TRIM ENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIM ENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.094.270

Publication

02/04/2014
ÿþ " Mod Word 91.1

,,Lu~ r~r°lk ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'~8~: ~~ ~



Vo

beho aan Belg

Staat:

Neergelegd ter grlfild dès

Rechtbank van Koop üdighli 2014 te Leuven, de

DE elreFeZt%

Griffue

Ondernemingsar : 0836.094.270

Benaming

(voluit) : TRIM ENERGY IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : LANGDORPSESTEENWEG 63 3201 LANGDORP

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 februari 2014 : Na beraadslaging neemt de vergadering de volgende BESLISSINGEN.

1. De voorzitter geeft lezing van het rapport van de vereffenaar met het oog op de sluiting van de vereffening. Dit rapport zal bij de huidige notulen gevoegd worden.

2, Met eenparigheid van stemmen worden de rekeningen van de vereffening afgesloten per 30/11/2013 goedgekeurd.

3. Met algemeenheid van stemmen wordt kwijting verleend aan de vereffenaar voor zijn mandaat vanaf 19 november 2012 tot op heden.

4. De vergadering neemt kennis van het vonnis van de Rechtbank van Koophandel van Leuven d.d. 27 februari 2014 met betrekking tot de afsluiting van de vereffening. De vergadering verklaart de vereffening gesloten en dat de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Trim Energy, met zetel te Langdorpsesteenweg 63, 3200 Aarschot, heeft opgehouden te bestaan, zelfs ten behoeve van de vereffening.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar op de zetel van de vennootschap.

VAN DEN EYNDE GEERT

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 31.03.2013, NGL 29.10.2013 13640-0472-013
14/12/2012
ÿþ Mati 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111111 11111121!M 11

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de r, - DE 'R1FFIER - t.

Griffie

IVI

Ondernemingsnr : 0836.094.270 Benaming

(voluit) : TRIM Energy

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot, Langdorpsesteenweg 63

Onderwerp akte : Ontbinding

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Danny GEERINCKX te Aarschot op 19 november 2012, ter registratie neergelegd, is bijeengekomen, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIM Energy" met maatschappelijke zetel te 3200 Aarschot, Langdorpsesteenweg 63.

Opgericht bij akte verleden voor notaris GEYSELS Kurt te Aarschot op 26 april 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 mei daarna, onder nummer 11075564, waarvan de statuten ongewijzigd bleven tot op heden.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0836,094.270 en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 836.094.270., waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit -- Verslagen van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor over ontbinding

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 31 oktober 2012 over de ontbinding waaraan een staat van activa en passiva gehecht is, afgesloten op 30 september 2012, hetzij minder dan drie maanden oud.

De vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de voorlezing van het verslag van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1090 Brussel, Etienne Dernunterlaan 5 bus 4, hierbij vertegenwoordigd door de heer BRUGGEMAN Peter, bedrijfsrevisor, over de voormelde staat. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap TRIM ENERGY BVBA een boekhoudige staat afgesloten op 30 september 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 290.280,56 EUR en een netto-actief van 210.686,24 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantieve controles van de staat van activa en passiva per 30 september 2012 uitgevoerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de bestuurders gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud:

" van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der directe belastingen en de BTW-administratie,

.dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen,

.dat in het geschil met de klant Verboven, het openstaande bedrag ad. 13.505,31 EUR maar voor de helft werd afgewaardeerd.

Daarenboven kunnen we ons niet uitspreken over de eventuele gevolgen betreffende:

" de aansprakelijkheid inzake de werken in onroerende staat;

" de aansprakelijkheid inzake mogelijke ontslagpremies;

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam

van de ontbinding van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Brussel,

Op 16 november 2012

VGD Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door haar aansprakelijke vennoot,

Peter Bruggenvan,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bedrijfsrevisor"

De vennoten verklaren volledig kennis te hebben van voormelde verslagen.

Na onderzoek heeft ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Tweede besluit  Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en te vereffenen.

Derde besluit - Benoeming en bevoegdheden vereffenaar.

De vergadering beslist te benoemen tot vereffenaar: de heer VAN dEN EYNDE Geert, wonende te 3201 Aarschot (Langdorp), Vleminkstraat 1, die schriftelijk verklaard heeft niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en de opdracht aanvaard heeft.

De vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegheden zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien. De vereffenaar zal alle derde lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening wordt verbonden zullen getekend worden door de vereffenaar.

Vierde besluit - Bijzondere volmacht voor de vereffenaar om het verzoekschrift namens de vennootschap in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel te Leuven tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Sinds de inwerkingtreding van de nieuwe procedure inzake vereffening op zes juli tweeduizend en zes, dient de Rechtbank van Koophandel de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering te bevestigen. Hiertoe moet een verzoekschrift worden ingediend door het bevoegde orgaan van de vennootschap bij de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De vergadering beslist de heer VAN dEN EYNDE Geert, voornoemd, bijzondere volmacht te geven om het verzoekschrift tot bevestiging van zijn benoeming in te dienen.

Vijfde besluit - Volmacht Kruispuntbank Ondernemingen

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRT & Partners ", te 3200 Aarschot, Grote Markt 28, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig procesverbaal, onder meer bij de Kruispuntbank Ondernemingen.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, kopie homologatie benoeming vereffenaar, staat van activa en passiva, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder.

(get.) Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

17/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.09.2012, NGL 12.10.2012 12607-0417-013
11/08/2011
ÿþ.4

Lgm `L~{ J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande,

te Leerven, de 0 7 AUG. 2011

DE G&FFIER.

me

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

" uias3~s*

u

Ondernemingsnr : 0836094270

Benaming : TRIM Energy

(voluit)



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : Langdorpsesteenweg 63

3200 Aarschot

Onderwerp akte :B.V.B.A. TRIM Energy - Rechtzetting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 26 april 2011, geregistreerd te Aarschot op 27 april 2011, boek 574, blad 81 vak 16, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de e.a. inspecteur ai. (get.) Willy Rens, dat tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur werd benoemd, de heer Geert Van den Eynde, NN67031427356, echtgenoot van mevrouw Lambaerts Christine Francine, wonend te 3201 Aarschot (Langdorp), Vleminkstraat 1, die zijn opdracht aanvaard heeft. Mevrouw Christine Lambaerts is geen statutair zaakvoerder zoals verkeerdelijk aangegeven bij de neerlegging van 9 mei 2011, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 mei 2011 onder nummer 11075564.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geysels

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

19/05/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 9 MEI 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

i

i

i

I

is

1

uu

*11075564*

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 08 34 .aq 9- x:10

Benaming : TRIM Energy

(voluit}

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Langdorpsesteenweg 63

3200 Aarschat

Onderwerp akte : Oprichting B.V.B.A.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 26 april 2011,° geregistreerd te Aarschot op 27 april 2011, boek 574 blad 81 vak 16, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), .de e.a. inspecteur a.i. (get.) Willy Rens, dat een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid werd opgericht door :

de heer VAN dEN EYNDE Geert, NN 67031427356, en zijn echtgenote mevrouw LAMBAERTS Christine Francine, NN 65082535030, samen wonend te 3201 Aarschot (Langdorp), Vleminkstraat 1. benaming : TRIM Energy;

-zetel: 3200 Aarschot, Langdorpsesteenweg 63;

-duur: onbepaald;

-kapitaal : vijftigduizend Euro (¬ 50.000,00), volledig in geld geplaatst en gestort, verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door:

a) voornoemde heer Van den Eynde, die stortte ten belope van negenenveertigduizend negenhonderd Euro (¬ 49.900,00), waarvoor hem vierhonderdnegenennegentig (499) volgestorte

aandelen worden toegekend; "

b) voornoemde mevrouw Lambaerts, die stortte ten belope van honderd Euro (¬ 100,00), waarvoor: haar één (1) volgestort aandeel wordt toegekend

De aandelen werden alle voor volstort en de gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening; nummer 734-0317677-11 op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank. Het bewijs; van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 26 april 2011.

-boekjaar : van 1 april tot 31 maart van het daaropvolgend kalenderjaar (eerste boekjaar loopt vanaf; het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot 31 maart 2012);

-doel :

de studie, de ontwikkeling, de financiering, de installatie, de realisatie en het beheer van! projecten in alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie; het optreden als aannemer voor de bouw, zowel als voor het onderhoud van uitrustingen,; systemen en installaties van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie; de aan- en verkoop van materiaal ter zake van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en! efficiënte energie;

de productie, de distributie en de verkoop van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie; dit alles in de meeste ruimte zin, met inbegrip van aanverwante:

activiteiten. Hierbij dient als alternatieve,

duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie te worden beschouwd: elke huidige als' toekomstige vorm van energie waarbij, door het gebruik ervan, het leefmilieu en de: mogelijkheden voor toekomstige generaties zo min als mogelijk worden benadeeld, zoals' daar zijn: energie opgewekt uit fotovoltaïsche cellen, thermische zonne-energie, energie: opgewekt uit windmolens, energie opgewekt uit biomassa, energie opgewekt uit biogas,; energie opgewekt uit waterkracht, energie opgewekt uit warmtekrachtkoppelingsinstallaties, energie efficiënt opgewekt uit klassieke bronnen, enzovoorts. Eveneens als behorende tot' het domein van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie dienen te worden: beschouwd: alle procedés die aanzienlijke energiebesparing realiseren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- Het installeren en commercialiseren, huren en verhuren inbegrepen, van systemen voor het opwekken van groene en klassieke energie en het ontwikkelen van onderzoek- en ontwikkelingsactiviteiten ter zake.

De aan- en verkoop van en de handelsbemiddeling in groene stroomcertificaten en in aile andere verhandelbare rechten in het kader van de bescherming van het leefmilieu en in het kader van het duurzaam optreden.

Het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal en het droog en waterdicht maken van daken en dakterrassen, al dan niet met behulp van teer en/of asfalt.

Het installeren en commercialiseren van: ventilatie -, airconditioning- en zonbeschermingssystemen en  toestellen, systemen met en op basis van warmtepompen, geothermische installaties en warmtekrachtkoppelingsystemen en  installaties

- Alle mogelijke werkzaamheden van de bouwnijverheid, zonder enige beperking;

- - Alle mogelijke dienstverlening, zowel zakelijke als particuliere, zonder enige beperking.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende

` handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de

verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze,

deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel

nastreven.

De vennootschap mag borg staan voor derden en zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar zijn in

andere vennootschappen.

iaarvergadering : tweede vrijdag van de maand september om 20u, in de zetel van de

vennootschap of op elke andere plaats en op het uur in de uitnodiging bepaald. Als dit geen werkdag

is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in 2012.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met

inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk

Wetboek).

-bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen,

al dan niet vennoten. "

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien der meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur worden benoemd voornoemde heer Van den Eynde Geert en voornoemde mevrouw Lambaerts Christine Francine, die hun opdracht aanvaard hebben.

-commissaris : geen benoemd;

-saldo resultatenrekening :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, " wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen; beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

-vereffeningssaldo : na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door :.voorafgaandelijke_ betalingen .te. doen.

______._____._____________________._________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

-In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, worden hierbij alle overeenkomsten bekrachtigd die voor rekening van de vennootschap werden verricht sinds 1 maart 2011, evenwel onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan, in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

-Aanstelling als bijzondere gèvolmachtigde van: Accountantskantoor DRT & Partners bvba te 3200 Aarschot, Grote Markt 28, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, het ondernemingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRIM ENERGY

Adresse
LANGDORPSESTEENWEG 63 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande