TRIHOEF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIHOEF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.799.202

Publication

06/09/2012 : BLT003719
04/08/2011 : BLT003719
10/03/2015
ÿþ MO Word 11.1

1#`4 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

neergelegd/ontvangen op

2 6 FEU, 2015

ter griffie van deMerlandstalige rechtbank van koorahcndel Bruseci

150 823

Ondernemingsnr : 0459.799.202

Benaming

(voluit) : TRIHOEF

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1180 Ukkel, Hoeflaan 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERDRACHT VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Thibaut van DOORSLAER de ten RYEN, notaris te Jodoigne, op 22 januari 2015, "geregisteerd op het registratiekantoor OTTIGNIES-LLN-AA op 30 januari 2015 Register 5 Boek 000 Blad 000 Vak 1262. Ontvangen registratierechten: vijftig euro (E 50,00). De ontvanger", dat de buitengewone algemene vergadering van de burgelijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIHOEF", met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, Hoeflaan 7, met ondernemingsnummer 0459.799202, beslist heeft, na overdracht van de maatschappelijke zetel, de nederlandstaliige statuten aan te nemen, zoals volgt:

HOOFDSTUK I NAAM, ZETEL, DOEL EN DUUR,

Artikel 1.-

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam « TRIHOEF ».

Deze benaming dient in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolg te worden door de vermelding `burgelijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' gevolgd door de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, hef woord « rechtspersonenregister » of de afkorting « RPR », gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2.-

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1560 Hoeilaart, Bergstraat 24.

Deze mag, bij besluit van het bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, mits naleving van de vigerende wetgeving inzake taalgebruik.

Iedere verandering van de zetel- van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door zorg van het bestuur,

Het bestuur mag ook administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland,

Artikel 3.-

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel de aankoop en verkoop, het onderhoud, de renovatie en het beheer van onroerende goederen uit hun aard, door incorporatie of door economische bestemming, gebouwd of niet gebouwd, voor eigen rekening of voor rekening van derden, evenals alle verrichtingen van bouwpromotie.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de studie, adviesverlening, raadpleging, expertise, engineering en het verlenen van alle andere diensten in het kader van voornoemde activiteiten.

Ze mag alle bewerkingen doen van roerende of onroerende aard, financiële, commerciële en industriële, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met dat doel.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen en vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel of dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen en fusioneren met hem.

Artikel 4.-

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

HOOFDSTUK II.- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

A ~ -

Artikel 5.-

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD EENENZESTIG DUIZEND HONDERD DERTIG EURO NEGENENZEVENTIG CENT (161.130,79 ¬ ). Het kapitaal is ten belope van honderd vierenveertig duizend zeven honderd negenenzestig euro tweeënachtig cent (144.769,82 ¬ ) volstort, Het maatschappelijk kapitaal is door vijfenzestig (65) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde vertegenwoordigen, die ieder één/vijfenzestigste (1/65ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 7,-

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

1° aan een vennoot;

2° aan de echtgenoot van de overdrager of van de er

flater,

3° aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn.

De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Wanneer de vennootschap één vennoot telt, is deze vrij zijn aandelen geheel of gedeeltelijk over te dragen aan de person die hij wenst,

HOOFDSTUK III.- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 9.-

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn, voor bepald of onbepald period, benoemd door de algemene vergadering van de vennootschap en zijn steeds door haar afzetbaar, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen de zaakvoerders één college van zaakvoerders.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 11

De zaakvoering kan alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering. De zaakvoering vertegenwoordigt de vennootschap jegens.derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er slechts één zaakvoerder is, is deze gevolmachtigd binnen de grenzen gesteld door de wet. Indien de vennootschap meerdere zaakvoerders telt, kunnen zij gezamenlijk alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens hetgeen de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien zij afzonderlijk optreden, kan elk van hen alle handelingen van dagelijks bestuur van de vennootschap verrichten op voorwaarde dat elke handeling afzonderlijk het bedrag van ¬ 5,000 niet overschrijdt.

De vennootschap wordt voor alle handelingen, met inbegrip van deze waarvoor een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder is of door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden, indien er meerdere zaakvoerders zijn. Voor de handelingen echter waarvan het bedrag of de tegenwaarde lager ligt dan vijfduizend Euro (¬ 5.000) is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

De zaakvoering dient echter voor aile handelingen van vervreemding, bezwaring met hypotheek of, in het algemeen, beschikking over het vastgoed van de vennootschap en voor de participatie in het kapitaal van eender welke rechtspersoon, de voorafgaandelijke toestemming te hebben van de algemene vergadering die beslist bij eenparigheid van stemmen

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden.

HOOFDSTUK IV,- DE ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 14.-

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de derde vrijdag van de maand april, om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.Artikel 15,-

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de eerste vrijdag van de maand mei, om 20 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur,

Artikel 20.-

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Artikel 2t-

Eén vennoot

fi Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Meerdere vennoten

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan

de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

HOOFDSTUK V.- BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING,

Artikel 23.-

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elke boekjaar maakt het bestuur een inventaris op, mede de jaarrekening conform het

Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 24,-

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %)

voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze

reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

HOOFDSTUK VI.- ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 25.-

De vennootschap kan altijd worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of enige

vennoot), genomen in overeenstemming met de materie omtrent een statutenwijziging.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene

vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van

vereffening.

"De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging

van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van het

bestuur.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen .één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van

dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

Artikel 26.-

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de

vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij

door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort,

hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter

gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Volmachten

De heer DIERYCK Christian en Mevrouw FLIPO Anne vertegenwoordigd door de heér DIERYCK Martin

volgens volmachten dd. 26 december 2014.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL-

Thibaut van DOORSLAER de ten RYEN

Notaris

Werd terzelfdertijd neergelegd;

Expeditie van het proces-verbaal, volmachten, statuten in het Nerderlands,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2010 : BLT003719
24/09/2009 : BLT003719
03/07/2009 : BLT003719
03/09/2008 : BLT003719
01/08/2007 : BLT003719
22/04/2005 : BLT003719
18/06/2004 : BLT003719
23/04/2004 : BLT003719
26/08/2003 : BLT003719
08/09/2015 : BLT003719
03/08/2002 : BLT003719
04/10/2001 : BLT003719
03/10/2000 : BLA096553
25/01/1997 : BLA96553

Coordonnées
TRIHOEF

Adresse
BERGSTRAAT 24 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande