelijkheden en; taken, planning, forecasting en budgettering, kapitaalplanning en organisatie investeringsrondes, advies bij! uitbouw of beheer van de financieel-administratieve organisatie, beheren van de financiële stromen gelinkt aan; de bedrijfsprocessen, opstellen van beleidsrapporten;

- adviesverlening en opleiding inzake risicobeheersing, interne controle en interne audit alsook het uitvoeren van de functies van risk manager, interne auditor en controller;

- advies en bijstand inzake personeelsbeheer met inbegrip van diensten op het vlak van selectie en aanwerving van personeel, vorming, functionering en evaluatie van personeel, optimalisatie van personeelbeheer en processen, competentiebeheer, herstructurering en desgevallend afvloei van personeel;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door ondermeer het. uitoefenen van mandaten van bestuurder en directeur met inbegrip van deze van vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het verlenen van advies, bijstand of managementdiensten aan bedrijven in oprichting of bij overname van! bestaande bedrijven;

- sportmanagement, inclusief diensten van training, coaching en management van sporters, en: talentidentificatie;

- het organiseren van evenementen op sociaal, cultureel en sportief vlak, inclusief incentives voor bedrijven; - het organiseren van marketingcampagnes, promotieactiviteiten en commerciële evenementen;

- het organiseren van studie-, informatie-, promotie- of prospectieactiviteiten ten einde alle mogelijke vormen: van management en commerciële relaties te bevorderen;

- het organiseren en geven van training, coaching en begeleiding aan cliënten;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen en bemiddelingen in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar: doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

*11041597*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van de voorschriften van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zes-honderd euro (18.600,00 ¬ ) en is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ieder aandeel waarop door de inschrijvers is ingeschreven volstort is ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zes-duizend tweehonderd EURO (6.200,00 ¬ ), Het kapitaal is volstort ten belope van één/derde.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal telkens gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni van ieder jaar, om negentien uur (19h00). Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene ergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennoot-schappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuur-lijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Het bcekjaar begint telkens op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder(s).

- het aantal niet-statutaire zaakvoerders is vastgesteld op EEN.

Is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder : Mevrouw VAN OBERGEN Isabel Greta Maria, wonende te 1654

Beersel (Huizingen), Diesbeekstraat, 41.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar. Het eerste boekaar is begonnen op 25 FEBRUARI 2011 en zal

worden afgesloten op 31 DECEMBER 2012.

Eerste jaarvergadering. VRIJDAG 28 JUNI 2013.

---VOOR EENSLUIDENDE KOPIJ VAN HET ONTLEDEND UITTREKSEL--

Gelijktijdig neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte, eensluidende kopij van het gelijkvormig afschrift, eensluidende kopij van het ontledend uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 03.08.2015 15378-0592-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 28.08.2016 16537-0569-011

Coordonnées
TRENTASETTE

Adresse
WATERSTRAAT 41 1653 DWORP

Code postal : 1653
Localité : Dworp
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande