TRIMENSION CAPITAL, AFGEKORT : TRIMENSION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIMENSION CAPITAL, AFGEKORT : TRIMENSION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.486.446

Publication

03/01/2014
ÿþMotl Word 11.1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 DDEC. 2013

eRtleSEQ

Griffie

11

*14002616*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TRIMENSION CAPITAL

(verkort) : TRIMENSION

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schemeringlaan 21, 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ons Meester Karen HAUWAERTS, notaris met standplaats te Neerijse, op 14 december 2013, akte nog te registreren, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; werd opgericht met de volgende kenmerken :

RECHTSVORM - BENAMING - ZETEL - DUUR

De vennootschap werd opgericht onder de naam "TRIMENSION CAPITAL", met als verkorte benaming TRIMENSION, met zetel te 3090 Overijse, Schemeringlaan 21, en met een onbeperkte duur,

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER

De Heer VAN der CRUISSE de WAZIERS Thibault Marie-Joseph, wonende te 75007 Parijs (Frankrijk), Square de la Tour Maubourg 6.

SAMENSTELLING, BEDRAG EN GESTORT BEDRAG VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op EEN MILJOEN DRIEËNVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD EN ZES EURO ZESENTACHTIG CENT (¬ 1.043.406,86) , en werd volledig in geld geplaatst ten belope van EEN MILJOEN DRIEËNVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD EN ZES EURO ZESENTACHTIG CENT (¬ 1.043.406,86). Het is vertegenwoordigd door TIENDUIZEND VIERHONDERD VIERENDERTIG (10.434) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop ingeschreven werd door de heer VAN der

CRUISSE de WAZIERS Thibault, voornoemd, die een som gestort heeft van EEN MILJOEN

DRIEËNVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD EN ZES EURO ZESENTACHTIG CENT (¬ 1,043.406,86), waarvoor hem alle TIENDUIZEND VIERHONDERD VIERENDERTIG (10.434)aandelen werden toegekend, volledig volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ¬ 1.043.406,86 voorafgaandelijk aan de oprichting, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE13 7340 3806 5839 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 4 december 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien. WINSTVERDELING :

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal, Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden Indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUURSORGAAN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoten zijn, al dan niet in de statuten benoemd, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot statutaire zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld: de heer VAN der CRUISSE de WAZIERS Thibault, wonende te 75007 Parijs (Frankrijk), Square de la Tour Maubourg 6.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Het verlenen van bijstand, advies, expertises, diensten en het leveren van interne of externe (interim) managementprestaties in welke vorm dan ook aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van technologieën, financiën, informatica, human-ressources, communicatie, marketing, vrijetijdsbesteding, gastronomie, kunst en sport.

Het verrichten van onderzoek en ontwikkeling in voornoemde domeinen.

Het organiseren van trainingssessies, het inrichten van seminaries, verrichten en begeleiden van redactiewerk, het maken en uitgeven van boeken, nieuwsbrieven en tijdschriften, vertaalbureau, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, mandaten als bestuurder,' zaakvoerder of vereffenaar of opdrachten als vertegenwoordiger of lasthebber waarnemen in of voor andere vennootschappen of ondernemingen, en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING ; PLAATS - DAG - UUR - EERSTE JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om twintig (20) uur. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in tweeduizend vijftien.

ONTBIN DING - VEREFFENING.

De vennootschap wordt ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake de statutenwijziging.

Wordt de vennootschap ontbonden dan zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstelt.

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

VOLMACHT'.

Door voornoemde zaakvoerder werd volmacht gegeven aan de heer RUMMENS Francis, 3090 Overijse, Schemeringiaan 21, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie, De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Karen HAUWAERTS.

Samen hiermee neergelegd

- uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vedr. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/02/2015
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a ~~geIogd'oritvarioep op

111111'!11.11111111111

17 FEB. 2015

ter griffie van de Ncderlandtatige

rechtbank vaeetrifiOphandel Bru3'sei

' Ondernerningsnr : 0543.486.446

Benaming

(voluit) : Trimension Capital

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schemeringlaan 21 - 3090 Overijse (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge buitengewone algemene vergadering dd. 27 januari 2015 werd beslist:

- de maatschappelijke zetel te wijzigen naar Lijsterbessenbomenlaan 5 te 1950 Kraainem.

Van der Cruisse de Waziers Thibault

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuíkB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 28.08.2015 15574-0154-007
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 18.08.2016 16435-0588-012

Coordonnées
TRIMENSION CAPITAL, AFGEKORT : TRIMENSION

Adresse
LIJSTERBESSENBOMENLAAN 5 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande