TRI ICT BELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRI ICT BELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 829.389.590

Publication

12/05/2014
ÿþMod Word 11,1

°l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

nocrge{egd/ontvanger, op

2 9 APR, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kócif ie

p andel Rrttçeeij

Ondernemingsar : 0829.389.590

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Excelsiorlaan 4B, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder-diverse

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders dd. 18 april 2014

De jaarvergadering regelmatig samengesteld zijnde, kan geldig beslissen over onderstaande stempunten:

- Met eenparigheid van stemmen wordt besloten tot continuering van de activiteiten conform het advies van de Raad van Bestuur.

- De voorgelegde jaarrekening wordt goedgekeurd.

- Per afzonderlijke stemming wordt kwijting verleend aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat. Deze kwijting omvat tevens de bestuurders die gedurende het boekjaar 2013 zijn gedefungeerd.

- Per afzonderlijke stemming wordt kwijting verleend aan de commissaris voor de uitoefening van het mandaat.

, - Per afzonderlijke stemming wordt beslist om het mandaat van de bestuurder ParkLane Insight B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, met zetel te Teleportboulevard. 110, 1043 EJ Amsterdam, Nederland, ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer 50047426, vast vertegenwoordigd door de heer G.H. Smit, te verlengen tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2017.

o - Per afzonderlijke stemming wordt beslist een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana Gonzalez Melon, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268e, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings-en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de voimachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

,N., Susana Gonzalez Melon

r Gevolmachtigde

et blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

.9

et

et

st

r

1D

d

Pbeperkt



:r.

ni



C

et

Op de laatste

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

jj 1(I1I 11h 1h 11111 hlh 111 1h 111

*14097199*

Tri ICT Belux

24/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akeergetut

en,j,

eorttvan e

1 5 SEP. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank v%" ilifièophandei Srus'c'el

1111,111,111ill.1161JII

beh, aai Bel Staa

UI

op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onciernemingsnr 0829.389.590

Benaming

(voluit) : Tri ICT Belux

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Exceisiorlaan 4B, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwen akte: Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders dd. 10 september 2014,

BESLUITEN:

(1) De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen kennis te nemen van het ontslag van Exciting Roads B.V., vast vertegenwoordigd door Feestgevoel B.V., op haar beurt vertegenwoordigd door de heer J.K.W. de Roos, ais bestuurder van de Vennootschap met ingang van 27 augustus 2014,

(2) De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen om kwijting te verlenen aan Exciting Roads B.V. voor de uitoefening van het bestuursmandaat

(3) De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana Gonzalez Melon, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de nee rlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

29/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0829.389.590

Benaming

(voluit) : TRi ICT Belux

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Excelsiorlaan 4B -1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag-benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 20 december 2013

De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen kennis te nemen van het ontslag van ASAB Comm. V., vast vertegenwoordigd door de heer L.B. Arnould, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 17 december 2013.

De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen om Exciting Roads B.V., een besloten vennootschap, opgericht naar Nederlands recht, gevestigd te (2111 AH) Aerdenhout aan de Slingerweg 4, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 50814478, vast vertegenwoordigd door Feestgevoel B.V., op haar beurt vertegenwoordigd door de heer J.K.W. de Roos, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap per 17 december 2013 tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2015.

De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 20 december 2013

1. De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen kennis te nemen van het ontslag van ASAB Comm.V., vast vertegenwoordigd door de heer L.B. Amouldl, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap per 17 december 2013.

2. De raad van bestuur besloot met eenparigheid van stemmen tot de benoeming van Peter van Oevelen BVBA, met maatschappelijke zetel te Hollestraat 119, 9150 Kruibeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0863.442.827, met als vaste vertegenwoordiger Peter C. R. van Oevelen, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

3. De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel.

Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i N

il



*1402 17 '





2 0 JAR, 20/4

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/12/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/onh e,ncp.n o

P

0 5 13EC. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kaleiPanc,,el Brussel

ia 3061

Ondernemingsnr : 0829.389.590

Benaming

(voluit) : Tri ICT Belux

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Excelsiorlaan 4B, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp aktQ : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 17 november 2014. BERAADSLAGING EN BESLISSINGEN:

1. De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen tot de benoeming van METANOIA BVBA, met maatschappelijke zetel te Dagobertstraat 24 / 0401, 3000 Leuven, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0464.451.143, met als vaste vertegenwoordiger de heer H.V.H. Vanhoe, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

2. De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana Gonzalez Melon, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen, Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staátsblad.

Susana Gonzalez Melon, Gevolmachtigde

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd.17 november 2014.

BESLUITEN

(1) De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen om METANOIA BVBA, een besloten vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Dagobertstraat 24 1 0401, 3000 Leuven, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.451,143, vast vertegenwoordigd door de heer H.V.H. Vanhoe, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap per 17 november 2014 tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2015.

(2) De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana González Melon, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel, Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen, Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Susana Gonzalez Melon, Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2013
ÿþMod Word 11.1

[Gd( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111MR1M1111)

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 00829.389.590

Benaming

(voluit) : TRi ICT Belux

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Excelsiorlaan 4B -1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag dagelijks bestuurder

Uittreksel uit de notulen van deraad van bestuur gehouden op 14 juni 2013

De raad van bestuur besloot met eenparigheid van stemmen tot het ontslag van Vanguard Decision BVBA, vertegenwoordigd door Dany Dannen, als algemeen directeur van de vennootschap per 1 juni 2013.

De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerieggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2013
ÿþMod word 11.1

Mal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





i9 RUSSEL

0 6egfe 243

*1 3090871 5*

Ondernemingsnr : 00829.389.590

Benaming

(voluit) : TRI ICT Belux

(verkort) :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Excelsioriaan 4B -1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag-benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden op 19 april 2013

Per afzonderlijke stemmingen wordt besloten om:

- het bestuursmandaat van de heer J. Muchez te beëindigen

- het bestuursmandaat van Tom Van den Heuvel BVBA te beëindigen

het bestuursmandaat van Tri Finance Holding B.V. te beëindigen

Peter Van Oevelen BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Hollestraat 119, 9150 Kruibeke, België, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0863.442.827, vast vertegenwoordigd door Peter Van Oevelen, te benoemen tot bestuurder tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2014

ParkLane Insight B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, statutaire zetel te Amsterdam, ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer 50047426, vast vertegenwoordigd door Gerardus Smit, te benoemen tot bestuurder tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2013

Per afzonderlijke stemming wordt beslist om het mandaat van de commissaris Mazars Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Anton Nuttens, te verlengen tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.12.2015.

Per afzonderlijke stemming wordt beslist een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerieggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 22.05.2013 13127-0490-035
16/05/2013
ÿþ Mod Wort! 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

08- MO 20rà

8RUS

Griffie





Ondernemingsnr : 00829.389.390

Benaming

(voluit) : TRI ICT Belux

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Excelsiorlaan 4B -1930 Zaventem

(volled'sg adres}

Onderwerp akte : benoeming bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 27 maart 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen dat met ingang van 27 maart 2013 als bestuurder van de Vennootschap wordt benoemd:

- ASAB Comm.V, een gewone commanditaire vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Rue Comte de Meeíts 22, 1428 Braine-l'Alleud, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Nijvel) onder nummer 0811.682.637, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bruno Arnould.

Het bestuursmandaat loopt af na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2016 die zal beraadslagen en besluiten over de goedkeuring van de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar eindigend op 31 december 2016.

2. De aandeelhouders besluiten met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat In het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,



Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 28 maart 2013



Na beraadslaging beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen om ASAB Comm.V, een gewone commanditaire vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Rue Comte de Meeos 22, 1428 Braine-l'Alleud, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Nijvel) onder nummer 0811.682.637, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bruno Arnould te benoemen per 28 maart 2013 tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap. De benoeming loopt af na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2016 die zal beraadslagen en besluiten over de goedkeuring van de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar eindigend op 31 december 2015.

De raad van bestuur besluit met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel, Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.



Inge Stiers

Gevolmachtigde



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 23.05.2012 12125-0174-033
20/02/2015
ÿþMod Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" neprgele

11111111

*15028197*

1 0 FEB. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van krá 'pandei IRri IRsel

g ontvangen op

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0829.389.590

Benaming

(voluit) : Tri ICT Belux

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Excelsiorlaan 4B, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Volmachten

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd, 29 januari 2015. BERAADSLAGING EN BESLISSINGEN

- De raad van bestuur besloot bij eenparigheid van stemmen om de bijzondere operationele volmachten d.d. 29.01.2015, zoals gespecificeerd in Bijlage 1, toe te kennen.

BIJLAGEI: Bijzondere operationele volmachten dd. 29.01.2015

1.Operationele aangelegenheden, ondertekening van:

1.1 Commerciële overeenkomsten met klanten (inclusief offertes):

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder het kopje BU in onderdeel 3.1 van deze volmacht. De bevoegdheid is gelimiteerd tot EUR 250.000 totale commitment per overeenkomst,

1.2 Commerciële overeenkomsten met Interim Managers:

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder het kopje BU in onderdeel 3,1 van deze volmacht, De bevoegdheid is gelimiteerd tot EUR 200.000 totale commitment per overeenkomst.

1.3 Commerciële overeenkomsten met leveranciers (exclusief overeenkomsten met Interim Managers en autoleasing):

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder het kopje BU in onderdeel 3.1 van deze volmacht, De bevoegdheid is gelimiteerd tot EUR 100.000 totale commitment per overeenkomst.

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder de kopjes HUB en M&C in onderdeel 3.3 en 3.4 van deze volmacht. De bevoegdheid is gelimiteerd tot EUR 20.000 totale commitment per overeenkomst.

1,4 Commerciële overeenkomsten met autoleasing maatschappijen:

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder de kopjes BU en HUB in onderdeel 3.1 en 3.3 van deze volmacht. De bevoegdheid is gelimiteerd tot EUR 60.000 totale commitment per overeenkomst.

1.5 Arbeidsovereenkomsten (inclusief addenda, loonopslagen, cntslagen):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

:"

~

 Voor-

t

" Bevoegd zijn de afzonderlijke vennootschappen of personen die worden genoemd onder de kopjes BU in onderdeel 3.1 mits gezamenlijk ondertekend wordt door een van de vennootschappen of personen die worden genoemd onder de Kopjes HR en HUB in onderdeel 3.2 en 3.3 van deze volmacht. De bevoegdheid is gelimiteerd tot overeenkomsten met een salaris van maximaal EUR 7.000 per maand.

1.6 Het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen:

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder de kopjes BU, HR, HUB, M&C en FIN in onderdeel 3.1 1lm 3.5 van deze volmacht.

2.Fiscale aangelegenheden:

2.1 Aangifte BTW

" Elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschappen of personen die worden genoemd onder het kopje FIN in onderdeel 3.5 van deze volmacht.

3.Onderverdeling:

3.1 BU (Business Unit Leader)

" Advinco BVBA, nr. 0501.697.361, zaakvoerder Heidi Cortois

" Alexander Declerck BVBA, nr. 0879.549.478, zaakvoerder Alexander Declerck

" Bequevort Consultance SPRL, nr. 0521.740.036, zaakvoerder Jean-Marie Bequevort

" Gouverno BVBA, nr. 0503.909.654, zaakvoerder Kris Bonner

" Farman BVBA, nr. 0477.733.710, zaakvoerder Walter Deprins

" Just Be BVBA, nr. 0839140,169, zaakvoerder Nathalie Laroye

" Lauwers Management Consulting BVBA, nr. 0885.314.842, zaakvoerder Maddy Lauwers

" Mel@home BVBA, nr. 0838.620.725, zaakvoerder Melissa Buyle

" ORT Comm. V, nr. 0524.674.978, zaakvoerder François Taymans

" Servi-X BVBA, nr. 0833.476.458, zaakvoerder Serge Vigoureux

" Solen Consult SPRL, nr. 0832.510.121, zaakvoerder Jean-Philippe Thirion

" Temmerman Consulting BVBA, nr. 0829.910.422, zaakvoerder KristoffTemmerman

3.2 HR (Human Resources)

" Gwendoline Pyrcarelle, geboren op 17 november 1973 te Kortrijk, België

3.3 HUB (Hub Management)

" Marjan Schollaert, geboren op 14 juli 1970 te Wilrijk, België

3,4 M&C (Marketing & Communication)

" Caroline Goethals, geboren op 15 november 1974 te Hulst, Nederland

3.5 FIN (Finance)

" Agency SPRL, nr. 0838.908.953, zaakvoerder Ludovic Hausman

- De raad van bestuur besluit met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana Gonzalez Melon, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel, Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad,

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

ti

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 31.05.2011 11137-0573-033
12/05/2015
ÿþ kit Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



illin1111,1411111

Ondernemingsar : 0829.389.590

Benaming

(voluit) : Tri ICT Belux

(verKort) : -

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Excelsiorlaan 4B, 1930 Zaventem.- -

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de aàndèelhouders gehouden op 17 april 2015.

- Per afzonderlijke stemming wordt beslist om het mandaat van de bestuurder Peter Van Oevelen BVBA, met maatschappelijke zetel te Hollestraat 119, 9150 Kruibeke, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0863.442.827, met als vaste vertegenwoordiger de heer P.C.R. Van Oevelen, te verlengen tot en met de Algemene Vergadering die beslist over de jaarrekening per 31.122018.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

- Per afzonderlijke stemming wordt beslist een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana Gonzalez Melon, dié voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 11,50 Brussel. Voorgenoemde is bevoégd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings-en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vénnootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen en alle documenten kan ondertekenen, die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van de voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

' ter grffrie Ce_Aledk ;Jan-dsta"a,~ - rechtbank van '~:oc~phanc.tE; ~r t1 {:!

rieergefegd0`ontvangen 2 C AM. 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TRI ICT BELUX

Adresse
EXCELSIORLAAN 4B 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande